Τα τυχερά παιχνίδια είναι στημένα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Re: Τα τυχερά παιχνίδια είναι στημένα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος » 10 Φεβ 2025, 00:21

@pussycat
SpoilerShow
import numpy as np
import matplotlib.pyplot as plt
import pandas as pd

def simulate_joker_game(l_players, total_tickets, v=24435180, l=1):
"""
Simulates a Joker game where l_players each choose a random number of tickets
following a Poisson distribution with parameter l.
The tickets are collected and limited to total_tickets in size.
"""

# Generate random number of tickets for each player using Poisson distribution
#tickets_per_player = np.random.uniform(low=1, high=2*l, size=l_players).astype(int)

tickets_per_player = np.random.poisson(l, size=l_players)
#tickets_per_player = np.random.normal(loc=l, scale=l/2, size=l_players).astype(int)
tickets_per_player = np.maximum(tickets_per_player, 1) # Ensure at least 1 ticket per player

print("Sample of tickets per player:", tickets_per_player[:10])
print("Average number of tickets per player:", np.mean(tickets_per_player))

# Generate tickets chosen by players
all_tickets = np.concatenate([np.random.randint(1, v + 1, size=n) for n in tickets_per_player])
print("Sample of all generated tickets:", all_tickets[:10])

# Shuffle and not take only m (total_tickets) samples
np.random.shuffle(all_tickets)
ticket_list=all_tickets[:total_tickets]

print("Sample of final ticket list:", ticket_list[:10])
print("Ticket list size:", len(ticket_list))

# Count occurrences of each ticket
unique_tickets, frequencies = np.unique(ticket_list, return_counts=True)

# Print the number of unique tickets in the sample
print("Number of unique tickets in sample:", len(unique_tickets))
print("Winner probability:", len(unique_tickets)/v)

print("Average frequency of unique tickets:", np.mean(frequencies))

# Sort tickets by frequency in descending order
sorted_indices = np.argsort(frequencies)[::-1]
sorted_tickets = unique_tickets[sorted_indices]
sorted_frequencies = frequencies[sorted_indices]

print("Sample of sorted tickets:", sorted_tickets[:10])
print("Sample of sorted frequencies:", sorted_frequencies[:10])

return sorted_tickets, sorted_frequencies

def plot_empirical_quantile(frequencies):
"""Plots the empirical quantile function from sorted frequencies."""
m = len(frequencies)
probabilities = np.linspace(1 / m, 1, m) # Percentile ranks

plt.figure(figsize=(8, 5))
plt.plot(probabilities, frequencies, marker="o", linestyle="-", label="Empirical Quantile Function")
plt.xscale("log")
plt.xlabel("Quantile (Probability)")
plt.ylabel("Ticket Frequency")
plt.title("Empirical Quantile Function of Ticket Frequencies")
plt.grid(True)
plt.legend()
plt.show()

def plot_empirical_cdf(frequencies):
"""Plots the empirical cumulative distribution function (CDF) from sorted frequencies."""
sorted_frequencies = np.sort(frequencies) # Sort frequencies in ascending order
ecdf = np.cumsum(sorted_frequencies) / np.sum(sorted_frequencies) # Normalize cumulative sum

plt.figure(figsize=(8, 5))
plt.plot(sorted_frequencies, ecdf, marker="o", linestyle="-", label="Empirical CDF")
plt.xlabel("Ticket Frequency")
plt.ylabel("Cumulative Probability")
plt.title("Empirical Cumulative Distribution Function (CDF)")
plt.grid(True)
plt.legend()
plt.show()

# Simulation Parameters
l_players = 48000000 # Number of players
total_tickets = 48000000 # The final collected ticket pool size

# Simulate the game
sorted_tickets, sorted_frequencies = simulate_joker_game(l_players, total_tickets)

# Plot the empirical quantile function
plot_empirical_quantile(sorted_frequencies)

# Plot the empirical CDF
plot_empirical_cdf(sorted_frequencies)

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 10 Φεβ 2025, 00:32

Ανίκητος έγραψε:
09 Φεβ 2025, 21:51
nik_killthemall έγραψε:
09 Φεβ 2025, 19:33
- Η διαφορα στο πρωτο δεκαδικο ψηφιο της ποσοστιαιας πιθανοτητας των δυο τυπων ξεκινα απο τις 17 εκ παιγμενες στηλες και πανω !
Ερώτηση, μήπως ξεκινάει ήδη από τις 16.192.251 παιγμένες στήλες και πάνω;
Δεν ειναι στανταρ, αλλα ναι βλεπω πως η διαφορα στο πρωτο δεκαδικο ξεκινα και με κατω απο 17 εκ παιγμενες στηλες. Και λεω δεν ειναι στανταρ, γιατι εξαρταται απο το ευρος στο πληθος των στηλων που δινεις σε καθε παιχτη (εγω δινω απο 1 ως 7 στηλες ανα παιχτη) και που το πληθος των στηλων το μοιραζει μια ραντομ του εξελ καθε φορα χρησιμοποιωντας τοσους παιχτες ωστε το συνολικο πληθος παιγμενων στηλων να ειναι ιδιο.

