cock = κ.ο.κ.taxalata xalasa έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 09:30αν ήταν η γιαγιά της cock τότε θάτανε παππούς τηςΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 09:12tanipteros έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 09:01
Για την όποια παρούσα κατάσταση σου υπεύθυνη είσαι μόνο εσύ...το παρελθόν σε ακολουθεί...
Υπάρχει Θεός;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Re: Υπάρχει Θεός;
- taxalata xalasa
ακολαΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 23:30cock = κ.ο.κ.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
(Λούντβιχ Βιτγκενστάιν)
Τι γνωρίζω για τον Θεό και το νόημα της ζωής;
Εκείνο που ξέρω εγώ είναι ότι ο κόσμος υπάρχει.
Δηλαδή μας επισημαίνει ότι από την ανυπαρξία δεν δύναται να δημιουργηθεί τίποτα και από την στιγμή που ο κόσμος υπάρχει, κάποιος τον δημιούργησε.
Τι γνωρίζω για τον Θεό και το νόημα της ζωής;
Εκείνο που ξέρω εγώ είναι ότι ο κόσμος υπάρχει.
Δηλαδή μας επισημαίνει ότι από την ανυπαρξία δεν δύναται να δημιουργηθεί τίποτα και από την στιγμή που ο κόσμος υπάρχει, κάποιος τον δημιούργησε.
και τον δημιουργο του κοσμου ποιος τον δημιουργησε;
αντε, καλα, για τη συζητηση, ας πουμε ναι, καποιος τον δημιουργησε.
πως μπορουμε να ξερουμε ποιος, και πως μπορουμε να ξερουμε οτι δεν πεθανε, η εφυγε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ουδείς τον δημιούργησε, ο Θεός είναι δεν υπάρχει όπως υπάρχουμε εμείς, δηλαδή βρισκομαστε υπό κάποιας αρχής, ξεκινούμε από κάπου. Ολο το σύμπαν μόνο κάτι που είναι από πάντα και δεν υπάρχει μπορεί να το δημιουργησε, σήμερα και η επιστήμη δέχεται πως το σύμπαν έχει αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 29 Ιαν 2025, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
λολ εισαι αστειος.Καβαλάρης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 14:48Ε δεν το ξέραμε ρε μάγκα να τους βγάλουμε όλους ψεύτες για να μην στενοχωριέσαι εσύ.Ξέρω τέτοιες περιπτώσεις, δεν περίμενα εσένα. Αλλά δυστυχώς αυτά που γράφονται στο εν λόγω βιβλίο δεν έχουν αποδειχτεί φαντασίες. Βέβαια όσο ζεις, ελπίζεις.Ακόμα φαντασιώσεις πιτσιρίκο; Απάντησα σε όλες τις βλακείες σου (παρ' όλο που είναι βλακείες), μία προς μία, και κάθε φορά η αντίδρασή σου είναι η ίδια: υπεκφυγές και αερολογίες.
Πιάσε τα πλεϋμομπίλ τώρα.
Εννοειται οτι δεν σου απαντω ξανα εαν οι απαντησεις σου δεν εχουν καποιο επιχειρημα πανω στο θεμα.
Εχεις λαθος. Απο ερευνα και αποδειξη πρεπει να περασει ενας ισχυρισμος που κανει καποιος.Befaios έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 15:09Καταρχάς (και καταρχήν) η βάση του σκεπτικού σας, σε όσους δεν πιστεύετε είναι λάθος. Είστε προκατηλημμένοι εξ αρχής. Εξ αρχής θεσπίζετε αυθαίρετα ένα αναπόδεικτο θεμέλιο το ότι δεν υπάρχει Θεός και ύστερα το υπερασπίζεστε μανιωδώς χωρίς να μπορείτε να αποδείξετε ποτέ ότι αυτό ισχύει.
Μα έτσι δεν λειτουργούν ούτε τα δικαστήρια, ούτε η οποιαδήποτε ερευνητική προσπάθεια.
Όταν κάποιος ισχυρίζεται κάτι διαφορετικό από το αναμενόμενο, τότε και αυτό θα πρέπει να περάσει από έρευνα και απόδειξη.
«Έρχου και ίδε».
Οι ενθεοι ισχυριζεστε οτι υπαρχει θεος, πρεπει να το αποδειξετε.
Εγω σου αποδειξα παντως οτι δεν μπορει να υπαρξει θεος, καθως ο δικος μου ισχυρισμος ειναι οτι δεν υπαρχει.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
btw πληκτρολογώ στο google "Είμαι αυτός που Είμαι" και ενώ στα αγγλικά μου βγάζει κατευθείαν ότι έχει σχέση με Βίβλο
στα ελληνικά μου βγάζει πάνω πάνω κάτι mad clip, Τερζή, Τσαφαράς
πως καταντήσαμε λοχία είναι η φάση
στα ελληνικά μου βγάζει πάνω πάνω κάτι mad clip, Τερζή, Τσαφαράς

