Δεν θα το έλεγες αυτό αν είχες γνωρίσει πραγματικά κακούς ανθρώπους. Με μια διεφθαρμένη βρώμικη φύση που όποτε ανοίγουν το στόμα τους προκαλούν σε όλους αηδία. Και μίσος. Τομαράδες που κοιτάνε μόνο πως θα τους παραχωρηθούν λεφτά και γυναίκες. Που δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν παρέα με δολοφόνους με παιδόφιλους με βασανιστές, της Χούντας. Αλλοι που υπηρετούν δαίμονες μαθαίνουν για μαγεία Αλχημεία και σατανισμό. Και αποκρυφισμό. Γενικά μιλώντας. Ενα παιδί ή ένας προλετάριος συνήθως δεν έχει επαφή με τέτοιους ανθρώπους γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις ανήκουν σε κοινωνικά ανερχόμενο στάδιο. Πιο παλιά 10 πριν να πούμε γινόταν ο χαμός. Δημόσιοι βιασμοί σε εκδρομές, στοές, πλατείες και όλα αυτά γιατί? Για να πολεμήσουν το θεό. (Οι αρχηγοί) Μασόνοι 33ου βαθμού και οι πάνω πάνω που ξέρουν την αλήθεια γιατί όλοι οι παρακάτω τους κοροιδεύουν και είναι αναλώσιμοι όπως τους αξίζει. Οταν εξαντληθούν τους πουλάνε τα κουμάντα όπως τους αξίζει.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 11:13Όχι. Ίσως το πω πάνω στα νεύρα μου, ίσως το γράψω στο Youtube για να περάσει η ώρα, αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει κανένας να υποφέρει.
Υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν το καρκίνο;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν το καρκίνο;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Έχω γνωρίσει τον εαυτό μου. Άρα κατά τη γνώμη σου έπρεπε να είχα βγάλει καρκίνο και να είχα πεθάνει χωρίς να μου δοθεί η ευκαιρία να ζήσω πράγματα που θα με κάναν να δω τα λάθη μου.20--- έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 11:25Δεν θα το έλεγες αυτό αν είχες γνωρίσει πραγματικά κακούς ανθρώπους.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 11:13Όχι. Ίσως το πω πάνω στα νεύρα μου, ίσως το γράψω στο Youtube για να περάσει η ώρα, αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει κανένας να υποφέρει.
Ναι αλλά σχολίασε και το υπόλοιπο πόστ μου. Αν έχεις τα αρχίδια.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 12:03Έχω γνωρίσει τον εαυτό μου. Άρα κατά τη γνώμη σου έπρεπε να είχα βγάλει καρκίνο και να είχα πεθάνει χωρίς να μου δοθεί η ευκαιρία να ζήσω πράγματα που θα με κάναν να δω τα λάθη μου.20--- έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 11:25Δεν θα το έλεγες αυτό αν είχες γνωρίσει πραγματικά κακούς ανθρώπους.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 11:13
Όχι. Ίσως το πω πάνω στα νεύρα μου, ίσως το γράψω στο Youtube για να περάσει η ώρα, αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει κανένας να υποφέρει.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Τι να σχολιάσω; Εγώ δεν ξέρω τι γίνεται με τους μασονούς στα παρασκήνια. Εσύ που ξέρεις; Έχεις άνθρωπο μέσα στην οργάνωση;20--- έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 12:06Ναι αλλά σχολίασε και το υπόλοιπο πόστ μου. Αν έχεις τα αρχίδια.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 12:03Έχω γνωρίσει τον εαυτό μου. Άρα κατά τη γνώμη σου έπρεπε να είχα βγάλει καρκίνο και να είχα πεθάνει χωρίς να μου δοθεί η ευκαιρία να ζήσω πράγματα που θα με κάναν να δω τα λάθη μου.
Όχι.
