Εκταφή του παιδιού του ζητάει ο Ασλανίδης: «Δεν ξέρω αν είναι ο γιος μου – Ούτε τα καρτέλ του Μεξικού δεν κάνουν τέτοια»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Νετο Γκουερινο

Re: Εκταφή του παιδιού του ζητάει ο Ασλανίδης: «Δεν ξέρω αν είναι ο γιος μου – Ούτε τα καρτέλ του Μεξικού δεν κάνουν τέτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 03 Φεβ 2025, 16:51

Saturn έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:45
Δεν με καταλαβαίνεις
Τεσπα

Ειλικρινά ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ αναγκάζονται να έχουν αυτοί οι γονείς...
Τα παρακάτω τα έχω γράψει μήνες πριν όταν εσείς δεν είχατε πάρει χαμπάρι πόσο βλάκας είναι ο κουλης
Κοίταξε πως έχουν κατά την γνώμη μου τα πράγματα
Για την μη αντικατάσταση επί τέσσερα χρόνια της καμμένης τηλεδιοικησης και για την τοποθέτηση του υπεργηρου κομματοσκυλου σταθμάρχη φταίει αποκλειστικά το κράτος
Για το παράνομο φορτίο φαινομενικά ευθύνη έχει η εταιρεία και έστω λίγο το κράτος που δεν έχει ελεγκτικούς μηχανισμούς
Και ξαφνικά βγαίνει ο Μητσοτάκης και ξεπλένει την εταιρεία, παίρνοντας θέση για το τι κουβαλούσε και γιατί έγινε η έκρηξη
Υπάρχει δεν υπάρχει παράνομο φορτίο μπορείς να με εξηγήσεις γιατί πήρε θέση ο Μητσοτάκης;
Τι δουλειά έχει να μίλησει για το τι κουβαλούσε μια ιδιωτική εταιρεία και τον λόγο της εκρηξης;
Γιατί αυτός το ζήτησε με προαποφασισμένη ερώτηση,
Οποιοσδήποτε φυσιολογικός πρωθυπουργός θα απαντούσε η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ότι αν σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι η εταιρεία κουβαλούσε παράνομο εύφλεκτο υλικό,θα κινηθούμε νομικά εναντίον της για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και να σαπίσουν στην φυλακή και φυσικά θα πάρει και μπούλο από την χώρα
Τώρα δεν υπάρχει πια λόγος συζήτησης
Βγήκε ο ίδιος και παραδέχτηκε ότι είναι βλάκας

Νετο Γκουερινο

Re: Εκταφή του παιδιού του ζητάει ο Ασλανίδης: «Δεν ξέρω αν είναι ο γιος μου – Ούτε τα καρτέλ του Μεξικού δεν κάνουν τέτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 03 Φεβ 2025, 16:52

Τώρα ας αναλάβει η δικαιοσύνη και ο λαός στις εκλογές

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 03 Φεβ 2025, 16:52

Εν τω μεταξυ ολη αυτη η επιθεση Γιαννοπουλε που το επαιξε δηθεν θιγμενος...

εγινε για να μην συζητηθουν οσα κατηγγειλε ο Ασλανιδης...

και να απολογουμαστε οι φορουμιτες για οσα ειπε ο Ασλανιδης...

αντι να απολογουνται οι κρατικες υπηρεσιες για το χαλι της ταυτοποιησης των θυματων.

.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 03 Φεβ 2025, 16:54

Να πατε να πεισετε και τους συγγενεις θυματων του ΗΛΙΟΣ να ξεθαψουν τα απομειναρια των δικων τους ορνεα

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 03 Φεβ 2025, 16:55

SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:54
Να πατε να πεισετε και τους συγγενεις θυματων του ΗΛΙΟΣ να ξεθαψουν τα απομειναρια των δικων τους ορνεα

Ρε αντε τραβα στον Ασλανιδη να σε κανει τουμπανο.

.

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 03 Φεβ 2025, 16:56

Ο άριστος έπεισε τους συγγενείς να ξεθάψουν τα πτώματα
Διαδωστε

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 03 Φεβ 2025, 16:57

Νετο Γκουερινο έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:56
Διαδωστε
Ελεος με τις μαλακιες
Ο Αριστος και χιλιασες ψεκες σαν τον Αριστο εχουν αφησει υποννοιες περι δολοφονιας για δεκαδες θανατους, ανθρωπων που πεθαναν σε δυστυχηματα
Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως;
Συγγενεις θυματων διαβαζουν χιλαδες ψεκες να μιλανε για δολοφονια των ανθρωπων τους
Πρεπει να ειναι καποιος διαγωνισμος για να βγει ο Μιστερ Ορνεο της χρονιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 03 Φεβ 2025, 17:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 03 Φεβ 2025, 16:59

SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:57
Νετο Γκουερινο έγραψε:
Διαδωστε
Ελεος με τις μαλακιες
Ο Αριστος και χιλιασες ψεκες σαν τον Αριστο εχουν αφησει υποννοιες περι δολοφονιας για δεκαδες θανατους, ανθρωπων που πεθαναν σε δυστυχηματα

Αυτα τα λες σκουπιδι για να μην συζητηθουν οι καταγγελιες του Ασλανιδη και να εξωκειλει το νημα με σενα την πορδη σαν κατηγορο.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 03 Φεβ 2025, 17:03

Ο Ασλανιδης κατηγγειλε αυτα.

Ρωταω αν στη θεση του θα ειχατε παρομοιες αμφιβολιες.

«Πρώτον ζήτησα, για να γίνει ταυτοποίηση γιατί πλέον δεν πιστεύουμε τίποτα μετά από όλα αυτά που βρέθηκαν από δέκα μήνες μετά» ανέφερε ο Παύλος Ασλανίδης και πρόσθεσε: «Δεύτερον δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις. Και από ότι μάθατε 40 μήνες μετά, πέταξαν και τα δείγματα από τα αίματα. Με εντολή του εισαγγελέα. Ούτε τα καρτέλ του Μεξικού δεν κάνουν τέτοια πράγματα».

.

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 03 Φεβ 2025, 17:05

SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:57
Νετο Γκουερινο έγραψε:
Διαδωστε
Ελεος με τις μαλακιες
Συγγενεις θυματων διαβαζουν χιλαδες ψεκες να μιλανε για δολοφονια των ανθρωπων τους
Πρεπει να ειναι καποιος διαγωνισμος για να βγει ο Μιστερ Ορνεο της χρονιας
Για αυτό λέω ότι είσαι χαζούλης και τα τσο και λο είναι του κώλου
Το φορτίο ήταν μια υπόθεση που έπρεπε να είναι πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ εταιρείας και οικογενειών και ο βλαμμένος το μετέτρεψε σε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ οικογενειών και κράτους
Και φυσικά αποδείχτηκε ότι έλεγε μλκιες ο ηλίθιος
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι έχει χαθεί εντελώς η εμπιστοσύνη,έχει χαθεί η μπάλα και φυσικά πλέον τους έχουν ικανούς για όλα
Για αυτό και οι γονείς ζητούν να ξεθάψουν τους νεκρούς, γιατί ο βλάκας έχει δημιουργήσει τοξικό κλίμα κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν
Η μόνη λύση είναι να πάρει τον μπούλο ο ηλίθιος μπας και σωθεί ότι σώζεται
Έστω και το λίγο

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 03 Φεβ 2025, 17:10

Είναι οι άνθρωποι χαροκαμενοι γονείς και βλεπου τον ίδιο τον πρωθυπουργό να λέει με υφακι κιόλας το ζώο ένα καρο μλκιες,όχι για να καλύψει μια κρατική μλκια αλλά μια ιδιωτική εταιρεία
Σε ποιον θα έχεις μετά εμπιστοσύνη;
Σε ποια αρχή,ποια υπηρεσία,ποια εξουσία
Είναι βλάκας, είναι επικίνδυνος να φύγει όσο ακόμα υπάρχει μια χαραμάδα ελπίδας

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 03 Φεβ 2025, 17:12

SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:30
Απορω
Πως κοιμαστε τα βραδια ρε μαλακες;
Εδώ κοιμούνται ήσυχοι αυτοί που διασφάλιζαν την ασφαλεια
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 03 Φεβ 2025, 17:16

Aitwlos έγραψε:
03 Φεβ 2025, 17:12
SeaHawk έγραψε:
Απορω
Εδώ κοιμούνται ήσυχοι αυτοί που διασφάλιζαν την ασφαλεια
Για το τρενακι του Βολου

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 03 Φεβ 2025, 17:16

SeaHawk έγραψε:
Απορω
:+1:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 03 Φεβ 2025, 17:17

Και να θέλει πλέον κάποιος κρατικός λειτουργός να βοηθήσει πραγματικά να βγει μια άκρη,το παιχνίδι έχει χαθεί,όλοι θα τον κοιτούν με καχυποψία
Έχει χαθεί ο έλεγχος και ο υπεύθυνος είναι ένας βλάκας

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών