Χοντρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Χοντρές
Για πείτε οι straight / bi του φόρουμ...έχετε πάει ποτέ με χοντρή? Και όταν λέω χοντρή δεν ενοώ καμπύλες ή μερικά ψωμάκια, μιλάω για ΧΟΝΤΡΗ
Έχω ακούσει ότι οι χοντρούλες κάνουν τις καλύτερες πίπες, αν και φυσικά δεν νομίζω να είναι τόσο καλές όσο αυτές που θα σου πάρει ένα ξαναμμένο πουστράκι ή κάνα τραβέλι
Τι γνώμη έχετε? Θα πηγαίνατε με χοντρή? Έχω μια που με παρακαλάει στην κυριολεξία, αλλά λέω καλύτερα να γαμήσω κάνα πουστράκι να ξεκαύλωσω παρά να χαραμίσω το θεικό μου πουλί έτσι
Έχω ακούσει ότι οι χοντρούλες κάνουν τις καλύτερες πίπες, αν και φυσικά δεν νομίζω να είναι τόσο καλές όσο αυτές που θα σου πάρει ένα ξαναμμένο πουστράκι ή κάνα τραβέλι
Τι γνώμη έχετε? Θα πηγαίνατε με χοντρή? Έχω μια που με παρακαλάει στην κυριολεξία, αλλά λέω καλύτερα να γαμήσω κάνα πουστράκι να ξεκαύλωσω παρά να χαραμίσω το θεικό μου πουλί έτσι
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Χοντρές
Σουβλατζη σου κανω δωρο ενα εισητηριο για Ταυλανδη χωρις επιστροφη
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Souvlatzis
Όνειρο μου να πάω Ταϊλάνδη να γαμήσω ladyboys (ενήλικα πάντα, είπαμε, και η ανωμαλία έχει τα όρια της), αλλά φοβάμαι μην και δεν γυρίσω ποτέ...έχω ακούσει ότι παίζουν φάσεις σαν το χόστελ και λοιπές ταινίες τρόμουΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 02:12Σουβλατζη σου κανω δωρο ενα εισητηριο για Ταυλανδη χωρις επιστροφη
Άσε που με τους ξενέρωτους που έχω μπλέξει, βαριούνται να πάμε μέχρι συγγρού, Ταϊλάνδη θα έρθουν? Οπότε μόνο μου με βλέπω να πηγαίνω, εκτός και αν ψήνει κανένας απτό πχορουμ να κανονίσουμε σεξοταξιδάκη
Πες μου ποιος σε πλήρωσε για να με κάνεις να μιλήσω και με κοροϊδέψετε.
Πες μου ποιος.
Πες μου ποιος.
- Souvlatzis
εγώ όμως έχω ιδιαίτερη προτίμηση στο πλας σάιζ.Souvlatzis έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 02:26Δεν είναι ντροπή, και εγώ έχω γαμήσει ντραγκ που στην φάτσα ήταν σα τον κουλή. yolo
- Souvlatzis
α μωρη κρυφοανωμαλη και συ...Γραφικός έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 02:27εγώ όμως έχω ιδιαίτερη προτίμηση στο πλας σάιζ.Souvlatzis έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 02:26Δεν είναι ντροπή, και εγώ έχω γαμήσει ντραγκ που στην φάτσα ήταν σα τον κουλή. yolo

Δεν έχω πάρει ποτέ πουστρίκουλα για να έχω γνώμη. Αλλά από την εμπειρία μου έχω αποκομίσει την εντύπωση πως οι χοντρούλες είναι, μεταξύ άλλων, και πιο υποτακτικές, πιθανότατα επειδή φοβούνται μη σε χάσουν. Οι ξανθές και αδύνατες που δεν έχουν θέματα αυτοπεποίθησης σου επιβάλλουν δικτατορία στο κρεβάτι -τις στάσεις που θέλουν και το τρόπο που τους αρέσει καλύτερα-, γιατί ξέρουν ότι βρίσκουν εύκολα άλλον.Souvlatzis έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 02:06Για πείτε οι straight / bi του φόρουμ...έχετε πάει ποτέ με χοντρή? Και όταν λέω χοντρή δεν ενοώ καμπύλες ή μερικά ψωμάκια, μιλάω για ΧΟΝΤΡΗ
Σμπρώξε την χοντρή σουβλατζή μην έχεις προκαταλήψεις και κόμπλεξ.
Ο θεικός πούτσοις όλα τα αλέθει.
Ο θεικός πούτσοις όλα τα αλέθει.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Oψε θεων αλέουσι μύλοι, αλέουσι δε λεπτά
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αυτη θεωρείται χοντρή;

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Του αγίου φώτοσοπ γίνεται εδώ πέρα. Φέρε ολόσωμη να κρίνομε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό