Εγώ είμαι της άποψης ότι οι γάτες είναι τα πιο περίεργα ζώα και ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τις αντιδράσεις τους. Και σαφώς δεν είμαι της άποψης ότι στις πόλεις τα αδέσποτα είναι πιο ευτυχισμένα, αυτά τα λένε όσοι δεν γουστάρουν τα ζώα και το παίζουν ζωόφιλοι.Casp έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:17Να στειρωθει πρωτα (σε λιγες μερες), να του βαλω τσιπ και μετα θα ανοιγω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:14Ρε συ Casp, τί ακριβώς θέλεις από τα γατιά; Να μη βγαίνουν καν στο μπαλκόνι για να μην ανησυχείς;Casp έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 19:10Το πιξελακι που ηρθε και μας βρηκε και ειναι κολλημενο πανω μας συνεχεια και οταν ανοιγω την μπαλκονοπορτα βγαινει 3 λεπτα (με επιβλεψη δικη μας) και ξαναμπαινει μεσα τι να τον κανω λετε; Να τον ξαναβγαλω εξω στο δρομο;
Ο Μουκης μου, πραγματικα ευχομαι να τριγυριζει αλητης στις γειτονιες και να ειναι ευτυχισμενος…
Οπως και οι ανθρωποι, ετσι και τα γατια, εχουν διαφορετικο χαρακτηρα…
Προφανως μετα απο αυτο που εγινε με τον Μουκη, δεν θα ανοιγα του Πιξελ με το καλημερα.
Αυτο που λεω ομως ειναι πως οταν ειμαστε σπιτι ανοιγουμε και δεν συγκινειται καν. Καμια σχεση με το πώς εκανε ο Μουκης, ειδικα στις αρχες.
Εκτος και αν εισαι και εσυ της αποψης πως δεν πρεπει να παιρνεις γατους σε διαμερισμα.
Επίσης πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να παίρνεις ένα αδέσποτο από το δρόμο και να το επιστρέφεις στο δρόμο αν δεν σου κάνει στην σπιτική πρόβα. Πολύ περισσότερο όταν το παρατάς στο δρόμο, αν αρρωστήσει, είναι βάρος κλπ ενώ έχει συνηθίσει στο σπίτι από μικρό.