Που οφειλεται η επιτυχια της σειράς για τη ζωη του Αγιου Παισιου?
Re: Που οφειλεται η επιτυχια της σειράς για τη ζωη του Αγιου Παισιου?
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι μόνον όσοι έπαθαν οβερντόουζ από λιβάνια στα μικράτα τους έγιναν φανατικοί αντιχριστιανοί.
Εκτός από τους πιο τρέντυ που θεωρούν πακέτο το γουόκ με τον αντιχριστιανισμό.
Ενίοτε, πάνε και πακέτο οι λιβανισμένοι γουόκ.
Αναφορικά δε με ό,τι όλοι τούτοι διάβασαν για θρησκείες, εσωτερισμό κλπ, οι περισσότεροι έχουν μείνει στα κλασσικά εικονογραφημένα, βίους αγίων κλπ
Και ακριβώς γι' αυτό επαναλαμβάνουν τα ίδια ακριβώς τσιτάτα όλοι.
Εκτός από τους πιο τρέντυ που θεωρούν πακέτο το γουόκ με τον αντιχριστιανισμό.
Ενίοτε, πάνε και πακέτο οι λιβανισμένοι γουόκ.
Αναφορικά δε με ό,τι όλοι τούτοι διάβασαν για θρησκείες, εσωτερισμό κλπ, οι περισσότεροι έχουν μείνει στα κλασσικά εικονογραφημένα, βίους αγίων κλπ
Και ακριβώς γι' αυτό επαναλαμβάνουν τα ίδια ακριβώς τσιτάτα όλοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ρε δεν πα να γαμηθεί ο "άγιος"!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ο Άγιος; Σεξ; Τι λες τώρα;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Από ότι είδα για μια εβδομάδα ακόμα σερί σάρωσε η σειρά για τη ζωή του Παισιου.
24.8% Γενικό κοινό
23.6% Δυναμικό κοινό
Δεύτερο "Το σόι σου" με 16.1% και τρίτο το Μάστερσεφ με 13.5% αντίστοιχα να βλέπουν τον Παισιο με το μακαρόνι από μακριά.
Είναι εντυπωσιακό πως μια τέτοια σειρά ξεκίνησε με ψηλά νούμερα από την πρώτη σεζόν και συνεχίζει κάθε βδομάδα να έχει την πρωτιά ακόμα.
24.8% Γενικό κοινό
23.6% Δυναμικό κοινό
Δεύτερο "Το σόι σου" με 16.1% και τρίτο το Μάστερσεφ με 13.5% αντίστοιχα να βλέπουν τον Παισιο με το μακαρόνι από μακριά.
Είναι εντυπωσιακό πως μια τέτοια σειρά ξεκίνησε με ψηλά νούμερα από την πρώτη σεζόν και συνεχίζει κάθε βδομάδα να έχει την πρωτιά ακόμα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Διάφοροι Χριστέμποροι ( έβγαλαν και βιβλία) διέστρεψαν τα πάντα γύρω απ 'τον Άγιο Πα'ίσιο.
- Communio Sancta
Το είδα το serial μέχρι και το τελευταίο του επεισόδιο, προχθές. Πολύ καλογυρισμένο, με τρομερές ερμηνείες. Ο δε πρωταγωνιστής στον ρόλο του Αγίου είναι ένα υποκριτικό θαύμα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Το 1989 τον επισκεφτήκαμε ,μερικοί φοιτητές.
Όχι ,δε μου είπε το ότι θα πάρουμε την Πόλη.
Ένα αγαθό ασκητικό ,γεροντάκι..
Για τα προσωπικά μου με συμβούλευσε, γιατί είμαι ακόμα αυτός που είμαι. Και δεν αλλάζω.
Όχι ,δε μου είπε το ότι θα πάρουμε την Πόλη.
Ένα αγαθό ασκητικό ,γεροντάκι..
Για τα προσωπικά μου με συμβούλευσε, γιατί είμαι ακόμα αυτός που είμαι. Και δεν αλλάζω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πηγη: https://www.logiastarata.gr/2025/04/agi ... -mega.htmlΗ σειρά του MEGA ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΑΣΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ συνεχίζει να κατακτά τις καρδιές των τηλεθεατών και να αποδεικνύει την υπεροχή της στη μυθοπλασία της ελληνικής τηλεόρασης.
Με τη μετάδοση του δέκατου επεισοδίου του Β’ κύκλου, την Παρασκευή 4 Απριλίου, η σειρά σημείωσε νέο ρεκόρ τηλεθέασης, συγκεντρώνοντας ποσοστό 25,9% στο σύνολο του κοινού και 24,6% στο δυναμικό κοινό 18-54.
Η εντυπωσιακή αυτή επίδοση κατέστησε την αγαπημένη σειρά του MEGA την απόλυτη επιλογή των τηλεθεατών, ενώ την παρακολούθησαν 1.115.000 τηλεθεατές. Το νέο ρεκόρ επιβεβαιώνει την αδιάκοπη δυναμική της σειράς και την ισχυρή της απήχηση στους Έλληνες τηλεθεατές.