Εν τω μεταξυ τι παρατηρω, οτι δεν σημαινει πως οταν η ραντομ μοιραζει πληθος στηλων με μεγαλυτερο ευρος π.χ. απο 1 ως 12 στηλες / παιχτη, οτι τοτε η διαφορα στις πιθανοτητες των δυο τυπων θα μεγαλωσει, αντιθετα μικραινει γιατι με περισσοτερες στηλες ανα παιχτη ελαττωνονται οι παιχτες που θα παιζουν διαφορετικες στηλες με τον εαυτο τους ωστε οι συνολικες στηλες να παραμεινουν ιδιες !

Για παραδειγμα αν δωσω ευρος στο πληθος στηλων / παιχτη μεταξυ 1 και 2 στηλων, δηλ. παιχτες που παιζουν ή 1 στηλη ή 2, τοτε στις 48 εκ παιγμενες στηλες, η διαφορα των δυο τυπων παει στις 9 ποσοστιαιες μοναδες !!! δηλ. πιθανοτητα νικητη 86% εναντι 94,7% στον αλλο τυπο που οι παικτες παιζουν διαφορετικες στηλες στο δελτιο τους. Και αυτο γιατι πλεον με ευρος 1 ως 2 στηλες / παιχτη, οι παιχτες που θα παιζουν διαφορετικες στηλες με τον εαυτο τους ειναι πολυ περισσοτεροι, μειωνοντας στο συνολο την εμφανιση των διπλων στηλων, αρα αυξανεις την πιθανοτητα ευρεσης νικητη (εξου και 94,7% > 86%).

Με λιγα λογια οπως ειπα οταν οι παιγμενες στηλες ειναι πανω απο 15-16 εκ οι δυο τυποι ξεκινανε και διαφερουν σημαντικα, δεν δινουν ιδια αποτελεσματα ! Αρα για μεγαλη συμμετοχη αποδεδειγμενα δεν ισχυει αυτο που λεει ο πουσικατ
pussycat έγραψε:
09 Φεβ 2025, 01:13
Χε, τελικά κάτσε να δεις που ο μπακαλίστικος τύπος θα είναι και ο σωστός, και πρακτικά, δίνοντας τεράστια ακρίβεια στην πιθανότητα νίκης, μια τέτοια αίσθηση έχω μετά την τελευταία ανάλυσή μου!
ΥΓ Η μακροεντολη για να την ριξει στο εξελ οποιος θελει να παιξει ειναι αυτη
SpoilerShow
Sub klats()

n = 24435180

'paigmenes stiles
m = 48000000

'anexartites stiles
p_man = (1 - (1 / n)) ^ m

'anexartitoi paixtes

'megisto pli8os stilwn / paixti
maxst = 2

p = 1
mc = 0
md = 1

For mpaixtes = 1 To m

If m - mc < maxst Then
md = 0
c = m - mc
p = p * (1 - (c / n))
Cells(2, 4) = mpaixtes
Cells(1, 4) = "plithos paixtwn"
mpaixtes = m
GoTo 1
End If

c1 = Round((Rnd() * (maxst - 1) + 1), 0)
c = c1
'If c1 = 0 Then c = 1
mc = mc + c
p = p * (1 - (c / n))

1 Next

Cells(2, 1) = p_man
Cells(2, 2) = p
Cells(2, 3) = m
If md = 1 Then Cells(2, 4) = mc

Cells(1, 1) = "pithanotita ittas me anexartites stiles"
Cells(1, 2) = "pithanotita ittas me anexartitous paixtes"
Cells(1, 3) = "paigmenes stiles"

End Sub
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

pussycat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pussycat » 10 Φεβ 2025, 01:44

Crimson_2 έγραψε:
09 Φεβ 2025, 22:17
Δες τους τύπους όπως τους γράφω, και συ μπλέκεις την κατανομή της κληρωτίδας (τ.μ. x) με την κατανομή των παιξιμάτων των παιχτών.

Ο τύπος του μανάβη προυποθέτει όχι μόνο U(1,Ν) για την κληρωτίδα(δίκαιη κλήρωση) αλλά και U(1,Ν) για κάθε παίχτη(απουσία κάθε ίχνους συστήματος). Μιλάει κυριολεκτικά για άλλου είδους λοταρία, που δεν επιλέγει άνθρωπος τα νούμερα και επιτρέπονται διπλά δελτία.
Όχι εντάξει, αυτό δεν το μπλέκω.

Τύπος μανάβη: U(1,Ν) για κληρωτίδα, U(1,Ν) για παίκτες.

Αυτό που λέω είναι πως για παιγμένες στήλες ν << Ν (1εκ παιγμένες όπως στην προηγούμενη κλήρωση), τότε το U(1,N) των παικτών δεν είναι στην πραγματικότητα U(1,N) αλλά της κανονικής, ή κάποιας άλλης τελοσπάντων που ΔΕΝ είναι η U, ούτε μπορείς να πεις από ποιο μοντέλο πιθανοτήτων ήρθε, αν είναι της U, της Poisson ή δεν ξέρω εγώ ποιας.

Δλδ, κατανομή για παίκτες από τύπο μανάβη:

U(1,N) -> N(μ, σ2) για μικρό ν - κανονική κατανομή
U(1,N) -> U(1,N) για μεγάλο ν - όντως ομοιόμορφη κατανομή

Εξαρτάται από το πόσες στήλες παίχτηκαν.
nik_killthemall έγραψε:
Με λιγα λογια οπως ειπα οταν οι παιγμενες στηλες ειναι πανω απο 15-16 εκ οι δυο τυποι ξεκινανε και διαφερουν σημαντικα, δεν δινουν ιδια αποτελεσματα ! Αρα για μεγαλη συμμετοχη αποδεδειγμενα δεν ισχυει αυτο που λεει ο πουσικατ
Συμφωνώ πως έχεις απόκλιση για μεγάλο αριθμό παιγμένων στηλών. Αλλά στο ελληνικό τζόκερ συνήθως έχεις 1-5εκ στήλες, σπάνια να πάει πάνω από εκεί. Νομίζω μέχρι 10εκ το είδα μια φορά στη 2ετια! Που και για 10εκ, μικρή απόκλιση θα έχεις από την πραγματική πιθανότητα (διακριτές/24εκ). Οπότε μπορείς, με ασφάλεια νομίζω, να χρησιμοποιήσεις τον τύπο μανάβη για όλες τις κληρώσεις.

Όπως και να έχει, θα είχε ενδιαφέρον να βρίσκαμε τον ανανεωμένο τύπο που σου δίνει την πιθανότητα νίκης ως συνάρτηση του ν, και που να δουλεύει τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα ν, και να τον συγκρίναμε μετά με τον ... άλλον!

Ε αύριο πάλι! :lol:

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 10 Φεβ 2025, 01:52

pussycat έγραψε:
09 Φεβ 2025, 21:28

nik_killthemall

Νομίζω το θέμα είναι πως με μικρό δείγμα, όπου δείγμα = ν = το πλήθος των στηλών που παίχτηκαν, οποιαδήποτε τυχαιότητα θα δίνει κατανομή παρόμοια με την κανονική, ακόμα και αν η "πηγή" της τυχαιότητας είναι η ομοιόμορφη. Είναι σαν να περιμένεις να δεις ομοιόμορφη κατανομή σε 10 ρίψεις ζαριού, μπα, την κανονική θα δεις.

Στην προηγούμενη κλήρωση, οι παιγμένες στήλες ήταν κάτι παραπάνω απο 1εκ., δλδ τουλάχιστον 23εκ δεν παίχτηκαν καθόλου! Κι αυτές που παίχτηκαν, τι κατανομή νομίζεις πως θα ακολούθησαν; Την ομοιόμορφη; Κι ο τύπος του μπακάλη, που βασίζεται στην ομοιόμορφη, με τι κατανομή θα έβγαλε την πιθανότητα; Την ομοιόμορφη; Δε νομίζω, και οι 2 κανονικές είναι. Βάλε ας πούμε έναν RNG να σου παίξει 1 εκ νούμερα από το 1-24εκ και κάνε plot: κανονική κατανομή θα δεις, και όχι ομοιόμορφη.

