1300 μηχανάκια είναι. Στατιστικά το πιο πιθανό είναι να μην ξέρεις κανέναν.
Που οφειλεται η επιτυχια της σειράς για τη ζωη του Αγιου Παισιου?
- hellegennes
Re: Που οφειλεται η επιτυχια της σειράς για τη ζωη του Αγιου Παισιου?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ξεχωρίζει, αλλιώς δεν θα ήξεραν τι ηλικία βλέπει τι. Λειτουργεί νομίζω με σύστημα λογαριασμού, όπως στις πλατφόρμες συνδρομής (Netflix, κτλ).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αυτο λεω οτι καταγραφει βασει του κατοχου του που εχει το λογαριασμο.hellegennes έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 02:15Ξεχωρίζει, αλλιώς δεν θα ήξεραν τι ηλικία βλέπει τι. Λειτουργεί νομίζω με σύστημα λογαριασμού, όπως στις πλατφόρμες συνδρομής (Netflix, κτλ).
Αμα τωρα παρει ο πενταχρονος πιτσιρικας το κοντρολ οσο ειναι ανοιχτο το μηχανακι ε θα καταγραψει μικυ μαους ολη μερα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- hellegennes
Πρώτον, γιατί να θέλουμε να μετακομίσουμε σε χειρότερη χώρα; Δεύτερον, γιατί να θέλουμε ένα θεοκρατικό καθεστώς;
Η απόδειξη δηλαδή ότι δεν είμαι άθεος είναι ότι δεν θέλω να ζήσω σε ένα μέρος που η θρησκευτική πίστη είναι τόσο ακραία που απαγορεύεται να μιλήσεις εναντίον του θεού, να κριτικάρεις την θρησκεία, ακόμη και να θανατωθείς γιατί δηλώνεις δημόσια άθεος;

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν λειτουργεί έτσι, πρέπει να βάλει έναν κωδικό ή να πατήσει κάποιο συγκεκριμένο κουμπί, αλλιώς δεν αλλάζει κανάλι. Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει σήμερα.George_V έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 02:21Αυτο λεω οτι καταγραφει βασει του κατοχου του που εχει το λογαριασμο.hellegennes έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 02:15Ξεχωρίζει, αλλιώς δεν θα ήξεραν τι ηλικία βλέπει τι. Λειτουργεί νομίζω με σύστημα λογαριασμού, όπως στις πλατφόρμες συνδρομής (Netflix, κτλ).
Αμα τωρα παρει ο πενταχρονος πιτσιρικας το κοντρολ οσο ειναι ανοιχτο το μηχανακι ε θα καταγραψει μικυ μαους ολη μερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Όσοι πήγαιναν σε όλα τα μοναστήρια τότε,άλλοι τόσοι πήγαιναν στον Άγιο.Πάρα πολύς κόσμος τον γνώρισε(και στην Σουρωτή όταν ήταν),χιλιάδες.Ε μετά ήρθαν και οι γραπτές και προφορικές μαρτυρίες,μιλάμε για Big bang.
Οπωσδήποτε το να ζωντανεύει η Αγια Γραφή δίπλα σε έναν Άγιο(διότι αυτό είναι τελικά οι Άγιοι) δεν είναι λίγο,ήταν σοκ για πολυ κόσμο.Δεν είναι περίεργο δηλαδή που παρακίνει το ενδιαφέρον πολυ κόσμου και αυτού που κάτι έχει ακούσει.
Την σειρά Ιησούς από την Ναζαρετ δεν βλέπουν; Γιατι να μην δουν και αυτήν;
Προσωπικά δεν έχω δει λεπτό,αλλά από τα τρέηλερ καταλαβαινω πως είναι και αρκετά ποιοτική παραγωγή.
Οπωσδήποτε το να ζωντανεύει η Αγια Γραφή δίπλα σε έναν Άγιο(διότι αυτό είναι τελικά οι Άγιοι) δεν είναι λίγο,ήταν σοκ για πολυ κόσμο.Δεν είναι περίεργο δηλαδή που παρακίνει το ενδιαφέρον πολυ κόσμου και αυτού που κάτι έχει ακούσει.
