Να κάνει όλα αυτά πριν βγει το πόρισμα του ΕΜΠ και η οποια απόδειξη για το αντίθετο;GoBzi έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:20Ο Μητσοτάκης είτε είναι ηλίθιος (περισσότερο απ'ότι γνωρίζουμε) ή ξέρει τι έχει γίνει και φοβάται. Εγώ νομίζω ισχύουν και τα δύο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 00:27εγώ αν ήμουν πρωθυπουργός αυτό θα έκανα.
και που θα επισκεπτόμουν την τηλεδιοίκηση 1 Μαρτίου και ο θεός με φύλαξε και δεν πήγα πριν το ατύχημα, πού να ξερα πως δεν λειτουργούσε από όταν έγινα προωθυπουργός.
και θα έλεγα πως για όλα φταίει ο σταθμάρχης με μονταρισμένα ηχητικά, που ποιος να ξέρει ποιος τα μόνταρε.
ε οκ κι αν κάποιος μπάζωνε τον τόπο του εγκλήματος θα λεγα πως το κανε με καλή πρόθεση.
ΜΑ ΤΟΣΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ;
Μας είπε πως στην πρώτη συνέντευξη βγήκε και είπε ότι του είπαν από την εταιρεία και την πυροσβεστική. Ωραία, αφού σου είπαν ψέματα ξηλωσε τους πάντες και τρεχτους όλους μαζί στα δικαστήρια. Μονταρισμένα ηχητικά; Όλοι οι εμπλεκόμενοι στα δικαστήρια. Λείπουν βίντεο; Όλοι οι εμπλεκόμενοι στα δικαστήρια. Θα πήγαινες να δεις την τηλεδιοικηση; Πάνε και ζητά τα ρέστα μπροστά στις κάμερες.
Έτσι όχι μόνο θα την έβγαζε λάδι αλλά θα έβγαινε και πολιτικά κερδισμένος.
Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
- Otto Weininger
Re: Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δηλαδή νομίζεις ότι αυτοί το πόρισμα δεν το είχαν δει και έκαναν τόσο απότομα στροφή; Η πρώτη συνέντευξη σε τι αποσκοπούσε; Ο Άδωνις και οι άλλοι υπουργοί γιατί βγαίνανε και λέγανε μαλακίες για μια υπόθεση που δεν έχει καν ξεκινήσει το δικαστήριο; Εγώ και ο Αρίστος μπορεί να βγαίνουμε να λέμε τα αντίθετα, αλλά είμαστε δυο παπάρες στο ίντερνετ. Το πολύ πολύ θα φάμε δούλεμα εδώ μέσα. Ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και βουλευτές δεν νιώθουν ότι μπορεί να εκτίθενται με αυτά που λένε δημόσια; Δεν νομίζω πως δεν τους κόβει καθόλου, για αυτό και τα ποσοστά στο γκάλοπ του ΣΚΑΪ.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:26Να κάνει όλα αυτά πριν βγει το πόρισμα του ΕΜΠ και η οποια απόδειξη για το αντίθετο;GoBzi έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:20Ο Μητσοτάκης είτε είναι ηλίθιος (περισσότερο απ'ότι γνωρίζουμε) ή ξέρει τι έχει γίνει και φοβάται. Εγώ νομίζω ισχύουν και τα δύο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 00:27
εγώ αν ήμουν πρωθυπουργός αυτό θα έκανα.
και που θα επισκεπτόμουν την τηλεδιοίκηση 1 Μαρτίου και ο θεός με φύλαξε και δεν πήγα πριν το ατύχημα, πού να ξερα πως δεν λειτουργούσε από όταν έγινα προωθυπουργός.
και θα έλεγα πως για όλα φταίει ο σταθμάρχης με μονταρισμένα ηχητικά, που ποιος να ξέρει ποιος τα μόνταρε.
ε οκ κι αν κάποιος μπάζωνε τον τόπο του εγκλήματος θα λεγα πως το κανε με καλή πρόθεση.
Μας είπε πως στην πρώτη συνέντευξη βγήκε και είπε ότι του είπαν από την εταιρεία και την πυροσβεστική. Ωραία, αφού σου είπαν ψέματα ξηλωσε τους πάντες και τρεχτους όλους μαζί στα δικαστήρια. Μονταρισμένα ηχητικά; Όλοι οι εμπλεκόμενοι στα δικαστήρια. Λείπουν βίντεο; Όλοι οι εμπλεκόμενοι στα δικαστήρια. Θα πήγαινες να δεις την τηλεδιοικηση; Πάνε και ζητά τα ρέστα μπροστά στις κάμερες.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ανεξάρτητα από το πόρισμα του ΕΜΠ, είναι γεγονός ότι κόπηκαν ηχητικά και ότι δόθηκε λάθος βίντεο στον ανακριτή και ότι χαθήκαν ένα σωρό βίντεοOtto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:26Να κάνει όλα αυτά πριν βγει το πόρισμα του ΕΜΠ και η οποια απόδειξη για το αντίθετο;GoBzi έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:20Ο Μητσοτάκης είτε είναι ηλίθιος (περισσότερο απ'ότι γνωρίζουμε) ή ξέρει τι έχει γίνει και φοβάται. Εγώ νομίζω ισχύουν και τα δύο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 00:27
εγώ αν ήμουν πρωθυπουργός αυτό θα έκανα.
από μόνο του αυτό είναι ύποπτο, αλλά και να μην υπάρχει τίποτα παράνομο στην αμαξοστοιχία (που πλέον αυτό αποκλείεται) θα έπρεπε ήδη να έχουν κινηθεί διαδικασίες για την απόκρυψη/εξαφάνιση στοιχείων
τα πάντα συνηγορούν σε συγκάλυψη και ο ΠΘ της χώρας αντί να τους κόψει τα πόδια, έλεγε για θεωρίες συνομωσίας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Κάπου μπερδεύεσαι.GoBzi έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:34Δηλαδή νομίζεις ότι αυτοί το πόρισμα δεν το είχαν δει και έκαναν τόσο απότομα στροφή; Η πρώτη συνέντευξη σε τι αποσκοπούσε; Ο Άδωνις και οι άλλοι υπουργοί γιατί βγαίνανε και λέγανε μαλακίες για μια υπόθεση που δεν έχει καν ξεκινήσει το δικαστήριο; Εγώ και ο Αρίστος μπορεί να βγαίνουμε να λέμε τα αντίθετα, αλλά είμαστε δυο παπάρες στο ίντερνετ. Το πολύ πολύ θα φάμε δούλεμα εδώ μέσα. Ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και βουλευτές δεν νιώθουν ότι μπορεί να εκτίθενται με αυτά που λένε δημόσια; Δεν νομίζω πως δεν τους κόβει καθόλου, για αυτό και τα ποσοστά στο γκάλοπ του ΣΚΑΪ.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:26Να κάνει όλα αυτά πριν βγει το πόρισμα του ΕΜΠ και η οποια απόδειξη για το αντίθετο;GoBzi έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:20
Ο Μητσοτάκης είτε είναι ηλίθιος (περισσότερο απ'ότι γνωρίζουμε) ή ξέρει τι έχει γίνει και φοβάται. Εγώ νομίζω ισχύουν και τα δύο.
- Otto Weininger
Ας περιμένουμε το πόρισμα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:37ανεξάρτητα από το πόρισμα του ΕΜΠ, είναι γεγονός ότι κόπηκαν ηχητικά και ότι δόθηκε λάθος βίντεο στον ανακριτή και ότι χαθήκαν ένα σωρό βίντεοOtto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:26Να κάνει όλα αυτά πριν βγει το πόρισμα του ΕΜΠ και η οποια απόδειξη για το αντίθετο;GoBzi έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:20
Ο Μητσοτάκης είτε είναι ηλίθιος (περισσότερο απ'ότι γνωρίζουμε) ή ξέρει τι έχει γίνει και φοβάται. Εγώ νομίζω ισχύουν και τα δύο.
από μόνο του αυτό είναι ύποπτο, αλλά και να μην υπάρχει τίποτα παράνομο στην αμαξοστοιχία (που πλέον αυτό αποκλείεται) θα έπρεπε ήδη να έχουν κινηθεί διαδικασίες για την απόκρυψη/εξαφάνιση στοιχείων
τα πάντα συνηγορούν σε συγκάλυψη και ο ΠΘ της χώρας αντί να τους κόψει τα πόδια, έλεγε για θεωρίες συνομωσίας
Μετά θα δούμε όλα τα σεναρια, ποιοι τα είπαν και αν είναι θεωρίες συνομωσιας.
Αυτό ακριβώς. Είπαμε είτε είναι ηλίθιος ή προσπαθεί να συγκαλύψει. Εάν από την αρχή τους είχε κόψει τα πόδια δεν θα βρισκόμασταν εδώ που είμαστε. Μέχρι και τον Καραμανλή έπρεπε να πετάξει εκτός ψηφοδελτίου. Θα έχανε ψήφους από τις Σέρρες, αλλά θα κέρδιζε από αλλού δεξιούς και κεντρόους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:37ανεξάρτητα από το πόρισμα του ΕΜΠ, είναι γεγονός ότι κόπηκαν ηχητικά και ότι δόθηκε λάθος βίντεο στον ανακριτή και ότι χαθήκαν ένα σωρό βίντεοOtto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:26Να κάνει όλα αυτά πριν βγει το πόρισμα του ΕΜΠ και η οποια απόδειξη για το αντίθετο;GoBzi έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:20

Μάλλον κάπου μπερδεύτηκαν οι κυβερνώντες γιατί 8 στους 10 διαφωνούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης για τα Τέμπη. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:39Κάπου μπερδεύεσαι.GoBzi έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:34Δηλαδή νομίζεις ότι αυτοί το πόρισμα δεν το είχαν δει και έκαναν τόσο απότομα στροφή; Η πρώτη συνέντευξη σε τι αποσκοπούσε; Ο Άδωνις και οι άλλοι υπουργοί γιατί βγαίνανε και λέγανε μαλακίες για μια υπόθεση που δεν έχει καν ξεκινήσει το δικαστήριο; Εγώ και ο Αρίστος μπορεί να βγαίνουμε να λέμε τα αντίθετα, αλλά είμαστε δυο παπάρες στο ίντερνετ. Το πολύ πολύ θα φάμε δούλεμα εδώ μέσα. Ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και βουλευτές δεν νιώθουν ότι μπορεί να εκτίθενται με αυτά που λένε δημόσια; Δεν νομίζω πως δεν τους κόβει καθόλου, για αυτό και τα ποσοστά στο γκάλοπ του ΣΚΑΪ.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:26
Να κάνει όλα αυτά πριν βγει το πόρισμα του ΕΜΠ και η οποια απόδειξη για το αντίθετο;
Ή θα έπρεπε εξαρχής να δουν πως δεν ανακατεύονται στην υπόθεση γιατί είναι θέμα της δικαιοσύνης ή θα έπρεπε να κόβουν κώλους σε κάθε παρατυπία (μονταρισμένα ηχητικά, θέματα με τα βίντεο, τηλεδιοικηση και πάει λέγοντας).
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
https://www.documentonews.gr/article/te ... ias-video/«Αυτά τα καρέ δείχνουν ότι κάτι υπήρχε μεταξύ της πρώτης πλατφόρμας και της δεύτερης μηχανής. Βασικά φαίνεται ένα περίγραμμα, ένας όγκος, ουσιαστικά, που κακά τα ψέματα δεν μπορούμε με σαφήνεια να πούμε τι είναι. Αν είναι δοχεία αν είναι μπιτόνια. Ωστόσο δείχνει το φορτίο», εξηγεί στο Open TV ο Αντώνιος Ψαρόπουλος, δικηγόρος και πατέρας της Μάρθης Ψαροπούλου, εκ των θυμάτων των Τεμπών.
- SeaHawk
Λακαφωσης:
Το βιντεο το γνωριζαμε εδω και πολυ καιρο και δικαστικα δεν ειναι εκμεταλλευσιμο
Δεν μπορει να πιστοποιηθει η ημερομηνια και η ωρα
Το βιντεο το γνωριζαμε εδω και πολυ καιρο και δικαστικα δεν ειναι εκμεταλλευσιμο
Δεν μπορει να πιστοποιηθει η ημερομηνια και η ωρα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αγαπητέ, αν είχαμε τα σωστά βίντεο, από την φόρτωση του τρένου και από τους σταθμούς που πέρασε, τώρα θα είχαμε σαφή και πεντακάθαρη εικόνα του τι είχεSeaHawk έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 10:06https://www.documentonews.gr/article/te ... ias-video/«Αυτά τα καρέ δείχνουν ότι κάτι υπήρχε μεταξύ της πρώτης πλατφόρμας και της δεύτερης μηχανής. Βασικά φαίνεται ένα περίγραμμα, ένας όγκος, ουσιαστικά, που κακά τα ψέματα δεν μπορούμε με σαφήνεια να πούμε τι είναι. Αν είναι δοχεία αν είναι μπιτόνια. Ωστόσο δείχνει το φορτίο», εξηγεί στο Open TV ο Αντώνιος Ψαρόπουλος, δικηγόρος και πατέρας της Μάρθης Ψαροπούλου, εκ των θυμάτων των Τεμπών.
αλλά κάποιοι, για κάποιο περίεργο λόγο, φρόντισαν να μην υπάρχουν σήμερα αυτά τα βίντεο
εσύ γιατί πιστεύεις ότι δεν έχουμε τα βίντεο αυτά;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- SeaHawk
Ειναι σαν να με ρωτας γιατι δεν εχουμε τα βιντεο απο την εκκινηση του λεοφωρειου των πολυνεκρων ατυχηματων των μαθητων του Μακρυχωριου η των οπαδων του ΠΑΟΚ.
Το ερωτημα ειναι γιατι καποιος να εψαχνε τα βιντεο;
Υπαρχει ενα προφανες αιτιο.Η μετωπικη συγκρουση δυο τρενων με ταυχτητες ανω των 100 χλμ/ωρα
Δεν υπαρχουν αλλα ευρυματα επι του πεδιου που να δικαιολογουν παραπανω ερευνα ωστε καποιος να ψαξει τα βιντεο
Αναζητηθηκαν και βρεθηκαν αμεσα τα βιντεο επιβιβασης της επιβατικης για να διαπιστωθει ποσα ατομα ηταν στο τρενο.
Υπαρχει ενα προφανες αιτιο.Η μετωπικη συγκρουση δυο τρενων με ταυχτητες ανω των 100 χλμ/ωρα
Δεν υπαρχουν αλλα ευρυματα επι του πεδιου που να δικαιολογουν παραπανω ερευνα ωστε καποιος να ψαξει τα βιντεο
Αναζητηθηκαν και βρεθηκαν αμεσα τα βιντεο επιβιβασης της επιβατικης για να διαπιστωθει ποσα ατομα ηταν στο τρενο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μόνο που όταν ο ανακριτής ζήτησε το βίντεο φόρτωσης, του στείλανε λάθος βίντεοSeaHawk έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 10:15Ειναι σαν να με ρωτας γιατι δεν εχουμε τα βιντεο απο την εκκινηση του λεοφωρειου των πολυνεκρων ατυχηματων των μαθητων του Μακρυχωριου η των οπαδων του ΠΑΟΚ.
κι αυτό σύμπτωση να φανταστώ
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- SeaHawk
Και εσυ γνωριζεις οτι μετα δεν πηρε το σωστο ας πουμε;
Ολο αυτο που μας περιγραφεις οτι δηλαδη απο τα βιντεο θα ειχαμε σαφη και πεντακαθαρη εικονα ειναι μια παπαρια ολκης
Εχεςι δει τα ψεκ σεναρια που εχουν κυκλοφορησει;
Τα 95% ατων θα συνεχιζε να κυκλοφορει.
Απο κανενα βιντεο δεν θα φαινοταν αν το κοντεινερ της σιωνιστικης ΖΙΜ κουβαλουσε επικινδυνα χημικα
Το πλεονεκτημα της ψεκιας ειναι ακριβως αυτο.Δεν βασιζεται σε αποδειξεις.
Ολο αυτο που μας περιγραφεις οτι δηλαδη απο τα βιντεο θα ειχαμε σαφη και πεντακαθαρη εικονα ειναι μια παπαρια ολκης
Εχεςι δει τα ψεκ σεναρια που εχουν κυκλοφορησει;
Τα 95% ατων θα συνεχιζε να κυκλοφορει.
Απο κανενα βιντεο δεν θα φαινοταν αν το κοντεινερ της σιωνιστικης ΖΙΜ κουβαλουσε επικινδυνα χημικα
Το πλεονεκτημα της ψεκιας ειναι ακριβως αυτο.Δεν βασιζεται σε αποδειξεις.
- Otto Weininger
Το βίντεο που μας περιφέρουν ως game changer απο χθες ειναι ένα βίντεο που το έχουν δει πολύ καιρό, αλλά δεν μπόρεσαν να διαπιστώσουν τίποτα επί της ουσίας;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καρυστιανού: «Κύριε ανακριτά σταματήστε να μπαζώνετε τη δικογραφία των Τεμπών»
από Frappezitis » 10 Φεβ 2025, 19:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 84 Απαντήσεις
- 1682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
20 Φεβ 2025, 12:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση 41 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ για τη γνησιότητα των βίντεο των Τεμπών
από Αρίστος » 31 Μαρ 2025, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-