Με 24 εκ πιθανά ενδεχόμενα, πόσες ρίψεις ή στήλες πρέπει να παιχτούν για να δεις διαφορά στο μοντέλο της τυχαιότητας που χρησιμοποιείς;
Δεν ξερω μαν, εμενα η υποψια μου ειναι λιγο διαφορετικη : πως σε καθε κληρωση που παιζονται 1-2 εκ στηλες οπως λες, αυτες οι 1-2 εκ στηλες διαλεγονται απο μια σταθερη περιοχη 8-10 εκ στηλων (ενδεικτικα το αναφερω), και οχι απο ολους τους συνδυασμους των 24 εκ. στηλων. Με λιγα λογια ο ανθρωπινος παραγοντας προσπαθωντας να μιμηθει τη τυχη παρουσιαζει προτιμηση σε συγκεκριμενη περιοχη, σε αντιθεση με μια λοταρια που αν επαιζε στη θεση του ανθρωπου δεν θα παρουσιαζε προτιμηση πουθενα και θα παιζει σε ολα τα 24 εκ !

Ο τυπος του μπακαλη κανει υπολογισμο αντιμετωπιζοντας τους παιχτες οπως η λοταρια που θα ψαρευε στηλες απο τα 24 εκ ουδετερη, και επιπλεον θεωρωντας πως καθε παικτης θα παιζει αμα λαχει και ιδια στηλη με τον εαυτο του, κατι που σε μικρο αριθμο παιγμενων στηλων δεν κανει διαφορα (αφου δεν προλαβαινουν να εμφανιστουν επαρκεις διπλες στηλες) αλλα κανει διαφορα σε μεγαλο αριθμο παιγμενων στηλων 15 εκ και πανω.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 10 Φεβ 2025, 01:56

pussycat έγραψε:
10 Φεβ 2025, 01:44
nik_killthemall έγραψε:
Συμφωνώ πως έχεις απόκλιση για μεγάλο αριθμό παιγμένων στηλών. Αλλά στο ελληνικό τζόκερ συνήθως έχεις 1-5εκ στήλες, σπάνια να πάει πάνω από εκεί. Νομίζω μέχρι 10εκ το είδα μια φορά στη 2ετια! Που και για 10εκ, μικρή απόκλιση θα έχεις από την πραγματική πιθανότητα (διακριτές/24εκ). Οπότε μπορείς, με ασφάλεια νομίζω, να χρησιμοποιήσεις τον τύπο μανάβη για όλες τις κληρώσεις.

Όπως και να έχει, θα είχε ενδιαφέρον να βρίσκαμε τον ανανεωμένο τύπο που σου δίνει την πιθανότητα νίκης ως συνάρτηση του ν, και που να δουλεύει τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα ν, και να τον συγκρίναμε μετά με τον ... άλλον!

Ε αύριο πάλι! :lol:
Συμφωνω ! Απλα ο ιδιος ο μαναβης σε προηγουμενες σελιδες ελεγε οτι και για μεγαλο πληθος παιγμενων στηλων, 30,40,48 εκ ο τυπος δουλευει κανονικα ...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Φεβ 2025, 00:30

Μια χαρά δουλεύει και παρά τις θεωρητικολογίες για το τι στήλες παίζουν οι "αληθινοί" παίκτες, δίνει αποτελέσματα πολύ κοντά στα πραγματικά που έχουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 » 11 Φεβ 2025, 00:36

:lol: Νταξει είχαμε πρόοδο, από τις μπαρούφες ότι ο τύπος του είναι ο μόνος σωστός μαθηματικά έχει κάνει backtracking στο ότι θεωρητικά δεν είναι σωστός αλλά εμπειρικά βγάζει ψιλοσωστό αποτέλεσμα αν κάνουμε σωστό cherry picking τα νούμερα :lol:

Του κόπηκε και η μαγκιά λίγο, ή είναι ιδέα μου;

pussycat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pussycat » 11 Φεβ 2025, 01:28

hellegennes έγραψε:
11 Φεβ 2025, 00:30
Μια χαρά δουλεύει και παρά τις θεωρητικολογίες για το τι στήλες παίζουν οι "αληθινοί" παίκτες, δίνει αποτελέσματα πολύ κοντά στα πραγματικά που έχουμε.
Εγώ συμφωνώ, η ένστασή μου είναι: too easy.

