Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Zundapp

Re: Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 01 Φεβ 2025, 01:05

σου βρισαν εναν παπα και το εκλεισες
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 01 Φεβ 2025, 01:06

Αυτό με το σαδο, τώρα το ειδα, όχι να μου λείπει, δεν θέλω, αλλά αν κανείς επιθυμεί να φάει ξύλο και το επιθυμεί πολύ, επειδή είμαι ευγενικΙά όπως ειπα, μην διστάσει, να το ζητήσει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 01 Φεβ 2025, 01:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 01 Φεβ 2025, 01:07

Zundapp έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:05
όχι θα κάτσω να την ακούω να παραληρεί
την επόμενη θα στείλω με το ΚΤΕΛ πιπερόσκονη να κάνει ντουζ :003:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 01 Φεβ 2025, 01:08

γαααααααμεσετα :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 01 Φεβ 2025, 01:09

GoBzi έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:03

Το τραγελαφικο είναι πως είχα μιλήσει εκτός πφορουμ με έναν παλιό, που τους έχει ζήσει χρόνια και μου είπε ακριβώς τα ιδια για την κλίκα. :lol:
Θες να σου πω ένα ακόμα πιο τραγελαφικό;
Λέτε ψέματα για κλίκες, απειλές, πεσίματα κλπ ενώ βρισκόμαστε σε φόρουμ με ΓΡΑΠΤΑ όπου το οτιδήποτε μπορεί να βρεθεί με ένα search.
Ποιος είπε τι, ποιος αρπαχτηκε και γιατί, ποιοι συμμετέχουν σε μανουρες, ποιοι όντως την πέφτουν ομαδικά σε συγκεκριμένο μέλος, ποιος βρίζει, ποιος ξεκινάει την μανούρα κλπ.

Αυτό και μόνο, δείχνει πολλά. Σκέψου τι παραμύθια θα λέγατε αν δεν ήταν φόρουμ με γραπτά και συζητούσαμε προφορικά κάπου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 01 Φεβ 2025, 01:09

Zundapp έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:08
γαααααααμεσετα :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

:smt023
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 01 Φεβ 2025, 01:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 01 Φεβ 2025, 01:09

Saturn έγραψε:
εδω δεν μιλάμε καν για εμας, μιλάμε για παιδιά που σκοτώθηκαν και κάηκαν ζωντανά, και μια κοινωνία που την έχουν γαμήσει πατόκορφα και της βγάζουν και γλώσσα από πάνω
ναι μωρέ οκ, απλα δεν υπάρχει απαντηση προβλεπόμενη σε αυτο που γινεται τώρα, αν όσοι λεγανε πίπες πουνε οκ ειμαι ηλίθιος, θα το κλείσουμε το πχωρουμ, με ηλίθιους θα συζητάμε;Γενικα ειμαστε συμπαικτες εδώ μεσα και ας τσακωνόμαστε, δεν ειμαστε ο κακός. Δεν μπορεις να νικήσεις κανέναν, μην το κανουμε προσωπικό, εγω ας πουμε όταν λεω οτι οττο εχει γινει η ρουφήχτρα του πχωρουμ, το λεω μεταφορικά, με την καλη εννοια.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 01 Φεβ 2025, 01:11

enaon έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:09
Saturn έγραψε:
εδω δεν μιλάμε καν για εμας, μιλάμε για παιδιά που σκοτώθηκαν και κάηκαν ζωντανά, και μια κοινωνία που την έχουν γαμήσει πατόκορφα και της βγάζουν και γλώσσα από πάνω
ναι μωρέ οκ, απλα δεν υπάρχει απαντηση προβλεπόμενη σε αυτο που γινεται τώρα, αν όσοι λεγανε πίπες πουνε οκ ειμαι ηλίθιος, θα το κλείσουμε το πχωρουμ, με ηλίθιους θα συζητάμε;Γενικα ειμαστε συμπαικτες εδώ μεσα και ας τσακωνόμαστε, δεν ειμαστε ο κακός. Δεν μπορεις να νικήσεις κανέναν, μην το κανουμε προσωπικό, εγω ας πουμε όταν λεω οτι οττο εχει γινει η ρουφήχτρα του πχωρουμ, το λεω μεταφορικά, με την καλη εννοια.
Ναι, εγώ δεν μπορώ να τα πω αυτά με την καλή την έννοια γι αυτό και την έκανα απο δω μέσα
Ζέχνει πολύ η υπόθεση...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 01 Φεβ 2025, 01:12

