Τα νούμερα είναι τεράστια. Για την Καλιφόρνια υπολόγισα περίπου ότι τα data centers χρειάζονται περίπου 4 μύρια λίτρα νερό την ημέρα.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 17:55Η νότια Καλιφόρνια είχε πρόβλημα λειψυδρίας από παλιά άσχετα από τα data centers (αφού βρέχει σπάνια, έχουν 300 μέρες ηλιοφάνεια τον χρόνο συν ότι υπάρχουν αρκετά εκ κόσμου σε μια σχετικά μικρή περιοχή). Πιο βόρεια (Oregon/Washington) βρέχει 160+ μέρες τον χρόνο. Οι ανατολικές ΗΠΑ είναι μέσα στο πράσινο. Εκτός από κάτι Nevada/Utah/Arizona/New Mexico όπου είναι έρημος, οι υπόλοιπες ΗΠΑ έχουν άφθονο νερό και χαμηλή πυκνότητα πληθυσμού. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν θέμα.zteo έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 17:08Τα data centers θα δημιουργήσουν πρόβλημα λειψυδρίας. Αυτά δημιούργησαν το πρόβλημα νερού στην Καλιφόρνια όπου δεν είχαν νερό να σβήσουν την φωτιά.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 16:56
Εκτός από ορισμένες περιοχές δυτικά, οι ΗΠΑ δεν έχουν θέμα λειψυδρίας.
Νεο Mega project από Trump
Re: Νεο Mega project από Trump
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
ΣΑΝΟΣ20--- έγραψε: ↑22 Ιαν 2025, 07:34Εβλεπα πριν λίγο που το ανακοίνωνε. Ηταν μαζί με τον Larry Ellison και άλλους δυο που δεν τους ξέρω και ανακοίνωσε, άκου να δεις mega project-data centers ρομποτικής. 500 δις δολάρια. Τι στο καλό θα φτιάξει με αυτό το αστρονομικό ποσό; Μάλλον θα φάνε μέχρι και τα τέταρτα ξαδέρφια. Αν έχει καταλάβει κανείς πως δικαιολογείται αυτό το αστρονομικό ποσό ας μας πει.
ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Η πεδινή και εύφορη Νεμπράσκα έχει έκταση 50% μεγαλύτερη της Ελλάδας, μηδέν ξεραΐλα και μόνο 2 εκ πληθυσμό. Το διπλανό Γουαιόμινγκ με έκταση διπλάσια της Ελλάδας έχει μόνο μισό εκ πληθυσμό. Το βασικότερο τους πρόβλημα θα είναι να βρούνε κόσμο να δουλέψει σε αυτά τα data centers παρά το νερό.
zteo έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 18:04Τα νούμερα είναι τεράστια. Για την Καλιφόρνια υπολόγισα περίπου ότι τα data centers χρειάζονται περίπου 4 μύρια λίτρα νερό την ημέρα.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 17:55Η νότια Καλιφόρνια είχε πρόβλημα λειψυδρίας από παλιά άσχετα από τα data centers (αφού βρέχει σπάνια, έχουν 300 μέρες ηλιοφάνεια τον χρόνο συν ότι υπάρχουν αρκετά εκ κόσμου σε μια σχετικά μικρή περιοχή). Πιο βόρεια (Oregon/Washington) βρέχει 160+ μέρες τον χρόνο. Οι ανατολικές ΗΠΑ είναι μέσα στο πράσινο. Εκτός από κάτι Nevada/Utah/Arizona/New Mexico όπου είναι έρημος, οι υπόλοιπες ΗΠΑ έχουν άφθονο νερό και χαμηλή πυκνότητα πληθυσμού. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν θέμα.
.
Το νερό που έχουν οι Γκρέιτ Λέικς φτάνει και περισσεύει.....Γιαφτό τις λένε και Γκρέιτ.....
Εχουν και την Αλάσκα για τίποτα απρόβλεπτο.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Πες μας ότι εισια βλακας χωρίς να μας πεις ότι εισια βλακαςzteo έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 08:23https://www.google.com/amp/s/www.lifo.g ... ters%3famp
Διάβασε και αυτό το είχα βάλει και παλιότερα.
Τα data centers δημιούργησαν το πρόβλημα νερού στην Καλιφόρνια με αποτέλεσμα να καεί. Γιαυτό οι Ρεπουμπλικάνοι τα ριξαν στην αρχηγό της πυροσβεστικης επειδή είναι λεσβια και σιωπησαν στο πρόβλημα με το νερό.
Το Stargate φαίνεται απάτη αυτό όμως είναι ποιο ρεαλιστικό.
Δεν ανακοινωσε 500 αμεσα παντως.20--- έγραψε: ↑22 Ιαν 2025, 07:34Εβλεπα πριν λίγο που το ανακοίνωνε. Ηταν μαζί με τον Larry Ellison και άλλους δυο που δεν τους ξέρω και ανακοίνωσε, άκου να δεις mega project-data centers ρομποτικής. 500 δις δολάρια. Τι στο καλό θα φτιάξει με αυτό το αστρονομικό ποσό; Μάλλον θα φάνε μέχρι και τα τέταρτα ξαδέρφια. Αν έχει καταλάβει κανείς πως δικαιολογείται αυτό το αστρονομικό ποσό ας μας πει.
100 δισ. αρχικα με πολλες γενικότητες... και δυνητικά -εως- 500.
Ποιος ζει-ποιος πεθαινει μεχρι τοτε.
Και απο αυτα τα 100, εχει βγει στα κεραμιδια ο Μασκ να λεει οτι δεν υπάρχουν ουτε 10.
Τους πόρους ενδεχομένως να τους έχουν τις υποδομές όμως?ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 18:48zteo έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 18:04Τα νούμερα είναι τεράστια. Για την Καλιφόρνια υπολόγισα περίπου ότι τα data centers χρειάζονται περίπου 4 μύρια λίτρα νερό την ημέρα.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 17:55
Η νότια Καλιφόρνια είχε πρόβλημα λειψυδρίας από παλιά άσχετα από τα data centers (αφού βρέχει σπάνια, έχουν 300 μέρες ηλιοφάνεια τον χρόνο συν ότι υπάρχουν αρκετά εκ κόσμου σε μια σχετικά μικρή περιοχή). Πιο βόρεια (Oregon/Washington) βρέχει 160+ μέρες τον χρόνο. Οι ανατολικές ΗΠΑ είναι μέσα στο πράσινο. Εκτός από κάτι Nevada/Utah/Arizona/New Mexico όπου είναι έρημος, οι υπόλοιπες ΗΠΑ έχουν άφθονο νερό και χαμηλή πυκνότητα πληθυσμού. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν θέμα.
.
Το νερό που έχουν οι Γκρέιτ Λέικς φτάνει και περισσεύει.....Γιαφτό τις λένε και Γκρέιτ.....
Εχουν και την Αλάσκα για τίποτα απρόβλεπτο.....
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
.
Αν δεν έχει τις υποδομές η Αμερκή ποιός θα τις έχει ρε μεγάλε.....ο Κίτσος ο Κουνάβης απ το Τρίκλαρο.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Ο Τράμπ κόβει με μια υπογραφή της ανθρωπιστική βοήθεια που παρείχαν οι Η.Π.Α σε όλους τους αδυνάτους της υφηλίου. Το 2023 οι Η.Π.Α δαπάνησαν 63 δις $ για ανθρωπιστική βοήθεια. Να που θα βρεθούν τα λεφτά για τη θεία.
- Dwarven Blacksmith
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
11 Ιούλ 2024, 11:25