Η διαφορά μεταξύ φλερτ κ παρενόχλησης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Βινόσαυρος
Re: Η διαφορά μεταξύ φλερτ κ παρενόχλησης
Θελει να σε κατσικωθεί, Ναιδα, πρόσεχε.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Έχω έξοδα αυτό το διάστημα , δε βγαίνω να σου βάλω τα έξοδα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να τα βάλει το φιλοθεαμον κοινο του φορουμ + πεη περ βιου - σε ζωντανη μετάδοση στο σκαιπ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δώσε πέη παλ, ΤΩΡΑ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μπα; Και όλα τα έσοδα δικά σου; Εσύ θα πάρεις τα τρία και εγώ τα υπόλοιπα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μαζεψουυυ - να βγάλουμε κανα ευρώ - φιφτυ φιφτυ θα πάει και χαρη σου κάνω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δε μπορώ ρε Άγις, μαζί σου είμαι πολύ δοτική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο μόνο λόγος που ασχολούμαι είναι η ιστορική αλήθεια (αυτό είναι κόλλημα μου) αλλά και γιατί ο αντικομμουνισμός εν ετει 2018 (ενώ δεν υπάρχει κομμουνισμός) χρησιμοποιείται από την Γερμανία για να αποπροσανατολίζει από την κρίση αλλά και για να ξεπλένει το φρικιάστικό παρελθόν της στην Ελλάδα μιας και μισό εκατομμύριο Έλληνες ψηφίζουν κόμμα που η ηγεσία του είναι Νεοναζί όπως είπε ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής μ' αυτήν, Συναδινός.the_black_planet έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 12:40Σόρρυ μπρο γράψε λάθος, νόμιζα ότι το είχες δηλώσει, δεν το είπα με καμία κακή πρόθεση πάντως, δεν είμαι αντικομμουνιστής αλίμονο!
ναι ε; - τοτε γιατί έχω την αίσθηση οτι πρέπει να φορέσω σωβρακο τιτανίου ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Φίλε μου πίστεψέ με με εκφράζουν απόλυτα μπορώ να πω οι θέσεις σου!brb και tyt έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 15:08Ο μόνο λόγος που ασχολούμαι είναι η ιστορική αλήθεια (αυτό είναι κόλλημα μου) αλλά και γιατί ο αντικομμουνισμός εν ετει 2018 (ενώ δεν υπάρχει κομμουνισμός) χρησιμοποιείται από την Γερμανία για να αποπροσανατολίζει από την κρίση αλλά και για να ξεπλένει το φρικιάστικό παρελθόν της στην Ελλάδα μιας και μισό εκατομμύριο Έλληνες ψηφίζουν κόμμα που η ηγεσία του είναι Νεοναζί όπως είπε ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής μ' αυτήν, Συναδινός.the_black_planet έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 12:40Σόρρυ μπρο γράψε λάθος, νόμιζα ότι το είχες δηλώσει, δεν το είπα με καμία κακή πρόθεση πάντως, δεν είμαι αντικομμουνιστής αλίμονο!
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Μη φοβάσαι βρε ζουζούνι. Δε δαγκώνω. Όχι πολύ τουλάχιστον.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Μέλη που αποχώρησαν
the_black_planet έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 15:16Φίλε μου πίστεψέ με με εκφράζουν απόλυτα μπορώ να πω οι θέσεις σου!brb και tyt έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 15:08Ο μόνο λόγος που ασχολούμαι είναι η ιστορική αλήθεια (αυτό είναι κόλλημα μου) αλλά και γιατί ο αντικομμουνισμός εν ετει 2018 (ενώ δεν υπάρχει κομμουνισμός) χρησιμοποιείται από την Γερμανία για να αποπροσανατολίζει από την κρίση αλλά και για να ξεπλένει το φρικιάστικό παρελθόν της στην Ελλάδα μιας και μισό εκατομμύριο Έλληνες ψηφίζουν κόμμα που η ηγεσία του είναι Νεοναζί όπως είπε ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής μ' αυτήν, Συναδινός.the_black_planet έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 12:40Σόρρυ μπρο γράψε λάθος, νόμιζα ότι το είχες δηλώσει, δεν το είπα με καμία κακή πρόθεση πάντως, δεν είμαι αντικομμουνιστής αλίμονο!

-
- Μέλη που αποχώρησαν
Περπατούσε ένα δικό μου πρόσωπο με τον πόντιο φίλο του. Μία κοπέλα που φορούσε μίνι ερχόταν προς αυτούς. Το δικό μου πρόσωπο είπε ''μπράβο κοπέλλα μου, εσύ αξίζει να φοράς μίνι έχεις ωραία πόδια'' (αυτό είναι το φλερτ). Η κοπέλα κολακεύτηκε και χαμογέλασε.
Ο πόντιος φίλος του, είπε στην κοπέλα ''και να τ' ανοίγουμε πού και πού'' (αυτό είναι η παρενόχληση).
Η κοπέλα κατσούφιασε και έφυγε βιαστική.
Ο μαμάκας του χάλασε το καμάκι.
Ο πόντιος φίλος του, είπε στην κοπέλα ''και να τ' ανοίγουμε πού και πού'' (αυτό είναι η παρενόχληση).
Η κοπέλα κατσούφιασε και έφυγε βιαστική.
Ο μαμάκας του χάλασε το καμάκι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφορά ακροδεξιών και νεοναζι
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 27 Οκτ 2023, 15:39 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 192 Απαντήσεις
- 4672 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
03 Νοέμ 2023, 08:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Opinion Poll 17.7% η διαφορα υπέρ ΝΔ
από George_V » 27 Σεπ 2023, 20:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
29 Σεπ 2023, 04:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μετά την 20% διαφορά, ξεκίνησε το κουλοπουτινικο καθεστώς και με τη Βούλα.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 25 Μάιος 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 156 Απαντήσεις
- 3992 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
26 Μάιος 2023, 17:27
-