Τα τυχερά παιχνίδια είναι στημένα
- Otto Weininger
Re: Τα τυχερά παιχνίδια είναι στημένα
Αν θέλετε να παίξετε τζοκερ,.να βάζετε όλα τα νούμερα τζοκερ.
Έτσι αυξάνετε τις πιθανότητες πάρα πολύ σε σχέση με το να βάζετε 1 τζοκερ. (φυσικά παραμένουν πολύ μικρές)
Έτσι αυξάνετε τις πιθανότητες πάρα πολύ σε σχέση με το να βάζετε 1 τζοκερ. (φυσικά παραμένουν πολύ μικρές)
Let them make the first mistake. We make the last move.
- jackie Daniels
Ο αριθμός στηλών που παίζεις μετράει. Όχι πόσα θα βάλεις στο τζόκερ.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:36Αν θέλετε να παίξετε τζοκερ,.να βάζετε όλα τα νούμερα τζοκερ.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Χμ, θα σου πω το μοναδκό που μπορώ να σκεφτώ σαν android dev που είμαι. Επειδή ο τύπος έχει να την ενημερώσει απ'το 2022 σημαίνει ότι το έχτισε με Android SDK 12 ή 13. Αυτό όμως ΔΕΝ είναι πρόβλημα κανονικά.hellegennes έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:02Γιατί; Νομίζεις ξέρω εγώ; Αυτό βγάζει:masterridley έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 23:56Ρε συ πωτς γκένεν αυτό; Λέει Android 4.1 and up, πόσο παλιά έκδοση έχεις;hellegennes έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 23:40
Δεν παίζει στην συσκευή μου. Λέει ότι είναι για παλιότερη έκδοση λειτουργικού.
Να φανταστείς για την πλάκα το έχω κάνει install και στο onyx boox page μου που έχει android 11 του 2020
Edit: αυτό που λες δεν ξέρω τι εννοείς. Οι εφαρμογές έχουν minimum android version, όχι μάξιμουμ.
Γιατί, επιγραμματικά, το Android OS εφαρμόζει τα απαραίτητα backward changes στο όποιο app ώστε να παίζει σε ΟΛΕΣ τις νεότερες εκδόσεις. Γι'αυτό και εγώ μπορώ να το παίζω στο 11 του Onyx και το 14 του Samsung μου.
tldr; μόνο το minimum που λέει μετράει: 4.1 and above. Όπερ σημαίνει ότι για κάποιο λόγο στο κινητό σου, το Android αδυνατεί να πράξει αυτό που κάνει σε όλα τα άλλα

