Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
Απαλλαγείτε απ’ τα νεύρα με Ομοιοπαθητική
https://www.holisticlife.gr/%CE%B5%CE%B ... E%BA%CE%AE
https://www.holisticlife.gr/%CE%B5%CE%B ... E%BA%CE%AE
Γιατί να πιω τήλιο; Εγώ κάνω βάρδιες εδώ μέσα για να υπερασπιστώ την πρωθυπουργάρα;
Βαλε προκτοσυναλάρ, θα σου δώσει ο Όττο. Θα έχει λογικά απόθεμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καταλαβαινω οτι αντιμετωπισες προβλημα με τις αιμμοροειδες σου αλλα δεν κανει κατι η προκτοσιναλαρ τζαμπα την χρησιμοποιησες.
- Otto Weininger
Εγώ ξέρω ότι δεν παρακολουθείς καμια συζήτηση, κανένα γεγονός, καμία εξέλιξη ποτε και για τίποτα και απλά μπαίνεις να βρίσεις καταπώς προστάζει κάποιος δικός σου αξιακός κώδικας, ο οποίος για απροσδιοριστους λόγους θεωρείς ότι είναι ανώτερος των άλλων.Πασιφάη έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 12:18Η ''άλλη'' έδωσε απάντηση στον Γιαννόπουλα, που ισχύει και για σένα. Εδώ μέσα το παίζετε ειδήμονες, μαντρόσκυλα, μπας και σώσετε, ο,τι σώζεται. Κάνε μας τη χάρη.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 12:15"Συζητάτε για τα γαμωβάγονα" λέει η άλλη, όταν όλοι οι πραγματογνώμονες, τα κανάλια κλπ ασχολούνται αποκλειστικά με αυτά.
Το τραγικοτερο όλων, είναι πως εγκαλείς εμάς για θέμα συζήτησης (βαγόνια) το οποίο έχουν κάνει αποκλειστικοτητα από συγγενείς και πραγματογνώμονες μέχρι κανάλια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ρε μαλάκα Γιαννόπουλε, βάλε που σου λέω. Άσε που η απάντησή σου, είναι μια τυπική μαλακία. Πάνε να δουλέψεις για τον Όττο. Θα βγάλεις και κανα φράγκο έξτρα, μιας και τα ακτινίδια εντέλει δεν σε βοήθησαν.
Λανθάνεις. Παρακολουθώ όλες τις συζητήσεις και προφανώς ο αξιακός μου κώδικας είναι εκ διαμέτρου αντίθετος, απ'το να καλύπτω χίλια δυο συμβάντα όπως κάνεις εσύ κατά κόρον εδώ μέσα. Διότι δεν γράφεις σαν απλός πολίτης, για να καταθέσεις τις όποιες αμφιβολίες σου, αλλά σας εκπρόσωπος ενός κομματος. Και αυτό είναι κακό. Απ'όποια πλευρά κι αν το πιάσεις.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 12:24Εγώ ξέρω ότι δεν παρακολουθείς καμια συζήτηση, κανένα γεγονός, καμία εξέλιξη ποτε και για τίποτα και απλά μπαίνεις να βρίσεις καταπώς προστάζει κάποιος δικός σου αξιακός κώδικας, ο οποίος για απροσδιοριστους λόγους θεωρείς ότι είναι ανώτερος των άλλων.Πασιφάη έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 12:18Η ''άλλη'' έδωσε απάντηση στον Γιαννόπουλα, που ισχύει και για σένα. Εδώ μέσα το παίζετε ειδήμονες, μαντρόσκυλα, μπας και σώσετε, ο,τι σώζεται. Κάνε μας τη χάρη.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 12:15"Συζητάτε για τα γαμωβάγονα" λέει η άλλη, όταν όλοι οι πραγματογνώμονες, τα κανάλια κλπ ασχολούνται αποκλειστικά με αυτά.
Το τραγικοτερο όλων, είναι πως εγκαλείς εμάς για θέμα συζήτησης (βαγόνια) το οποίο έχουν κάνει αποκλειστικοτητα από συγγενείς και πραγματογνώμονες μέχρι κανάλια.
Λυπάμαι αν η ηθική μου, φαντάζει μικρή στα κομματικά γυαλιά σου.Αυτήν έχω και είμαι υπερήφανη που δεν έχω πέσει στα σκατά του βαρελιού που ''φυλάς ως κόρη οφθαλμού.''