Ερώτηση!
Αν ΟΛΟΙ οι παίκτες παίζουν με σύστημα Έσπερος
Esperos @ Τα τυχερά παιχνίδια είναι στημένα
τι πιθανότητα νίκης παίρνουμε;

Εντωμεταξύ τη βδομάδα στο τζόκερ παίζονται κατά μέσο όρο 8εκ στήλες = 8 εκ ευρώ, ίσως και παραπάνω. Στο λόττο γύρω στο 1εκ ευρώ νομίζω. Και μετά έχεις τα άλλα προϊόντα του οπάπ, super3, προτο, κινο. Μετά τα virtual sports και βέβαια το στοίχημα. Α να μην ξεχάσουμε τα φρουτάκια! Είναι και το χρηματιστήριο. Και σε όλα αυτά τελευταία προστέθηκαν και τα coins. Τελικά πόσα τζογάρουμε το μήνα;

pussycat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pussycat » 11 Φεβ 2025, 01:38

Crimson_2 έγραψε:
11 Φεβ 2025, 00:36
:lol: Νταξει είχαμε πρόοδο, από τις μπαρούφες ότι ο τύπος του είναι ο μόνος σωστός μαθηματικά έχει κάνει backtracking στο ότι θεωρητικά δεν είναι σωστός αλλά εμπειρικά βγάζει ψιλοσωστό αποτέλεσμα αν κάνουμε σωστό cherry picking τα νούμερα :lol:

Εμ, άμα δε δίνεις εναλλακτική, αυτά παθαίνεις!

Ας πούμε, σε προσλάμβανε μια εταιρεία για να δώσεις πιθανότητα νίκης στο ελληνικό τζόκερ, έχοντας ως μόνο δεδομένο το πλήθος των παιγμένων στηλών. Τι θα τους έλεγες; Πως άμα δεν ξέρουμε τη στρατηγική των παικτών, δεν μπορούμε να αποφανθούμε; Whereof one cannot speak, one must be silent.? :lol: Κάτι μου λέει πως την επόμενη μέρα θα έψαχνες για δουλειά. :smt005:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Φεβ 2025, 01:46

Crimson_2 έγραψε:
11 Φεβ 2025, 00:36

ΕΙΝΑΙ ο μόνος μαθηματικά σωστός τύπος γιατί δεν έχεις κανένα δεδομένο για το πώς μεταβάλλεται η στρατηγική των παικτών και το να υποθέτεις αυθαίρετα ότι μεταβάλλεται είναι αντιεπιστημονική μπούρδα.

Εάν είχες δεδομένα που να έδειχναν διαφορετική στρατηγική θα μπορούσες να κατασκευάσεις έναν διαφορετικό τύπο, αλλά ΔΕΝ έχεις δεδομένα.

Οι μαλακίες που λες σε όλο το νήμα υποτιμούν σοβαρά τον αναμενόμενο αριθμό νικητών, πράγμα που μπορείς να ελέγξεις γιατί ξέρουμε ποιος είναι στ' αλήθεια αυτός ο αριθμός.

Εμένα η άποψή μου είναι ότι όντως δεν απέχουν πολύ από τυχαία κατανομή οι στήλες που παίζονται και αυτό δίνει αποτέλεσμα πολύ εγγύτερα στο πραγματικό από το να υποθέτεις κουκουρούκου αποκλεισμούς.

Κατάλαβες Νικολάκη; Ελπίζω τουλάχιστον με τόσα tutorial που έκανες στο chatgpt να έμαθες τίποτα, γιατί η άποψή σου έχει μετακινηθεί 48 φορές, ανάλογα τι καταλαβαίνεις κάθε φορά απ' αυτά που σου λέει η ΑΙ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

pussycat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pussycat » 11 Φεβ 2025, 01:52

Δεν είναι ο νικολάκης βρε, ξεκόλα κι εσύ, λες κι έχει σημασία άλλωστε. :cry

ο νικολάκης είναι άτονος

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Φεβ 2025, 02:10

pussycat έγραψε:
11 Φεβ 2025, 01:52
Α, πιστεύεις ότι ήταν ένας χρήστης που απλά έμπαινε και παρακολουθούσε ανελιπώς αλλά για κάποιον λόγο κρατούσε το στόμα του κλειστό 2 χρο... 5 χρον... εμ... τέλος πάντων, κάποια χρόνια που ούτε ο ίδιος ξέρει πόσα είναι αν και είπε με μηδενική αβεβαιότητα "2 χρόνια" στην αρχή.

Πώς έβαλε nickname Crimson_2 στην τύχη, σαν να προσπάθησε στην αρχή να βάλει Crimson και να του είπε το σύστημα ότι υπάρχει ήδη αυτός ο χρήστης, αλλά τελικά ήταν ο ίδιος του ο εαυτός και δεν θυμήθηκε σε αυτήν την φάση ότι είχε κάνει κάποτε αυτόν τον λογαριασμό, αλλά το θυμήθηκε στην πορεία του νήματος. :lol:

Τόσα νήματα σχετικά με στατιστική όλα αυτά τα χρόνια και αυτό ήταν που τον έκανε να σπάσει την σιωπή του. Για ποιον λόγο τηρούσε σιωπή δεν μας ενδιαφέρει. Άλλωστε είναι πολύ λογική συμπεριφορά. Εντελώς τυχαία, μάλιστα, έχει την ίδια επιθετική συμπεριφορά με τον Νικολάκη, απέναντι σε όλους τους χρήστες.

Επίσης όταν έλεγε ότι δεν έχει κάνει ποτέ λογαριασμό δεν ήταν ψέματα αλλά είχε κάνει λογαριασμό κάποτε.
pussycat έγραψε:
ο νικολάκης είναι άτονος
Την ικανότητα να βάζει τόνους την έχασε κάποια στιγμή το 2020, μάλλον θα είναι σύμπτωμα long covid.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

pussycat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pussycat » 11 Φεβ 2025, 02:27

hellegennes έγραψε:
11 Φεβ 2025, 02:10
pussycat έγραψε:
Α, πιστεύεις ότι ήταν ένας χρήστης που απλά έμπαινε και παρακολουθούσε ανελιπώς αλλά για κάποιον λόγο κρατούσε το στόμα του κλειστό 2 χρο... 5 χρον... εμ... τέλος πάντων, κάποια χρόνια που ούτε ο ίδιος ξέρει πόσα είναι αν και είπε με μηδενική αβεβαιότητα "2 χρόνια" στην αρχή.

Πώς έβαλε nickname Crimson_2 στην τύχη, σαν να προσπάθησε στην αρχή να βάλει Crimson και να του είπε το σύστημα ότι υπάρχει ήδη αυτός ο χρήστης, αλλά τελικά ήταν ο ίδιος του ο εαυτός και δεν θυμήθηκε σε αυτήν την φάση ότι είχε κάνει κάποτε αυτόν τον λογαριασμό, αλλά το θυμήθηκε στην πορεία του νήματος. :lol:

Τόσα νήματα σχετικά με στατιστική όλα αυτά τα χρόνια και αυτό ήταν που τον έκανε να σπάσει την σιωπή του. Για ποιον λόγο τηρούσε σιωπή δεν μας ενδιαφέρει. Άλλωστε είναι πολύ λογική συμπεριφορά. Εντελώς τυχαία, μάλιστα, έχει την ίδια επιθετική συμπεριφορά με τον Νικολάκη, απέναντι σε όλους τους χρήστες.

Επίσης όταν έλεγε ότι δεν έχει κάνει ποτέ λογαριασμό δεν ήταν ψέματα αλλά είχε κάνει λογαριασμό κάποτε.
pussycat έγραψε:
ο νικολάκης είναι άτονος
Την ικανότητα να βάζει τόνους την έχασε κάποια στιγμή το 2020, μάλλον θα είναι σύμπτωμα long covid.
Οκ, μπορεί και να έχεις δίκιο! Αλλά καλύτερα θα ήταν να μην το βλέπεις έτσι!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Φεβ 2025, 02:57

Θες να πεις ότι είναι εριστικό; Δεν σκοτίζομαι ιδιαίτερα. Ξέρω ότι οι απαντήσεις που έχει δώσει σ' αυτό το νήμα, ακόμα και το introduction του δείχνουν κάποιον που έχει σχεδιάσει τι θα πει. Δεν είναι φυσιολογικές απαντήσεις. Εμένα όταν μια-δυο φορές στο παρελθόν με κατηγόρησαν για κλώνο η αντίδρασή μου ήταν να γελάσω και να πω whatever, όχι να προσπαθώ με επιχειρήματα να αποδείξω γιατί είμαι διαφορετικός χρήστης. Δηλαδή όταν κάποιος σου απαντάει σε στυλ "άμα εγώ και αυτός ήμασταν το ίδιο άτομο τότε θα φαινόταν στις IP μας" αυτό από μόνο του είναι κουλό. Γιατί να δώσεις αυτήν την πληροφορία αν δεν την έχει αναφέρει κανείς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών