25% αύξηση στον καφέ
- hellegennes
25% αύξηση στον καφέ
Από πρώτη Φεβρουαρίου ο καφές στην χονδρική ανεβαίνει 25%. Η αύξηση αυτή είχε ανακοινωθεί ήδη πριν 1 μήνα, αλλά δεν βλέπω κανέναν να το έχει σχολιάσει στο φόρουμ, οπότε you're welcome.
Δεν είναι βέβαια μόνο ο καφές. Το κακάο επίσης ανεβαίνει κι άλλο, που σημαίνει ό,τι περιέχει κακάο θα ανέβει.
Δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην τιμή του καφέ σε καφετέριες και λοιπούς χώρους εστίασης, σίγουρα όμως δεν θα πάει καλά.
Αυξήσεις επίσης έχουν ήδη γίνει ή αναμένονται σε μια σειρά από καταναλωτικά προϊόντα, κυρίως τρόφιμα. Τυριά και κρέατα ανεβαίνουν πάλι.
Δεν είναι βέβαια μόνο ο καφές. Το κακάο επίσης ανεβαίνει κι άλλο, που σημαίνει ό,τι περιέχει κακάο θα ανέβει.
Δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην τιμή του καφέ σε καφετέριες και λοιπούς χώρους εστίασης, σίγουρα όμως δεν θα πάει καλά.
Αυξήσεις επίσης έχουν ήδη γίνει ή αναμένονται σε μια σειρά από καταναλωτικά προϊόντα, κυρίως τρόφιμα. Τυριά και κρέατα ανεβαίνουν πάλι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: 25% αύξηση στον καφέ
και βενζινη αεριο και ρευμα .....και μουγκα ολοι οι ελ καμια συγκεντρωση για την ακριβεια
για να δωσουν ενα μηνυμα
για να δωσουν ενα μηνυμα
Να δώσει pass για τον καφέ τότε,αυτό το αναπόσπαστο πάγιας και διαρκής ανάγκης ρόφημα για τον μέσο Έλληνα που ξυπνάει μόνο με τετραπλή δόση καφέ για να πάει στη κολοδουλεια.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό που ξέρω είναι ότι τη περίοδο 2010-2016 με τα μνημόνια που η κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή, οι Έλληνες ήμασταν στους δρόμους σχεδόν καθημερινά
τώρα που η κατάσταση είναι πλέον απάλευτη σε όλους τους τομείς, επικρατεί ησυχία και μούγγα
δε ξέρω πώς εξηγείται αυτό, εγώ θεωρώ ότι η αιτία είναι ότι έχει χαθεί κάθε ελπίδα για καλύτερες μέρες πλέον και απλά έχουμε αποδεχθεί ότι αυτό είναι και τέλος συν ότι όσοι μπορούν φεύγουν για να σωθούν
τώρα που η κατάσταση είναι πλέον απάλευτη σε όλους τους τομείς, επικρατεί ησυχία και μούγγα
δε ξέρω πώς εξηγείται αυτό, εγώ θεωρώ ότι η αιτία είναι ότι έχει χαθεί κάθε ελπίδα για καλύτερες μέρες πλέον και απλά έχουμε αποδεχθεί ότι αυτό είναι και τέλος συν ότι όσοι μπορούν φεύγουν για να σωθούν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 18:35αυτό που ξέρω είναι ότι τη περίοδο 2010-2016 με τα μνημόνια που η κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή, οι Έλληνες ήμασταν στους δρόμους σχεδόν καθημερινά

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο Μπούτιν φταίει
.Τα τελευταία χρόνια, οι επαναλαμβανόμενες ξηρασίες και οι πλημμύρες έχουν επιβαρύνει την παγκόσμια προσφορά καφέ, προκαλώντας συχνά εκτίναξη των τιμών, όπως έκανε η κλιματική αλλαγή για άλλα βασικά προϊόντα, όπως το κακάο, το ελαιόλαδο και ο χυμός πορτοκαλιού
Το βρήκαμε,η κλιματική αλλαγή φταίει,δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε απλά να υποστείτε την τιμωρία της φύσης.
- Dwarven Blacksmith
Πώς, μπορούμε να καλλιεργήσουμε κακαόδεντρα στην Αμερικανική Γροιλανδία. Οκ, θα υπάρξει ένα μικρό χρονικό διάστημα ανάμεσα, υπομονή.Garcia έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 18:39.Τα τελευταία χρόνια, οι επαναλαμβανόμενες ξηρασίες και οι πλημμύρες έχουν επιβαρύνει την παγκόσμια προσφορά καφέ, προκαλώντας συχνά εκτίναξη των τιμών, όπως έκανε η κλιματική αλλαγή για άλλα βασικά προϊόντα, όπως το κακάο, το ελαιόλαδο και ο χυμός πορτοκαλιού
Το βρήκαμε,η κλιματική αλλαγή φταίει,δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε απλά να υποστείτε την τιμωρία της φύσης.

- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
έτσι έτσι ωραία πράματα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με εναν τη μερα τη βγάζουμε, ενίοτε και με κανέναν. Όσοι πινετε τρεις+, θα 'χετε ενα θεματάκι ειναι η αληθεια.
-
Εντός σχέσης;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Έχω την εντύπωση ότι η καφετέρια έχει τεράστιο περιθώριο, γιατί κάθε φλυτζάνι περιέχει το πολύ 5 με 6 γρ. καφέ. Μιλάω για φίλτρο, καπουτσίνο κλπhellegennes έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 18:27Από πρώτη Φεβρουαρίου ο καφές στην χονδρική ανεβαίνει 25%. Η αύξηση αυτή είχε ανακοινωθεί ήδη πριν 1 μήνα, αλλά δεν βλέπω κανέναν να το έχει σχολιάσει στο φόρουμ, οπότε you're welcome.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
24 Νοέμ 2024, 11:32
-
-
Νέα δημοσίευση Παξιμάδι, καφέ και κονιάκ
από georgebi » 22 Μάιος 2023, 00:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 793 Απαντήσεις
- 19488 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
11 Ιούλ 2023, 13:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα μας κοψουν και τον καφε οι αλητες
από Μαδουραίος » 22 Αύγ 2024, 10:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
24 Αύγ 2024, 10:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έξωση στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 29 Σεπ 2023, 12:42 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 759 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις
29 Σεπ 2023, 20:38
-