Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Μετά την θριαμβευτική πορεία του πρώτου Phorum Forumvision (βλ. δημοσιεύσεις σε BBC, CNN, Sky κτλ) και ύστερα από παλλαϊκό αίτημα το οποίο εκφράστηκε με την συλλογή εκατομμυρίων υπογραφών από θαυμαστές απανταχού της οικουμένης, έφτασε η ώρα της διεξαγωγής του δεύτερου διαγωνισμού. Παρά τις πιέσεις τις οποίες δέχτηκα από ισχυρά ονόματα του διεθνούς πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου προκειμένου να τους εξασφαλίσω μια θέση στο παιχνίδι, εγώ είπα ένα ΟΧΙ μεγαλύτερο απ'της 28ης Οκτωβρίου και αρνήθηκα να προδώσω την ταπεινή μου καταγωγή και τον λαό που με ανέδειξε σ'αυτό που είμαι σήμερα και που πιθανότατα δεν θα είμαι αύριο. Έτσι λοιπόν, κηρύσσω την πανηγυρική έναρξη των εγγραφών για το Phorum Forumvision no.2 το οποίο παραμένει εντελώς ελεύθερο και προσβάσιμο από όλους ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, πεποιθήσεων, φύλου, εισοδήματος, ύψους, βάρους, μεγέθους, σεξουαλικών προτιμήσεων κτλ. Μοναδική προϋπόθεση είναι να ακούτε καλή μουσική αν και γι'αυτό ακόμα δεν χρειαζόμαστε παρά μόνο την διαβεβαίωση των πολύ στενών συγγενών σας. Απουσία στενών συγγενών, δεχόμαστε και Υπεύθυνη Δήλωση Ν.1599/86.
Τα μέλη που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι τώρα είναι:
BAN (Bandit59)
DRE (dreamkey)
DRH (drh)
JIM (Jimmy81)
MOJ (mojorisin)
POL (polaris-x)
SID (Sid Vicious)
ΝΥΧ (νύχτα)
Το νήμα εγγραφών θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τέλος Φεβρουαρίου εκτός αν συμπληρωθεί ικανός αριθμός παικτών μέχρι τότε οπότε θα ξεκινήσουμε νωρίτερα. Αν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου δεν έχουν βρεθεί τουλάχιστον 12 παίκτες, θα ντυθούμε και θα πάμε σπίτια μας.
BAN (Bandit59)
DRE (dreamkey)
DRH (drh)
JIM (Jimmy81)
MOJ (mojorisin)
POL (polaris-x)
SID (Sid Vicious)
ΝΥΧ (νύχτα)
Το νήμα εγγραφών θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τέλος Φεβρουαρίου εκτός αν συμπληρωθεί ικανός αριθμός παικτών μέχρι τότε οπότε θα ξεκινήσουμε νωρίτερα. Αν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου δεν έχουν βρεθεί τουλάχιστον 12 παίκτες, θα ντυθούμε και θα πάμε σπίτια μας.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Re: Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Αυτο ακουστηκε καπως ..
Μηπως να φερνα μαζι μου και τσιγκινο σωβρακακι ; κυριε σκηνοθετα αυτα δεν ηταν στο σεναριο

Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
-
τώρα εξηγείται πώς ανέχονται αδιαμαρτύρητα όλοι οι υπόλοιποι (μερικοί εκ των οποίων το παίζουν και ευαισθητούληδες σε άλλα τόπικmicmic έγραψε: ↑07 Φεβ 2025, 19:22κηρύσσω την πανηγυρική έναρξη των εγγραφών για το Phorum Forumvision no.2 το οποίο παραμένει εντελώς ελεύθερο και προσβάσιμο από όλους ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, πεποιθήσεων, φύλου, εισοδήματος, ύψους, βάρους, μεγέθους, σεξουαλικών προτιμήσεων κτλ.
SID (Sid Vicious)

- Sid Vicious
Get a life loser
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Λένε πως η μουσική τους ανθρώπους ενώνει.
Και τους εξημερώνει.
Και τους εξημερώνει.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
εξαρτάται
πχ εμένα στο κομμωτήριο με εξαγριώνει, και διπλά αν δεν υπάρχει συνέπεια στην ώρα του ραντεβού, ομοιάζει ακόμα πιο ειρωνική
- Misty_Blue

Όταν τους ανθρώπους τους χωρίζει ένας "ωκεανός" ιδεολογικά, η μουσική δεν ακούγεται καν...

