Η διαφορά μεταξύ φλερτ κ παρενόχλησης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Η διαφορά μεταξύ φλερτ κ παρενόχλησης
Η διαφορά μεταξύ φλερτ κ παρενόχλησης είναι ότι στην παρενόχληση ο/η άλλος/η επιμένει αφού τον/την έχεις απορρίψει.
Τα υπόλοιπα περί άσχημων κ όμορφων είναι αντρικές/γυναικειες μαλακίες για να χωνέψουν την απόρριψη.
Τα υπόλοιπα περί άσχημων κ όμορφων είναι αντρικές/γυναικειες μαλακίες για να χωνέψουν την απόρριψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 12 Δεκ 2018, 14:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Re: Η διαφορά μεταξύ φλερτ κ παρενόχλησης
Φλερτ θεωρείται η παρενόχληση όταν την κάνει κάποιος όμορφος
Παρενόχληση όταν φλερτάρει κάποιος άσχημος
Οι περισσοτερες γυναικες ειναι ''τραβατε με και ας κλαιω''
Παρενόχληση όταν φλερτάρει κάποιος άσχημος
Οι περισσοτερες γυναικες ειναι ''τραβατε με και ας κλαιω''

Φλερτ είναι όταν το αρχίζουν οι γυναίκες, παρενόχληση όταν το αρχίζουν οι άνδρες.
Εγώ αισθάνθηκα τρομερή ευθιξία πάντως τότε που είχες γράψει χωρίς σουτιέν στο παλιό. Το θυμάμαι σαν να ταν τώρα, κάτι σκίρτησε μέσα μου.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
αλλο ενα νημα που θα εξελιχθει σε μπαχαλο τυπου "μισω τις γυναικες και τους αντρες που εχουν επιτυχια μαζι τους".
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αφήστε, θέλει νομικό παραστάτη πια το θέμα για να διακρίνει τα όρια και πάλι
Από μακριά για πρέπει να κεράσω καφέ;
.
.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Μ' αρέσει που το περιορίζετε στον άντρα προς γυναίκα.
Γίνεται καμάκι και από γυναίκα προς άντρα και από ομοφυλόφιλο άντρα προς ετεροφυλόφιλο άντρα.
Εμένα όταν ήμανε νέος και ωραίος, μου την πέφτανε αι γυναίκαι αλλά δεν με παρενόχλησαν ποτέ. Εκτός από μία φορά που κάτι μοντέλα όρμησαν να μου κόψουν τα ρούχα.
Γίνεται καμάκι και από γυναίκα προς άντρα και από ομοφυλόφιλο άντρα προς ετεροφυλόφιλο άντρα.
Εμένα όταν ήμανε νέος και ωραίος, μου την πέφτανε αι γυναίκαι αλλά δεν με παρενόχλησαν ποτέ. Εκτός από μία φορά που κάτι μοντέλα όρμησαν να μου κόψουν τα ρούχα.

-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Τα μοντέλα άντρες ή γυναίκες;;brb και tyt έγραψε: ↑12 Δεκ 2018, 15:49Μ' αρέσει που το περιορίζετε στον άντρα προς γυναίκα.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Σόρρυ αν σε προσέβαλα. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφορά ακροδεξιών και νεοναζι
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 27 Οκτ 2023, 15:39 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 192 Απαντήσεις
- 4670 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
03 Νοέμ 2023, 08:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Opinion Poll 17.7% η διαφορα υπέρ ΝΔ
από George_V » 27 Σεπ 2023, 20:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
29 Σεπ 2023, 04:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μετά την 20% διαφορά, ξεκίνησε το κουλοπουτινικο καθεστώς και με τη Βούλα.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 25 Μάιος 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 156 Απαντήσεις
- 3992 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
26 Μάιος 2023, 17:27
-