Γιατί αυτός που εύχεται ή χαίρεται με κάτι τέτοιο μπορεί να είναι επίσης ένα χαιρέκακο, μίζερο πλάσμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
για δολοφόνους παιδιών, παιδεραστές, serial killers είναι ευλογία ένας καρκίνος, αλλά όχι σε καλπάζουσα μορφη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εσύ έχεις γνωρίσει πολλούς από αυτούς που αναφέρεις;20--- έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 11:25Δεν θα το έλεγες αυτό αν είχες γνωρίσει πραγματικά κακούς ανθρώπους. Με μια διεφθαρμένη βρώμικη φύση που όποτε ανοίγουν το στόμα τους προκαλούν σε όλους αηδία. Και μίσος. Τομαράδες που κοιτάνε μόνο πως θα τους παραχωρηθούν λεφτά και γυναίκες. Που δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν παρέα με δολοφόνους με παιδόφιλους με βασανιστές, της Χούντας. Αλλοι που υπηρετούν δαίμονες μαθαίνουν για μαγεία Αλχημεία και σατανισμό. Και αποκρυφισμό. Γενικά μιλώντας. Ενα παιδί ή ένας προλετάριος συνήθως δεν έχει επαφή με τέτοιους ανθρώπους γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις ανήκουν σε κοινωνικά ανερχόμενο στάδιο. Πιο παλιά 10 πριν να πούμε γινόταν ο χαμός. Δημόσιοι βιασμοί σε εκδρομές, στοές, πλατείες και όλα αυτά γιατί? Για να πολεμήσουν το θεό. (Οι αρχηγοί) Μασόνοι 33ου βαθμού και οι πάνω πάνω που ξέρουν την αλήθεια γιατί όλοι οι παρακάτω τους κοροιδεύουν και είναι αναλώσιμοι όπως τους αξίζει. Οταν εξαντληθούν τους πουλάνε τα κουμάντα όπως τους αξίζει.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 11:13Όχι. Ίσως το πω πάνω στα νεύρα μου, ίσως το γράψω στο Youtube για να περάσει η ώρα, αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει κανένας να υποφέρει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλα αν είναι να βαζουμε στο ίδιο τσουβάλι τον δολοφονο παιδιού με κάποιον που έκανε οικονομικές απάτες, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αν είναι να βάλουμε στο τσουβάλι και κάποιον που ξεπερνά το όριο ταχύτητας
Προτείνω όποιος έχει τέτοιες απόψεις να επισκεφθεί τον Otto για αγωγή
Προτείνω όποιος έχει τέτοιες απόψεις να επισκεφθεί τον Otto για αγωγή
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κατά τα άλλα παίδες, από τη στιγμή που είναι σε όλους γνωστό ότι ο καρκίνος είναι τυφλός και χτυπάει ακόμη και παιδιά ή "αναμάρτητους" ανθρώπους, νομίζω ότι είναι τουλάχιστον θράσος να εκλαμβάνεται ως απόδοση δικαιοσύνης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μη κάνετε τις αθώες περιστέρες ορισμένοι. Δεν είστε τόσο έξυπνοι όσο νομίζετε...
Οκ, πρέπει να περνάς μεγάλα ζόρια τον τελευταίο καιρό. Προτείνω να τα προσεγγίσεις αλλιώς, αρχιδάτε τύπε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι ακριβώς θες ν'ακούσεις δεν μας λες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Otto Weininger
το νήμα αυτό είναι ένα σκουπίδι ενώ όλοι όσοι απαντάνε στο ερώτημα λέγοντας οτιδήποτε εκτός από "άντε γαμήσου μαλάκα" είναι στην καλύτερη ηλίθιοι.
δεν είναι θέμα ευαισθησίας εδώ, δείχνει μια γενικότερη κοσμοθεωρία και θυμίζει τα γαμημένα ζαιοτρόλ στο Χ που στέλνουν τέτοιες ευχές κατά κόρον εκεί που το λειψό μυαλό τους, τους υπαγορεύει ότι ο άλλος αξίζει κάτι τέτοιο
δεν είναι θέμα ευαισθησίας εδώ, δείχνει μια γενικότερη κοσμοθεωρία και θυμίζει τα γαμημένα ζαιοτρόλ στο Χ που στέλνουν τέτοιες ευχές κατά κόρον εκεί που το λειψό μυαλό τους, τους υπαγορεύει ότι ο άλλος αξίζει κάτι τέτοιο
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πήγαινε να ποστάρεις στο "πότε χέσατε".Otto Weininger έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 13:05το νήμα αυτό είναι ένα σκουπίδι ενώ όλοι όσοι απαντάνε στο ερώτημα λέγοντας οτιδήποτε εκτός από "άντε γαμήσου μαλάκα" είναι στην καλύτερη ηλίθιοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
17 Μαρ 2024, 11:04
-
- 2 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
26 Μαρ 2025, 23:34
-
-
Νέα δημοσίευση Όχι άλλο καρκίνο στον Βόλο
από Frappezitis » 24 Οκτ 2023, 12:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Οκτ 2023, 12:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
από talaipwros » 23 Ιαν 2024, 20:27 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 111 Απαντήσεις
- 4157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
09 Μαρ 2024, 07:42
-