Ο Μούκης - Ο Δραπέτης
Re: Ο Μούκης - Ο Δραπέτης
το ιδιο λεει και η μανα μου, οτι δεν κανουν τα γατια σε διαμερισμα, οτι τα φυλακιζουμε και ειναι δυστυχισμενα. (και καλα για να με "παρηγορησει" που τον ψαχνω συνεχως)
ξερεις ποσες φορες το σκεφτηκα?
απο την αλλη, εξω δεν επιβιωνουν...
ειναι πεινασμενα, παλευουν για την επιβιωση τους αν δεν εχουν "σπιτι" και κινδυνευουν καθημερινα απο αμαξια ή φολες.
ο πιξελ ειναι συνεχως κολλημενος πανω μας και δεν διανοειται καν να κοιταξει εξω...
ειναι πεινασμενα, παλευουν για την επιβιωση τους αν δεν εχουν "σπιτι" και κινδυνευουν καθημερινα απο αμαξια ή φολες.
ο πιξελ ειναι συνεχως κολλημενος πανω μας και δεν διανοειται καν να κοιταξει εξω...
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
ο καινούργιος είναι

πραγματι....Casp έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:53το ιδιο λεει και η μανα μου, οτι δεν κανουν τα γατια σε διαμερισμα, οτι τα φυλακιζουμε και ειναι δυστυχισμενα. (και καλα για να με "παρηγορησει" που τον ψαχνω συνεχως)
τοσες χιλιαδες χρονια εμας και τα διαμερισματα μας περιμεναν για να επιβιωσουν
Η κασπερ μου θυμιζει επικινδυνα την μανα ππυ υποδυοταν η Ιγκριντ Μπεργκμαν στην σονατα του φθινοπωρου.
Επικινδυνα.
Επικινδυνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 08 Φεβ 2025, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ούτε και τα παιδιά ήταν κλεισμένα σε διαμερίσματα τον προηγούμενο αιώνα.Zundapp έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:00πραγματι....Casp έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 09:53το ιδιο λεει και η μανα μου, οτι δεν κανουν τα γατια σε διαμερισμα, οτι τα φυλακιζουμε και ειναι δυστυχισμενα. (και καλα για να με "παρηγορησει" που τον ψαχνω συνεχως)
τοσες χιλιαδες χρονια εμας και τα διαμερισματα μας περιμεναν για να επιβιωσουν
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γελιοι
Το πιξελακι που ηρθε και μας βρηκε και ειναι κολλημενο πανω μας συνεχεια και οταν ανοιγω την μπαλκονοπορτα βγαινει 3 λεπτα (με επιβλεψη δικη μας) και ξαναμπαινει μεσα τι να τον κανω λετε; Να τον ξαναβγαλω εξω στο δρομο;
Ο Μουκης μου, πραγματικα ευχομαι να τριγυριζει αλητης στις γειτονιες και να ειναι ευτυχισμενος…
Οπως και οι ανθρωποι, ετσι και τα γατια, εχουν διαφορετικο χαρακτηρα…
Ο Μουκης μου, πραγματικα ευχομαι να τριγυριζει αλητης στις γειτονιες και να ειναι ευτυχισμενος…
-
λατρεία δεν τον λέγαμε;
Ρε συ Casp, τί ακριβώς θέλεις από τα γατιά; Να μη βγαίνουν καν στο μπαλκόνι για να μην ανησυχείς;Casp έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:10Το πιξελακι που ηρθε και μας βρηκε και ειναι κολλημενο πανω μας συνεχεια και οταν ανοιγω την μπαλκονοπορτα βγαινει 3 λεπτα (με επιβλεψη δικη μας) και ξαναμπαινει μεσα τι να τον κανω λετε; Να τον ξαναβγαλω εξω στο δρομο;
Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει ούτε ένα γατί στο δρόμο που είναι ευτυχισμένο. Ειδικώς όταν κάνει παγωνιά όπως τώρα. Παγωμένα, πεινασμένα και τέρμα "δυστυχισμένα" είναι τα περισσότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 08 Φεβ 2025, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η λατρεια ειναι σκυλακι ειπαμε για σενα. Και εγω σκυλιτσα.
Κοπλιμεντο ειναι. Πολλα σκυλια εχουν καλυτερη ψυχη απο πολλους ανθρωπους.
Να στειρωθει πρωτα (σε λιγες μερες), να του βαλω τσιπ και μετα θα ανοιγω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:14Ρε συ Casp, τί ακριβώς θέλεις από τα γατιά; Να μη βγαίνουν καν στο μπαλκόνι για να μην ανησυχείς;Casp έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:10Το πιξελακι που ηρθε και μας βρηκε και ειναι κολλημενο πανω μας συνεχεια και οταν ανοιγω την μπαλκονοπορτα βγαινει 3 λεπτα (με επιβλεψη δικη μας) και ξαναμπαινει μεσα τι να τον κανω λετε; Να τον ξαναβγαλω εξω στο δρομο;
Προφανως μετα απο αυτο που εγινε με τον Μουκη, δεν θα ανοιγα του Πιξελ με το καλημερα.
Αυτο που λεω ομως ειναι πως οταν ειμαστε σπιτι ανοιγουμε και δεν συγκινειται καν. Καμια σχεση με το πώς εκανε ο Μουκης, ειδικα στις αρχες.
Εκτος και αν εισαι και εσυ της αποψης πως δεν πρεπει να παιρνεις γατους σε διαμερισμα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ωχ.
Δεν το βλέπω να μακροημερεύει το ζωντανό...
Δεν το βλέπω να μακροημερεύει το ζωντανό...

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το Πιξελακι που αυτη τη στιγμη με γλυφει, διαφωνει 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ο Φούλης - ο Δραπέτης
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 08 Φεβ 2025, 18:55 » σε Μουσική - 1 Απαντήσεις
- 76 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
08 Φεβ 2025, 18:56
-