Παντρευεται ο Πριγκηπας Νικολαος της Ελλαδος
Re: Παντρευεται ο Πριγκηπας Νικολαος της Ελλαδος
Πιο ωραία ήταν η πρώτη γυναίκα του Νικόλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εσυ.Ναύτης έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:39Ρε συ, εγώ είμαι κάνα-δυο χρόνια μεγαλύτερος από τον Νίκο και δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ ότι θα είχα μωρό να μεγαλώσω στην ηλικία που βρίσκομαι. Δεν μιλώ για μια γυναίκα στα 50, πού να τα βρει τα κουράγια και τις αντοχές; Άλλο πράγμα ο παππούς κι η γιαγιά, ο ρόλος τους είναι επικουρικός, δεν τραβάνε τα μεγάλα ζόρια.
Εχω ενα γνωστο που εκανε παιδι στα 56 και ο τυπος παιζει μπαλα με το γιο του καθε μερα.
Και εγω εχω παιδι στα 40s μου. Οκ δεν ειμαι 20αρης αλλα εχω ορεξη και διαθεση να ασχοληθω.
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Μοναρχικος
- Phorum.gr user: Μοναρχικος
Αν βγει κορη και παντρευτει τον γιο του Γουιλιαμ θα γινει βασιλισσα του Ηνωμενου Βασιλειου. Θα εχουμε τον κοσμο στα χερια μας. Το ερωτημα ειναι πως θα την πλασαρουμεGeorge_V έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:02Περαν του οτι το λυσαμε αυτο το θεμα οριστικα εδω και 50 χρονια γιατι να γινει το παιδι του Νικολαου βασιλιας?Μοναρχικος έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 09:50To παιδι τους μπορει να γινει βασιλιας της Ελλαδος καποια στιγμη. Η ισως να παντρευτει την μικρη Σαρλοτ του Ηνωμενου Βασιλειου
Γιατι πηδας τον Παυλο και τους 3-4 γιους που εχει? Ο Νικολαος ειναι τοσο κατω στη σειρα διαδοχης που δε βλεπει θρονο ουτε με το μακαρονι.
Εκτος και αν υπονοεις οτι θα κανει πραξικοπημα στον αδερφο του να του φαει τη θεση.
Οσο για τα υπολοιπα Dream on mate...
απεκτησε αρσενικο απογονο. ειχε ομως περιουσια να το εξασφαλισει
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Άλλο τα 40, άλλο τα 60.George_V έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:43Εσυ.Ναύτης έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:39Ρε συ, εγώ είμαι κάνα-δυο χρόνια μεγαλύτερος από τον Νίκο και δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ ότι θα είχα μωρό να μεγαλώσω στην ηλικία που βρίσκομαι. Δεν μιλώ για μια γυναίκα στα 50, πού να τα βρει τα κουράγια και τις αντοχές; Άλλο πράγμα ο παππούς κι η γιαγιά, ο ρόλος τους είναι επικουρικός, δεν τραβάνε τα μεγάλα ζόρια.
Εχω ενα γνωστο που εκανε παιδι στα 56 και ο τυπος παιζει μπαλα με το γιο του καθε μερα.
Και εγω εχω παιδι στα 40s μου. Οκ δεν ειμαι 20αρης αλλα εχω ορεξη και διαθεση να ασχοληθω.
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
- George_V
Ναι γιατι απο ενα καρο πολυ πιο prestigious ευρωπαικων οικογενειων ο πιτσιρικας του γουιλιαμ αυτη θα γυρισει να κοιταξει.Μοναρχικος έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:43Αν βγει κορη και παντρευτει τον γιο του Γουιλιαμ θα γινει βασιλισσα του Ηνωμενου Βασιλειου. Θα εχουμε τον κοσμο στα χερια μας. Το ερωτημα ειναι πως θα την πλασαρουμεGeorge_V έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:02Περαν του οτι το λυσαμε αυτο το θεμα οριστικα εδω και 50 χρονια γιατι να γινει το παιδι του Νικολαου βασιλιας?Μοναρχικος έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 09:50
To παιδι τους μπορει να γινει βασιλιας της Ελλαδος καποια στιγμη. Η ισως να παντρευτει την μικρη Σαρλοτ του Ηνωμενου Βασιλειου
Γιατι πηδας τον Παυλο και τους 3-4 γιους που εχει? Ο Νικολαος ειναι τοσο κατω στη σειρα διαδοχης που δε βλεπει θρονο ουτε με το μακαρονι.
Εκτος και αν υπονοεις οτι θα κανει πραξικοπημα στον αδερφο του να του φαει τη θεση.
Και περαν αυτου περασε πια ο καιρος που οι πριγκιπες παντρευονταν πριγκιπισες.
Ολοι παντρευονται κοινες.
Π.χ. Χαακον της Νορβηγιας, Βιλχελμ-Αλεξαντερ της Ολλανδιας, Γουιλιαμ, Φελιπε της Ισπανιας κλπ.
Κανενας τους δεν παντρευτηκε πριγκιπισα.
Και οι γιοι του Παυλου κανεις τους δε γαμαει πριγκιπισα. Ολοι με κατι μοντελες και κατι ινφλουνσερ κυκλοφορανε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μοναρχικος έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:43Αν βγει κορη και παντρευτει τον γιο του Γουιλιαμ θα γινει βασιλισσα του Ηνωμενου Βασιλειου. Θα εχουμε τον κοσμο στα χερια μας. Το ερωτημα ειναι πως θα την πλασαρουμεGeorge_V έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:02Περαν του οτι το λυσαμε αυτο το θεμα οριστικα εδω και 50 χρονια γιατι να γινει το παιδι του Νικολαου βασιλιας?Μοναρχικος έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 09:50
To παιδι τους μπορει να γινει βασιλιας της Ελλαδος καποια στιγμη. Η ισως να παντρευτει την μικρη Σαρλοτ του Ηνωμενου Βασιλειου

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
Οκ ο γνωστος μου ειναι 62 και παιζει μπαλα καθε μερα με το γιο του. Εσυ το κανεις αυτο?Ναύτης έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:46Άλλο τα 40, άλλο τα 60.George_V έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:43Εσυ.Ναύτης έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:39
Ρε συ, εγώ είμαι κάνα-δυο χρόνια μεγαλύτερος από τον Νίκο και δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ ότι θα είχα μωρό να μεγαλώσω στην ηλικία που βρίσκομαι. Δεν μιλώ για μια γυναίκα στα 50, πού να τα βρει τα κουράγια και τις αντοχές; Άλλο πράγμα ο παππούς κι η γιαγιά, ο ρόλος τους είναι επικουρικός, δεν τραβάνε τα μεγάλα ζόρια.
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.
Ουτε εχει πει η φυση "περασες τα 60 κατσε σε αναπηρικο καροτσακι"
Εσυ μπορει να μην αντεχεις γιατι μεχρι εκει φτανεις. Ο αδελφος της μανας μου στα 70 του εκανε ορειβασια.
κάτσε να τα βάλουμε όλα κάτω.αν βγει αγόρι και παντρευτεί τον γιο του γουίλιαμ?Μοναρχικος έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:43Αν βγει κορη και παντρευτει τον γιο του Γουιλιαμ θα γινει βασιλισσα του Ηνωμενου Βασιλειου. Θα εχουμε τον κοσμο στα χερια μας. Το ερωτημα ειναι πως θα την πλασαρουμε
Μάλλον δεν διάβασες ότι το παιδί έμεινε ορφανό στα 4.
Τι σημασία έχει αν ήταν αγόρι ή κορίτσι, σε ποιον αιώνα ζεις;
Όχι ότι κάνει καμιά διαφορά επί της ουσίας, αλλά τίποτα δεν του άφησε, κάτι πνευματικά δικαιώματα μόνο. Στο νοίκι έμενε ο Βουτσάς, όλη την περιουσία του την είχε δώσει στις προηγούμενες γυναίκες και στα παιδιά που είχε μαζί τους.
- Μοναρχικος
- Phorum.gr user: Μοναρχικος
Τι Σαρλοτnowhere έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:49κάτσε να τα βάλουμε όλα κάτω.αν βγει αγόρι και παντρευτεί τον γιο του γουίλιαμ?Μοναρχικος έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:43Αν βγει κορη και παντρευτει τον γιο του Γουιλιαμ θα γινει βασιλισσα του Ηνωμενου Βασιλειου. Θα εχουμε τον κοσμο στα χερια μας. Το ερωτημα ειναι πως θα την πλασαρουμε
- George_V
Χμ... Γκει βασιλιας.nowhere έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:49κάτσε να τα βάλουμε όλα κάτω.αν βγει αγόρι και παντρευτεί τον γιο του γουίλιαμ?Μοναρχικος έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:43Αν βγει κορη και παντρευτει τον γιο του Γουιλιαμ θα γινει βασιλισσα του Ηνωμενου Βασιλειου. Θα εχουμε τον κοσμο στα χερια μας. Το ερωτημα ειναι πως θα την πλασαρουμε
Ιστορικα δεν τους πηγαινε και πολυ καλα. Π.χ. Εδουαρδος Β' (οκ μπαισεξουαλ but u get the point)
- George_V
Και αμα ειναι γκεις?Μοναρχικος έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:51Τι Σαρλοτnowhere έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:49κάτσε να τα βάλουμε όλα κάτω.αν βγει αγόρι και παντρευτεί τον γιο του γουίλιαμ?Μοναρχικος έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 10:43Αν βγει κορη και παντρευτει τον γιο του Γουιλιαμ θα γινει βασιλισσα του Ηνωμενου Βασιλειου. Θα εχουμε τον κοσμο στα χερια μας. Το ερωτημα ειναι πως θα την πλασαρουμε
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρίγκιπας Νικόλαος Ντε Γκρες + Χρυσή Βαρδινογιάννη - Δυο δυναστείες ενώνονται
από georgebi » 17 Ιαν 2025, 13:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 547 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
24 Ιαν 2025, 16:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύεται ευρωβουλευτή του συριζα
από Σενέκας » 15 Νοέμ 2023, 13:27 » σε Life style - 61 Απαντήσεις
- 2762 Προβολές
-