Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
sharp

Re: Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 01 Φεβ 2025, 00:21

Είστε ωραίοι ρε καουμπόιδες μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για τις οικογένειες των άλλων που χάσανε παιδιά αλλά τα ίδια που λέτε για τις άλλες οικογένειες δεν τα θέλετε για τις δικές σας οικογένειες.
Αυτός είναι ο λόγος που απαντάνε "σκύβω το κεφάλι", φίλε ST48410 :wink

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 01 Φεβ 2025, 00:22

Πασιφάη έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:18
sharp έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:14
Πασιφάη έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:11

Ναι, θέλω. Καληνύχτα.
Εικόνα
Δεν υπάρχει κάποιος να σου ξύσει κεφαλάκι, να σε νανουρίσει; Να σου κάνει κάτι καλό τέλος πάντων; :lol:
Πάμε ποιος θα κουραστεί πρώτος να απαντάει;

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 01 Φεβ 2025, 00:22

Niki έγραψε:
Είστε ωραίοι ρε καουμπόιδες μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για τις οικογένειες των άλλων που χάσανε παιδιά αλλά τα ίδια που λέτε για τις άλλες οικογένειες δεν τα θέλετε για τις δικές σας οικογένειες.
Επειδή η μόνη που έχει πει για οικογένειες (του οποιουδήποτε) είσαι εσύ και κανένας άλλος, θα σου συνιστούσα να το κόψεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 01 Φεβ 2025, 00:22

Saturn έγραψε:
Εμπεριέχεται και η γνωστή φράση του Όττο: δεν απαντήσαμε από την αρχή, το αφήσαμε ενάμισυ χρόνο :lol:
αστον να λεει καμιά πιπα ρε παιδί μου, τον μάλωσε ο Πρωθυπουργός, ειναι στεναχωρημένος, δεν μπορεί να πει για σιλικόνες.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 01 Φεβ 2025, 00:23

:lol:

Η άλλη κάνει διαφήμιση για θεασεις στην Κρητικιά. Πόσο πάτωμα ρε πούστη μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 01 Φεβ 2025, 00:24

Saturn έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:15
Και θα το ποστάρω εδώ μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος:

11 Απρ 2024

Μαρία Αναστασοπούλου: Επειδή σας έχουμε δει σε αντίστοιχες φάσεις, τώρα εδώ μιλάμε για μία μεγάλη εθνική τραγωδία, να παραδέχεστε λάθη που έχουν γίνει, κοιτάζοντας πίσω αυτόν τον χρόνο στη διαχείριση της υπόθεσης των Τεμπών, θέλω να σας ρωτήσω αν πιστεύετε ότι έγιναν λάθη από την πλευρά της κυβέρνησης και αν, επειδή πάρα πολλά έχουν ακουστεί και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, η επιλογή να μπει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κώστας Καραμανλής ήταν τελικά μία σωστή επιλογή από την πλευρά σας.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα σας πω ένα λάθος το οποίο έγινε: δεν απαντήσαμε με πειστικότητα στις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας από την αρχή. Το αφήσαμε.
Μαρία Αναστασοπούλου: Από την αρχή;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Βεβαίως. Και ρίζωσαν όλα αυτά: το μπάζωμα, τα εκρηκτικά, το ξυλόλιο. Όλα αυτά τα οποία αναπαράγονται σήμερα, προσέξτε, από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης σε άρθρο του, σε πλήρη συντονισμό με τον κ. Βελόπουλο. Αυτοί τα λένε. Αυτοί τα λένε αυτά.
Λοιπόν, βεβαίως εκεί πραγματικά κάνω κι εγώ τη δική μου αυτοκριτική και λέω: έπρεπε να είχαμε απαντήσει με μεγαλύτερη πειστικότητα, διότι προφανώς δεν πείσαμε τον κόσμο ότι όλα αυτά είναι τερατουργίες. Πιστεύω ότι τελικά θα το αποδείξει η ίδια η Δικαιοσύνη.

Και ερωτώ, πραγματικά θέλω κάποιος (καλά,εντάξει, όχι ο Όττο, αυτός δεν απαντά όταν δεν του αρέσει η ερώτηση,οκ) να απαντήσει:

ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ? ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΕΙΣΤΙΚΑ?
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ (για την καλη σας την καρδιά)?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 01 Φεβ 2025, 00:24

sharp έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:22
Πασιφάη έγραψε:
sharp έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:14

Εικόνα
Δεν υπάρχει κάποιος να σου ξύσει κεφαλάκι, να σε νανουρίσει; Να σου κάνει κάτι καλό τέλος πάντων; :lol:
Πάμε ποιος θα κουραστεί πρώτος να απαντάει;
Έλα, για πάμε. Να σε δω.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 01 Φεβ 2025, 00:25

enaon έγραψε:
Saturn έγραψε:
Εμπεριέχεται και η γνωστή φράση του Όττο: δεν απαντήσαμε από την αρχή, το αφήσαμε ενάμισυ χρόνο :lol:
αστον να λεει καμιά πιπα ρε παιδί μου, τον μάλωσε ο Πρωθυπουργός, ειναι στεναχωρημένος, δεν μπορεί να πει για σιλικόνες.
Είμαι περίεργο τραίνο, δεν μπορώ, άμα ρωτώ και δεν μου απαντούν, στενοχωρούμαι! Το έχω από μικρή το ελάττωμα :P:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 01 Φεβ 2025, 00:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 01 Φεβ 2025, 00:26

Otto Weininger έγραψε:
Niki έγραψε:
Επειδή η μόνη που έχει πει για οικογένειες (του οποιουδήποτε) είσαι εσύ και κανένας άλλος, θα σου συνιστούσα να το κόψεις.
μαν μου αυτο με τις οικογενειες κοφτο λιγο

φιλικα
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 01 Φεβ 2025, 00:27

Otto Weininger έγραψε:
Niki έγραψε:
Τι είπα;
Που σε πείραξε τόσο;
Είπα συγκεκριμένα πράγματα.
Πιστεύω στην θετική ενέργεια και στην αρνητική ενέργεια της προσευχής πολλών ανθρώπων όπως και των ευχών.
Πιστεύω ότι γενικά όταν μαζεύετε πλήθος και προσεύχεται ή εύχεται έχει μεγάλη δύναμη.
Προσωπική άποψη.
Δεν είμαι άνθρωπος που βάζει κατάρες ούτε θέλει την τιμωρία ανθρώπων.
Όμως όλο αυτό το πλήθος που φώναζε στα παιδιά σας και τα καλά τους και τα κακά τους.
Θεωρώ ότι όσοι στηρίζουν τις πράξεις της κυβέρνησης πρέπει να είναι διπλά προσεχτικοί να μην τους γυρίσουν στις οικογένειες τους.
Είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά.
Θα πειραζότανε κάποιος μόνο αν ήξερε ότι έπραξαν αρνητικά αλλά τους στηρίζει αυτός.

Αυτός είσαι εσύ.
Εγώ μια χαρά τα έγραψα εσύ απλά τσίμπησες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 01 Φεβ 2025, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 01 Φεβ 2025, 00:29

Saturn έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:25
Είμαι περίεργο τραίνο, δεν μπορώ, άμα ρωτώ και δεν μου απαντούν, στενοχωρούμαι! Το έχω από μικρή το ελάττωμα :P:lol:
οκ αλλα λιγη ενσυναίσθηση, και εσυ αν ελεγε πίπες 2 χρόνια και σε κρεμούσε στα μανταλακια ο πρωθυπουργός, θα ειχες νευρα. Αστον να του περάσουν και θα τα ξανατσιτώσουμε μετα.

περα απο την πλάκα, ο πρωθυπουργός μας νοιάζει να μην λεει πίπες, οκ τις μαζεψε, ο οττο ας λεει, δεν εχει σημασία.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 01 Φεβ 2025, 00:30

Saturn έγραψε:
enaon έγραψε:
Saturn έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 01 Φεβ 2025, 00:30

Zundapp έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:26
Otto Weininger έγραψε:
Niki έγραψε:

φιλικα
Ποιο να κόψω ακριβώς;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 01 Φεβ 2025, 00:35

Otto Weininger έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:30
Zundapp έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:26
Otto Weininger έγραψε:

φιλικα
Ποιο να κόψω ακριβώς;
αυτην την επιλεκτικοτιτα
ξερεις, τους ιδιους γονεις ειχαν τα θυματα, και σε κατι χλευαστικα ποστ δεν ειχες την ιδια ευαισθησια
εγω στην θεση σου μιας και εισαι παραδοσιαρχης δε θα ποσταρα καποια Χ
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 01 Φεβ 2025, 00:35

enaon έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:29
Saturn έγραψε:
οκ αλλα λιγη ενσυναίσθηση, και εσυ αν ελεγε πίπες 2 χρόνια και σε κρεμούσε στα μανταλακια ο πρωθυπουργός, θα ειχες νευρα. Αστον να του περάσουν και θα τα ξανατσιτώσουμε μετα.

περα απο την πλάκα, ο πρωθυπουργός μας νοιάζει να μην λεει πίπες, οκ τις μαζεψε, ο οττο ας λεει, δεν εχει σημασία.
δεν φταίω εγώ
είναι προκλητικοί
όλοι αυτοί
όχι μόνο σε εμένα, στην κοινωνία
και στους ίδιους τους τους ψηφοφόρους όμως...:

https://www.primeminister.gr/2024/05/08/34165
Συνέντευξη στον Σρόιτερ
8 Μαΐου 2024

Αντώνης Σρόιτερ:
Τρίτο μέτωπο αρνητικής κριτική στις δημοσκοπήσεις το θέμα των Τεμπών. Έχετε μιλήσει πάρα πολλές φορές γι’ αυτό το θέμα, σας έχουν ρωτήσει σχεδόν τα πάντα. Εγώ θα σταθώ σε ένα στοιχείο μόνο και θέλω να μου το ερμηνεύσετε. Και αυτό προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις και ίσως είναι και η ουσία της υπόθεσης εδώ.

Στους ψηφοφόρους σας, λοιπόν, στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, 4 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έχει επιχειρήσει να συγκαλύψει αυτό το θέμα. Αφήστε την αντιπολίτευση έξω, αφήστε τους «ψεκασμένους» για τους οποίους έχετε μιλήσει ή τους «αψέκαστους» :lol: , αφήστε την κοινή γνώμη ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει, 4 στους 10 ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματός σας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με στεναχωρεί αυτό γιατί είναι παντελώς ανακριβές. Είναι ψέμα. Καμία επιχείρηση συγκάλυψης δεν υπήρχε. Θα το ξαναπώ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 01 Φεβ 2025, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών