Δεν είναι άσχημο το τοταλ βλακ(και ιδίως για χειμώνα), απλώς ο πύτος μας είναι λεπτό σκαρί και τα μαύρα τον κόβουν ακόμα περισσότερο.
Στη φωτό με το πάφερ και το άλλο το καπαρντινέ από πάνω το 'σωσε βέβαια, μπορώ να πω ότι γράφει καλά.
κορμάρα μου φαίνεται εμένα
το τόταλ γουάιτ είναι υπέροχο ιδίως τον χειμώνα, μα μου αρέσει στις γυναίκες κυρίως
συνήθως ασχολούνται με φίρμες και συνολάκια όσοι δεν έχουν προσωπικό στυλ
Πολύ το στρογγύλεψες εσύ, παραείσαι ευγενής για δεδομένα πχορουμ
Σε προηγούμενες σελίδες γράφτηκε κατι σε στυλ "από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις και κρίνεις τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που τα φοράνε αυτα", με ύφος λες κι όσοι τα φοράνε είναι φονιάδες ή βιαστές μωρών ξέρω 'γω, και να σου και μια ντουζίνα από πίσω είτε να σιγονταρει και να συμφωνεί μαζί τους είτε να χαζογελάει.
Πάρα είστε αντιεμπορικη για πχορουμ αγαπητή, προσπαθήστε περισσότερο
Πολύ το στρογγύλεψες εσύ, παραείσαι ευγενής για δεδομένα πχορουμ
Σε προηγούμενες σελίδες γράφτηκε κατι σε στυλ "από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις και κρίνεις τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που τα φοράνε αυτα", με ύφος λες κι όσοι τα φοράνε είναι φονιάδες ή βιαστές μωρών ξέρω 'γω, και να σου και μια ντουζίνα από πίσω είτε να σιγονταρει και να συμφωνεί μαζί τους είτε να χαζογελάει.
Πάρα είστε αντιεμπορικη για πχορουμ αγαπητή, προσπαθήστε περισσότερο
δεν τα είδα
εσύ γιατί παρεξηγείσαι μωρέ όμως, εγώ προσωπικά στο έχω ξαναπεί,
φαίνεται αρκετά επιτηδευμένο το στυλ σου, άλλα αφού αρέσει σε σένα
κάποια κομμάτια, παραείναι μιλιτέρ για τα γούστα μου, αλλά γενικά
αυτό το τόταλ μπλακ πόσο υπέροχο γενικά
Δεν είναι άσχημο το τοταλ βλακ(και ιδίως για χειμώνα), απλώς ο πύτος μας είναι λεπτό σκαρί και τα μαύρα τον κόβουν ακόμα περισσότερο.
Στη φωτό με το πάφερ και το άλλο το καπαρντινέ από πάνω το 'σωσε βέβαια, μπορώ να πω ότι γράφει καλά.
Τι είμαι για να με κόψουν ρε τύπε; Αυγολέμονο; Δεν μπορείτε ούτε να υποστηρίξετε, ούτε καν να αντικρίσετε ένα στυλάτο, total black outlook.
Δεν φοράω σε καμμία φώτο puffer, ούτε κατέχω κάτι τέτοιο. Η φόδρα από το παλτό είναι, σε κάποια σημεία του.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.