Στο μπολντ είναι το λάθος σου.
Ελπίζω απλώς να μην έχεις την ίδια άποψη και για τις γυναίκες.
Στο μπολντ είναι το λάθος σου.
που να υιοθετησεις και καμια γυναικα...20--- έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 06:09Εδώ και δύο μήνες έχω υιοθετήσει μια γατούλα τη Maxi. Μου κρατάει συντροφιά πολύ καλά όταν στο σπίτι δεν είναι κανείς άλλος. Την έχω αγαπήσει αυτή τη γατούλα αλλά έχω ένα πρόβλημα. Στην αρχή ήταν πολύ χαδιάρα και τριβόταν συνέχεια στα πόδια μου για να της χαιδέψω το κεφαλάκι και όλο νιαούριζε. Από τότε που κατάλαβε πως υπάρχει φαί στο σπίτι δεν θέλει καθόλου χάδια. Ακούει όταν πάω στη κουζίνα και έρχεται αμέσως για να της βάλω να φάει. Αλλά αμέσως μόλις φάει πάει και ξαπλάρει στο κρεβάτι μου και κοιμάται. Ακόμα χειρότερα μερικές φορές όταν πάω να τη χαιδέψω ή τη πιάνω λίγο απότομα με δαγκώνει ελαφρά. Το καταλαβαίνω αν τη πιάσω λίγο απότομα νευριάζει και χτυπάει νευρικά την ουρά της πάνω κάτω. Αυτό εντάξει το προσέχω αλλά δεν καταλαβαίνω: Γιατί δεν θέλει χάδια πια?
Την έχεις πάει σε κτηνίατρο για:20--- έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:23Αυτή η γάτα δεν αντέχεται πια. Ολο σκαρφαλώνει στα έπιπλα και ξήνει τους πάτους. Την έβγαλα λίγο στο κήπο. Να φύγει. Ομως καθόταν στο χαλάκι και νιαούριζε παραπονεμένα. Οταν είδα την απόγνωση στα μάτια της μην τυχόν χάσει το ζεστό σπιτικό και το καλό φαί μπουκίτσες whiskas δεν άντεξα. Και την ξαναπήρα μέσα.
Εχει καταργηθεί η δουλεία στην Ελλάδα νομίζω...οπότε not funny.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:37που να υιοθετησεις και καμια γυναικα...20--- έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 06:09Εδώ και δύο μήνες έχω υιοθετήσει μια γατούλα τη Maxi. Μου κρατάει συντροφιά πολύ καλά όταν στο σπίτι δεν είναι κανείς άλλος. Την έχω αγαπήσει αυτή τη γατούλα αλλά έχω ένα πρόβλημα. Στην αρχή ήταν πολύ χαδιάρα και τριβόταν συνέχεια στα πόδια μου για να της χαιδέψω το κεφαλάκι και όλο νιαούριζε. Από τότε που κατάλαβε πως υπάρχει φαί στο σπίτι δεν θέλει καθόλου χάδια. Ακούει όταν πάω στη κουζίνα και έρχεται αμέσως για να της βάλω να φάει. Αλλά αμέσως μόλις φάει πάει και ξαπλάρει στο κρεβάτι μου και κοιμάται. Ακόμα χειρότερα μερικές φορές όταν πάω να τη χαιδέψω ή τη πιάνω λίγο απότομα με δαγκώνει ελαφρά. Το καταλαβαίνω αν τη πιάσω λίγο απότομα νευριάζει και χτυπάει νευρικά την ουρά της πάνω κάτω. Αυτό εντάξει το προσέχω αλλά δεν καταλαβαίνω: Γιατί δεν θέλει χάδια πια?
στα χαρτια , καταργηθηκε...20--- έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:42Εχει καταργηθεί η δουλεία στην Ελλάδα νομίζω...οπότε not funny.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:37που να υιοθετησεις και καμια γυναικα...20--- έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 06:09Εδώ και δύο μήνες έχω υιοθετήσει μια γατούλα τη Maxi. Μου κρατάει συντροφιά πολύ καλά όταν στο σπίτι δεν είναι κανείς άλλος. Την έχω αγαπήσει αυτή τη γατούλα αλλά έχω ένα πρόβλημα. Στην αρχή ήταν πολύ χαδιάρα και τριβόταν συνέχεια στα πόδια μου για να της χαιδέψω το κεφαλάκι και όλο νιαούριζε. Από τότε που κατάλαβε πως υπάρχει φαί στο σπίτι δεν θέλει καθόλου χάδια. Ακούει όταν πάω στη κουζίνα και έρχεται αμέσως για να της βάλω να φάει. Αλλά αμέσως μόλις φάει πάει και ξαπλάρει στο κρεβάτι μου και κοιμάται. Ακόμα χειρότερα μερικές φορές όταν πάω να τη χαιδέψω ή τη πιάνω λίγο απότομα με δαγκώνει ελαφρά. Το καταλαβαίνω αν τη πιάσω λίγο απότομα νευριάζει και χτυπάει νευρικά την ουρά της πάνω κάτω. Αυτό εντάξει το προσέχω αλλά δεν καταλαβαίνω: Γιατί δεν θέλει χάδια πια?
Αυτή η συγκατοίκηση ξεκίνησε για πλάκα. Δηλαδή περίπου. Την είδα αποδυναμωμένη και πεινασμένη να κάθεται στο παραθύρι μου και τη πλησίασα. Από φαγητό απ' οτι μου έχει πει η κομμώτρια μου που είναι φίλη μου πρέπει να της δίνω ξηρά τροφή που κάνει καλό στην υγεία της. Ομως εγώ σκέφτομαι σιγά πόσο θα ζήσει έτσι κι αλλιώς? Της δίνω whiskas που είναι σαν να της δίνεις κάθε μέρα σοκολάτα σε ανθρώπινα δεδομένα.Λοξίας έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:42Την έχεις πάει σε κτηνίατρο για:20--- έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:23Αυτή η γάτα δεν αντέχεται πια. Ολο σκαρφαλώνει στα έπιπλα και ξήνει τους πάτους. Την έβγαλα λίγο στο κήπο. Να φύγει. Ομως καθόταν στο χαλάκι και νιαούριζε παραπονεμένα. Οταν είδα την απόγνωση στα μάτια της μην τυχόν χάσει το ζεστό σπιτικό και το καλό φαί μπουκίτσες whiskas δεν άντεξα. Και την ξαναπήρα μέσα.
1. Στείρωση
2. Αποπαρασίτωση
3. Εμβόλια
Αν δεν έχεις κάνει και τα τρία, θα έχεις πρόβλημα.
Υπάρχουν κάτι ωραιότατα γατοδεντρα / νυχιέρες20--- έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:23Αυτή η γάτα δεν αντέχεται πια. Ολο σκαρφαλώνει στα έπιπλα και ξήνει τους πάτους. Την έβγαλα λίγο στο κήπο. Να φύγει. Ομως καθόταν στο χαλάκι και νιαούριζε παραπονεμένα. Οταν είδα την απόγνωση στα μάτια της μην τυχόν χάσει το ζεστό σπιτικό και το καλό φαί μπουκίτσες whiskas δεν άντεξα. Και την ξαναπήρα μέσα.
20--- έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:52
Αυτή η συγκατοίκηση ξεκίνησε για πλάκα. Δηλαδή περίπου. Την είδα αποδυναμωμένη και πεινασμένη να κάθεται στο παραθύρι μου και τη πλησίασα. Από φαγητό απ' οτι μου έχει πει η κομμώτρια μου που είναι φίλη μου πρέπει να της δίνω ξηρά τροφή που κάνει καλό στην υγεία της. Ομως εγώ σκέφτομαι σιγά πόσο θα ζήσει έτσι κι αλλιώς? Της δίνω whiskas που είναι σαν να της δίνεις κάθε μέρα σοκολάτα σε ανθρώπινα δεδομένα.
Στείρωση δε θέλω να της κάνω. Ετσι κι αλλιώς όλη τη μέρα είναι μαζί μου και δεν βρίσκουν οι γάτοι ευκαιρία να τη γκαστρώσουν. Μόνο για να κατουρήσει τη βγάζω το πρωί. Αλλά ως έχει για τροφή μου βγαίνει ένα 50άρι μες το νερό κάθε μήνα. Λεφτά που δεν έχω. Οπότε ο γιατρός είναι για μας πολυτέλεια. Πρέπει να περιμένει...
Δεν θέλω να σου παραστήσω τον έξυπνο, αλλά κάνεις κάποια βασικά λάθη.20--- έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:52Αυτή η συγκατοίκηση ξεκίνησε για πλάκα. Δηλαδή περίπου. Την είδα αποδυναμωμένη και πεινασμένη να κάθεται στο παραθύρι μου και τη πλησίασα. Από φαγητό απ' οτι μου έχει πει η κομμώτρια μου που είναι φίλη μου πρέπει να της δίνω ξηρά τροφή που κάνει καλό στην υγεία της. Ομως εγώ σκέφτομαι σιγά πόσο θα ζήσει έτσι κι αλλιώς? Της δίνω whiskas που είναι σαν να της δίνεις κάθε μέρα σοκολάτα σε ανθρώπινα δεδομένα.Λοξίας έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:42Την έχεις πάει σε κτηνίατρο για:20--- έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:23Αυτή η γάτα δεν αντέχεται πια. Ολο σκαρφαλώνει στα έπιπλα και ξήνει τους πάτους. Την έβγαλα λίγο στο κήπο. Να φύγει. Ομως καθόταν στο χαλάκι και νιαούριζε παραπονεμένα. Οταν είδα την απόγνωση στα μάτια της μην τυχόν χάσει το ζεστό σπιτικό και το καλό φαί μπουκίτσες whiskas δεν άντεξα. Και την ξαναπήρα μέσα.
1. Στείρωση
2. Αποπαρασίτωση
3. Εμβόλια
Αν δεν έχεις κάνει και τα τρία, θα έχεις πρόβλημα.
Στείρωση δε θέλω να της κάνω. Ετσι κι αλλιώς όλη τη μέρα είναι μαζί μου και δεν βρίσκουν οι γάτοι ευκαιρία να τη γκαστρώσουν. Μόνο για να κατουρήσει τη βγάζω το πρωί. Αλλά ως έχει για τροφή μου βγαίνει ένα 50άρι μες το νερό κάθε μήνα. Λεφτά που δεν έχω. Οπότε ο γιατρός είναι για μας πολυτέλεια. Πρέπει να περιμένει...
Αν πας να βλάψεις τον άλλον, να τον τραυματίσεις ή να τον καθαρίσεις δικαιούται να σε κάνει δούλο του για ένα Α χρονικό διάστημα.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:51στα χαρτια , καταργηθηκε...
Ε το φακελάκι ουίσκας έχει 0.79. Χ2 τη μέρα. Αμμος δε χρειάστηκε. Τα κάνει κάθε πρωί στο κήπο.Andromachi έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 09:0020--- έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:52
Αυτή η συγκατοίκηση ξεκίνησε για πλάκα. Δηλαδή περίπου. Την είδα αποδυναμωμένη και πεινασμένη να κάθεται στο παραθύρι μου και τη πλησίασα. Από φαγητό απ' οτι μου έχει πει η κομμώτρια μου που είναι φίλη μου πρέπει να της δίνω ξηρά τροφή που κάνει καλό στην υγεία της. Ομως εγώ σκέφτομαι σιγά πόσο θα ζήσει έτσι κι αλλιώς? Της δίνω whiskas που είναι σαν να της δίνεις κάθε μέρα σοκολάτα σε ανθρώπινα δεδομένα.
Πολλά δεν ειναι για τροφή?
εμεις με 4 δίνουμε 80 για τροφή και 40 για αμμους το μήνα
οποτε αν το πας αναλογικά δίνεις πολλά το μήνα, κοιταξε το λιγάκι και έτσι θα σου περισσευουν και για τα υπολοιπα
Αυτά που σου είπε ο Λοξίας.20--- έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 13:10Ε το φακελάκι ουίσκας έχει 0.79. Χ2 τη μέρα. Αμμος δε χρειάστηκε. Τα κάνει κάθε πρωί στο κήπο.Andromachi έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 09:0020--- έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 08:52
Πολλά δεν ειναι για τροφή?
εμεις με 4 δίνουμε 80 για τροφή και 40 για αμμους το μήνα
οποτε αν το πας αναλογικά δίνεις πολλά το μήνα, κοιταξε το λιγάκι και έτσι θα σου περισσευουν και για τα υπολοιπα