Ψιτ..Δεν πετάμε τάπες μέσα για την καυλάντα μέχρι να ωριμάσει. Δεν είναι ουίσκυ.
Συνέχισε την παρολα σου, για να μαζέψεις τα ασυμάζευτα.
- Otto Weininger
Αφού παρακολουθείς τις συζητήσεις γιατί απορείς που μιλάμε για "γαμωβάγονα" ;Πασιφάη έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 12:34Λανθάνεις. Παρακολουθώ όλες τις συζητήσεις και προφανώς ο αξιακός μου κώδικας είναι εκ διαμέτρου αντίθετος, απ'το να καλύπτω χίλια δυο συμβάντα όπως κάνεις εσύ κατά κόρον εδώ μέσα. Διότι δεν γράφεις σαν απλός πολίτης, για να καταθέσεις τις όποιες αμφιβολίες σου, αλλά σας εκπρόσωπος ενός κομματος. Και αυτό είναι κακό. Απ'όποια πλευρά κι αν το πιάσεις.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 12:24Εγώ ξέρω ότι δεν παρακολουθείς καμια συζήτηση, κανένα γεγονός, καμία εξέλιξη ποτε και για τίποτα και απλά μπαίνεις να βρίσεις καταπώς προστάζει κάποιος δικός σου αξιακός κώδικας, ο οποίος για απροσδιοριστους λόγους θεωρείς ότι είναι ανώτερος των άλλων.
Λυπάμαι αν η ηθική μου, φαντάζει μικρή στα κομματικά γυαλιά σου.Αυτήν έχω και είμαι υπερήφανη που δεν έχω πέσει στα σκατά του βαρελιού που ''φυλάς ως κόρη οφθαλμού.''
Ψιτ..Δεν πετάμε τάπες μέσα για την καυλάντα μέχρι να ωριμάσει. Δεν είναι ουίσκυ.
Γιατί ασχολείστε επιλεκτικά με ό,τι νομίζετε οτι μπορει να σας βοηθήσει να αποπροσανατολίσετε από την αλήθεια, ενώ τις ερωτήσεις για τις κατατεθειμένες μαρτυρίες των γονιών για το τί έγινε με μπαζώματα και απομακρύνσεις, τις κάνετε γαργάρα και απαξιείτε
Saturn έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 12:31Μιας και είσαι εδώ, και κάτι μου έλεγες εχθές για την κυβέρνηση που πέταξε ΜΟΝΟ 500 μέτρα μακρυά τα χώματα από το πεδίο και άρα δεν υπάρχει θέμα ούτε λάθος χειρισμών ως προς τις έρευνες ούτε πιθανότητα συγκάληψης
Αυτό φαντάζομαι θα το έχεις δει
Το έχει δει φαντάζομαι και ο Κούλης, στην συνέντευξη δεν θυμάμαι αν απάντησε κάτι σχετικό
https://dikografies.blogspot.com/2025/0 ... l?spref=twΣυγκλονίζει η κατάθεση της Μαρίας Θεοδωρή, που έχασε το γιό της Βάιο Βλάχο, 34 ετών, στο τραίνο - φέρετρο, η οποία αποκαλύπτει πως όταν ρώτησε το ιδιοκτήτη του αμμορυχείου, όπου είχαν μεταφερθεί τα χώματα από το σημείο του δυστυχήματος, γιατί έγιναν όλα τόσο γρήγορα?
Tης απάντησε ότι, του είπαν "πως έπρεπε να γίνουν οι εργασίες γρήγορα, για να είναι καθαρισμένος ο χώρος, ώστε να μπορούν να έρχονται οι συγγενείς των θυμάτων να ανάβουν κεράκι"!!!