Την σειρά Ιησούς από την Ναζαρετ δεν βλέπουν; Γιατι να μην δουν και αυτήν;
Προσωπικά δεν έχω δει λεπτό,αλλά από τα τρέηλερ καταλαβαινω πως είναι και αρκετά ποιοτική παραγωγή.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Στην τυπολατρία των Ελλήνων. Θέλουν να ακολουθούν τα έθιμα και τις παραδόσεις αλλά μέχρι εκεί που δεν κουράζονται. Γι' αυτό πολλοί πάνε στην Εκκλησία μόνο στην Ανάσταση και τον υπόλοιπο χρόνο στον Αργυρό.
Για τη συγκεκριμένη σειρά παίζει ρόλο και η περιέργεια του κόσμου. Δηλαδή όλοι έχουμε ακούσει για τον Παΐσιο διάφορες ιστορίες από τους μεγαλύτερους, και σιγά σιγά δημιουργήθηκε ένας μύθος γύρω από το όνομά του. Αυτό παρακινεί τον σύγχρονο πιστό αλλά και τον φίλο της νεότερης ελληνικής λαογραφίας να μάθει περισσότερα. Η τηλεόραση προσφέρει την ευκολία της εύπεπτης ενημέρωσης γύρω από το θέμα αυτό.
Για τη συγκεκριμένη σειρά παίζει ρόλο και η περιέργεια του κόσμου. Δηλαδή όλοι έχουμε ακούσει για τον Παΐσιο διάφορες ιστορίες από τους μεγαλύτερους, και σιγά σιγά δημιουργήθηκε ένας μύθος γύρω από το όνομά του. Αυτό παρακινεί τον σύγχρονο πιστό αλλά και τον φίλο της νεότερης ελληνικής λαογραφίας να μάθει περισσότερα. Η τηλεόραση προσφέρει την ευκολία της εύπεπτης ενημέρωσης γύρω από το θέμα αυτό.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Άμα είναι celebrity;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Νομίζω ότι μέσα από αυτό το νήμα είναι προφανές το γιατί έχει επιτυχία η σειρά.
Εντωμεταξύ εγώ ως άθεος διασκεδάζω αφάνταστα με διάφορους κληρικούς που έχω ακούσει να κατηγορούν τη σειρά ως "επιφανειακή", "εντυπωσιασμό που δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα", "μακριά από τις αρχές του μοναχισμού" την ίδια στιγμή που άλλοι κληρικοί την επαινούν και προτρέπουν τους πιστούς να την παρακολουθούν
Εντωμεταξύ εγώ ως άθεος διασκεδάζω αφάνταστα με διάφορους κληρικούς που έχω ακούσει να κατηγορούν τη σειρά ως "επιφανειακή", "εντυπωσιασμό που δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα", "μακριά από τις αρχές του μοναχισμού" την ίδια στιγμή που άλλοι κληρικοί την επαινούν και προτρέπουν τους πιστούς να την παρακολουθούν

"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
δεν θα γραφω πολλα γιατι καποιοι δεν το επεκτεινουν λιγο παραπεραhellegennes έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 02:21Πρώτον, γιατί να θέλουμε να μετακομίσουμε σε χειρότερη χώρα; Δεύτερον, γιατί να θέλουμε ένα θεοκρατικό καθεστώς;
Η απόδειξη δηλαδή ότι δεν είμαι άθεος είναι ότι δεν θέλω να ζήσω σε ένα μέρος που η θρησκευτική πίστη είναι τόσο ακραία που απαγορεύεται να μιλήσεις εναντίον του θεού, να κριτικάρεις την θρησκεία, ακόμη και να θανατωθείς γιατί δηλώνεις δημόσια άθεος;
πηγαινε στην σουηδια και βρες διαμερισμα στα μερη που ζουν το ισλαμ
δεν θα αντεξεις για πολυ και θα βρεις σπιτι σε αλλη περιοχη
εδωσα την απαντηση στον χελ -διαβασε τι του απαντησα -δεν ειναι θεμα πιστης αλλα κουλτουρας
ειστε χριστιανοι ειτε θελετε ειτε δεν θελετε ...τωρα αν πιστευετε πολυ ή δεν πιστευετε
ειναι δικο σας θεμα ..αλλα μην μας ζαλιζετε με τις μλκς περι αθειας
Για την παλαβομάρα λέω ότι "ένας άθεος δεν θέλει να ζήσει σε ένα ισλαμικό θεοκρατικό καθεστώς και αυτό είναι απόδειξη ότι λένε παραμύθια"nemo έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 11:58εδωσα την απαντηση στον χελ -διαβασε τι του απαντησα -δεν ειναι θεμα πιστης αλλα κουλτουρας
ειστε χριστιανοι ειτε θελετε ειτε δεν θελετε ...τωρα αν πιστευετε πολυ ή δεν πιστευετε
ειναι δικο σας θεμα ..αλλα μην μας ζαλιζετε με τις μλκς περι αθειας

σου εξηγω το σκεπτικο οτι δεν ειναι μονο η αθεια των σαλταρισμενωνBeria έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:40Για την παλαβομάρα λέω ότι "ένας άθεος δεν θέλει να ζήσει σε ένα ισλαμικό θεοκρατικό καθεστώς και αυτό είναι απόδειξη ότι λένε παραμύθια"
αλλα ολη η κουλτουρα που διεπει τον χριστιανισμο σε σχεση με τα υπολοιπα
αλλα δεν ντελετε να σκεφτειτε οτι καταβαθος δεν θελετε να ζειτε σε ενα μη χριστιανικο κοσμο
αλλα ειπαμε αν οι αριστεροι ειχαν μυαλο δεν θα ηταν αριστεροι και αθεοι
Κι εγώ αυτό πιστεύω και δεν καταλαβαίνω γιατί το θέμα αντιμετωπίζεται ως κάτι ενδεικτικό για το βαθμό θρησκευτικότητας του καθενός. Μπορεί κάποιοι να τη βλέπουν ως μια ιστορική/ηθογραφική παρουσίαση της εποχής, μπορεί κάποιοι να θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και μπορεί κάποιοι πιστοί να την παρακολουθούν μόνον και μόνον επειδή είναι χριστιανική.Jimmy81 έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 02:32Στην τυπολατρία των Ελλήνων. Θέλουν να ακολουθούν τα έθιμα και τις παραδόσεις αλλά μέχρι εκεί που δεν κουράζονται. Γι' αυτό πολλοί πάνε στην Εκκλησία μόνο στην Ανάσταση και τον υπόλοιπο χρόνο στον Αργυρό.
Όπως ακριβώς σημαίνει με όλες τις ταινίες και σειρές.
Δεν την παρακολούθησα, δεν είχα καν ιδέα ότι βγήκε και δεύτερος κύκλος αλλά αν είναι στοιχειωδώς καλογυρισμένη, πού ακριβώς είναι το περίεργο;
Για την σύνδεση της τυπολατρίας με τον Αργυρό, ουδέν σχόλιο προς το παρόν.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι ηλίθιος;nemo έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:47σου εξηγω το σκεπτικο οτι δεν ειναι μονο η αθεια των σαλταρισμενων
αλλα ολη η κουλτουρα που διεπει τον χριστιανισμο σε σχεση με τα υπολοιπα
αλλα δεν ντελετε να σκεφτειτε οτι καταβαθος δεν θελετε να ζειτε σε ενα μη χριστιανικο κοσμο
αλλα ειπαμε αν οι αριστεροι ειχαν μυαλο δεν θα ηταν αριστεροι και αθεοι
Τι ρωτάω θα μου πεις...
Ανάθεμα και αν βγάζει νόημα η παπαριά που έγραψες...
Είμαι αγνωστικιστής, κάτι σαν άθεος, θέλω να ζω σε χριστιανικό κράτος γιατί είναι πιο ανεκτικό και μπορώ να κράζω τα κακώς κείμενα, καλή ώρα οι έτεροι ηλίθιοι στη Σαντορίνη που βγήκαν ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους να, άκουσον άκουσον, κάνουν λιτανεία για να σταματήσουν οι σεισμικές δονήσεις...
Σε ένα ισλαμικό κράτος, off it went my head rolling ή Μαμά πετάω!!!!, nope!!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ακούστε τι συνέβη στον Τάφο του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή !!!
από tanipteros » 20 Φεβ 2024, 20:41 » σε Θρησκειολογία - 39 Απαντήσεις
- 2663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
16 Ιαν 2025, 12:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που οφείλεται η επιτυχία του "Κωνσταντίνου και Ελένης";
από Εκτωρ » 16 Σεπ 2023, 10:47 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 160 Απαντήσεις
- 6143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
19 Νοέμ 2024, 22:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο επηρεάζει το τέλος την απόλαυση μιας σειράς ή ταινίας;
από micmic » 20 Ιαν 2025, 12:07 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 15 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
20 Ιαν 2025, 14:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε τι οφείλεται η τεράστια...
από Libre arbitre » 23 Απρ 2025, 05:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
23 Απρ 2025, 08:36
-