Η σειρά υπερίσχυσε του ανταγωνισμού, με τη διαφορά να φτάνει τις 11,3 μονάδες στο σύνολο του κοινού και 10,4 μονάδες στο δυναμικό κοινό 18-54, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δημοφιλία και την ποιότητα του προγράμματος. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η απήχηση στην γυναικεία τηλεοπτική αγορά, όπου η σειρά σημείωσε το εντυπωσιακό ποσοστό του 37,1%.
Απο ρεκορ σε ρεκορ το παει αυτη η σειρα. Με πανω απο 1000000 θεατες at some point.
Περαν του οτι ειναι καλογυρισμενη με καλες ερμηνειες αναδεικνυει και το γεγονος οτι το θρησκευτικο αισθημα των Ελληνων παραμενει ζωντανο παρα την υλιστικη εποχη που ζουμε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τελευταίο επεισόδιο - εκτάκτως - αυτή τη Κυριακή 

https://www.ieidiseis.gr/media-news/465 ... i-koimisi/
Την Παρασκευή 11 Απριλίου: Στο κελί του Γέροντα Παϊσίου έρχεται ένας νεαρός με ασυνήθιστες δυνάμεις. Ο οποίος από τριών ετών ζούσε σε ένα θιβετιανό μοναστήρι. Ο Γέροντας αντιμετωπίζει την επιθετικότητά του με πολλή αγάπη. Καθώς εντυπωσιάζει το νεαρό αγόρι και τον φέρνει κοντά στον Χριστό. Ύστερα από 11 χρόνια παραμονής στο κελί του Τιμίου σταυρού, ο Πατέρας Παΐσιος φεύγει και εγκαθίσταται στο κελί της Παναγούδας. Εκεί, ζει βοηθώντας πιστούς που τον επισκέπτονται καθημερινά.
Την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου: Στο κελί της Παναγούδας, ο Πατέρας Παΐσιος δέχεται καθημερινά πάρα πολύ κόσμο. Με τεράστια υπομονή και αγάπη αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους. Αλλά η υγεία του κλονίζεται και υποφέρει από ακατάσχετες αιμορραγίες. Ενώ οι εξετάσεις, που ακολουθούν, δείχνουν καρκίνο στο έντερο και ο Πατέρας Παΐσιος οδηγείται σε εγχείρηση και χημειοθεραπείες.
Μένει στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή, όπου η Γερόντισσα μαζί με τις μοναχές της Μονής στέκονται δίπλα του. Όμως εκείνος, αντιμετωπίζει την ασθένειά του με θάρρος και ακλόνητη πίστη. Παράλληλα γίνεται ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους, όσοι είναι κοντά του. Γιατί η αντιμετώπιση της ασθένειάς του και η οσιακή του κοίμηση είναι το επιστέγασμα όλης της πνευματικής του πορείας και άσκησης.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

SpoilerShow
Η αναλογία είναι πολυ μεγαλύτερη από 1%.
Γιατί υπάρχουν πολλοί που έμαθαν θεολογία από κλασσικά εικονογραφημένα και μέσω αυτών απέκτησαν ευρύτατη ματιά στην κοσμοθέαση.
Πανεπιστήμονες, εν μία νυκτί.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είχαμε μια έντονη διαφωνία προχθες με τη Γονέα Α. Αυτή έλεγε ότι δε θα έπρεπε η τηλεόραση να παίζει υλικό σαν αυτό που μια γκόμενα ρωτάει τον Άγιο Παϊσιο τι να κάνει με την εγκυμοσύνη κι αυτός την πείθει να το κρατήσει, γιατί επηρεάζονται κοπέλες. Εγώ ότι δε θα θυσιάσω την ελευθερία του λόγου για χάρη του οποιουδήποτε μουνιού που είναι τόσο χωρίς προσωπικότητα ώστε να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση με κριτήριο τι λένε δύο ηθοποιοί στην τηλεόραση και αν όντως λειτουργούν έτσι οι γυναίκες αυτό είναι επιχείρημα για να μην έχουν ψήφο, όχι για να λογοκρίνουμε το οτιδήποτε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ακούστε τι συνέβη στον Τάφο του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή !!!
από tanipteros » 20 Φεβ 2024, 20:41 » σε Θρησκειολογία - 39 Απαντήσεις
- 2663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
16 Ιαν 2025, 12:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που οφείλεται η επιτυχία του "Κωνσταντίνου και Ελένης";
από Εκτωρ » 16 Σεπ 2023, 10:47 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 160 Απαντήσεις
- 6140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
19 Νοέμ 2024, 22:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο επηρεάζει το τέλος την απόλαυση μιας σειράς ή ταινίας;
από micmic » 20 Ιαν 2025, 12:07 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 15 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
20 Ιαν 2025, 14:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε τι οφείλεται η τεράστια...
από Libre arbitre » 23 Απρ 2025, 05:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
23 Απρ 2025, 08:36
-