Αναφέρει στην κατάθεση της:
"Από τους πρώτους μήνες του δυστυχήματος κυκλοφορούσε η φήμη μεταξύ των συγγενών ότι, υπήρχαν χώματα από τον τόπο του δυστυχήματος, που είχαν χαρακτηριστεί ως "μη χρήσιμα". Κάποιοι συγγενείς είχαν ψάξει, χωρίς αποτέλεσμα. Στις 13.3. 2024 είχαμε με το σύζυγο μου την πληροφορία από κάποιους αλλους συγγενείς θυμάτων ότι, ίσως υπάρχει κάτι σε ένα αμμορυχείο κοντά στον τόπο του δυστυχήματος. Ψάξαμε στους χάρτες της google και βρήκαμε ότι, υπήρχε πολύ κοντά το αμμορυχείο των αδελφών Παντρεμένων. Στις 15.3.2024 πήγαμε και ερευνήσαμε γυρω από το αμμορυχείο, έξω από την περίφραξη του, αλλά δεν βρήκαμε κάτι, που να έμοιαζε με όγκους χωμάτων. Συνεχίσαμε βόρεια από το αμμορυχείο στο χωματόδρομο, γιατί από μακριά έβλεπα όγκους με χώματα σε μεγάλη έκταση. Οταν πλησιάσαμε είμασταν σχεδόν σίγουροι ότι, βρήκαμε αυτό που ψάχναμε".
Οπως αναφέρει η μάρτυρας την επόμενη ημέρα ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του αμμορυχείου, ο οποίος "με πολύ σεβασμό δέχτηκε να μιλήσει μαζί μας".
Σε άλλο σημείο η μητέρα του 34χρονου θύματος του τραίνου αναφέρει:
"Τον ρώτησα γιατί έγιναν τόσο γρήγορα όλες οι εργασίες και μου είπε και μου απάντησε ότι, του είπαν πως έπρεπε να γίνουν οι εργασίες γρήγορα, για να είναι καθαρισμένος ο χώρος, ώστε να μπορούν να έρχονται οι συγγενείς των θυμάτων να ανάβουν κεράκι"!!!
Και συνεχίζει:
"Προσωπικά αμφισβητώ ότι, αυτός ήταν ο λόγος της επίσπευσης. Επίσης μας έδειξε πολλές φωτογραφίες και βίντεο, που είχε αποθηκευμένα στο δικό του κινητό, όπου φαινότανε η εξέλιξη των εργασιών".
Ενώ επισημαίνει:
"Eχω στην κατοχή μου και σας εγχειρίζω ένα δεκαεπτασέλιδο υπόμνημα με φωτογραφίες της πυροσβεστικής, που υπάρχουν στη δικογραφία και με ακριβή παράθεση των γεγονότων από τις 02.00 της 1 - 3 - 2023 έως και τις 6 - 3- 2023, με βάση πάντοτε στοιχεία, που υπάρχουν στη δικογραφία και κάποια διαθέσιμα από τον Τύπο. Το υλικό αυτό αποδεικνύει ότι, έγινε απομάκρυνση κρίσιμου αποδεικτικού υλικού από το χώρο του δυστυχήματος και επικάλυψη του με "τρίτα" υλικά, κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται".
Και συμπληρώνει η μάρτυρας:
"Eπιπλέον στις 11 ή 12 -3 - 2023 περιήλθε στο γιό μου Βαγγέλη Βλάχο πληροφορία από αστνομικό, ο οποίος επιχειρούσε στον τόπο του δυστυχήματος, ότι ¨"κάποιο υψηλόβαθμό κυβερνητικό στέλεχος "με πολλά γαλόνια", στο οποίο δεν μπορείς να πεις όχι, έδωσε εντολή να καθαριστούν όλα αμέσως, γιατί μέχρι την Κυριακή πρέπει να είναι όλα λαμπίκο".
https://dikografies.blogspot.com/2025/0 ... l?spref=tw
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όττο, με δουλεύεις;Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 13:02Αφού παρακολουθείς τις συζητήσεις γιατί απορείς που μιλάμε για "γαμωβάγονα" ;Πασιφάη έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 12:34Λανθάνεις. Παρακολουθώ όλες τις συζητήσεις και προφανώς ο αξιακός μου κώδικας είναι εκ διαμέτρου αντίθετος, απ'το να καλύπτω χίλια δυο συμβάντα όπως κάνεις εσύ κατά κόρον εδώ μέσα. Διότι δεν γράφεις σαν απλός πολίτης, για να καταθέσεις τις όποιες αμφιβολίες σου, αλλά σας εκπρόσωπος ενός κομματος. Και αυτό είναι κακό. Απ'όποια πλευρά κι αν το πιάσεις.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 12:24
Εγώ ξέρω ότι δεν παρακολουθείς καμια συζήτηση, κανένα γεγονός, καμία εξέλιξη ποτε και για τίποτα και απλά μπαίνεις να βρίσεις καταπώς προστάζει κάποιος δικός σου αξιακός κώδικας, ο οποίος για απροσδιοριστους λόγους θεωρείς ότι είναι ανώτερος των άλλων.
Διότι έχετε μπει στο τριπάκι να δίνετε ''πληροφορίες'' που σας εξυπηρετούν, για να θολώσετε το κλίμα πριν τη δίκη. Θες τώρα στα σοβαρά να μου πεις πως δεν κάνεις προπαγάνδα;
Η άλλη ''πάγκα'' κάνει το ίδιο.
Τί ακριβως θες να συζητήσουμε;
Αν θεωρείς πως είμαι μαλάκας και δεν αντιλαμβάνομαι την όλη ''διαδικασία'' που λαμβάνει χώρα εδώ μέσα, είναι ανώφελο να κάνω κουβέντα.
Ισχύει ό,τι σου είπα. Απ'τη δική μου μεριά. Αν εσύ γουστάρεις να πάρεις ''εύσημα'' εδώ μέσα ή εκεί έξω για την προσφορά σου, αφορά εσένα και μόνο. Λυπάμαι ειλικρινά.
- Otto Weininger
Ναι το έχουμε δει και το έχουμε σχολιάσει εδώ και μήνες.
Χαίρομαι που επικαλείσαι τον κ.Βλαχο βέβαια, ίσως αναρωτήθεις ποιους εννοει με αυτό που έγραψε την προηγούμενη βδομάδα.

Έχω ρωτήσει πολλές φορές αλλά δεν απαντάει ποτέ κανείς
Χαίρομαι που επικαλείσαι τον κ.Βλαχο βέβαια, ίσως αναρωτήθεις ποιους εννοει με αυτό που έγραψε την προηγούμενη βδομάδα.

- Otto Weininger
Εγώ δεν δίνω πληροφορίες, κάπου έχεις μπερδευτεί. Για να δίνω σημαίνει ότι πρέπει να έχω. Από που ;Πασιφάη έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 13:13Όττο, με δουλεύεις;Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 13:02Αφού παρακολουθείς τις συζητήσεις γιατί απορείς που μιλάμε για "γαμωβάγονα" ;Πασιφάη έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 12:34
Λανθάνεις. Παρακολουθώ όλες τις συζητήσεις και προφανώς ο αξιακός μου κώδικας είναι εκ διαμέτρου αντίθετος, απ'το να καλύπτω χίλια δυο συμβάντα όπως κάνεις εσύ κατά κόρον εδώ μέσα. Διότι δεν γράφεις σαν απλός πολίτης, για να καταθέσεις τις όποιες αμφιβολίες σου, αλλά σας εκπρόσωπος ενός κομματος. Και αυτό είναι κακό. Απ'όποια πλευρά κι αν το πιάσεις.
Διότι έχετε μπει στο τριπάκι να δίνετε ''πληροφορίες'' που σας εξυπηρετούν, για να θολώσετε το κλίμα πριν τη δίκη. Θες τώρα στα σοβαρά να μου πεις πως δεν κάνεις προπαγάνδα;
Αν θεωρείς πως είμαι μαλάκας και δεν αντιλαμβάνομαι την όλη ''διαδικασία'' που λαμβάνει χώρα εδώ μέσα, είναι ανώφελο να κάνω κουβέντα.
Ισχύει ό,τι σου είπα. Απ'τη δική μου μεριά. Αν εσύ γουστάρεις να πάρεις ''εύσημα'' εδώ μέσα ή εκεί έξω για την προσφορά σου, αφορά εσένα και μόνο. Λυπάμαι ειλικρινά.
Άλλοι κάνουν διαρροές και πάνω σε αυτά συζητάμε.
Κατανοώ ότι δεν σου αρέσουν αυτά που λέω, ούτε εμένα μου αρέσουν αυτά που λένε άλλοι, αλλά δεν σας λουζω με κοσμητικά όλη την ώρα.
Κατάντια ρε πούστη μου. Συνεχίζουν απτόητοι. Καμία αιδώς.
Τι θέλω και ασχολούμαι.
Μιας και αναφέρθηκε η οικογένεια Βλάχου στην Καρδίτσα, θέλω να πω οτι είναι εξαίρετοι άνθρωποι.
Τι θέλω και ασχολούμαι.
Μιας και αναφέρθηκε η οικογένεια Βλάχου στην Καρδίτσα, θέλω να πω οτι είναι εξαίρετοι άνθρωποι.
Σοβαρά τώρα; Εσύ δεν είσαι που πετάγεσαι πρώτος, σε ό,τι παίξει εδώ μέσα και δικαιολογείς τα πάντα όλα;.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 13:16Εγώ δεν δίνω πληροφορίες, κάπου έχεις μπερδευτεί. Για να δίνω σημαίνει ότι πρέπει να έχω. Από που ;Πασιφάη έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 13:13Όττο, με δουλεύεις;Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 13:02
Αφού παρακολουθείς τις συζητήσεις γιατί απορείς που μιλάμε για "γαμωβάγονα" ;
Άλλοι κάνουν διαρροές και πάνω σε αυτά συζητάμε.
Κατανοώ ότι δεν σου αρέσουν αυτά που λέω, ούτε εμένα μου αρέσουν αυτά που λένε άλλοι, αλλά δεν σας λουζω με κοσμητικά όλη την ώρα.
Όχι, δεν μου αρέσουν αυτά που λες, διότι είναι απαύγασμα μιας συγκεκριμένης συνθήκης.
Διαρροές, διάρροιες, πάρε κόσμε.
Γιατί σου κάνει εντύπωση; Είδες να απαντάνε πολλοί από δαύτους για την πολιτική εναλλακτική σωτήρια πρόταση;Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 13:14Ναι το έχουμε δει και το έχουμε σχολιάσει εδώ και μήνες.
Μπαίνουν, γαυγίζουν και αποχωρούν, πάντα αξιοπρεπώς.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 13:14Ναι το έχουμε δει και το έχουμε σχολιάσει εδώ και μήνες.
Δεν χρειάζομαι να μου αναφέρεις τις κοντρες μεταξύ των συγγενών ή των δικηγόρων/εμπειρογνωμόνων τους), δεν παρακολουθώ (δεν προλαβαίνω) να τα έχω υπόψιν μου όλα (σε αντίθεση με εσένα που για κάποιον λόγο μέσα από ένα προφίλ τα προλαβαίνεις όλα στην ζωή σου....).
Σε ρωτάω για συγκεκριμένη κατάθεση μάρτυρα και γονέα των θυμάτων. Εχθές μου έλεγες οτι δεν υπάρχει θέμα, πετάξανε τα χώματα μόνο 500 μέτρα μακρυά, είναι όλα οκ. Σε ρωτάω σήμερα "τί λέει εδώ"? Δεν απαντάς. Προηγουμένως μου έχεις κάνει και παρατήρηση για απάντηση σε ...δική σου παρατήρηση και κατηγορία για όλους εμας που διαμαρτυρόμαστε "να μην πετάγομαι"..
Εσύ λοιπόν, που πετάγεσαι και έχεις χρόνο να πετάγεσαι 24/24 σε κάθε νήμα προκειμένου να "πληροφορήσεις", να υπερασπιστείς την κυβέρνηση, να κατηγορήσεις "την άλλη πλευρά" (μην ξεχνάμε πως σύμφωνα με εσένα υπάρχουν δυο κατηγορίες: "εσείς" και "εμείς" ,οι κυβερνητικοί και η αντιπολίτευση, ένας ολόκληρος λαός που ζητάει να μάθει την αλήθεια, να αποδοθούν ευθύνες, να αποκαλυφθεί αν μας κυβερνά παρέα μαφιόζων, που ζητά να ΜΗΝ επαναληφθεί ένα τέτοιο έγκλημα, είναι αντιπολίτευση για εσένα) , εσύ λοιπόν που είσαι λαλίστατος και δεν φείδεσαι χρόνου να επαναλαμβάνεις πολλές φορές ό,τι νομίζεις οτι εξυπηρετεί το "εμείς", έλα και απάντα κι εδώ, έστω ρε παιδί μου, και για κάποιον που δεν γνωρίζει την αλήθεια και κατηγορεί αδίκως την κυβέρνησή "σας". Να σταματήσει να το κάνει. Δεν το θες αυτό?????
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καρυστιανού: «Κύριε ανακριτά σταματήστε να μπαζώνετε τη δικογραφία των Τεμπών»
από Frappezitis » 10 Φεβ 2025, 19:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 84 Απαντήσεις
- 1682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
20 Φεβ 2025, 12:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση 41 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ για τη γνησιότητα των βίντεο των Τεμπών
από Αρίστος » 31 Μαρ 2025, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-