To scare myself with my own desert places.
Ε, τότενες πήγαινε σε μπαρμπέρικο.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:28
εξαρτάται
πχ εμένα στο κομμωτήριο με εξαγριώνει, και διπλά αν δεν υπάρχει συνέπεια στην ώρα του ραντεβού, ομοιάζει ακόμα πιο ειρωνική

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
aLiCat έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:30Ε, τότενες πήγαινε σε μπαρμπέρικο.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:28
εξαρτάται

To scare myself with my own desert places.
-
για αυτό πάω σε κομμωτήριο που δεν έχει εννοείται αναμονή και το καλύτερο αντί για μουσική έχει καναρίνι που ξελαρυγγιάζεται 
αυτό το ακούραστο πουλάκι μου θυμίζει τα νιάτα μου
είχαμε στις αυλές

είχαμε στις αυλές

Διαφορές, κάθε είδους, πάντα θα υπάρχουν.Misty_Blue έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:29
Όταν τους ανθρώπους τους χωρίζει ένας "ωκεανός" ιδεολογικά, η μουσική δεν ακούγεται καν...
Αν δοκιμάζαμε να τις παραμερίσουμε; Έστω και προσωρινά- χάριν του παρόντος νήματος βεβαίως-βεβαίως.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Το δεύτερο χειρότερό μου σε ήχο πτηνών (μετά τον ανυπόφορο των περιστεριών).ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:33για αυτό πάω σε κομμωτήριο που δεν έχει εννοείται αναμονή και το καλύτερο αντί για μουσική έχει καναρίνι που ξελαρυγγιάζεται
είχαμε στις αυλές

Αλλά οκ, respect, αφού έχεις ευχάριστες μνήμες.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ναι γιατί εμείς όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ενωμένοι θαρρείς;Sid Vicious έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:41Δεν έχω τίποτα να ενώσω με τύπους που υποστηρίζουν κακοποιήσεις ανηλίκων.

Άλλωστε η μέχρι τώρα πείρα της ζωής με έχει διδάξει ότι τα λόγια και οι προθέσεις, πόρρω απέχουν από τις πράξεις.
Πόσο μάλιστα σ'ένα φόρουμ σαν το παρόν, που καθένας για να ξεθυμαίνει τρολάρει γράφει ό,τι του καπνίσει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
αυτο εχεις να απαντησεις στο σουργελο που επειδη και καλα επειδη ενας υπαλληλος βενζιναδικου (με συχνες βιαιες κλοπες επαγγελμα) του κολλανε 3 μαυροντυμενοι με μηχανακι και τον βριζουν απειλουν προφανεστατα και το σκουλικι λεει οτι επειδη βρηκε κατι προχειρο να αμυνθει τρομαγμενος, να τιμωρηθει ο πακιστανος και οτι αυτο ειναι κακοποιηση ανηλικων; και συκοφαντει εμενα αυτο το σκουπιδι; θα επρεπε ολοι να του πετατε ντοματεςaLiCat έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:46Ναι γιατί εμείς όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ενωμένοι θαρρείς;Sid Vicious έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:41Δεν έχω τίποτα να ενώσω με τύπους που υποστηρίζουν κακοποιήσεις ανηλίκων.
Άλλωστε η μέχρι τώρα πείρα της ζωής με έχει διδάξει ότι τα λόγια και οι προθέσεις, πόρρω απέχουν από τις πράξεις.
Πόσο μάλιστα σ'ένα φόρουμ σαν το παρόν, που καθένας για να ξεθυμαίνει τρολάρει γράφει ό,τι του καπνίσει.
ΣΟΥΡΓΕΛΑ. ΑΝΤΙΟ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το Κοινό της Σιών-ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
από Saturn » 21 Φεβ 2024, 21:42 » σε Θρησκειολογία - 8 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
21 Φεβ 2024, 22:35
-
-
- 2236 Απαντήσεις
- 45123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
17 Φεβ 2025, 10:40
-
- 651 Απαντήσεις
- 18098 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
15 λεπτά πριν
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγούδια που ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Phorum Forumvision
από Ανδροπαραδίνομαι » 11 Νοέμ 2024, 19:24 » σε Μουσική - 22 Απαντήσεις
- 937 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Νοέμ 2024, 23:12
-