Είναι αλήθεια πως στο μοντάζ των βίντεο, μεταξύ άλλων σβήσατε και την επιγραφή ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ από την ατμομηχανή;
ψωνισε απο σβερκο η γυναικα
Θες να σβήσω τους υπόλοιπους ανθρώπους και να βάλω την πεθερά σου παντού στα βίντεο;Frappezitis έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 15:09Θέλω κάποιος να μου πει υπεύθυνα αν αναλαμβάνει να σβήσει την πεθερά μου από κάποια βίντεο... και να βάλει κανονικούς ανθρώπους στη θέση της...
ο ορισμός της τάπας ήταν αυτό
Paint over είναι. Υπάρχει από την εποχή των πρώτων φωτογραφιών. Το έκαναν και στον κινηματογράφο πριν την έλευση του CGI.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 22:47πάντως η ΕΣΣΔ ήταν πολύ μπροστά
έκανε φώτοσοπ πριν από το φώτοσοπ
Εχεις μεινει εναν αιωνα πισω παππου για να μπερδευεις το ΚΚΕ με αλλα κομματα και αλλες χωρες και με παραμυθια
Στείλε πμ να συνεννοηθούμε.Frappezitis έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 15:09Θέλω κάποιος να μου πει υπεύθυνα αν αναλαμβάνει να σβήσει την πεθερά μου από κάποια βίντεο... και να βάλει κανονικούς ανθρώπους στη θέση της...
taliban έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 22:34Θες να σβήσω τους υπόλοιπους ανθρώπους και να βάλω την πεθερά σου παντού στα βίντεο;Frappezitis έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 15:09Θέλω κάποιος να μου πει υπεύθυνα αν αναλαμβάνει να σβήσει την πεθερά μου από κάποια βίντεο... και να βάλει κανονικούς ανθρώπους στη θέση της...