Τραμπ: Τέλος στις επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανήλικους!
To μεγαλυτερο πληγμα στη ΛΟΑΤΚΙ ατζεντα...
Θυμιζω οτι και ο Μασκ ειχε λογαριασμους με τους ΛΟΑΤΚΙ για την εγχειρηση που εκανε ενα απο τα παιδια του.
Ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα με στόχο να απαγορεύσει τον «χημικό και χειρουργικό ακρωτηριασμό» παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε επέμβαση αλλαγής φύλου, χειρουργικής ή ορμονικής, σε παιδιά.
Στο διάταγμα Τραμπ αναφέρεται μεταξύ άλλων:
Σε ολόκληρη τη χώρα σήμερα, οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα ακρωτηριάζουν και στειρώνουν έναν αυξανόμενο αριθμό παιδιών με τον ριζοσπαστικό και ψευδή ισχυρισμό ότι οι ενήλικες μπορούν να αλλάξουν το φύλο ενός παιδιού μέσω μιας σειράς μη αναστρέψιμων ιατρικών παρεμβάσεων. Αυτή η επικίνδυνη τάση θα είναι μια κηλίδα στην ιστορία του Έθνους μας και πρέπει να τελειώσει.
Αμέτρητα παιδιά σύντομα μετανιώνουν που έχουν ακρωτηριαστεί και αρχίζουν να αντιλαμβάνονται την τρομακτική τραγωδία ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να συλλάβουν δικά τους παιδιά ή να αναθρέψουν τα παιδιά τους μέσω του θηλασμού.
Επιπλέον, οι ιατρικοί λογαριασμοί αυτών των ευάλωτων νέων μπορεί να αυξηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, καθώς συχνά παγιδεύονται με ιατρικές επιπλοκές δια βίου, σε έναν χαμένο πόλεμο με το σώμα τους και, τραγικά, με στείρωση.
Συνεπώς, είναι η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών να μην χρηματοδοτούν, χορηγούν, προωθούν, βοηθούν ή υποστηρίζουν τη λεγόμενη «μετάβαση» ενός παιδιού από το ένα φύλο στο άλλο και θα εφαρμόζουν αυστηρά όλους τους νόμους που απαγορεύουν ή περιορίζουν αυτές τις καταστροφικές και αλλοιωτικές διαδικασίες.
Ο όρος «παιδί» ή «παιδιά» σημαίνει άτομο ή άτομα ηλικίας κάτω των 19 ετών.
https://www.newsbreak.gr/kosmos/836664/ ... anilikoys/
.
Θυμιζω οτι και ο Μασκ ειχε λογαριασμους με τους ΛΟΑΤΚΙ για την εγχειρηση που εκανε ενα απο τα παιδια του.
Ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα με στόχο να απαγορεύσει τον «χημικό και χειρουργικό ακρωτηριασμό» παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε επέμβαση αλλαγής φύλου, χειρουργικής ή ορμονικής, σε παιδιά.
Στο διάταγμα Τραμπ αναφέρεται μεταξύ άλλων:
Σε ολόκληρη τη χώρα σήμερα, οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα ακρωτηριάζουν και στειρώνουν έναν αυξανόμενο αριθμό παιδιών με τον ριζοσπαστικό και ψευδή ισχυρισμό ότι οι ενήλικες μπορούν να αλλάξουν το φύλο ενός παιδιού μέσω μιας σειράς μη αναστρέψιμων ιατρικών παρεμβάσεων. Αυτή η επικίνδυνη τάση θα είναι μια κηλίδα στην ιστορία του Έθνους μας και πρέπει να τελειώσει.
Αμέτρητα παιδιά σύντομα μετανιώνουν που έχουν ακρωτηριαστεί και αρχίζουν να αντιλαμβάνονται την τρομακτική τραγωδία ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να συλλάβουν δικά τους παιδιά ή να αναθρέψουν τα παιδιά τους μέσω του θηλασμού.
Επιπλέον, οι ιατρικοί λογαριασμοί αυτών των ευάλωτων νέων μπορεί να αυξηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, καθώς συχνά παγιδεύονται με ιατρικές επιπλοκές δια βίου, σε έναν χαμένο πόλεμο με το σώμα τους και, τραγικά, με στείρωση.
Συνεπώς, είναι η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών να μην χρηματοδοτούν, χορηγούν, προωθούν, βοηθούν ή υποστηρίζουν τη λεγόμενη «μετάβαση» ενός παιδιού από το ένα φύλο στο άλλο και θα εφαρμόζουν αυστηρά όλους τους νόμους που απαγορεύουν ή περιορίζουν αυτές τις καταστροφικές και αλλοιωτικές διαδικασίες.
Ο όρος «παιδί» ή «παιδιά» σημαίνει άτομο ή άτομα ηλικίας κάτω των 19 ετών.
https://www.newsbreak.gr/kosmos/836664/ ... anilikoys/
.
Re: Τραμπ: Τέλος στις επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανήλικους!
Ελπιζω να ασκηθουν και κατηγοριες σε καποιους ψυχολογους και γιατρους που ενθαρρυναν τις φυλομεταβασεις χωρις να ενημερωνουν τους γονεις και αποκρυπτοντας απο τα νεα παιδια τις πιθανοτατες ιατρικες και ψυχολογικες επιπλοκες.
.
.
- taxalata xalasa
οπισθεν οχι.
εμπροσθεν ναι.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
εχει ξεκινησει σαν τυφωνας ο Τραμπ που παντα ειχε στο στοχαστρο του το πολυχρωμο τσιρκο
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικότερα τέλος όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και η υγεία στης ΗΠΑ μιας και πάγωσε το Medicaid η βοήθεια στους πυρόπληκτους οι συντάξεις κτλ. 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι και οχι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
στο 0,0001;zteo έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 07:52Ναι και οχι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αυτά είναι λεπτομέρειες. Είναι ο ήρωας μας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όσο είναι. Έφηβοι που έχουν ζήτημα με δυσφορία φύλου η σε μεσοφυλικες καταστάσεις όπου οι ειδικοί επιστήμονες ( και όχι οι θεοκρατες τηλευαγγελιστες ) θα έχουν γνωμοδότησει ότι χρειάζεται.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πως μπορεις να εμπιστευτεις τους επιστημονες παραπανω απο τους θεοκρατες
οταν η ιδια επιστημη πρωχωρουσε σε εγχειρησεις σε μικρα παιδια;
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Συμφωνώ.
Πουτσα και ξύλο στους ψυχικά διαταραγμένους ανώμαλους που θέλουν να ευνουχίζουν 10-11-12χρονα παιδιά.
Μόλις ενηλικιωθούν ας κάνουν ότι θέλουν.
Πουτσα και ξύλο στους ψυχικά διαταραγμένους ανώμαλους που θέλουν να ευνουχίζουν 10-11-12χρονα παιδιά.
Μόλις ενηλικιωθούν ας κάνουν ότι θέλουν.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
στηριζω.
αμφιβαλλω αν ειναι αληθεια, αλλα παντως στηριζω.
αμφιβαλλω αν ειναι αληθεια, αλλα παντως στηριζω.
Εμπιστεύομαι την επιστήμη όχι τους επιστήμονες και σίγουρα όχι τους θεοκρατες που λένε ψέματα για τις εγχειρήσεις και κόβουν τις εγχειρήσεις σε εκατομμύρια Αμερικανούς.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 08:19Εμπιστεύομαι την επιστήμη όχι τους επιστήμονες και σίγουρα όχι τους θεοκρατες που λένε ψέματα για τις εγχειρήσεις και κόβουν τις εγχειρήσεις σε εκατομμύρια Αμερικανούς.
E λοιπον η πραγματικη επιστημη λεει πως οι φυλομεταβασεις δημιουργουν σοβαρα σωματικα και ψυχολογικα προβληματα ενω οι γιατροι και οι ψυχολογοι που τις ενθαρρυναν προφανως γιατι επαιρναν μπαγιοκο το απεκρυβαν αυτο απο τα παιδια. Κρεμασμα θελουν και ο Τραμπ πρεπει να κλεισει αρκετους φυλακη.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1060 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τράμπ βάζει τέλος στην απάτη των πανεπιστημίων
από Unique » 23 Απρ 2025, 06:05 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
23 Απρ 2025, 06:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος οι «θετικές διακρίσεις» (affirmative action) στις ΗΠΑ
από Scouser » 30 Ιουν 2023, 09:32 » σε Διεθνής πολιτική - 128 Απαντήσεις
- 3634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
04 Ιούλ 2023, 17:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση για τις εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ προηγείται εννιά μονάδες του Μπάιντεν
από southern » 26 Σεπ 2023, 13:40 » σε Διεθνής πολιτική - 57 Απαντήσεις
- 2082 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
27 Σεπ 2023, 15:07
-