hellegennes έγραψε: ↑04 Φεβ 2025, 23:34
Ρε μαλάκα, δεν βαρέθηκες να ξεφτιλίζεσαι; 18 σελίδες γράφεις μαλακίες για πράγματα που εμφανώς δεν ξέρεις, σε κράζουν 10 χρήστες και εσύ φτιάχνεις νέο προφίλ για να έχεις κάποιον να σε υποστηρίξει και κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου. Πόση κατάντια; Πόσο χαμηλότερα θα κυλιστείς στον βούρκο;
Ο μονος που εχει ξεφτιλιστει μαν εισαι εσυ και δεν θα σταματησεις να ξεφτιλιζεσαι γιατι αυτο εισαι ! ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΚΟΡΕΣΤΗ !
18 σελιδες ο μονος που γραφει μλκιες εισαι ΕΣΥ. Και δεν τις γραφεις γιατι εισαι μλκας που εισαι, τις γραφεις επειδη κοντραριστηκαμε σε 2 αλλα θρεντ αρα απο δω και περα το εκτοπισμα τσοφλι που εισαι θα ερχεσαι να μου τη λεει με γνωση γκουγκλ σερτς και chat παπατζι ... ακομα κι οταν δεν εχει ιδεα για τι πραγμα μιλαει ! Νοοτροπια βλαχας κυρακομπρεσας του χωριου ... που λεγε κι ο γεωργιου.
Ενω συζηταμε για μαθηματικα ουτε μια μαθηματικη αποδειξη, ουτε ενας μαθηματικος συλλογισμος τπτ, οπως ακριβως επιχειρηματολογεις για τα ψεκ ή για την πολιτικη ετσι ακριβως αντιμετωπιζεις και ενα μαθηματικο προβλημα, με πασαλλειμμα και γκουγκλ σερτς. Γουγκλ σερτς ρε μλκα για να με διορθωσεις λανθασμενα πως αν εχεις 5 εκ διαφορετικες στηλες η πιθανοτητα ΔΕΝ ειναι 5εκ/24 εκ γιατι πρεπει να φρεσκαρω πιθανοτητες και το λεει αυτο ο απολυτως ασχετος στοκος !
Και επειδη εισαι τερμα ανηλικο κομπλεξικο με απειρα κομπλεξ παρανοεις και με βγαζεις κλωνο με οποιον διαφωνει με την ημιμαθεια σου ! Δεν φταιει οτι εισαι ξερολας ημιμαθης, οχι οι κλωνοι του κιλ φταινε ... Απο δω και περα οποιος διαφωνει μαζι σου κλωνος μου θα ναι ... ο 44 χιλιαδες δημοσιευσεις νο λαηφ, θα πει στον 7 χιλιαδες δημοσιευσεις με κανονικη ζωη, οτι χρειαζεται κλωνους για να καταρριψει τον ψεκα με μαθηματικο επιχειρημα τη διδακτεα υλη, το γκουγκλ και την επικληση αυθεντιας μανταμ σουσου ...
Εισαι για λυπηση ...
Αν καταφερετε να αρθρωσετε κατι που να εχει μαθηματικα τα ξαναλεμε, Στη τελικη ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ειναι γραψε μονο μαθηματικα για υπερασπιστεις αυτο που υποστηριζεις ! Πιπες ... θα πρεπει να γυρισεις 30 χρονια πισω για να τα μαθεις.
οποτε εξηγησε στον κλωνο μου (και στο κωλο μου) για την διδακτεα υλη των πανεπιστημιων που ποτε σου δεν εχεις διαβασει και δεν εκατσες να λυσεις εστω και την πιο απλη ασκηση για να μη γραφεις τις μλκιες που γραφεις ... ειναι πιο ευκολο ...
Ωστοσο το συναφι σου, οι πτυχιουχοι γκουγκλ ειναι πλειοψηφεια στον κοσμο, οποτε εσεις κανετε κουμαντο αυτη ειναι η αληθεια.
Αιντε βλακα
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.