σε ολα τα μερη που εχω γνωστους .....εκτος ελιτ λεμε γιατι δεν ενδιαφερομαι να ρωτησω
ΕΚΤ: Τα ελληνικά νοικοκυριά γίνονται πλουσιότερα..
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: ΕΚΤ: Τα ελληνικά νοικοκυριά γίνονται πλουσιότερα..
και στην ανατολικη αττικη πεφτουν οι τιμες που ρωτησε ο αλλος ....μια αιτια ειναι οτι ο γερασμενος
πληθυσμος πουλαει οσο οσο ...αν εχει και παιδια στο εξωτερικο
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δηλαδη κανω λαθος ;nemo έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 17:31δεν ξερει ο χελ που καθημερινα βλεπει πελατες και γνωριζει τι ψωνιζε ο καθενας και τι ψωνιζει σημερα και ξερει ο γγ !!!!....γγ δεν ειναι αναγκη να απαντας οταν κατι δεν γνωριζεις
Yποχρεωτική από 1.6.2017 η καταβολή των αποδοχών από τους εργοδότες μέσω τραπεζικού λογαριασμού
https://www.taxheaven.gr/news/35040/ypo ... nomobile=1
Τι σχεση εχει αν καποιος εχει πελατες που αγοραζουν σερβιετες με τα ενοκια και την μισθοδοσια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 31 Ιαν 2025, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί φούσκα; Έχει αυξηθεί η κυκλοφορία χρήματος και στην Ελλάδα.Green Dragon έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 17:43Με πρόλαβες.
Φούσκα ακινήτων, κλασικά πράγματα για Ελλάδα δηλαδή.
πριν απο λιγο καιρο εγινε αυτο που λες με τους τραπεζικους λογαριασμους υποχρεωτικα για ολουςSeaHawk έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 17:54Δηλαδη κανω λαθος ;
Yποχρεωτική από 1.6.2017 η καταβολή των αποδοχών από τους εργοδότες μέσω τραπεζικού λογαριασμού
https://www.taxheaven.gr/news/35040/ypo ... nomobile=1
Τι σχεση εχει αν καποιος εχει πελατες που αγοραζουν σερβιετες με τα ενοκια και την μισθοδοσια;
πριν δεν ηταν για ολους ...και ναι ενα μαρκετ και ενα ψιλικατζιδικο γνωριζει αριστα που βρισκεται
η πραγματικη οικονομια ..εγω καποτε ξοδευα 20 ευρω οταν αγοραζα τσιγαρα σημερα ξοδευω οσο κανουν τα τσιγαρα και πολλα περιπτερα εχουν βγαλει τα τσιγαρα και τις καρτες και το πως επιβιωνουν ειναι θαυμα
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οκ ουτως η αλλως εχω εχει πολλα χρονια που πληρωνω σχεδον τα παντα διατραπεζικα οποτε δεν μου χαραξαν και την μνημη τα μετρα
Δεν είναι υποχρεωτική η πληρωμή οικιακού ενοικίου μέσω τράπεζας, τουλάχιστον έως 500 ευρώ. Για τα επαγγελματικά ακίνητα αν δεν πληρωθεί μέσω τράπεζας δεν εκπίπτει από τα έξοδα της επιχείρησης.
Δεν υπάρχει ακόμη νόμος για υποχρεωτική πληρωμή ενοικίου μέσω τράπεζας.
Δεν υπάρχει ακόμη νόμος για υποχρεωτική πληρωμή ενοικίου μέσω τράπεζας.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχουν ανέβει 300% τα σπίτια, τόσο πολύ αυξήθηκε η κυκλοφορία χρήματος;sharp έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 17:55Γιατί φούσκα; Έχει αυξηθεί η κυκλοφορία χρήματος και στην Ελλάδα.Green Dragon έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 17:43Με πρόλαβες.
Green Dragon έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 18:15Έχουν ανέβει 300% τα σπίτια, τόσο πολύ αυξήθηκε η κυκλοφορία χρήματος;sharp έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 17:55Γιατί φούσκα; Έχει αυξηθεί η κυκλοφορία χρήματος και στην Ελλάδα.Green Dragon έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 17:43
Με πρόλαβες.

