Δεν πας να χαθείς ρε κοπρόσκυλο.....
Αυτές είναι οι 4 Ισραηλινές όμηροι που θα αφεθούν σήμερα ελεύθερες -
Re: Αυτές είναι οι 4 Ισραηλινές όμηροι που θα αφεθούν σήμερα ελεύθερες -
Σίγουρα.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 15:11Βασικα ειναι παραπανω απο 20.000 γιατι εχεις και χιλιαδες ακομα θαμμενους στα ερειπια. Αλλα ας παμε με συντηρητικη εκτιμηση
Εγώ λέω 100 με 200 χιλιάδες τουλάχιστον.
Μπορεί βέβαια να ξεπερνούν και το μισό εκατομμύριο......
Αφού μας διαβεβαιώνει και η φιλανθρωπική οργάνωση της Χαμάς γι' αυτό, έτσι θα είναι οπωσδήποτε.....
Έλα ρε μαλάκα πες μας, μην ντρέπεσαι, τι είπα τώρα ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στα πόσα δολοφονημένα ανήλικα στραβώνει η φάση ρε μαλάκα, άϊντε πες μας να μάθουμε, μας έσκασες.runner έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 15:33Σίγουρα.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 15:11Βασικα ειναι παραπανω απο 20.000 γιατι εχεις και χιλιαδες ακομα θαμμενους στα ερειπια. Αλλα ας παμε με συντηρητικη εκτιμηση
Εγώ λέω 100 με 200 χιλιάδες τουλάχιστον.
Μπορεί βέβαια να ξεπερνούν και το μισό εκατομμύριο......
Αφού μας διαβεβαιώνει και η φιλανθρωπική οργάνωση της Χαμάς γι' αυτό, έτσι θα είναι οπωσδήποτε.....
.
.
Ναι έχω αλλά κοιμάμαι τα βράδια όταν δεν έχω παρέα. Δεν έχει σημασία όμως τι κάνω εγώ, ούτε ότι δεν είμαι χαμασοτέτχοιος, ούτε ότι δεν μιλάω εκ μέρους σου με σκοπό να στήσω ανύπαρκτους αχυρανθρώπους για να κάνω ad hominem επίθεση αντί να απαντήσω αυτό που με ρωτάνε καθώς δεν είμαι γαμώσταυρος.
Τώρα αν θέλεις πες μας, στα πόσα δολοφονημένα ανήλικα και πάνω στραβώνεις- κάτι δεν σου κάθεται καλά ρε αδερφέ;
Ή μήπως είσαι καμμιά απολύτως ανάρχιδη περίπτωση που μετά από πολλαπλές ερωτήσεις σε κάτι απλό δεν απαντάς άραγες;
Θα δούμε.
.
.
Δεν ξέρω τι λέει ο πρόεδρος αλλά τα λόγια του είναι η καλύτερη θεραπεία για αυτές τις ταλαιπωρημένες ψυχές.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Γιατί οι 4 κοπέλες είναι μέσα στα χαμόγελα και χαιρετανε τους Παλαιστίνιους;
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνω;
Μια χαρά νωρίς το έκανε το deal. Ούτε 5000 τρομοκράτες δεν πρόλαβε να καθαρίσει ακόμα.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 19:06O τυπος ελεγε οτι ολοι οι ομηροι ηταν νεκροι και το δικαιολογουσε για να συνεχισει τον πολεμο. Τωρα θυμηθηκε οτι οι ομηροι ειναι προτεραιοτητα του. Αν ειχε κανει το deal νωριτερα ισως να ειχαν σωθει και ολοι
- Golden Age
Προφανώς τις είχε δώσει η Χαμάς τέτοιες οδηγίες, εξαναγκάζοντάς τες. Δεν υπήρχε περίπτωση να έχουν πρόθεση να ανέβουν και να ποζάρουν χαμογελαστές μπροστά σε έναν χάρτη που έγραφε υπερ της "πλυμμήρας του Αλ Ακσά", δηλαδή της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου και της απαγωγής τους.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 19:09Γιατί οι 4 κοπέλες είναι μέσα στα χαμόγελα και χαιρετανε τους Παλαιστίνιους;
