Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/384478/o ... eta-tis-26
Το Ισραήλ καταπατήσεις την συμφωνία. Είναι επισήμως στρατός κατοχής οπότε οποιαδήποτε επίθεση της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ θεωρείται νόμιμη άμυνα.
Το Ισραήλ καταπατήσεις την συμφωνία. Είναι επισήμως στρατός κατοχής οπότε οποιαδήποτε επίθεση της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ θεωρείται νόμιμη άμυνα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η χεσμπολαχ είναι τρομοκρατική οργάνωση. Το Ισραήλ θα βοηθαει τον λιβανέζικο στρατό για όσο χρειαστεί να σταθεί στα πόδια του και να εξοντώσει τον καρκίνο της χεσμπολαχ.zteo έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 16:13https://m.902.gr/eidisi/kosmos/384478/o ... eta-tis-26
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Τον Λιβανεζικο στρατο τον ρωτησες? Μονοι τους τα λενε, μονοι τους τα ακουνε οι Ισραηλινοι. Οπως και με τους Δρουζους στην Συρια που δηθεν θελουν να αποσχιστουν απο την Δαμασκο. Η ταμπακιερα:Αν ο Λιβανεζικος στρατος αποτυχει να διωξει τους Ισραηλινους, θα ξεφτυλιστει οπως εγινε και το 2006nick έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 16:41Η χεσμπολαχ είναι τρομοκρατική οργάνωση. Το Ισραήλ θα βοηθαει τον λιβανέζικο στρατό για όσο χρειαστεί να σταθεί στα πόδια του και να εξοντώσει τον καρκίνο της χεσμπολαχ.zteo έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 16:13https://m.902.gr/eidisi/kosmos/384478/o ... eta-tis-26
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
https://www.bbc.com/news/articles/cgrn0 ... type=owned
Συμφωνα με τον IDF ο στρατος βομβαρδισε και γαμησε την Χεσμπολαχ. Τελικα απο τους 73 νεκρους, 5 ηταν μαχητες της Χεσμπολαχ και 68 ηταν αμαχοι αναμεσα τους και 23 παιδια. Οι ισλαμοφαγοι να μην χαρουνε γιατι πολλοι απο τους νεκρους ηταν και χριστιανοι. Κατα τα αλλα θα μας πουνε τα βλαμενα οτι οι χριστιανοι του Λιβανου θα πολεμησουν χερι-χερι με τους Ισραηλινους εναντια στην Χεσμπολαχ. Η Ισραηλολαγνεια θα σε κανει να πιστεψεις και τις χειροτερες μαλακιες
Συμφωνα με τον IDF ο στρατος βομβαρδισε και γαμησε την Χεσμπολαχ. Τελικα απο τους 73 νεκρους, 5 ηταν μαχητες της Χεσμπολαχ και 68 ηταν αμαχοι αναμεσα τους και 23 παιδια. Οι ισλαμοφαγοι να μην χαρουνε γιατι πολλοι απο τους νεκρους ηταν και χριστιανοι. Κατα τα αλλα θα μας πουνε τα βλαμενα οτι οι χριστιανοι του Λιβανου θα πολεμησουν χερι-χερι με τους Ισραηλινους εναντια στην Χεσμπολαχ. Η Ισραηλολαγνεια θα σε κανει να πιστεψεις και τις χειροτερες μαλακιες
Από εδώ και στο εξής οποίος συνεργαστεί με τον στρατό κατοχής του Ισραήλ θεωρείται προδότης και η Λιβανεζικη αντίσταση εχει το νόμιμο δικαίωμα να τον εκτελέσει.
Να γνωρίζουν οι Ισραηλινοι στρατιωτες ότι η επιλογή του πρωθυπουργού τους να καταπάτηση την συμφωνία και να τους μετατρέψει σε στρατό κατοχής είναι επιλογή να γυρίσουν στο Ισραήλ διαμελισμενοι σε νεκροσακουλες.
Να γνωρίζουν οι Ισραηλινοι στρατιωτες ότι η επιλογή του πρωθυπουργού τους να καταπάτηση την συμφωνία και να τους μετατρέψει σε στρατό κατοχής είναι επιλογή να γυρίσουν στο Ισραήλ διαμελισμενοι σε νεκροσακουλες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
https://www.theguardian.com/world/2025/ ... efire-pact
Israel will not withdraw troops from Lebanon by deadline, Netanyahu says
PM says Lebanon has not fully met conditions for Israeli withdrawal under ceasefire deal
Benjamin Netanyahu has announced that Israeli troops will not comply with a Sunday deadline for them to withdraw from southern Lebanon, throwing the ceasefire with Hezbollah into crisis.
“The IDF’s withdrawal process is conditional on the Lebanese army deploying in southern Lebanon and fully and effectively enforcing the agreement, while Hezbollah withdraws beyond the Litani [River].”
Israel will not withdraw troops from Lebanon by deadline, Netanyahu says
PM says Lebanon has not fully met conditions for Israeli withdrawal under ceasefire deal
Benjamin Netanyahu has announced that Israeli troops will not comply with a Sunday deadline for them to withdraw from southern Lebanon, throwing the ceasefire with Hezbollah into crisis.
“The IDF’s withdrawal process is conditional on the Lebanese army deploying in southern Lebanon and fully and effectively enforcing the agreement, while Hezbollah withdraws beyond the Litani [River].”
-
https://www.haaretz.com/middle-east-new ... eff28f0000
15 ατομα σκοτωθηκαν στον Νοτιο Λιβανο απο πυρα του Ισραηλινου στρατου
-
Ασύδοτοι ναζοψυχακηδες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Το έχουμε γράψει πολλές φορές η επίσημη πολιτική του Ισραήλ είναι η παραβίαση και η καταπάτηση των συμφωνιών που υπογράφει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
15 χεσμπολαδες.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 15:24https://www.haaretz.com/middle-east-new ... eff28f0000
Κανονικα πρεπει να ριχνουν την 2000 pounds βομβα οταν βλεπουν την σιχαμερή κίτρινη σημαια.
Πήγαν να επιστρέψουν με σημαιες της χεσμπολαχ και εικόνες του νασραλα.
Εχει πολύ δουλειά ακόμα στο νότιο Λίβανο.
Εχει πολύ δουλειά ακόμα στο νότιο Λίβανο.
Δικαίωμα τους είναι στην χωρα τους
να σηκώνουν ότι σημαιες θέλουν και να έχουν οποία φωτογραφία γουστάρουν.
Ο στρατός κατοχής του Ισραήλ να αποχωρήσει αμέσως από την στιγμή που τελείωσε η συμφωνια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αλλά είπαμε οι συμφωνίες που υπογράφει το Ισραήλ τις μετατρέπει σε κωλοχαρτα πολυτελείας.
Τραβάτε ηλιθιοι Σ.Αραβες να υπογράψετε συμφωνία του Αβραάμ για πότε θα σας βομβαρδίσει την Μέκκα χαμπάρι δεν θα πάρετε.
Τραβάτε ηλιθιοι Σ.Αραβες να υπογράψετε συμφωνία του Αβραάμ για πότε θα σας βομβαρδίσει την Μέκκα χαμπάρι δεν θα πάρετε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η συμφωνία λέει ότι χεσμπολαχ τέλος από νότιο λιβανο.
Όσοι αγαπούν το Νασράλα θα τον συναντούν.
Η Χεζμπολαχ είναι πολιτικό κόμμα που στις τελευταίες εκλογές πήρε μαζί με τους συμμάχους της 38% περίπου. Θα απαγορεύσει το Ισραήλ να κατεβάσει υποψήφιους στον Νότιο Λίβανο.nick έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 21:31Η συμφωνία λέει ότι χεσμπολαχ τέλος από νότιο λιβανο.
Όσοι αγαπούν το Νασράλα θα τον συναντούν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5420 Προβολές
-