Παραιτείται ο Τριαντόπουλος.(δεξι χερι στο μπαζωμα-συγκαλυψη)-Κυριάκο μου,πόσους υπουργούς ξοδεύεις γ να μη σε βλεπουμε;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Παραιτείται ο Τριαντόπουλος.(δεξι χερι στο μπαζωμα-συγκαλυψη)-Κυριάκο μου,πόσους υπουργούς ξοδεύεις γ να μη σε βλεπουμε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 06 Φεβ 2025, 10:52

Μπαααα γιατι ;;;; αφου δεν υπαρχει καμια ενδειξη συγκαλυψης η αλλους ειδους παρανομια οπως μας λενε τα μπλε παπαγαλακια του καθεστωτος

Παραιτείται ο Χρήστος Τριαντόπουλος
Παραιτείται με επιστολή του στον πρωθυπουργό ο αναπληρωτής υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος.

https://www.dinfo.gr/%cf%80%ce%b1%cf%81 ... MYFQ5OR-bA
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 06 Φεβ 2025, 13:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Re: Παραιτείται ο Τριαντόπουλος.(δεξι χερι στο μπαζωμα-συγκαλυψη)-Κυριάκο μου,πόσους υπουργούς ξοδεύεις γ να μη σε βλεπουμε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 06 Φεβ 2025, 11:05

Αρχιζει να ξηλωνεται το πουλοβερ του δεξιου καθεστωτος.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Παραιτείται ο Χρήστος Τριαντόπουλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 06 Φεβ 2025, 11:08

Καταρρέουν. Αν δε ανοίξει κανάλι στο yt ο Γιαννόπουλος να γίνει Βαιραλ παντού σε όλα τα σοσιαλ, δυστυχώς η Ελλάδα θα βυθιστεί στον βούρκο του αχαλίνωτου λαϊκισμού.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Παραιτείται ο Τριαντόπουλος.(δεξι χερι στο μπαζωμα-συγκαλυψη)-Κυριάκο μου,πόσους υπουργούς ξοδεύεις γ να μη σε βλεπουμε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 06 Φεβ 2025, 11:11

Η κυβέρνηση της αριστείας, κάτι αγραμματα γίδια που δεν ξέρουν να μιλήσουν. :smt005:
Συγκεκριμένα ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας αναφερόμενος στις καταγγελίες περί μπαζώματος του χώρου του δυστυχήματος ενώ ακόμη δεν είχαν ανασυρθεί οι σοροί των θυμάτων και σε τυχόν ευθύνες του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου, είπε χαρακτηριστικά «θεωρούμε δεδομένο ότι καλώς ή κακώς ήταν νεκροί αυτοί οι άνθρωποι».
https://www.rosa.gr/politiki/kynismos-k ... UsP1ae0Otw
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 06 Φεβ 2025, 11:12

Αυτός ο αρκουδιάρης μαζί με Καραμαν Αλή πρέπει να μπούν φυλακή.
Ο Κούλης κάνει ακριβώς ότι έκανε και με υποκλοπες.
Τους παραιτεί και όλα καλά.

Η δικαιοσύνη ακούει;
Έλεος με το ξεφτιλισμένο ελληνιάρικο κράτος.

Πούτιν σώσε μας.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 06 Φεβ 2025, 11:13

Αναμενομενη και σωστη κινηση

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 06 Φεβ 2025, 11:13

Στα παπάρια μας που παραιτήθηκε
Το θέμα είναι να μας πει ποιανού εντολές εκτελούσε,δεν πήρε αυτός μόνος του αποφάσεις

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 06 Φεβ 2025, 11:14

Τον παραίτησαν δηλαδή, αλλιώς το παχύδερμο δεν έφευγε με τίποτα από μόνο του.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 06 Φεβ 2025, 11:15

Πάμε για ρεκόρ σκανδάλων με Ντορογιό στο τιμόνι.
Μόνη ελπίδα ξένος φιλέλλην.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 06 Φεβ 2025, 11:18

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
06 Φεβ 2025, 11:11
Η κυβέρνηση της αριστείας, κάτι αγραμματα γίδια που δεν ξέρουν να μιλήσουν. :smt005:
Συγκεκριμένα ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας αναφερόμενος στις καταγγελίες περί μπαζώματος του χώρου του δυστυχήματος ενώ ακόμη δεν είχαν ανασυρθεί οι σοροί των θυμάτων και σε τυχόν ευθύνες του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου, είπε χαρακτηριστικά «θεωρούμε δεδομένο ότι καλώς ή κακώς ήταν νεκροί αυτοί οι άνθρωποι».
https://www.rosa.gr/politiki/kynismos-k ... UsP1ae0Otw
Ανθός!

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 06 Φεβ 2025, 11:19

Εικόνα

Σε ολόκληρη την περίοδο της συμμετοχής μου στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και της κοινοβουλευτικής μου παρουσίας ως εκλεγμένο μέλος του Κοινοβουλίου με τη Νέα Δημοκρατία, έχω επιλέξει χαμηλούς τόνους και προσήλωση στο καθήκον. Η πορεία μου, πολιτικά και προσωπικά, διακατέχεται από αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στους θεσμούς, σύμφωνα με το προσωπικό και πολιτικό μου ήθος.

Με σεβασμό πρωτίστως στα θύματα της τραγωδίας και στους συγγενείς τους, καθώς και στις θεσμικές διαδικασίες και στους εκπροσώπους τους.

https://www.newsbreak.gr/politiki/84038 ... ntopoylos/

:smt005:

Έχτε εκλέξει ζωντανά που θα έπρεπε να είναι σε ζωολογικό κήπο, μάλλον γιατί οι ελληνιάρηδες είστε χειρότεροι.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 06 Φεβ 2025, 11:20

Υπουργος παρα τω πρωθυπουργω ήταν;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 06 Φεβ 2025, 11:22

Αρχίσανε να πετάνε τα έρμα απ' το καράβι. Ένα καφάσι μπύρες στοίχημα ότι ο επόμενος πολιτικός που θα βρεθεί φουνταρισμένος μεσοπέλαγα να κολυμπάει θα είναι ο Καραμανλής, του Αχιλλέως βεβαίως-βεβαίως. Ο ανεύθυνος άρχων δεν ξέρει, δεν είδε, δεν άκουσε, τον παραπληροφόρησαν.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών