Ποιό πάνθεον προτιμάτε;
Ποιό πάνθεον προτιμάτε;
Είναι απίστευτο το πόσα γεννά η φαντασία. Του ανθρώπου. Αυτοί οι αρχαίοι άνθρωποι μη γνωρίζοντας ούτε τα βασικά από επιστήμη-φυσική και χημεία
έπλασαν ένα κάρο ιστορίες φαντασίες και μύθους. Οι πιο γνωστές μυθολογίες είναι αυτές της Ελλάδας της Αιγύπτου και των Βίκινγκς. Σίγουρα τις έχετε ακούσει. Ποιά προτιμάτε;
έπλασαν ένα κάρο ιστορίες φαντασίες και μύθους. Οι πιο γνωστές μυθολογίες είναι αυτές της Ελλάδας της Αιγύπτου και των Βίκινγκς. Σίγουρα τις έχετε ακούσει. Ποιά προτιμάτε;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Ποιό πάνθεον προτιμάτε;
Δωδεκάθεο, για τις μουνάρες θεές.20--- έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 09:49Είναι απίστευτο το πόσα γεννά η φαντασία. Του ανθρώπου. Αυτοί οι αρχαίοι άνθρωποι μη γνωρίζοντας ούτε τα βασικά από επιστήμη-φυσική και χημεία
Η θεά Αθηνά είναι η θεά της σοφίας. Και προστάτιδα της Αθήνας. Η θεά Αρτεμης είναι θεά του κυνηγιού. Για την θεά Αφροδίτη και τη Δήμητρα εντάξει καλά λες.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:03Δωδεκάθεο, για τις μουνάρες θεές.20--- έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 09:49Είναι απίστευτο το πόσα γεννά η φαντασία. Του ανθρώπου. Αυτοί οι αρχαίοι άνθρωποι μη γνωρίζοντας ούτε τα βασικά από επιστήμη-φυσική και χημεία
Αθηνά δηλαδή δεν έμπαινες;20--- έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:08Η θεά Αθηνά είναι η θεά της σοφίας. Και προστάτιδα της Αθήνας. Η θεά Αρτεμης είναι θεά του κυνηγιού. Για την θεά Αφροδίτη και τη Δήμητρα εντάξει καλά λες.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:03Δωδεκάθεο, για τις μουνάρες θεές.20--- έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 09:49Είναι απίστευτο το πόσα γεννά η φαντασία. Του ανθρώπου. Αυτοί οι αρχαίοι άνθρωποι μη γνωρίζοντας ούτε τα βασικά από επιστήμη-φυσική και χημεία
Το Ινδικο, ειναι σαν σεναριο που εγραψε ο Τολκιν vs σεναριο που εγραψε ο Σεφερλης.
- Dwarven Blacksmith
Μπούμε multiplayer ή θα περιμένεις το dlc με την Κίνα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:13Κι εγώ αγόρασα το AoM Reloaded και έπαιξα μόνο 2 ώρες.
Βασικά είναι η αγαπημένη μου. Αλλά δεν ξέρω αν θα με καταδεχόταν.

Ε δεν μιλάμε για βιασμό. Εάν σου έλεγε έλα τυπε μου, δεν θα έμπαινες; Μήπως σε λένε Πάρη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 10 Φεβ 2025, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ελληνικό γιατί παίζει μεγαλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων και θεών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αιγυπτιακό μακράν το πιο σέξυ. Φαραώδες, Κλεοπάτρες, μούμιες (οι φουσκωτες κουκλες του σεχ της εποχης) ακομα και οι γάτες σφίγγες, χωρις τρίχωμα σαν καλοξουρισμένα μουνιά.
Και οι δικες μας ωραιες ηταν αλλά πιο σερνικοθήλες, σαν την Αθηνά και την Άρτεμη που ειπε καποιος πιο πανω. Οχι οτι δεν θα τον έπαιρναν καδρόνι και θα τον εβγαζαν πριονίδια κι αυτες, αλλά οι Αιγύπτιες πρεπει να ηταν πολυ πιο θηλυκά.
Σκανδιναβία μαλλον για κρυόκωλες τις κοβω, και απο τοτε που διαβαζω Εγκέφαλο να αποκαλεί "Βαλκυρία" τη Βίβιαν, κατι εχει κλωτσήσει περιεργα μεσα μου.
Και οι δικες μας ωραιες ηταν αλλά πιο σερνικοθήλες, σαν την Αθηνά και την Άρτεμη που ειπε καποιος πιο πανω. Οχι οτι δεν θα τον έπαιρναν καδρόνι και θα τον εβγαζαν πριονίδια κι αυτες, αλλά οι Αιγύπτιες πρεπει να ηταν πολυ πιο θηλυκά.
Σκανδιναβία μαλλον για κρυόκωλες τις κοβω, και απο τοτε που διαβαζω Εγκέφαλο να αποκαλεί "Βαλκυρία" τη Βίβιαν, κατι εχει κλωτσήσει περιεργα μεσα μου.
Θα συνουσιαζόμουν. Πάρη; Ποιό Πάρη; Καρβουνόπουλο;

Επειδή του υποσχέθηκε κονέ με άλλη μουνάρα της έδωσε το μήλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
Χθες, 19:17
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είδος αμφίψωμου προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 21 Ιαν 2025, 18:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 32 Απαντήσεις
- 664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
23 Ιαν 2025, 02:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είδος υπαρκτού προτιμάτε;
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 25 Ιαν 2025, 01:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Ιαν 2025, 06:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είδος τοστιέρας προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 09 Δεκ 2024, 22:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
09 Δεκ 2024, 22:21
-