πως καταντήσαμε λοχία είναι η φάση
Το αντιθετο, ξεροντας οτι μετα θανατον υπαρχει η ανυπαρξια, η σημασια της ζωης αυτης αυξανεται κατακορυφα.
Ουτε η μετα θανατον ζωη εχει καποιο νοημα.
Αντε πες οτι πηγες στον παραδεισο. Μετα; αυτο ητανε; αιωνιως ενας παραδεισος; Μετα ποιο θα ειναι το νοημα της υπαρξης σου;
Η υπαρξη κανονων δεν εχει προαπαιτουμενο την υπαρξη σχεδιαστη. Μπορει οι κανονες να εχουν δημιουργηθει τυχαια.
Και ο θεος, εαν υπηρχε, πανω σε κανονες θα επρεπε να βασιζεται η λειτουργια του, ομως οι κανονες αυτοι θα επρεπε να ειχαν τεθει απο καποιον αλλο σχεδιαστη, απο εναν θεο ανωτερο.
Αυτο ομως οδηγει σε απειρα επιπεδα θεων, που οπως καταλαβαινεις ειναι τελειως λαθος.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...
Σε ποστ της 17ης Νοεμβρίου απαντάς τώρα;;;;; Ξεχάστηκες με τα πλεϋμομπίλ;

Ένα αμόρφωτο πιτσιρίκι είσαι και μετά την τάπα που έφαγες στο θέμα της εξέλιξης θα έπρεπε να προβληματιστείς. Αλλά είσαι ντενεκές και θέλεις να μείνεις τέτοιος.
axilmar έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 11:30Η υπαρξη κανονων δεν εχει προαπαιτουμενο την υπαρξη σχεδιαστη. Μπορει οι κανονες να εχουν δημιουργηθει τυχαια.
Και ο θεος, εαν υπηρχε, πανω σε κανονες θα επρεπε να βασιζεται η λειτουργια του, ομως οι κανονες αυτοι θα επρεπε να ειχαν τεθει απο καποιον αλλο σχεδιαστη, απο εναν θεο ανωτερο.
Αυτο ομως οδηγει σε απειρα επιπεδα θεων, που οπως καταλαβαινεις ειναι τελειως λαθος.

Άσε πιτσιρίκο, δεν το έχεις. Πλεϋμομπίλ και πολύ σου είναι.
Και απο τι αποτελουνται; ποια ειναι η Φυσικη των πνευματων;tanipteros έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 20:57ο Θεός είναι ένα Πνεύμα όπως οι Δαίμονες που πιστεύεις ότι υπάρχουν...Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 20:43Δεν "ισχυριζομαι" οτι δεν υπαρχει ΘεοςBefaios έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 15:09
Καταρχάς (και καταρχήν) η βάση του σκεπτικού σας, σε όσους δεν πιστεύετε είναι λάθος. Είστε προκατηλημμένοι εξ αρχής. Εξ αρχής θεσπίζετε αυθαίρετα ένα αναπόδεικτο θεμέλιο το ότι δεν υπάρχει Θεός και ύστερα το υπερασπίζεστε μανιωδώς χωρίς να μπορείτε να αποδείξετε ποτέ ότι αυτό ισχύει.
Ξερω οτι δεν υπαρχει
Οπως, ακριβως
Ξερω οτι δεν υπαρχει, πιχι, το Ιπταμενο Μακαρονοτερας
Η δικη σας θεση
Που δεν προκυπτει απο πουθενα
Οτι υπαρχει ενας "Θεος"
Ειναι που πρεπει να στηριχθει καπως
Εστω και σαν πιθανοτητα
Ποιος την σχεδιασε αυτην την Φυσικη;
Αυτος που την σχεδιασε ειναι πνευμα και αυτος;
Και εαν ειναι πνευμα, ποια ειναι η δικη του Φυσικη;
Και ποιος την σχεδιασε την Φυσικη αυτη;
1ον, εκανα αναφορα για σενα στο πχωρουμ, καθως το μονο που κανεις ειναι να υβριζεις.Καβαλάρης έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 11:34Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...
Σε ποστ της 17ης Νοεμβρίου απαντάς τώρα;;;;; Ξεχάστηκες με τα πλεϋμομπίλ;
Ένα αμόρφωτο πιτσιρίκι είσαι και μετά την τάπα που έφαγες στο θέμα της εξέλιξης θα έπρεπε να προβληματιστείς. Αλλά είσαι ντενεκές και θέλεις να μείνεις τέτοιος.axilmar έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 11:30Η υπαρξη κανονων δεν εχει προαπαιτουμενο την υπαρξη σχεδιαστη. Μπορει οι κανονες να εχουν δημιουργηθει τυχαια.
Άσε πιτσιρίκο, δεν το έχεις. Πλεϋμομπίλ και πολύ σου είναι.
2ον, μπαινεις στο ignore.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;
από Άθεος » 13 Μάιος 2024, 08:14 » σε Θρησκειολογία - 456 Απαντήσεις
- 12200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
03 Μαρ 2025, 20:24
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
07 Μαρ 2025, 10:12