Και εσύ σαν άλλος παίκτης, από πού θα το ξέρεις ότι ένας παίκτης έπαιξε 47 εκατομμύρια φορές την ίδια στήλη, ή αν έπαιξε 24 εκατομμύρια διαφορετικές μεταξύ τους στήλες; Προηγουμένως κατηγορούσες τον Hellegennes ότι κακώς υπολογίζει την πιθανότητα να βρεθεί νικητής αν ξέρουμε από πριν πόσες στήλες θα παιχτούν.nik_killthemall έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 10:14Να ρωτησω κατι, τι ακριβως εμποδιζει σε 48 εκ στηλες τα 47 εκ στηλες να εχουν παιχτει απο εναν και να ειναι και τα 47 εκ ΙΔΙΕΣ στηλες ? Απαγορευει το τζοκερ να συμπληρωσεις δελτιο με ιδιες στηλες ?enaon έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 04:19γραφεις κατι μπερδεμένο εδώ, ή έχεις μπλεξει λιγο τα νουμερα;hellegennes έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 03:24Σε έναν αριθμό 48 εκατομμυρίων στηλών, το 43% θα εμφανίζονται πάνω από μια φορά, δηλαδή μόνο οι 21 εκατομμύρια είναι μοναδικές.
Όλη η πληροφορία για το πόσες και ποιες στήλες έπαιξε κάθε παίκτης, συγκεντρώνεται στους διοργανωτές. Αν διαρρεύσει μέρος αυτής της πληροφορίας σε άλλους παίκτες, τότε αποκτούν και εκείνοι γνώση, ώστε να αλλάξουν το δικό τους τρόπο που θα παίξουν και άρα να στήσουν διαφορετικά εκείνοι το παιχνίδι, ανεξάρτητα από τους διοργανωτές.
Οι διοργανωτές έχουν την πληροφορία για τα δελτία (παίκτες, στήλες) και ελέγχουν και την κληρωτίδα, που σημαίνει ότι έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες για να εξαπατήσουν όλους τους παίκτες. Το θέμα του νήματος είναι με ποιους τρόπους μπορούν να το κάνουν αυτό και πώς μπορείς να το βρεις με τις πιθανότητες.
Δεν νομίζω ότι θα βοηθήσουν οι θεωρητικές ακροβασίες, όπου στέλνεις τις συνθήκες του πραγματικού παιχνιδιού, από την πλευρά των παικτών, στα άκρα για να κατασκευάσεις πιθανότητες που δεν θα ισχύουν. Στην ουσία στήνεις τους παίκτες και τις στήλες που παίζουν.