βάλανε κεχαγιά στ' αρχίδια τους τον σοσιαλμαλακάκο και απαιτεί ποσοστώσειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιαν 2025, 23:22Έφαγαν κράξιμο και δικαίως. Αφού μόλις το είδαν δεν κατάλαβαν πως είναι πρόβλημα, μποϋκοτάζ, μέχρι να καταλάβουν κάποιοι πως δεν έχουμε 1950.
https://www.news247.gr/politismos/theat ... zV1_0Ttk1w
Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
ευτυχως οι φεμιναζι δεν κανουν παιδια ... θα εξαφανιστουν σαν τους δεινοσαυρους
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
https://www.protothema.gr/culture/artic ... -bofiliou/
ΜΉΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΚΩΜΙΚΟ ΣΚΕΤΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?
Fata_Morgana ακόμα να διαβάσεις το νήμα; Περίεργο, συνήθως ρουφας την γνώση και τέτοια θέματα είναι και των κοινωνικών σου ευαισθησιών
Χεχεχε
ΜΉΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΚΩΜΙΚΟ ΣΚΕΤΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?

Χεχεχε
- Fata_Morgana
Σε βαριέμαι στ αλήθειαήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:08https://www.protothema.gr/culture/artic ... -bofiliou/
ΜΉΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΚΩΜΙΚΟ ΣΚΕΤΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?Fata_Morgana ακόμα να διαβάσεις το νήμα; Περίεργο, συνήθως ρουφας την γνώση και τέτοια θέματα είναι και των κοινωνικών σου ευαισθησιών
Χεχεχε

-
Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:19Σε βαριέμαι στ αλήθειαήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:08https://www.protothema.gr/culture/artic ... -bofiliou/
ΜΉΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΚΩΜΙΚΟ ΣΚΕΤΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?Fata_Morgana ακόμα να διαβάσεις το νήμα; Περίεργο, συνήθως ρουφας την γνώση και τέτοια θέματα είναι και των κοινωνικών σου ευαισθησιών
Χεχεχε
Όχι εμένα, για το θέμα λέμε. Ότι σε έχω ταπωσει άπειρες φορές είναι γνωστό αλλά δεν είναι και κάτι πολύ απαιτητικό δεδομένου του επιπέδου σου. Συμφωνεις με την ποσόστωση στο Σταντ απ;
- Fata_Morgana
Σου είπα ήδη τόσες φορές δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. Τι επιμένεις και ενοχλείς συνέχεια για το ίδιο θέμα;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:22Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:19Σε βαριέμαι στ αλήθειαήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:08https://www.protothema.gr/culture/artic ... -bofiliou/
Χεχεχε
Όχι εμένα, για το θέμα λέμε. Ότι σε έχω ταπωσει άπειρες φορές είναι γνωστό αλλά δεν είναι και κάτι πολύ απαιτητικό δεδομένου του επιπέδου σου. Συμφωνεις με την ποσόστωση στο Σταντ απ;
- hellegennes
Διάνοιες ή όχι, αυτούς πλήρωσε να δει ο κόσμος, όχι την γκριντζαρίνη. Η οποία δεν μου είναι αντιπαθής, απλά δεν το έχει. Τι να κάνουμε δηλαδή; Να την καλούμε θέλοντας και μη για να μην χαλάει το ποσοστό εκπροσώπησης; Ποιες καλές κωμικούς θα καλούσες εσύ δηλαδή;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 22:31Σιγά τις διάνοιες της κωμωδίας, ο φισφης. Χαλάρωσε. Στην Ελλάδα είσαι. Ας είχαν τουλάχιστον γυναίκες κωμικούς καλεσμένες. Αλλά ξεκίνησαν την παράσταση με καλεσμένους δύο άνδρες κωμικούς, ενώ ήταν ήδη 10 άνδρες. Οι τύποι είναι ανιωθοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Άλλος μαλάκας κι αυτός. Ας μισθώει αυτός ένα θέατρο να διοργανώσει παράσταση γι' αυτές που αισθάνθηκαν αποκλεισμένες. Εύκολα τα λογάκια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 10:39Σου είπα ήδη τόσες φορές δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.

Όχι απλώς κλόουν, τσίρκο ολόκληρο

ΟΚ ....ο Φοιβος για τη κοσμοθεωρία του....ας πούμε τίμιος 

αλλά εσύ Νατάσα του ομοφοβικού ΚΚΕ..... τα ''οποι@ και τα αποκλεισμέν@'' τι τα θελες;

αλλά εσύ Νατάσα του ομοφοβικού ΚΚΕ..... τα ''οποι@ και τα αποκλεισμέν@'' τι τα θελες;

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Ακυρώθηκε η παράσταση όπως ήταν το λογικό, μετά από την τραγελαφικα βλακωδη συμπεριφορά των διοργανωτών. Καλό αυτό για τους επόμενους, να έχουν ελάχιστο μυαλό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τα κατάφεραν οι καρχιες.
Τώρα θα τις καλούν από φόβο μην τους πούνε σεξισταί και θα τες τρώμε στη μάπα;
Τώρα θα τις καλούν από φόβο μην τους πούνε σεξισταί και θα τες τρώμε στη μάπα;

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Σε παρακαλώ. Δεν θέλω Μπαν αυτήν την περίοδο. Λυπήσου με.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 18:12Ακυρώθηκε η παράσταση όπως ήταν το λογικό, μετά από την τραγελαφικα βλακωδη συμπεριφορά των διοργανωτών. Καλό αυτό για τους επόμενους, να έχουν ελάχιστο μυαλό.
Τους ακύρωσαν τελικά τους πατριάρχηδες;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Η πρόοδος νίκησε. Πονάς; Πρόβλημα σουήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 19:46Σε παρακαλώ. Δεν θέλω Μπαν αυτήν την περίοδο. Λυπήσου με.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 18:12Ακυρώθηκε η παράσταση όπως ήταν το λογικό, μετά από την τραγελαφικα βλακωδη συμπεριφορά των διοργανωτών. Καλό αυτό για τους επόμενους, να έχουν ελάχιστο μυαλό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
21 Απρ 2025, 16:27
-