Εστω οτι πεφτει η κυβερνηση εξαιτιας των Τεμπων.Πως φανταζεστε την επομενη ημερα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
sharp

Re: Εστω οτι πεφτει η κυβερνηση εξαιτιας των Τεμπων.Πως φανταζεστε την επομενη ημερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 31 Ιαν 2025, 15:09

Polaris3 έγραψε:
31 Ιαν 2025, 11:34
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιαν 2025, 11:26
Polaris3 έγραψε:
31 Ιαν 2025, 11:19

Δεν υπάρχει αντίπαλος επειδή μετά την μνημονιακή εποχή (2010) :
1) Η κυβέρνηση συριζα δεν εφάρμοσε φιλο εργατική πολιτική παρά τις υποσχέσεις όσο ήταν αντιπολίτευση (κατάργηση μνημονίου, η ελπίδα έρχεται)
2) ΜΜΕ, δηλαδή αστική τάξη της χώρας, στηρίζουν παραδοσιακά νδ. Όταν κάθε μεγάλο μέσο της χώρας (πρωτο θεμα, καθημερινή, όλα τα ιδιωτικά κανάλια) λειτουργούν σαν γραφείο τύπου της νδ είναι λογικό ένα μέρος του πληθυσμού να υποστεί πλύση εγκεφάλου και να νομίζει οτι η νδ είναι μια καλή εναλλακτική.
3) Ένα μεγάλος μέρος των Ελλήνων που ψηφίζουν είναι άτομα μεγάλης ηλικίας (60 και άνω) τα οποία είναι πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια (συντηρητισμός στο φουλ). Η νδ απευθύνεται σε αυτούς.
4) Η νδ, σαν κόμμα που κυβερνά από το 1974 και μετά, έχει χτίσει πελατειακό κράτος, διορισμοί, ρουσφέτια. Για αυτό ο Καραμανλής ψηφίστηκε ξανά.

Η σχέση των πολιτικών με τους Έλληνες είναι μια κακοποιητική σχέση. ''Με βαράει αλλά με αγαπάει, ποιος άλλος να με κοιτάξει''. Που θα πάει, θα πέσει και αυτό το καθεστώς.
Μικρέ, συλλέγεις παλιές κασέτες; Αυτές με την ταινία, λέω.
Όχι, βλέπω ταινίες online.

Πείτε μου τι είναι λάθος από τα παραπάνω. ΝΔ μαζί με ΠΑΣΟΚ, έτσι λειτουργούσαν τόσα χρόνια. Λογικά θα το θυμάστε γιατί υποθέτω ότι είστε μεγαλύτερη από εμένα.

Φουσφέτι, πατρίδες και θρησκείες, Αλαφούζοι, mega chanel= νδ. Μια σχέση αρκετά παλιά.
Το λάθος είναι κατά τη γνώμη μου, ότι νομίζεις πως αυτά γίνονται λόγω αυτών των κομμάτων. Και το ΚΚΕ έκανε και κάνει ρουσφέτια και διορίζει "δικούς του" σε Δήμους που ελέγχει. Αυτά στην Ελλάδα κρατάνε από την εποχή της Τουρκοκρατίας. Διάβασε την ιστορία του Ελλ. Έθνους και θα δεις πώς λειτουργεί ο λαός διαχρονικά.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Re: Εστω οτι πεφτει η κυβερνηση εξαιτιας των Τεμπων.Πως φανταζεστε την επομενη ημερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 31 Ιαν 2025, 15:36

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιαν 2025, 11:36
Polaris3 έγραψε:
31 Ιαν 2025, 11:31
Green Dragon έγραψε:
31 Ιαν 2025, 11:23

Όχι, απλά είναι δειλοί. Οι γέροι είναι φύσει πιο φοβητσιάρηδες που ψυχολογικά εξηγείται πανεύκολα.

Οι Πρετεντέρηδες και οι Καμπουράκηδες σε αυτούς απευθύνονται, το ξέρουν ότι οι υπόλοιποι τα έχουν γραμμένα στ' αρχίδια τους τα ΜΜΑ.
Δειλία και φόβος πάνε μαζί με τον συντηρητισμό. Ο δεξιός, ο συντηρητικός άνθρωπος επαναπαύεται σε αξίες οι οποίες επειδή είναι διαχρονικές και μεταβιβάζονται σε κάθε μέλος της οικογένειας, νιώθει άβολα με κάθε καινούργιο που θα διαταράξει το παλιό (κομμουνισμός, οι λοατκι, οι ξένοι).
Να υποθέσω ότι εσύ δεν βολεύεσαι με τις οικογενειακές ελληνικές αξίες ως μέλος της δικής σου οικογένειας;
Γιατί το γυρνάς κάθε φορά στο προσωπικό ?

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 31 Ιαν 2025, 15:38

sharp έγραψε:
31 Ιαν 2025, 15:09
Polaris3 έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιαν 2025, 11:26

Μικρέ, συλλέγεις παλιές κασέτες; Αυτές με την ταινία, λέω.

Πείτε μου τι είναι λάθος από τα παραπάνω. ΝΔ μαζί με ΠΑΣΟΚ, έτσι λειτουργούσαν τόσα χρόνια. Λογικά θα το θυμάστε γιατί υποθέτω ότι είστε μεγαλύτερη από εμένα.

Φουσφέτι, πατρίδες και θρησκείες, Αλαφούζοι, mega chanel= νδ. Μια σχέση αρκετά παλιά.
Το λάθος είναι κατά τη γνώμη μου, ότι νομίζεις πως αυτά γίνονται λόγω αυτών των κομμάτων. Και το ΚΚΕ έκανε και κάνει ρουσφέτια και διορίζει "δικούς του" σε Δήμους που ελέγχει. Αυτά στην Ελλάδα κρατάνε από την εποχή της Τουρκοκρατίας. Διάβασε την ιστορία του Ελλ. Έθνους και θα δεις πώς λειτουργεί ο λαός διαχρονικά.
Χαίρω πολύ, στα λόγια μου έρχεσαι. Προφανώς γίνονται εδώ και καιρό και προφανώς φταίει ο απλός κόσμος που μαζί με τους πολιτικούς έχουν φτιάξει μια αιμομικτική σχέση βολέματος.

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 31 Ιαν 2025, 15:48

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιαν 2025, 12:29
nemo έγραψε:
31 Ιαν 2025, 12:22

λεφτα για την υγεια και τις γεννες των λαθρο υπηρχαν και υπαρχουν ..μη πιασουμε
και τις ρεμουλες σε οτι κινειται
Τα λεφτά για τους λάθρο κλπ δεν υπάρχουν, είναι επίσης εισαγόμενα. Το ότι από αυτά τα κονδύλια σιτίζονται και στρατιές κρατικών φορέων, μκο κλπ είναι γεγονός.
ενα κομμάτι τους μόνο είναι εισαγόμενα

το κονδύλι στον κρατικό προυπολογισμό εφτασε κοντα μισό δις περσυ
χωρίς να υπολογίζονται τα εξτρα σε άλλα υπουργεία.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 31 Ιαν 2025, 15:53

Green Dragon έγραψε:
31 Ιαν 2025, 12:09
Polaris3 έγραψε:
Green Dragon έγραψε:
31 Ιαν 2025, 11:23

Όχι, απλά είναι δειλοί. Οι γέροι είναι φύσει πιο φοβητσιάρηδες που ψυχολογικά εξηγείται πανεύκολα.

Οι Πρετεντέρηδες και οι Καμπουράκηδες σε αυτούς απευθύνονται, το ξέρουν ότι οι υπόλοιποι τα έχουν γραμμένα στ' αρχίδια τους τα ΜΜΑ.
Δειλία και φόβος πάνε μαζί με τον συντηρητισμό. Ο δεξιός, ο συντηρητικός άνθρωπος επαναπαύεται σε αξίες οι οποίες επειδή είναι διαχρονικές και μεταβιβάζονται σε κάθε μέλος της οικογένειας, νιώθει άβολα με κάθε καινούργιο που θα διαταράξει το παλιό (κομμουνισμός, οι λοατκι, οι ξένοι).
Εν μέρει έχεις δίκιο. Γιατί οι ακροδεξιοί ναζί δεν ήταν καθόλου δειλοί. Ήταν και ριζοσπάστες βέβαια.
Οι ναζί στηριχτήκαν στις ιδέες που παραδοσιακά η δεξιά χρησιμοποιεί όπως έθνος, στρατός, καπιταλισμός, αυστηρή ιεραρχία. Όλα αυτά είναι βασικά συστατικά της δεξιάς απλώς οι ναζι, εφάρμοσαν τα παραπάνω x1000 και πρόσθεσαν την ψευδο επιστημονική ιδέα της φυλετικής καθαρότητας.

