Έντονη ανησυχία σε Σαντορίνη και Αμοργό από τους σεισμούς. Τα μέτρα πολιτικής προστασίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σαντορίνη ηφαίστειο θα σκάσει;
Με τον γκαντέμη , όλα είναι πιθανά.
Όξω πούστη απ΄ την παράγκα!
Τι ξαναψηφίσατε ρε ζώα ,γαμημένα ζώα;
Όξω πούστη απ΄ την παράγκα!
Τι ξαναψηφίσατε ρε ζώα ,γαμημένα ζώα;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δε θυμασαι τι εγινε το 2019?
9 Ιουλιου ορκιστηκε η νεα κυβερνηση και στις 19 Ιουλιου σκασανε 5 Ριχτερ στην Αθηνα.
Μαλλον προειδοποιητικη βολη απο το Θεο ηταν...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ήδη κάποιοι σκατόψυχοι ελληνόφωνοι εύχονται να γίνει έκρηξη 

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εκρηξη VEI 7 oπως αυτη του 1650 π.Χ. δεν προβλεπεται να γινει.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:25Δε νομίζω. Όλοι φοβούνται εκτός αν έχεις κανέναν τρελό.
Εγώ πάντως έχω αγχωθεί.
Στη χειροτερη περιπτωση (αν οντως παμε σε ηφαιστειακη εκρηξη) ειναι να επαναληφθει η εκρηξη του 726 μ.Χ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ακριβως με το που εγινε κυβερνηση το 2019 ειχαμε κατολισθηση στον Ισθμο της Κορινθου...
και εκλεισε ο Ισθμος για ενα χρονο.

.
4.6 και 4.2 πάλι σε διάστημα 20 λεπτών.Γίνεται χαμός. Το 1956 είχε γίνει ένα 4.9 και την άλλη μέρα έδωσε τα 7.5 ρίχτερ.
- Green Dragon
Καλύτερα ακόμα το να μην γίνει τίποτα.George_V έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:39Εκρηξη VEI 7 oπως αυτη του 1650 π.Χ. δεν προβλεπεται να γινει.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:25Δε νομίζω. Όλοι φοβούνται εκτός αν έχεις κανέναν τρελό.
Εγώ πάντως έχω αγχωθεί.
Στη χειροτερη περιπτωση (αν οντως παμε σε ηφαιστειακη εκρηξη) ειναι να επαναληφθει η εκρηξη του 726 μ.Χ.
- Green Dragon
Θυμάμαι είχα δει τη ταινία Ηφαίστειο στο σινεμά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια για καμιά βδομάδα. Ειδικά η σκηνή με τον τύπο που έλιωνε μέσα στην λάβα ακόμα με στοιχειώνει.
* Έχω πυροφοβία
* Έχω πυροφοβία
Και το νικ τί είναι, προσπάθεια ν' αντιμετωπίσεις το φόβο σου?Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:55Θυμάμαι είχα δει τη ταινία Ηφαίστειο στο σινεμά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια για καμιά βδομάδα. Ειδικά η σκηνή με τον τύπο που έλιωνε μέσα στην λάβα ακόμα με στοιχειώνει.
* Έχω πυροφοβία

- Green Dragon
Ο πράσινος δράκος έχει poison breath συνήθως.
Πάντως είναι ήπια η φοβία μου, δεν έχω πρόβλημα ν' ανάψω κεριά ή να βάλω φωτιά για κάρβουνα. Απλά πανικοβάλλομαι σε πυρκαγιές κλπ.
Πάντως είναι ήπια η φοβία μου, δεν έχω πρόβλημα ν' ανάψω κεριά ή να βάλω φωτιά για κάρβουνα. Απλά πανικοβάλλομαι σε πυρκαγιές κλπ.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 11:53Πριν μερικά χρόνια είχε ξανακάνει παρόμοια σεισμική δραστηριότητα και τελικά ηρέμησε πάλι χωρίς έκρηξη.

Παρατηρητής...
- Green Dragon
Οι σεισμολόγοι θεωρούν την δραστηριότητα μάλλον τεκτονική.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -ta-metra/
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -ta-metra/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση To πλάνο πολιτικής προστασίας του Τόκυο που κοστίζει 100 δις.
από Ίακχος » 24 Δεκ 2024, 20:40 » σε Αρχιτεκτονική - 0 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
24 Δεκ 2024, 20:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση ΚΚΕ για μέτρα προστασίας των πυροσβεστών
από Sol » 25 Ιούλ 2023, 19:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Ιούλ 2023, 22:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έντονη φιλοΛοατκι πρόκληση από το Public Συντάγματος
από Aprilianos » 05 Ιουν 2023, 13:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 211 Απαντήσεις
- 7446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
12 Ιουν 2023, 21:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ανησυχία για την κανονικοποίηση της ακροδεξιάς ρητορικής..
από Parrot » 16 Απρ 2024, 22:13 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 16 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
20 Απρ 2024, 08:02
-