Δεν ξέρω τι κάνεις. Το r1 συγκρίνεται με το chatgpt o1 που συλλογιζεται και λύνει προβλήματα. Είναι καλύτερο αν του πεις έχεις αυτά κι αυτά τα δεδομένα, γράψε μου μια αγόρευση που θα προτείνω ποινες σαν εισαγγελεας, παρα αν του πεις να η αγορευση (σε απλή λαϊκή γλώσσα με λαθη), ξαναγραψτην σε εισαγγελικο επισημο στυλ.sharp έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 20:39Μιλάμε για να κάνω αυτό που κάνω με το chatgpt. Έχει τις ίδεις επιδόσεις, δουλεύοντας μόνον τοπικά;foscilis έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 20:33Δεν ισχύει αυτό που λες. Ένα gguf μοντέλο που τρέχει στο llama.cpp δε μπορεί ούτε στο ίντερνετ να συνδεθεί ούτε να γράψει στο δίσκο σου ουτε να τρεξει καποιον κωδικα. Είναι απλά ένα νευρωνικο δίκτυο με έναν tokenizer. Του δίνεις κείμενο, σου δίνει κείμενο.
Το ιδιο ισχύει και για τη μορφή safe tensors που έχουν ανεβάσει στο Hugging Face αν και αυτή είναι υπερβολικα αργή και βαριά για απλή χρήση, είναι χρησιμη αν θες να το αναλύσεις, να το τροποποιήσεις, να το εκπαιδεύσεις περαιτέρω.
Το v3 είναι πιο πολύ σαν το κλασικό gpt4 4o , δεν το έχω δοκιμάσει γιατι είναι πολύ πιο μεγάλο (θες καμια 400αρια gb δισκο) αλλά σύμφωνα με τα benchmarks είναι καλύτερο από το chatgpt.
Επίσης δεν δέχεται ούτε παραγει εικόνες. Είναι μόνο για κείμενο. Αυτό μπορεί να είναι σημαντικός περιορισμός.