Επομένως, ο φόβος για το διαφορετικό και η ανάγκη για το σίγουρο (ιεραρχία, ο ξένος είναι ο κακός κλπ) παρέμεινε απλώς ήταν πιο ριζοσπαστικός, σε μεγαλύτερη ένταση.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιαν 2025, 16:01

Polaris3 έγραψε:
31 Ιαν 2025, 15:36
ΓΑΛΗ έγραψε:
Polaris3 έγραψε:

Να υποθέσω ότι εσύ δεν βολεύεσαι με τις οικογενειακές ελληνικές αξίες ως μέλος της δικής σου οικογένειας;
Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω το μάντρα "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" ως κάτι παρωχημένο και δεξιό γραφικό χαρακτηριστικό, ενώ είναι χαρακτηριστικό των περισσότερων φερόμενων ως κομμουνιστών.

Κατά τα άλλα, προσωπικώς έχω δεχθεί εκατοντάδες χαρακτηρισμούς από το κυρπαντελίδικο κουμμουνιστικοκατιναριό και τους περιφερειακούς του είδους. Χωρίς να κάνω καταγγελίες και να αρχίζω τα νιανιανιά.

Και στην τελική, μια ερώτηση έκανα καλό μου, έτσι από περιέργεια. Αν σε παρεξήγησα, ζητώ συγγνώμη.

Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 31 Ιαν 2025, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 31 Ιαν 2025, 16:03

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιαν 2025, 16:01
Polaris3 έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω το μάντρα "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" ως κάτι παρωχημένο και δεξιό χαρακτηριστικό, ενώ είναι χαρακτηριστικό των περισσότερων φερόμενων ως κομμουνιστών.

Κατά τα άλλα, προσωπικώς έχω δεχθεί εκατοντάδες χαρακτηρισμούς από το κυρπαντελίδικο κουμμουνιστικοκατιναριό και το περιφερειακό κυρπαντελίδικο είδος τους.

Στην τελική, μια ερώτηση έκανα καλό μου, έτσι από περιέργεια. Αν σε παρεξήγησα, ζητώ συγγνώμη.

Ξέχασες το "θεούσα" που γράφει συνέχεια ο Οργισμένος :lol:

Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 31 Ιαν 2025, 16:05

Ο μεσος Ελλην εχει εγκλωβιστει πολιτικα,στα δεξια και ακροδεξια απολειφαδια και στα αριστερα αποτυχημενα πολιτικα απολειφαδια,περιμενουμε να κανουν συνασπισμο ο Ανδρουλακης,ο Κουτσουμπας,ο Βελοπουλος και ολοι αυτοι να ριξουν το Μητσοτακη.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 31 Ιαν 2025, 16:05

Polaris3 έγραψε:
31 Ιαν 2025, 15:38
sharp έγραψε:
31 Ιαν 2025, 15:09
Polaris3 έγραψε:

Χαίρω πολύ, στα λόγια μου έρχεσαι. Προφανώς γίνονται εδώ και καιρό και προφανώς φταίει ο απλός κόσμος που μαζί με τους πολιτικούς έχουν φτιάξει μια αιμομικτική σχέση βολέματος.
Και πρόκειται για κατάσταση εντελώς μπαλαμούτι. Ξέρω ΝΔ άνθρωπο που δορίστηκε σε Δήμο από ΚΚΕ αντιδήμαρχο. Μεταξύ τους δεν γνωριζόντουσαν, αλλά τους ήξερε το μέσο του. Ένας εκδότης, όχι από τους μεγάλους, που γνώριζε και τους δύο. Ο αντιδήμαρχος αργότερα του ζήτησε κι αυτός κάποια "εξυπηρέτηση". Αλλά το πού βρισκόταν ιδεολογικά αυτός που διόρισε, δεν τον απασχόλησε ποτέ.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιαν 2025, 16:06

sharp έγραψε:
31 Ιαν 2025, 16:03
ΓΑΛΗ έγραψε:
Polaris3 έγραψε:

Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω το μάντρα "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" ως κάτι παρωχημένο και δεξιό χαρακτηριστικό, ενώ είναι χαρακτηριστικό των περισσότερων φερόμενων ως κομμουνιστών.

Κατά τα άλλα, προσωπικώς έχω δεχθεί εκατοντάδες χαρακτηρισμούς από το κυρπαντελίδικο κουμμουνιστικοκατιναριό και το περιφερειακό κυρπαντελίδικο είδος τους.

Στην τελική, μια ερώτηση έκανα καλό μου, έτσι από περιέργεια. Αν σε παρεξήγησα, ζητώ συγγνώμη.