ναι φτανει, οκ ο Πρωθυπουργός μαζεψε τις πίπες, περιμενουμε το εμπ τωρα, υπομονη.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 01 Φεβ 2025, 01:13

Saturn έγραψε:
enaon έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:50
Saturn έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:35
δεν φταίω εγώ
είναι προκλητικοί
Καινουργια στο πχωρουμ; :lol:
φταίς λιγο που δεν ξερεις να παιζεις, δεν γινεται να απαντήσει αλλιως τωρα, τι να σου πει, ελεγα μαλακιες 2 χρόνια; Να εισαι πιο ιπποτική, ασε λίγο χρόνο και βάρα μετα παλι.

θες να κανουμε μαθηματα σαδομαζοχισμου, να μπορεις να ταιριάξεις καλύτερα;
Ναι, νεούδι! :lol:

Πρέπει να ξέρεις πάντως, πως είμαι πολύ μα πάρα πολυ ευγενικός άνθρωπος στην ζωή μου. Κάτι που σιχαίνομαι είναι να προσβάλω.
Όταν όμως βλέπω τέτοια-ρώτα και την Πασιφάη, πόσο μειλίχια είμαι και πώς μπορει να μου γυρίσει το μάτι στην στιγμή (να φανταστείς προχθές στο τηλέφωνο μου έβριζε τον Αμβρόσιο, από αγαπημένη που ήταν την κατσάδιασα και της το κλεισα, η γαιδούρα η εγωίστρια δεν με έχει πάρει ακόμη πίσω, κι εγώ δεν το έκανα απο εγωισμό, αλλά δεν γινόταν διαφορετικά, αλλά μπορεί να στο πει και η ίδια πόσο γλυκό πλάσμα είμαι όταν ΔΕΝ θυμώνω, όχι για να ξέρεις πόσο καλό παιδί είμαι στο λέω!!! τί , μόνο οι άλλοι θα κουνιούνται οτι είναι κάποιοι! :lol::lol::lol::lol: )

Και τέλος πάντων, στο χαλάω λίγο το χιουμοριστικό σου (που κατα τα άλλα είναι πολύ πετυχημένο) αλλά εδω δεν μιλάμε καν για εμας, μιλάμε για παιδιά που σκοτώθηκαν και κάηκαν ζωντανά, και μια κοινωνία που την έχουν γαμήσει πατόκορφα και της βγάζουν και γλώσσα από πάνω

:smt005:

Το κλείσαμε ταυτόχρονα. Αφού φάγαμε τα μουστάκια μας. Στον είπα μπινέ και το εννοώ. Δεν παίρνω τίποτε πίσω. Τέρμα. Όπως και να'χει, για μένα είσαι δικός μου άνθρωπος. Δεν θα κάτσω να αναλωθώ μαρή. Τα έχουμε ξαναπεί, υπάρχει τεράστιο χάσμα στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Αλλά το να εκτιμάς έναν άνθρωπο για την ηθική του στήριξη, είναι σημαντικότερο. Πάμε παρακάτω λαίμαι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 01 Φεβ 2025, 01:14

Otto Weininger έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:09
GoBzi έγραψε:

Το τραγελαφικο είναι πως είχα μιλήσει εκτός πφορουμ με έναν παλιό, που τους έχει ζήσει χρόνια και μου είπε ακριβώς τα ιδια για την κλίκα. :lol:
Θες να σου πω ένα ακόμα πιο τραγελαφικό;
Λέτε ψέματα για κλίκες, απειλές, πεσίματα κλπ ενώ βρισκόμαστε σε φόρουμ με ΓΡΑΠΤΑ όπου το οτιδήποτε μπορεί να βρεθεί με ένα search.
Ποιος είπε τι, ποιος αρπαχτηκε και γιατί, ποιοι συμμετέχουν σε μανουρες, ποιοι όντως την πέφτουν ομαδικά σε συγκεκριμένο μέλος, ποιος βρίζει, ποιος ξεκινάει την μανούρα κλπ.

Αυτό και μόνο, δείχνει πολλά. Σκέψου τι παραμύθια θα λέγατε αν δεν ήταν φόρουμ με γραπτά και συζητούσαμε προφορικά κάπου.
Εγώ δεν είπα τίποτα ούτε αρπάζομαι με κανέναν σας. Σταμάτησα να αρπάζομαι με αγνώστους στο ίντερνετ κάπου στα 25 μου. Απλά έκανα μια παρατήρηση πως αυτά που έγραψε ο student τα έχει σκεφτεί ακριβώς έτσι τουλάχιστον και ακόμη ένα μέλος. Μπορεί να το έχουν συζητήσει μεταξύ τους. :102:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 01 Φεβ 2025, 01:14

Saturn έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:07
Zundapp έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:05
όχι θα κάτσω να την ακούω να παραληρεί
την επόμενη θα στείλω με το ΚΤΕΛ πιπερόσκονη να κάνει ντουζ :003:
:D:hebit:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 01 Φεβ 2025, 01:15

student έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:42
Στα τόσα χρόνια δεν έχω συναντήσει κανέναν να γράφει λίστες με ονόματα, καλούς και κακούς κατά τη γνώμη του και να προσπαθεί να διχάσει το φόρουμ. Πολύ κακό στοιχείο.

Όσον αφορά το θεοσεβούμενος για το άτομο μου, μπράβο σου που είσαι εσύ αυτός που το ειρωνεύτηκε. Κανένας από τους άθεους δεν το έκανε.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 01 Φεβ 2025, 01:15

Πασιφάη έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:14
Άλλη φορά το παιχνιδάκι, μπήκε κάποιος που δεν του αρέσει που χαλαρώσαμε και περνάγαμε καλά κι αγαπημένα και το χάλασε.

:wave:

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 01 Φεβ 2025, 01:16

Πασιφάη έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:13
Saturn έγραψε:
enaon έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:50

Καινουργια στο πχωρουμ; :lol:
φταίς λιγο που δεν ξερεις να παιζεις, δεν γινεται να απαντήσει αλλιως τωρα, τι να σου πει, ελεγα μαλακιες 2 χρόνια; Να εισαι πιο ιπποτική, ασε λίγο χρόνο και βάρα μετα παλι.

θες να κανουμε μαθηματα σαδομαζοχισμου, να μπορεις να ταιριάξεις καλύτερα;
Ναι, νεούδι! :lol:

Πρέπει να ξέρεις πάντως, πως είμαι πολύ μα πάρα πολυ ευγενικός άνθρωπος στην ζωή μου. Κάτι που σιχαίνομαι είναι να προσβάλω.
Όταν όμως βλέπω τέτοια-ρώτα και την Πασιφάη, πόσο μειλίχια είμαι και πώς μπορει να μου γυρίσει το μάτι στην στιγμή (να φανταστείς προχθές στο τηλέφωνο μου έβριζε τον Αμβρόσιο, από αγαπημένη που ήταν την κατσάδιασα και της το κλεισα, η γαιδούρα η εγωίστρια δεν με έχει πάρει ακόμη πίσω, κι εγώ δεν το έκανα απο εγωισμό, αλλά δεν γινόταν διαφορετικά, αλλά μπορεί να στο πει και η ίδια πόσο γλυκό πλάσμα είμαι όταν ΔΕΝ θυμώνω, όχι για να ξέρεις πόσο καλό παιδί είμαι στο λέω!!! τί , μόνο οι άλλοι θα κουνιούνται οτι είναι κάποιοι! :lol::lol::lol::lol: )

Και τέλος πάντων, στο χαλάω λίγο το χιουμοριστικό σου (που κατα τα άλλα είναι πολύ πετυχημένο) αλλά εδω δεν μιλάμε καν για εμας, μιλάμε για παιδιά που σκοτώθηκαν και κάηκαν ζωντανά, και μια κοινωνία που την έχουν γαμήσει πατόκορφα και της βγάζουν και γλώσσα από πάνω

:smt005:

Το κλείσαμε ταυτόχρονα. Αφού φάγαμε τα μουστάκια μας. Στον είπα μπινέ και το εννοώ. Δεν παίρνω τίποτε πίσω. Τέρμα. Όπως και να'χει, για μένα είσαι δικός μου άνθρωπος. Δεν θα κάτσω να αναλωθώ μαρή. Τα έχουμε ξαναπεί, υπάρχει τεράστιο χάσμα στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Αλλά το να εκτιμάς έναν άνθρωπο για την ηθική του στήριξη, είναι σημαντικότερο. Πάμε παρακάτω λαίμαι.
:smt008

SpoilerShow
ΒΟΥΛΩΝΕΕΕΕ!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών