Υποχρεωτική ποσόστωση 33% για γυναίκες στα Δ.Σ. εταιριών και δημοσίων οργανισμών - Πρόστιμο ως 3 εκ.
Re: Υποχρεωτική ποσόστωση 33% για γυναίκες στα Δ.Σ. εταιριών και δημοσίων οργανισμών - Πρόστιμο ως 3 εκ.
Ισχυε η ποσοστωση και στα εκλογικα ψηφοδελτια των δημων...
και ειχαν πονοκεφαλιασει οι υποψηφιοι δημαρχοι να βρουν γυναικες υποψηφιες συμβουλους καθως οι περισσοτερες αδιαφορουσαν...
αλλα με το ζορι oι Woke σουργελοι που εκαναν το νομο να φερουν τις γυναικες στα δημοτικα συμβουλια.
.
και ειχαν πονοκεφαλιασει οι υποψηφιοι δημαρχοι να βρουν γυναικες υποψηφιες συμβουλους καθως οι περισσοτερες αδιαφορουσαν...
αλλα με το ζορι oι Woke σουργελοι που εκαναν το νομο να φερουν τις γυναικες στα δημοτικα συμβουλια.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Υποχρεωτική ποσόστωση 33% για γυναίκες στα Δ.Σ. εταιριών και δημοσίων οργανισμών - Πρόστιμο ως 3 εκ.
καλως ηλθες στον γυναικοκεντρικο καζινοκαπιταλισμο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και αυτό πρέπει να ισχύσει σε όλη την Ευρώπη; Και σε ιδιωτικές εταιρίες;
Πάτα το, Κιμ.
Πάτα το, Κιμ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Όταν ο μουνοδουλισμός, ξεπερνάει τον φεμινισμό. 

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σε πιάνω αδιαβαστο δάσκαλε

Δεν νομίζω να θεωρείται γυναικοκεντρισμος κάτι το οποίο δεν λαμβάνει υπόψιν του τις γυναίκες ως μουνί με πόδια.
Γυναικοκεντρισμος και "λανθάνουσα μητριαρχία" (ή μάλλον κλασική πατριαρχία) είναι πχ, να θεωρούν οι γυναίκες (ή για την ακρίβεια, η Κοινωνια γενικώς να το θεωρεί) ότι ο άντρας πρέπει ντε φάκτο να τις κερνάει στα ραντεβού, να τους τραβάει την καρέκλα για να κάτσουν, να οδηγάει αυτός αυτοκίνητο και η άλλη να είναι μονίμως συνοδηγός, να τους ανοίγει την πόρτα για να βγουν από το αυτοκίνητο, κτλ.
Και όλα αυτά, με μοναδικό αντάλλαγμα το ότι μετά θα τους κάτσουν

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πως βοηθάει τον Σορουμαν , αν έχει περισσότερες γυναίκες στις ΔΕΚΟ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εδώ ούτε λόγος για ποσόστωση βέβαια
https://www.dikastiko.gr/eidhsh/dynamik ... -gynaikes/
https://www.dikastiko.gr/eidhsh/dynamik ... -gynaikes/
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Ληστοσυμμορίτης
τοξοβόλος κάνε log out απο vantono
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Εσύ μπούλη, ρούφα τ' αυγό σου.

Occasio facit furem
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τον βοηθάει στο ότι πραγματοποιείται το όραμά του (=η μαλακία στον εγκέφαλό του).enterprise-psi έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 17:48Πως βοηθάει τον Σορουμαν , αν έχει περισσότερες γυναίκες στις ΔΕΚΟ;
- Ληστοσυμμορίτης
Αντι να φτιάξουν τις προυππθέσεις ώστε οι γυναίκες να αναπτυχθούν ολόπλευρα βάζουν εντελών μηχανικά ποσοστώσεις. Καλά θα πάει κι αυτό.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 17:57Αντι να φτιάξουν τις προυππθέσεις ώστε οι γυναίκες να αναπτυχθούν ολόπλευρα βάζουν εντελών μηχανικά ποσοστώσεις. Καλά θα πάει κι αυτό.

Συμφωνώ μαζί σου... συμβαίνει και αυτό καμιά φορά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
18 Μαρ 2024, 22:40
-
- 4 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
06 Μαρ 2025, 15:12
-
-
Νέα δημοσίευση Ιταλία: Ο μισθός των Δημοσίων υπαλλήλων θα εξαρτάται και από την αποδοτικοτητα τους
από Ίακχος » 02 Δεκ 2023, 12:50 » σε Διεθνής πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
02 Δεκ 2023, 18:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση 2025 : Υποχρεωτική ασφάλιση σε Ι.Χ. (και ακίνητα; ) από φυσικές καταστροφές
από georgebi » 31 Οκτ 2024, 15:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
31 Οκτ 2024, 15:52
-