Ξέχασες το "θεούσα" που γράφει συνέχεια ο Οργισμένος :lol:
Δεν ξεχνάω τίποτα sharp...

Απλώς θα τους τρίψω τους δικούς τους θεούσους στη μούρη, έτσι και αναφερθεί. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 31 Ιαν 2025, 16:07

πατησιωτης έγραψε:
31 Ιαν 2025, 12:06
Polaris3 έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιαν 2025, 10:58

Στο ότι μια κυβέρνηση που παίζει μόνη της αποκτά υπεροψία γιατί δεν νοιώθει την ανάσα κανενός αντιπάλου στο σβέρκο της, συμφωνώ απολύτως.

Το ερώτημα όμως είναι το γιατί δεν υπάρχει αντίπαλος. Υποθέτω ότι δεν φταίει η κυβέρνηση και γι αυτό, έτσι;

Οπότε, ποιους θα ψήφιζες για την εναλλαγή στην εξουσία; Οι μόνοι συνδυασμοί που μπορούν να προκύψουν ως αντιπολίτευση και όχι συγκυβέρνηση είναι πασοκ-φαμελοζαίοι ή φαμελοζαίοι-εθνοζαίοι. Αν φυσικά ανεβάσουν τα ποσοστά τους...
1) Η κυβέρνηση συριζα δεν εφάρμοσε φιλο εργατική πολιτική παρά τις υποσχέσεις όσο ήταν αντιπολίτευση (κατάργηση μνημονίου, η ελπίδα έρχεται)
2) ΜΜΕ, δηλαδή αστική τάξη της χώρας, στηρίζουν παραδοσιακά νδ. Όταν κάθε μεγάλο μέσο της χώρας (πρωτο θεμα, καθημερινή, όλα τα ιδιωτικά κανάλια) λειτουργούν σαν γραφείο τύπου της νδ είναι λογικό ένα μέρος του πληθυσμού να υποστεί πλύση εγκεφάλου και να νομίζει οτι η νδ είναι μια καλή εναλλακτική.
3) Ένα μεγάλος μέρος των Ελλήνων που ψηφίζουν είναι άτομα μεγάλης ηλικίας (60 και άνω) τα οποία είναι πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια (συντηρητισμός στο φουλ). Η νδ απευθύνεται σε αυτούς.
4) Η νδ, σαν κόμμα που κυβερνά από το 1974 και μετά, έχει χτίσει πελατειακό κράτος, διορισμοί, ρουσφέτια. Για αυτό ο Καραμανλής ψηφίστηκε ξανά.

Η σχέση των πολιτικών με τους Έλληνες είναι μια κακοποιητική σχέση. ''Με βαράει αλλά με αγαπάει, ποιος άλλος να με κοιτάξει''. Που θα πάει, θα πέσει και αυτό το καθεστώς.
Κανείς δεν μπορούσε να εφαρμόσει "φιλολαική πολιτική".ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΆ.Τα λεφτά μόνα τους δεν σημαίνουν κάτι,αντιπροσωπεύουν την παραγωγή αγαθών μιας χώρας.Όλη η ελληνική μεταπολιτευτική αριστερά - μιλάμε για 50 χρόνια - σε αυτό το θέμα λέει μπαρούφες.Μπορεί να πιστεύεις ότι ο γάιδαρος πετάει αλλά δεν μπορείς να τον κάνει να πετάξει και τη στιγμή που θα σου πουν ωραία βάλτον να πετάξει θα καταλάβουν όλοι ότι λες μπούρδες.
Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει αντίπαλος είναι επειδή ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν κυβερνήσει και αποκαλύφθηκε η μπαρουφολογία τους.
Μια χαρά υπάρχουν λεφτά απλώς πάνε στα χέρια λίγων. Κόψε τις απευθείας αναθέσεις που έχουν φτάσει τα εφτά δις, εθνικοποίηση βιομηχανιών έτσι ώστε τα κέρδη να επανεπενδύονται σε δημόσιες δομές και όχι στα χέρια λίγων, φορολόγηση των πλουσίων.

