Στην προπαγάνδα στα ΜΜΕ είναι πιθανόν χειρότερος από τον Κιμ.
Γιαυτό τα μεγαλύτερα ΜΜΕ (πλην ΣΚΑΙ) του την πέφτουν εδώ και 2 χρόνια ασταμάτητα;
Ποιά μεγάλα μέσα του την πέφτουν δικέ μου;
Υπάρχει μια σοβαρή μόνο αναφορά από το ΕΘΝΟΣ το 2023 για το έργο που θα εγκαινίαζε την περίοδο του φόνου εξ αμελείας των 57.
Αν το έργο της τηλεδιοίκησης είχε ολοκληρωθεί, το δυστύχημα αυτό πρακτικά θα ήταν αδύνατο να συμβεί», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
Δε χρειάζεται να πω άλλα
Πας καλά ρε;
Mega, Star, Alpha, Ant1, ΒΗΜΑ, Καθημερινη, in.gr κλπ σου φαίνονται λίγα και μικρά ή δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται 2 χρόνια τώρα έως σήμερα;
Μου αρέσει που με ρώταγες αν ζω εγώ σε σπηλιά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μιλάμε για την χώρα που ο πρωθυπουργός λέει την πίπα του και δεν τρέχει τίποτα.
Γιατί όσο να πεις αν πει ο Μήτσος ο περιπτεράς την πίπα του και πει και ο πρωθυπουργός της χώρας τη δικιά του, αν πρέπει να τρέξει κάτι μάλλον είναι στη δεύτερη περίπτωση.
Μου αρέσει που βαφτίζεις πιπα αποτελέσματα πορισματων και επίσημα έγγραφα, τα οποία τόσο ο ανακριτής όσο και το ΕΜΠ εδώ και 2 χρόνια (και 1 χρόνο αντίστοιχα) ελέγχουν διεξοδικά.
Δεν ήξεραν να σε ρωτήσουν;
Γιατί όσο να πεις αν πει ο Μήτσος ο περιπτεράς την πίπα του και πει και ο πρωθυπουργός της χώρας τη δικιά του, αν πρέπει να τρέξει κάτι μάλλον είναι στη δεύτερη περίπτωση.
Μου αρέσει που βαφτίζεις πιπα αποτελέσματα πορισματων και επίσημα έγγραφα, τα οποία τόσο ο ανακριτής όσο και το ΕΜΠ εδώ και 2 χρόνια (και 1 χρόνο αντίστοιχα) ελέγχουν διεξοδικά.
Μόνος σου λες πως ενώ δύο χρόνια ελέγχονται διεξοδικά όλα αυτά, βγήκε 15 μέρες μετά ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας και έβγαλε τελικό συμπέρασμα και μίλησε για θεωρίες συνωμοσίας. Όπως είχε βγει και την επόμενη και έριξε αποκλειστική ευθύνη στον σταθμάρχη.
Όπως μας παραμύθιαζει πως έγινε από καλή πρόθεση το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος σε χρόνο ρεκόρ, όταν όπως ειπες πως δύο χρόνια ακόμα γίνονται έρευνες για τα αίτια .
Μαζεύονται πολλες συμπτώσεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μόνος σου λες πως ενώ δύο χρόνια ελέγχονται διεξοδικά όλα αυτά, βγήκε 15 μέρες μετά ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας και έβγαλε τελικό συμπέρασμα και μίλησε για θεωρίες συνωμοσίας. Όπως είχε βγει και την επόμενη και έριξε αποκλειστική ευθύνη στον σταθμάρχη.
Όπως μας παραμύθιαζει πως έγινε από καλή πρόθεση το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος σε χρόνο ρεκόρ, όταν όπως ειπες πως δύο χρόνια ακόμα γίνονται έρευνες για τα αίτια .
Ανέφερε τα μοναδικά επίσημα πορισματα. Τα οποίοι υπόψιν έως και τωρα που μιλάμε είναι τα μοναδικά.
Μίλησε για θεωρίες συνομωσίας, οχι μόνο για τα παράνομα καύσιμα που τυχόν μετέφερε, αν μετέφερε, η εμπορική αλλά για όλα τα σεναρια που είχαν βγει και λεγανε έως τότε. Όλα ψέματα φυσικά.
Όσο για το ενδεχόμενο του να υπάρχει κάποιο φορτίο, μετά από τις έρευνες, εχει πει εδώ και 10 μήνες ξέρω γω ότι δεν το αποκλείει.
Ξαναλέω, εδώ και 10 μήνες, οχι προχτές για πρώτη φορά που ψευδως λέτε.
Να φανταστώ πως ο Άδωνις έχοντας την ελάχιστη τσίπα, παραιτήθηκε σήμερα το πρωί, μετά το άδειασμα του Κυριάκου Μητσοτάκη...
Τσίπα, Άδωνις...
Λέω κάτι πετυχημένα...
Ανέφερε τα μοναδικά επίσημα πορισματα. Τα οποίοι υπόψιν έως και τωρα που μιλάμε είναι τα μοναδικά.
Μίλησε για θεωρίες συνομωσίας, οχι μόνο για τα παράνομα καύσιμα που τυχόν μετέφερε, αν μετέφερε, η εμπορική αλλά για όλα τα σεναρια που είχαν βγει και λεγανε έως τότε. Όλα ψέματα φυσικά.
Όσο για το ενδεχόμενο του να υπάρχει κάποιο φορτίο, μετά από τις έρευνες, εχει πει εδώ και 10 μήνες ξέρω γω ότι δεν το αποκλείει.
Για την επίσκεψη στην τηλεδιοικηση την ημέρα που τελικά έγινε το δυστύχημα τι λέει η γραμμή;
Φαντάζομαι πως δεν ήξερε πως δεν υπάρχει και άγνωστοι θα του έδειχναν κάτι άδεια μαύρα κουτιά ως τηλεδιοικηση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όσο για το ενδεχόμενο του να υπάρχει κάποιο φορτίο, μετά από τις έρευνες, εχει πει εδώ και 10 μήνες ξέρω γω ότι δεν το αποκλείει. Ξαναλέω, εδώ και 10 μήνες, οχι προχτές για πρώτη φορά που ψευδως λέτε.
11 Απρ 2024, συνεντευξη Αντεννα
Μαρία Αναστασοπούλου: Επειδή σας έχουμε δει σε αντίστοιχες φάσεις, τώρα εδώ μιλάμε για μία μεγάλη εθνική τραγωδία, να παραδέχεστε λάθη που έχουν γίνει, κοιτάζοντας πίσω αυτόν τον χρόνο στη διαχείριση της υπόθεσης των Τεμπών, θέλω να σας ρωτήσω αν πιστεύετε ότι έγιναν λάθη από την πλευρά της κυβέρνησης και αν, επειδή πάρα πολλά έχουν ακουστεί και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, η επιλογή να μπει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κώστας Καραμανλής ήταν τελικά μία σωστή επιλογή από την πλευρά σας.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα σας πω ένα λάθος το οποίο έγινε: δεν απαντήσαμε με πειστικότητα στις διάφορες θεωρίες συνωμοσίαςαπό την αρχή. Το αφήσαμε.
Μαρία Αναστασοπούλου: Από την αρχή;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Βεβαίως. Και ρίζωσαν όλα αυτά: το μπάζωμα, τα εκρηκτικά, το ξυλόλιο. Όλα αυτά τα οποία αναπαράγονται σήμερα, προσέξτε, από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης σε άρθρο του, σε πλήρη συντονισμό με τον κ. Βελόπουλο. Αυτοί τα λένε. Αυτοί τα λένε αυτά.
Λοιπόν, βεβαίως εκεί πραγματικά κάνω κι εγώ τη δική μου αυτοκριτική και λέω: έπρεπε να είχαμε απαντήσει με μεγαλύτερη πειστικότητα, διότι προφανώς δεν πείσαμε τον κόσμο ότι όλα αυτά είναι τερατουργίες. Πιστεύω ότι τελικά θα το αποδείξει η ίδια η Δικαιοσύνη.
Νίκος Χατζηνικολάου: Έρχομαι στα θέματα, επίσης δυσάρεστα για την κυβέρνηση, που αφορούν στο κράτος δικαίου. Σας κατηγορεί η αντιπολίτευση, όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, για τα Τέμπη, για την τραγωδία των Τεμπών. Μιλούν για συγκάλυψη, μιλούν για μπάζωμα.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, προχθές, που είχατε τη διακαναλική συνέντευξη, έκανε μία ανάρτηση με επτά ερωτήματα, στα οποία υπονοεί ότι υπάρχει και δική σας προσωπική ευθύνη για το μπάζωμα στον χώρο του δυστυχήματος. Θέλω την απάντησή σας.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι αστεία αυτά τα οποία λέγονται και βαθιά προσβλητικά. Έχω απαντήσει πάρα πολλές φορές για το ζήτημα αυτό. Η υπόθεση των Τεμπών είναι στη Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη έχει κινηθεί με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς απ’ ό,τι στο παρελθόν. Έχουμε 34 κατηγορούμενους. Κάποιοι είναι προφυλακισμένοι. Η κυβέρνηση έχει διευκολύνει τη Δικαιοσύνη ώστε η δική αυτή να διεξαχθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχοντας όμως στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία.
Σωστά ζήτησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεύτερη πραγματογνωμοσύνη, για να απαντηθούν όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας και τα fake news που διακινούνται για το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία. Και λυπάμαι πραγματικά γιατί «κάποιοι», μέσα στην απελπισία τους, αναγκάζονται να ξανακάνουν θέμα τα Τέμπη, τρεις μέρες πριν από τις εκλογές.
Ξέρετε, και εγώ επικοινωνώ με συγγενείς. Δεν το διαφημίζω και δεν το προβάλλω κάθε φορά που γίνεται. Είναι άνθρωποι πάρα πολύ πονεμένοι και από τη στιγμή που ζητούν από εμένα να τους μιλήσω, να τους εξηγήσω τη δική μου άποψη, έχω μια υποχρέωση να το κάνω.
Αλλά φτάνει πια με αυτή την κομματική εργαλειοποίηση του πόνου, ειδικά σε μία εποχή που η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει να πει και απολύτως τίποτα άλλο....
...
ισχύει ότι για αποκλιμάκωση/μπάζωμα καθ’ ύλη αρμόδια είναι η Προανακριτική Αρχή, σύμφωνα με το Ειδικό Σχέδιο Διαχείρισης Ανθρωπίνων Απωλειών τού κράτους. εάν και εφ'όσον δεν τηρήθηκε αυτό έπρεπε/πρέπει να πέσουν κεφάλια.
Κούλης/όποιος μαλάκας είναι υπουργός Πολιτικής Προστασίας ακούει;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
ισχύει ότι για αποκλιμάκωση/μπάζωμα καθ’ ύλη αρμόδια είναι η Προανακριτική Αρχή, σύμφωνα με το Ειδικό Σχέδιο Διαχείρισης Ανθρωπίνων Απωλειών τού κράτους. εάν και εφ'όσον δεν τηρήθηκε αυτό έπρεπε/πρέπει να πέσουν κεφάλια.
Κούλης/όποιος μαλάκας είναι υπουργός Πολιτικής Προστασίας ακούει;
Καλά που βρέθηκες κι εσύ να του γνωστοποιήσεις σήμερα 31/1/2025, τί ισχύει με την αποκλιμάκωση, όταν επιπλέον, 2 χρόνια μετά, μια ολόκληρη κοινωνία διαρκώς φωνάζει γι αυτό
Αλήθεια, σε ποιόν θέλεις στην πραγματικότητα να απευθυνθείς με αυτό και τί ακριβώς θέλεις να υποδείξεις??
Για την επίσκεψη στην τηλεδιοικηση την ημέρα που τελικά έγινε το δυστύχημα τι λέει η γραμμή;
Φαντάζομαι πως δεν ήξερε πως δεν υπάρχει και άγνωστοι θα του έδειχναν κάτι άδεια μαύρα κουτιά ως τηλεδιοικηση.
Πόσες φορές πρέπει να απαντηθεί αυτο;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.