οποτε αμα ο αντρας ριχνει επισης καμμια σφαλιαρα χρησιμοποιωντας ομως λιγη δυναμη, σε γυναικεια επιπεδα, δεν αποτελει θεμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:10Οι άνδρες είναι πιο δυνατοί , για αυτό βγάζουν και τόσα λεφτά στα σπορ. Άρα για να παλατζαρει λίγο το πράγμα, να ρίχνει καμία σφαλιάρα η γυναίκα, δεν αποτελεί θέμα, ως πιο αδύναμη. Εσύ αν το θεωρησες προσβολή φύγε
Έχω σηκώσει χέρι σε σύντροφό μου, φαντάσου πού έφτασα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχω σηκώσει χέρι σε σύντροφό μου, φαντάσου πού έφτασα...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
η διαφορα ειναι η εξης.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:15Όχι δεν είναι άλλος λόγος. Ο ίδιος είναι(αν δεν είναι σε άμυνα).Αγις έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:58ειναι αλλος ο λογος οταν η Γυναικα ασκει βια οποιασδηποτε μορφηςFata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:49Γιατί η Σολωμού (θεάρα) παίζει τόσο πολύ στο προσκήνιο και καλά για σχέσεις κτλ; τι φάση;
Αυτά τα δεν άντεξα έφυγε το χέρι μου που λέει είναι τραγικά. Όταν ασκήσεις βία το κάνεις για να επιβληθείς.
ο αντρας βαραει γνωριζοντας οτι ειναι πιο δυνατος, αρα δε θα τις φαει.
η γυναικα βαραει γνωριζοντας οτι ειναι πιο αδυναμη, αλλα δεν θα τις φαει λογω πατριαρχιας.
σωστο.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:18Πολύ λάθος το σκεπτικό σου. Καμία σφαλιάρα δε διακιούται να ρίξει καμία γυναίκα και κανένας άντρας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:10Οι άνδρες είναι πιο δυνατοί , για αυτό βγάζουν και τόσα λεφτά στα σπορ. Άρα για να παλατζαρει λίγο το πράγμα, να ρίχνει καμία σφαλιάρα η γυναίκα, δεν αποτελεί θέμα, ως πιο αδύναμη. Εσύ αν το θεωρησες προσβολή φύγε
υπαρχουν εξαιρεσεις, στις οποιες ομως δικαιουται να ριξει και ο αντρας και η γυναικα.
-
Ο άνδρας έχει αλλά προνόμια, για αυτό πρέπει να είναι ψύχραιμος, επίσης και ως άνδρας δεν πρέπει να κλαίγεται, θα γίνει ξεφτίλα αν κάνει θέμα ένα χαστούκι από γυναίκα, άρα δεν μπορείς να κάνει τίποτα για αυτόΑσέβαστος έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 09:49οποτε αμα ο αντρας ριχνει επισης καμμια σφαλιαρα χρησιμοποιωντας ομως λιγη δυναμη, σε γυναικεια επιπεδα, δεν αποτελει θεμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:10Οι άνδρες είναι πιο δυνατοί , για αυτό βγάζουν και τόσα λεφτά στα σπορ. Άρα για να παλατζαρει λίγο το πράγμα, να ρίχνει καμία σφαλιάρα η γυναίκα, δεν αποτελεί θέμα, ως πιο αδύναμη. Εσύ αν το θεωρησες προσβολή φύγε
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
προνομια δεν εχει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 09:53Ο άνδρας έχει αλλά προνόμια, για αυτό πρέπει να είναι ψύχραιμος, επίσης και ως άνδρας δεν πρέπει να κλαίγεται, θα γίνει ξεφτίλα αν κάνει θέμα ένα χαστούκι από γυναίκα, άρα δεν μπορείς να κάνει τίποτα για αυτόΑσέβαστος έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 09:49οποτε αμα ο αντρας ριχνει επισης καμμια σφαλιαρα χρησιμοποιωντας ομως λιγη δυναμη, σε γυναικεια επιπεδα, δεν αποτελει θεμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:10
Οι άνδρες είναι πιο δυνατοί , για αυτό βγάζουν και τόσα λεφτά στα σπορ. Άρα για να παλατζαρει λίγο το πράγμα, να ρίχνει καμία σφαλιάρα η γυναίκα, δεν αποτελεί θέμα, ως πιο αδύναμη. Εσύ αν το θεωρησες προσβολή φύγε
να κλαιγεται, δεν πρεπει. ουτε να το κανει θεμα.
να ριξει οσες εφαγε, πρεπει.
-
Πάλι θα γίνει ρόμπα αν αντιδράσει έτσι σε μια γυναίκα. Αν μια γυναίκα στα πρήζει, ο άνδρας φεύγει αξιοπρεπής, και μένει μόνος, δεν έχει ανάγκη από κανέναν.Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 09:57προνομια δεν εχει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 09:53Ο άνδρας έχει αλλά προνόμια, για αυτό πρέπει να είναι ψύχραιμος, επίσης και ως άνδρας δεν πρέπει να κλαίγεται, θα γίνει ξεφτίλα αν κάνει θέμα ένα χαστούκι από γυναίκα, άρα δεν μπορείς να κάνει τίποτα για αυτό
να κλαιγεται, δεν πρεπει. ουτε να το κανει θεμα.
να ριξει οσες εφαγε, πρεπει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Μαζοχιστής;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 30 Ιαν 2025, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για αυτο κι εγώ επιβεβαιώνομαι καθε φορά που λεω οτι η πατριαρχία περισσότερο κακό κανει πρωτίστως στους αντρες, κι έπειτα στις γυναικεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 09:53Ο άνδρας έχει αλλά προνόμια, για αυτό πρέπει να είναι ψύχραιμος, επίσης και ως άνδρας δεν πρέπει να κλαίγεται, θα γίνει ξεφτίλα αν κάνει θέμα ένα χαστούκι από γυναίκα, άρα δεν μπορείς να κάνει τίποτα για αυτόΑσέβαστος έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 09:49οποτε αμα ο αντρας ριχνει επισης καμμια σφαλιαρα χρησιμοποιωντας ομως λιγη δυναμη, σε γυναικεια επιπεδα, δεν αποτελει θεμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:10
Οι άνδρες είναι πιο δυνατοί , για αυτό βγάζουν και τόσα λεφτά στα σπορ. Άρα για να παλατζαρει λίγο το πράγμα, να ρίχνει καμία σφαλιάρα η γυναίκα, δεν αποτελεί θέμα, ως πιο αδύναμη. Εσύ αν το θεωρησες προσβολή φύγε

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτός ειναι που δέχεται/ζητάει να τις τρώει. Αυτός που θέλει να τις δινει, ειναι άλλο.
το διαβασες καλά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Που και που πρέπει να πέφτει καμιά ψιλή
Οι άντρες δεν ήταν βλάκες, ξέρανε τι παιζει με τις γυναίκες αμα τις δώσεις ελευθερίες και κρατούσαν τα λουριά.
Οι άντρες δεν ήταν βλάκες, ξέρανε τι παιζει με τις γυναίκες αμα τις δώσεις ελευθερίες και κρατούσαν τα λουριά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 30 Ιαν 2025, 10:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΛΕΟC! Από πού να το πιάσει κανείς, ειδικά αν σκεφτεί ποιος το έγραψε...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:10Οι άνδρες είναι πιο δυνατοί , για αυτό βγάζουν και τόσα λεφτά στα σπορ. Άρα για να παλατζαρει λίγο το πράγμα, να ρίχνει καμία σφαλιάρα η γυναίκα, δεν αποτελεί θέμα, ως πιο αδύναμη. Εσύ αν το θεωρησες προσβολή φύγε
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Αφού αυτοχαστουκίστηκε.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καλή η ηθικολογία, καλύτερος όμως ο αντικειμενικός ρεαλισμός. Κάποιες φορές φτάνεις στο αμήν. Θυμάστε εκείνη την ρήση ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι; Αν ισχύει για τον φόνο φανταστείτε για μια απλή σφαλιάρα. Αν πιεστεί αρκετά κάποιος θα αντιδράσει, το θέμα είναι που βρίσκεται το όριο θραύσης του καθενός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προς σύντροφο ταχαλατα χαλασα....
από kongrosian » 19 Ιουν 2023, 09:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
19 Ιουν 2023, 23:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με νόμο Κούλη παντρεύτηκε ο Παντελής Τουτουντζής τον σύντροφό του
από Μαδουραίος » 25 Αύγ 2024, 23:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
25 Αύγ 2024, 23:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση 32χρονος στη Φλωρινα σκοτωσε τον νυν συντροφο της πρωην κοπελας του
από Portia » 14 Ιούλ 2024, 15:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
15 Ιούλ 2024, 14:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση τι απεγινε το αναρχοσκουπιδι που δολοφονησε τη συριζαια συντροφο του στη φολεγανδρο?
από ερνεστο καρανίξ » 22 Αύγ 2024, 21:42 » σε Εγκληματικότητα - 29 Απαντήσεις
- 1283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
16 Οκτ 2024, 17:47
-