Έχει βολευτεί ο κάθε μαλάκας άρπαγας που τρώει από τον κόπο των εργαζομένων και νομίζετε ότι αυτή η κατάσταση είναι φυσιολογική.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιαν 2025, 16:11

Polaris3 έγραψε:
31 Ιαν 2025, 16:07
πατησιωτης έγραψε:
Polaris3 έγραψε:

Κανείς δεν μπορούσε να εφαρμόσει "φιλολαική πολιτική".ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΆ.Τα λεφτά μόνα τους δεν σημαίνουν κάτι,αντιπροσωπεύουν την παραγωγή αγαθών μιας χώρας.Όλη η ελληνική μεταπολιτευτική αριστερά - μιλάμε για 50 χρόνια - σε αυτό το θέμα λέει μπαρούφες.Μπορεί να πιστεύεις ότι ο γάιδαρος πετάει αλλά δεν μπορείς να τον κάνει να πετάξει και τη στιγμή που θα σου πουν ωραία βάλτον να πετάξει θα καταλάβουν όλοι ότι λες μπούρδες.
Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει αντίπαλος είναι επειδή ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν κυβερνήσει και αποκαλύφθηκε η μπαρουφολογία τους.
Μια χαρά υπάρχουν λεφτά απλώς πάνε στα χέρια λίγων. Κόψε τις απευθείας αναθέσεις που έχουν φτάσει τα εφτά δις, εθνικοποίηση βιομηχανιών έτσι ώστε τα κέρδη να επανεπενδύονται σε δημόσιες δομές και όχι στα χέρια λίγων, φορολόγηση των πλουσίων.

Έχει βολευτεί ο κάθε μαλάκας άρπαγας που τρώει από τον κόπο των εργαζομένων και νομίζετε ότι αυτή η κατάσταση είναι φυσιολογική.
Έχεις χάσει πολλά επεισόδια εσύ. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 31 Ιαν 2025, 16:26

ΓΑΛΗ έγραψε:
Polaris3 έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω το μάντρα "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" ως κάτι παρωχημένο και δεξιό γραφικό χαρακτηριστικό, ενώ είναι χαρακτηριστικό των περισσότερων φερόμενων ως κομμουνιστών.

Κατά τα άλλα, προσωπικώς έχω δεχθεί εκατοντάδες χαρακτηρισμούς από το κυρπαντελίδικο κουμμουνιστικοκατιναριό και τους περιφερειακούς του είδους. Χωρίς να κάνω καταγγελίες και να αρχίζω τα νιανιανιά.

Και στην τελική, μια ερώτηση έκανα καλό μου, έτσι από περιέργεια. Αν σε παρεξήγησα, ζητώ συγγνώμη.

Αρχικά δεν ξέρεις την οικογένεια μου. Μπορεί η οικογένεια μου κάθε 25 Μαρτίου να βάζει στο μπαλκόνι την σημαία της Σοβιετικής Ένωσης αντί εκείνη της Ελληνικής.

Επιπλέον, επειδή μεγάλωσες με έναν χ τρόπο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αμφισβητήσεις αυτό τον χ τρόπο και να προτείνεις έναν y.

Το πατρίς θρησκεία οικογένεια δεν είναι παρωχημένο, είναι επίκαιρο και διαχρονικό καθώς η Ελληνική κοινωνία στηρίζεται πάνω σε αυτές τις αξίες. Σε ένα γυμνάσιο να πας, έχει εικόνες του Χριστού μέσα στην τάξη και το πρωί λένε προσευχή. Σε χώρες της βόρειας Ευρώπης δεν συναντάς κάτι τέτοιο.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 31 Ιαν 2025, 16:28

Polaris3 έγραψε:

Και γιατί δεν τα έκαναν αυτά το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ;βέβαια ίσως να μην τα έκαναν διότι δεν υπάρχουν πια βιομηχανίες στην Ελλάδα. :D Υπήρχαν παλαιότερα αλλά τώρα έχουν μείνει ελάχιστες.Αυτές που εθνικοποίησε το ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 80 έκλεισαν όλες αφού πρώτα επιβάρυναν το δημόσιο χρέος με ζημιές.Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε και τίποτε να εθνικοποιήσει και να κλείσει.
Τα μνημόνια με την εφαρμογή τους από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χαριστική βολή για τα αριστερά μεταπολιτευτικά ιδεολογήματα και για τον λόγο αυτό αντιπολιτεύονται κυνηγώντας σκάνδαλα και καταστροφές.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 31 Ιαν 2025, 16:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιαν 2025, 16:11
Polaris3 έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:

Έχεις χάσει πολλά επεισόδια εσύ. :lol:
Είμαι αριστερός, εσύ είσαι δεξιά. Εγώ θέλω κομμουνισμό, εσύ καπιταλισμό. Προφανώς και διαφωνούμε, απορώ γιατί σου φαίνεται περίεργο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών