Έντονη ανησυχία σε Σαντορίνη και Αμοργό από τους σεισμούς. Τα μέτρα πολιτικής προστασίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Έντονη ανησυχία σε Σαντορίνη και Αμοργό από τους σεισμούς. Τα μέτρα πολιτικής προστασίας
Κινειτε μαγμα απο κατω, σαν ποταμι. Δεν ειναι τεκτονικο το φαινομενο αλλα ηφαιστειακο. Εγω πιστευω οτι προσπαθουν να υποβαθμισουν τον κινδυνο για τουριστικους λογους. Σκεφτειτε τα διεθνη ΜΜΕ να κανουν πρωτη ειδηση εκρηξη ηφαιστειου στις κυκλαδες. Ποιος θα παει εκει το Καλοκαιρι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Έντονη ανησυχία σε Σαντορίνη και Αμοργό από τους σεισμούς. Τα μέτρα πολιτικής προστασίας
Να δεις ποιος θα παει αμα σκασει το ηφαιστειο και δωσει καμια VEI 7.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:20Κινειτε μαγμα απο κατω, σαν ποταμι. Δεν ειναι τεκτονικο το φαινομενο αλλα ηφαιστειακο. Εγω πιστευω οτι προσπαθουν να υποβαθμισουν τον κινδυνο για τουριστικους λογους. Σκεφτειτε τα διεθνη ΜΜΕ να κανουν πρωτη ειδηση εκρηξη ηφαιστειου στις κυκλαδες. Ποιος θα παει εκει το Καλοκαιρι
Δε θα μεινει βραχονησιδα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εγώ πιστεύω ότι είναι σύνθετο το φαινόμενο.
Το μάγμα πιέζει να βγει προς τα επάνω και έχει ως συγκεκριμένη διέξοδο τα ρήγματα.
Το μάγμα μέσα στα ρήγματα προκαλεί την εύκολη θραύση τους και δίνει σεισμούς
Το μάγμα πιέζει να βγει προς τα επάνω και έχει ως συγκεκριμένη διέξοδο τα ρήγματα.
Το μάγμα μέσα στα ρήγματα προκαλεί την εύκολη θραύση τους και δίνει σεισμούς
ΟΛΟΙΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:20Κινειτε μαγμα απο κατω, σαν ποταμι. Δεν ειναι τεκτονικο το φαινομενο αλλα ηφαιστειακο. Εγω πιστευω οτι προσπαθουν να υποβαθμισουν τον κινδυνο για τουριστικους λογους. Σκεφτειτε τα διεθνη ΜΜΕ να κανουν πρωτη ειδηση εκρηξη ηφαιστειου στις κυκλαδες. Ποιος θα παει εκει το Καλοκαιρι
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τα orgy party θα γίνονται μέσα στο ηφαίστειο!Στρακαστρουκας έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:20Κινειτε μαγμα απο κατω, σαν ποταμι. Δεν ειναι τεκτονικο το φαινομενο αλλα ηφαιστειακο. Εγω πιστευω οτι προσπαθουν να υποβαθμισουν τον κινδυνο για τουριστικους λογους. Σκεφτειτε τα διεθνη ΜΜΕ να κανουν πρωτη ειδηση εκρηξη ηφαιστειου στις κυκλαδες. Ποιος θα παει εκει το Καλοκαιρι
Λες να μαζευτούνε οι ινφλουένσερς για να αυξήσουν τα βιούζ; Θα βιντεοσκοπούν τη λάβα να παρασέρνει τα κουφάρια τους και θα αυξήσουν τα βιούζ.foscilis έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:32ΟΛΟΙΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:20Κινειτε μαγμα απο κατω, σαν ποταμι. Δεν ειναι τεκτονικο το φαινομενο αλλα ηφαιστειακο. Εγω πιστευω οτι προσπαθουν να υποβαθμισουν τον κινδυνο για τουριστικους λογους. Σκεφτειτε τα διεθνη ΜΜΕ να κανουν πρωτη ειδηση εκρηξη ηφαιστειου στις κυκλαδες. Ποιος θα παει εκει το Καλοκαιρι
Μια σύγχρονη Πομπηία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
8αρι είναι κάτι το τεράστιο γισ την περιοχη, σκέψου της Τουρκίας πριν 2 χρόνια ήταν 7.7 δλδ 2 φορες λιγοτερη ενεργεια απο 8. Δε νομίζω ότι παίζει τέτοιο πράγμα.Οργισμένος έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:10Αν ειναι ετσι οπως τα λες ειτε παμε για 8ρι ειτε για μεγαλη ηφαιστειακη εκρηξη. Χωρις να εχω ιδεα, απο αυτα που διαβαζω απο σεισμολογους.