Ποιες είναι οι ελίτ για εσένα για να καταλάβω.
Στην Αττική πχ που πέφτουν; σε ποιες περιοχές;
Η Λαμία είναι το μόνο μέρος στην Ελλάδα που ξέρω ότι έχει συμβεί μείωση, μικρή μεν, μείωση δε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σε παρακαλώ. Μελλοντικός μεγαλοπαραγωγός ακτινιδίων είναι ο άνθρωπος.
- hellegennes
Ε, τότε, μην βάζεις ράντομ ημερομηνίες. Εγώ πλήρωνα το ενοίκιο μετρητοίς πριν γίνει υποχρεωτικό το μέτρο. Για το κράτος δεν υπήρχε κάποια διαφοράμ το συμβόλαιο δεν άλλαξε, το ποσό δεν άλλαξε, δεν ήταν ποτέ μαύρο ας πούμε. Άλλαξε όμως για τις καταθέσεις.
Φυσικά διακινούμενο είναι χρήμα σε φυσική μορφή που πηγαίνει από χέρι σε χέρι, το οποίο δεν έχει κάποια σχέση με μαύρο χρήμα, απλά δεν εμφανίζεται σε τραπεζικούς λογαριασμούς και άρα στις καταθέσεις. Κάνει κύκλους στην αγορά. Αυτή η ποσότητα έχει μειωθεί πάρα πολύ την τελευταία 5ετία.Bill Hicks έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 17:19ναι, αλλά είναι και η «η μετατόπιση του χρήματος από φυσικά διακινούμενο σε τραπεζικό», αυτό πού το βάζεις, ε;
Διαφωνείς σε κάτι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Bill Hicks
είναι κάτι που δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια, οπότε μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε.hellegennes έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 22:31Φυσικά διακινούμενο είναι χρήμα σε φυσική μορφή που πηγαίνει από χέρι σε χέρι, το οποίο δεν έχει κάποια σχέση με μαύρο χρήμα, απλά δεν εμφανίζεται σε τραπεζικούς λογαριασμούς και άρα στις καταθέσεις. Κάνει κύκλους στην αγορά. Αυτή η ποσότητα έχει μειωθεί πάρα πολύ την τελευταία 5ετία.SpoilerShowΕ, τότε, μην βάζεις ράντομ ημερομηνίες. Εγώ πλήρωνα το ενοίκιο μετρητοίς πριν γίνει υποχρεωτικό το μέτρο. Για το κράτος δεν υπήρχε κάποια διαφοράμ το συμβόλαιο δεν άλλαξε, το ποσό δεν άλλαξε, δεν ήταν ποτέ μαύρο ας πούμε. Άλλαξε όμως για τις καταθέσεις.Bill Hicks έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 17:19ναι, αλλά είναι και η «η μετατόπιση του χρήματος από φυσικά διακινούμενο σε τραπεζικό», αυτό πού το βάζεις, ε;
Διαφωνείς σε κάτι;
όπως το υπολογίζει η ΤτΕ το νόμισμα σε κυκλοφορία ήταν 28.4 δις Δεκ '19 και 31.5 δις Δεκ '24.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Μπράβο να και ένα χαρμόσυνο νέο. Το άλλο που διάβασα είναι οτι συζητείται η επιστροφή του 13ου και του 14ου μισθού. Το ΔΝΤ όμως λέει no,no,no. Θα κοστίσει το μέτρο 3 δις το χρόνο. Μάλλον κλείνω προς το να συμφωνήσω με το ΔΝΤ. Πρώτα ξεχρεώνεις τα χρέη σου και ύστερα ανοίγεις το πουγκί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Λαϊκά ομόλογα» για τα νοικοκυριά .
από Frappezitis » 21 Αύγ 2023, 14:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 1483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
30 Αύγ 2023, 19:46
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις
13 Νοέμ 2024, 13:20
-
- 42 Απαντήσεις
- 815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
08 Οκτ 2024, 10:53
-
-
Νέα δημοσίευση Έτσι γίνονται οι δουλίτσες...
από Ναύτης » 10 Μάιος 2023, 11:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
10 Μάιος 2023, 11:51
-