---
nik_killthemall Δεν μ'αρέσουν οι άσκοπες συζητήσεις. Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί πολλαπλασίασα τους 5εκ παίκτες, σου λείπουν ΒΑΣΙΚΕΣ γνώσεις πιθ.
Θα κάνω την ηχώ και θα πω, πάνε διάβασε πιθανότητες (1ο κεφάλαιο).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος masterridley την 01 Φεβ 2025, 00:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- hellegennes
Αυτό είναι το συνηθέστερο σύστημα αλλά κοστίζει πλέον 20 ευρώ χωρίς να σου δίνει κάποια ουσιώδη πιθανότητα. Πάλι πολύ κοντά στο μηδέν είναι η πιθανότητα να κερδίσεις. Αν παίζεις μια στις τόσες πάει και έρχεται, αλλά να δίνεις ένα 20ρικο σε κάθε κλήρωση πάει πολύ κατά την γνώμη μου.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:36Αν θέλετε να παίξετε τζοκερ,.να βάζετε όλα τα νούμερα τζοκερ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ μου με apps για να ξέρω τι παίζει. Δυστυχώς δεν έχω άλλη συσκευή για να το τσεκάρω αυτήν την στιγμή. Θα τσουρνέψω τα κινητά των υπαλλήλων μου αύριο για να δω.masterridley έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:44Χμ, θα σου πω το μοναδκό που μπορώ να σκεφτώ σαν android dev που είμαι. Επειδή ο τύπος έχει να την ενημερώσει απ'το 2022 σημαίνει ότι το έχτισε με Android SDK 12 ή 13. Αυτό όμως ΔΕΝ είναι πρόβλημα κανονικά.
Γιατί, επιγραμματικά, το Android OS εφαρμόζει τα απαραίτητα backward changes στο όποιο app ώστε να παίζει σε ΟΛΕΣ τις νεότερες εκδόσεις. Γι'αυτό και εγώ μπορώ να το παίζω στο 11 του Onyx και το 14 του Samsung μου.
tldr; μόνο το minimum που λέει μετράει: 4.1 and above. Όπερ σημαίνει ότι για κάποιο λόγο στο κινητό σου, το Android αδυνατεί να πράξει αυτό που κάνει σε όλα τα άλλαΓια τσέκαρε σε καμιά άλλη συσκευή, δικιά σου παλιότερη.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό το σύστημα είναι σε πλήρη ανάπτυξη ή τυποποιημένο;hellegennes έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:44Αυτό είναι το συνηθέστερο σύστημα αλλά κοστίζει πλέον 20 ευρώ χωρίς να σου δίνει κάποια ουσιώδη πιθανότητα. Πάλι πολύ κοντά στο μηδέν είναι η πιθανότητα να κερδίσεις. Αν παίζεις μια στις τόσες πάει και έρχεται, αλλά να δίνεις ένα 20ρικο σε κάθε κλήρωση πάει πολύ κατά την γνώμη μου.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:36Αν θέλετε να παίξετε τζοκερ,.να βάζετε όλα τα νούμερα τζοκερ.
- Otto Weininger
Νταξει υπερβολή το 20ρικο κάθε φορά.hellegennes έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:44Αυτό είναι το συνηθέστερο σύστημα αλλά κοστίζει πλέον 20 ευρώ χωρίς να σου δίνει κάποια ουσιώδη πιθανότητα. Πάλι πολύ κοντά στο μηδέν είναι η πιθανότητα να κερδίσεις. Αν παίζεις μια στις τόσες πάει και έρχεται, αλλά να δίνεις ένα 20ρικο σε κάθε κλήρωση πάει πολύ κατά την γνώμη μου.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:36Αν θέλετε να παίξετε τζοκερ,.να βάζετε όλα τα νούμερα τζοκερ.
Απλώς τώρα που καθε 5αρι δίνει 100.000 πολλοί παίζουν 5-10 τζοκερ και για να αυξήσουν τις πιθανότητες αλλά και γιατί σου λέει ακόμα και να μην πιάσω το τζάκ ποτ θα πάρω 100Κ επι 5 ή επί 10.
- hellegennes
Δεν ξέρω τι είναι το τυποποιημένο σύστημα.Ανίκητος έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:54Αυτό το σύστημα είναι σε πλήρη ανάπτυξη ή τυποποιημένο;hellegennes έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:44Αυτό είναι το συνηθέστερο σύστημα αλλά κοστίζει πλέον 20 ευρώ χωρίς να σου δίνει κάποια ουσιώδη πιθανότητα. Πάλι πολύ κοντά στο μηδέν είναι η πιθανότητα να κερδίσεις. Αν παίζεις μια στις τόσες πάει και έρχεται, αλλά να δίνεις ένα 20ρικο σε κάθε κλήρωση πάει πολύ κατά την γνώμη μου.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:36Αν θέλετε να παίξετε τζοκερ,.να βάζετε όλα τα νούμερα τζοκερ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Πλήρες.Ανίκητος έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:54Αυτό το σύστημα είναι σε πλήρη ανάπτυξη ή τυποποιημένο;hellegennes έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:44Αυτό είναι το συνηθέστερο σύστημα αλλά κοστίζει πλέον 20 ευρώ χωρίς να σου δίνει κάποια ουσιώδη πιθανότητα. Πάλι πολύ κοντά στο μηδέν είναι η πιθανότητα να κερδίσεις. Αν παίζεις μια στις τόσες πάει και έρχεται, αλλά να δίνεις ένα 20ρικο σε κάθε κλήρωση πάει πολύ κατά την γνώμη μου.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:36Αν θέλετε να παίξετε τζοκερ,.να βάζετε όλα τα νούμερα τζοκερ.
Μια 5αδα και όσα τζοκερ θες.
Τσ τυποποιημένα είναι όταν θες να βάλεις παραπάνω νούμερα στην 5αδα.
Πάντως συστατικά, τα καλύτερα συστήματα με φοβερές επιστροφές τα είχε το Λόττο.
Αλλά για κάποιο λόγο όλοι προτιμούν το τζοκερ

Αν βάλεις όλα τα τζοκερ, παίζεις 20 στήλεςmao mao έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:42Ο αριθμός στηλών που παίζεις μετράει. Όχι πόσα θα βάλεις στο τζόκερ.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:36Αν θέλετε να παίξετε τζοκερ,.να βάζετε όλα τα νούμερα τζοκερ.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Otto Weininger
Οι πιθανότητες επιτυχίας με 5 νούμερα και όλα τα τζοκερ είναι οι μεγαλύτερες.mao mao έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:42Ο αριθμός στηλών που παίζεις μετράει. Όχι πόσα θα βάλεις στο τζόκερ.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:36Αν θέλετε να παίξετε τζοκερ,.να βάζετε όλα τα νούμερα τζοκερ.
Εγώ έπαιξα το σύστημα 45 με όλα τα τζοκερ, 100€
Πήρα τα @@ μου
Πήρα τα @@ μου

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
5 νούμερα με όλα τα Τζόκερ είναι 20 στήλες.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 01:02Οι πιθανότητες επιτυχίας με 5 νούμερα και όλα τα τζοκερ είναι οι μεγαλύτερες.mao mao έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:42Ο αριθμός στηλών που παίζεις μετράει. Όχι πόσα θα βάλεις στο τζόκερ.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 00:36Αν θέλετε να παίξετε τζοκερ,.να βάζετε όλα τα νούμερα τζοκερ.
Αν παίξω 20 απλά δελτία με ένα τζόκερ και 5 νούμερα, οι πιθανότητες για 5+1 είναι ίδιες.
Είναι μια προκαθορισμένη επιλογή στηλών από όλες τις δυνατές ("πλήρες σύστημα") που κάνεις με την επιλογή σου.
Τώρα κατάλαβα που το είπαν, 1 πεντάδα από τη 45άδα και τα 20 τζόκερ είναι πλήρες με 20 στήλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
21 Νοέμ 2024, 10:44
-