-
Αυτο δεν μπορεις να το αποτρεψεις ομως. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να υποβαθμισεις το γεγονος οσο μπορεις(μερικα σεισμουλακια ειναι, τιποτα το πολυ επικινδυνο) και μεχρι το Καλοκαιρι θα το εχει ξεχασει ολος ο κοσμος. Αν τωρα γινει καμια μαζικη εκρηξη ηφαιστειου, την εχεις γαμησει ετσι και αλλιωςGeorge_V έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:23Να δεις ποιος θα παει αμα σκασει το ηφαιστειο και δωσει καμια VEI 7.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:20Κινειτε μαγμα απο κατω, σαν ποταμι. Δεν ειναι τεκτονικο το φαινομενο αλλα ηφαιστειακο. Εγω πιστευω οτι προσπαθουν να υποβαθμισουν τον κινδυνο για τουριστικους λογους. Σκεφτειτε τα διεθνη ΜΜΕ να κανουν πρωτη ειδηση εκρηξη ηφαιστειου στις κυκλαδες. Ποιος θα παει εκει το Καλοκαιρι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Νταρκ τούρισμ πύτε μου.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:20Κινειτε μαγμα απο κατω, σαν ποταμι. Δεν ειναι τεκτονικο το φαινομενο αλλα ηφαιστειακο. Εγω πιστευω οτι προσπαθουν να υποβαθμισουν τον κινδυνο για τουριστικους λογους. Σκεφτειτε τα διεθνη ΜΜΕ να κανουν πρωτη ειδηση εκρηξη ηφαιστειου στις κυκλαδες. Ποιος θα παει εκει το Καλοκαιρι
Πόσοι ειναι που πανε στα Αουσβιτς και στα Τσερνομπιλ και σε ενα νησακι της Ιαπωνιας που εχει εγκαταλειφθεί εδω και δεκαετιες και εχει και τη φημη του στοιχειωμενου κτλ... Απειροι παλαβοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 05 Φεβ 2025, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άντε να βρεις μαστόρους για να ανοίξεις το καλοκαίρι.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:38Αυτο δεν μπορεις να το αποτρεψεις ομως. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να υποβαθμισεις το γεγονος οσο μπορεις(μερικα σεισμουλακια ειναι, τιποτα το πολυ επικινδυνο) και μεχρι το Καλοκαιρι θα το εχει ξεχασει ολος ο κοσμος. Αν τωρα γινει καμια μαζικη εκρηξη ηφαιστειου, την εχεις γαμησει ετσι και αλλιωςGeorge_V έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:23Να δεις ποιος θα παει αμα σκασει το ηφαιστειο και δωσει καμια VEI 7.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:20Κινειτε μαγμα απο κατω, σαν ποταμι. Δεν ειναι τεκτονικο το φαινομενο αλλα ηφαιστειακο. Εγω πιστευω οτι προσπαθουν να υποβαθμισουν τον κινδυνο για τουριστικους λογους. Σκεφτειτε τα διεθνη ΜΜΕ να κανουν πρωτη ειδηση εκρηξη ηφαιστειου στις κυκλαδες. Ποιος θα παει εκει το Καλοκαιρι
-

Το 2022 ειχε γινει μια μεγαλη εκρηξη στον ειρηνικο ωκεανο. Αν γινει κατι αντιστοιχο στην Ελλαδα την εχουμε γαμησει
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με 8αρι παιζει να ανοιγει η γη κανονικότατα σαν πηγαδι, οπως στο ντραγκ μη του χελ και να σου λέει "έλα μεσα μου μωρη γαλότσα να σε καταπιω".foscilis έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:378αρι είναι κάτι το τεράστιο γισ την περιοχη, σκέψου της Τουρκίας πριν 2 χρόνια ήταν 7.7 δλδ 2 φορες λιγοτερη ενεργεια απο 8. Δε νομίζω ότι παίζει τέτοιο πράγμα.Οργισμένος έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:10Αν ειναι ετσι οπως τα λες ειτε παμε για 8ρι ειτε για μεγαλη ηφαιστειακη εκρηξη. Χωρις να εχω ιδεα, απο αυτα που διαβαζω απο σεισμολογους.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
To συγκεκριμενο ρηγμα μεχρι 7 παει. 7.5 σε εξτριμ συνθηκες.Οργισμένος έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:10Αν ειναι ετσι οπως τα λες ειτε παμε για 8ρι ειτε για μεγαλη ηφαιστειακη εκρηξη. Χωρις να εχω ιδεα, απο αυτα που διαβαζω απο σεισμολογους.
Αλλα το θεμα ειναι μη διεγειρει το ρηγμα νοτιως της Κρητης. Αυτο δινει σεισμους μεχρι 9.
Ο τελευταιος τετοιος σεισμος εγινε το 365 μ.Χ. ισοπεδωσε την Κρητη, την ανυψωσε 9 μετρα ανατολικα, την βυθισε 9 μετρα δυτικα ενω ενα τσουναμι 30 μετρων κατεστρεψε την Αλεξανδρεια καταστρεφοντας το Βρουχειο και βυθισε το Παλατι της Κλεοπατρας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ωραία τα ιστορικά στοιχεία.George_V έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:44To συγκεκριμενο ρηγμα μεχρι 7 παει. 7.5 σε εξτριμ συνθηκες.Οργισμένος έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 22:10Αν ειναι ετσι οπως τα λες ειτε παμε για 8ρι ειτε για μεγαλη ηφαιστειακη εκρηξη. Χωρις να εχω ιδεα, απο αυτα που διαβαζω απο σεισμολογους.
Αλλα το θεμα ειναι μη διεγειρει το ρηγμα νοτιως της Κρητης. Αυτο δινει σεισμους μεχρι 9.
Ο τελευταιος τετοιος σεισμος εγινε το 365 μ.Χ. ισοπεδωσε την Κρητη, την ανυψωσε 9 μετρα ανατολικα, την βυθισε 9 μετρα δυτικα ενω ενα τσουναμι 30 μετρων κατεστρεψε την Αλεξανδρεια καταστρεφοντας το Βρουχειο και βυθισε το Παλατι της Κλεοπατρας.
Αν γίνει κάτι παρόμοιο θα πάμε και εμείς να βρούμε την Κλεοπάτρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση To πλάνο πολιτικής προστασίας του Τόκυο που κοστίζει 100 δις.
από Ίακχος » 24 Δεκ 2024, 20:40 » σε Αρχιτεκτονική - 0 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
24 Δεκ 2024, 20:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση ΚΚΕ για μέτρα προστασίας των πυροσβεστών
από Sol » 25 Ιούλ 2023, 19:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Ιούλ 2023, 22:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έντονη φιλοΛοατκι πρόκληση από το Public Συντάγματος
από Aprilianos » 05 Ιουν 2023, 13:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 211 Απαντήσεις
- 7445 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
12 Ιουν 2023, 21:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ανησυχία για την κανονικοποίηση της ακροδεξιάς ρητορικής..
από Parrot » 16 Απρ 2024, 22:13 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 16 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
20 Απρ 2024, 08:02
-