MILFS / GILFS
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
MILFS / GILFS
Αυτό το νήμα είναι για εμάς που γουστάρουμε ώριμες κυρίες
Εγώ προσωπικά προτιμώ 40αρες / 50αρες σε σχέση με τις 20αρες, γιατί δεν με φτιάχνει η κοριτσιστική συμπεριφορά, θέλω η άλλη να είναι γυναίκα...Άσε που σε γενικές γραμμές οι μεγαλύτερες ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν στο σεξ και πως να το κάνουν, σε σχέση με τα κοριτσάκια που δεν ξέρουν ούτε μια πίπα να πάρουν
Ποσταρετε milfακια kai gilfακια που γουστάρετε
Εγώ προσωπικά προτιμώ 40αρες / 50αρες σε σχέση με τις 20αρες, γιατί δεν με φτιάχνει η κοριτσιστική συμπεριφορά, θέλω η άλλη να είναι γυναίκα...Άσε που σε γενικές γραμμές οι μεγαλύτερες ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν στο σεξ και πως να το κάνουν, σε σχέση με τα κοριτσάκια που δεν ξέρουν ούτε μια πίπα να πάρουν
Ποσταρετε milfακια kai gilfακια που γουστάρετε
Re: MILFS / GILFS
Πόσο χρονών είσαι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Souvlatzis
- Souvlatzis
λογικό να τρελαίνεσαι με μιλφακια, έτσι ημουν και εγώ. Μετά τα 33-34 αλλάζει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Η χαραλαμπίδου κάπως έτσι είναι και από κοντάSouvlatzis έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 12:49Όλες αυτες του ινσταγκραμ μου φαίνονται πολύ ψεύτικες ρε γαμώτο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εδώ ρίχνει τις σβουρες της στην πίστα - βοηθάει και ο υπερπεριφερειακός σωματότυποςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 12:52Η χαραλαμπίδου κάπως έτσι είναι και από κοντάSouvlatzis έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 12:49Όλες αυτες του ινσταγκραμ μου φαίνονται πολύ ψεύτικες ρε γαμώτο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-

Μια απο τις κορυφαιες ελληνιδες 60αρες είναι η κατερίνα διδασκαλου, αλλα και γενικοτερα και πολλες πιο ασημες ηθοποιοί αν εχεις δει στο fb που ειναι 45+, παραμενουν γυναικαρες.
Και φυσικα συμφωνω με τον νηματοθετη. Η γοητεια που εχουν οι μεγαλυτερες γυναικες κανουν την καβλα πιο εγκεφαλικη, που πραγματικα σε πλημμυριζει. και το να παραμενει μια γυναικα ωραια και καβλωτικη για σχεδον 50 χρονια, αποτελει επιτευγμα αξιοθαυμαστο, που θέλεις να το γευτεις, απο κοντα, εστω και για μία βραδιά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Η κυρία Διδασκάλου είναι συγκλονιστική - γοητευτικότατη - στην νεοτητά της ηταν το επιθυμητό ενσαρκωμένο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση sexy milfs from outer space
από nowhere » 17 Φεβ 2025, 10:01 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
20 Φεβ 2025, 16:17
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 686 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
13 Μάιος 2024, 12:06