Ναρκωτικά λέγονταιGolden Age έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 19:42Προφανώς τις είχε δώσει η Χαμάς τέτοιες οδηγίες, εξαναγκάζοντάς τες. Δεν υπήρχε περίπτωση να έχουν πρόθεση να ανέβουν και να ποζάρουν χαμογελαστές μπροστά σε έναν χάρτη που έγραφε υπερ της "πλυμμήρας του Αλ Ακσά", δηλαδή της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου και της απαγωγής τους.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 19:09Γιατί οι 4 κοπέλες είναι μέσα στα χαμόγελα και χαιρετανε τους Παλαιστίνιους;
- Golden Age
Δεν νομίζω ότι τις έδωσαν ναρκωτικά. Απλά τις απείλησαν λέγοντάς τες τί θα κάνουν. Ήταν ακόμη όμηροι στα χέρια τους.nick έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 20:08Ναρκωτικά λέγονταιGolden Age έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 19:42Προφανώς τις είχε δώσει η Χαμάς τέτοιες οδηγίες, εξαναγκάζοντάς τες. Δεν υπήρχε περίπτωση να έχουν πρόθεση να ανέβουν και να ποζάρουν χαμογελαστές μπροστά σε έναν χάρτη που έγραφε υπερ της "πλυμμήρας του Αλ Ακσά", δηλαδή της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου και της απαγωγής τους.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 19:09
Γιατί οι 4 κοπέλες είναι μέσα στα χαμόγελα και χαιρετανε τους Παλαιστίνιους;
Καλά κάνεις αλλά έτσι πως εκφράζεσαι λέω.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Να απαντήσω τι;sys3x έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 16:18Ναι έχω αλλά κοιμάμαι τα βράδια όταν δεν έχω παρέα. Δεν έχει σημασία όμως τι κάνω εγώ, ούτε ότι δεν είμαι χαμασοτέτχοιος, ούτε ότι δεν μιλάω εκ μέρους σου με σκοπό να στήσω ανύπαρκτους αχυρανθρώπους για να κάνω ad hominem επίθεση αντί να απαντήσω αυτό που με ρωτάνε καθώς δεν είμαι γαμώσταυρος.
Τώρα αν θέλεις πες μας, στα πόσα δολοφονημένα ανήλικα και πάνω στραβώνεις- κάτι δεν σου κάθεται καλά ρε αδερφέ;
Ή μήπως είσαι καμμιά απολύτως ανάρχιδη περίπτωση που μετά από πολλαπλές ερωτήσεις σε κάτι απλό δεν απαντάς άραγες;
Θα δούμε.
Για τα <<δολοφονημένα παιδάκια>>;
Σου αντιστρέφω την ερώτηση, εσύ και οι υπόλοιποι αριστεριτζήδες πως θεωρείτε δεδομένο πως υπάρχουν και μάλιστα σε τέτοιους αριθμούς;
Εγώ, ούτε κάνω πλάκα ούτε εκμεταλλεύομαι νεκρούς, ανήλικους ή ενηλίκους, οποιασδήποτε πλευράς όπως κάνεις εσύ και οι υπόλοιποι αριστεριτζήδες και άπλυτοι.
Και ναι, χαμασολάγνος είσαι όπως και οι άλλοι. Τα περί <<σωστής πλευράς της ιστορίας>> και <<υποστήριξη των αδυνάτων>> είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με κόλαση στη Γάζα απειλεί ο Τραμπ αν δεν απελευθερωθούν οι όμηροι
από metaxoskolikas » 11 Φεβ 2025, 05:50 » σε Διεθνής πολιτική - 85 Απαντήσεις
- 1830 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
14 Φεβ 2025, 00:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ισραηλινές φυλακές: στρατόπεδα φρίκης, βιασμών και κακοποιήσεων Παλαιστινίων κρατουμένων
από Frappezitis » 07 Αύγ 2024, 20:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
11 Αύγ 2024, 20:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δόγμα "χάνιμπαλ" του IDF, εξολόθρευε Ισραηλινούς για να μην πιαστούν όμηροι
από Ληστοσυμμορίτης » 10 Ιαν 2025, 22:42 » σε Διεθνής πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 1797 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
18 Φεβ 2025, 21:10
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
26 Δεκ 2023, 16:13