Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
Εμένα οι γυναίκες που δεν δίνουν προτεραιότητα. Δεν πά να καίγεται το αμάξι σου, δεν πρόκειται να σε αφήσουν. Μιλάμε για γαϊδούρια κανονικά.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Ντάξει ρε συ, ο άνθρωπος 60 ετών ένιωσε αδιάθεσία. Και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι. Αλλά αυτό με τις γυναίκες είναι σκόπιμη κακία.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ναι ωραία δικαιολογία τώρα τελευταία, νιώθουν όλοι αδιαθεσία
The business man whose master plan controls the world each day,
-
Αδιαθέτησαν, δεν έπιασαν τα φρένα, κόλλησε το γκάζι. Κανείς δεν πρόκειται να σου πει ότι έτρεχε, είχε πιει ή μιλούσε στο τηλέφωνο...enterprise-psi έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 08:38Ναι ωραία δικαιολογία τώρα τελευταία, νιώθουν όλοι αδιαθεσία
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τα ποδήλατα που μπαίνουν ανάποδα σε όλα τα στενά και περνάνε κόκκινα στην Κηφισίας 

-
Έλα μαζί μας

Η καλοψυχια ενός ανθρώπου φαίνεται από την βοήθεια σε ανθρώπους από τους οποίους εκ των πραγμάτων δεν περιμένει να πάρει τίποτα πίσω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 13 Φεβ 2025, 08:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι πάντα κακία. Έχω καταλάβει ότι πολλές φορές είναι φόβος. Κάποιες γυναίκες έχουν καταφέρει μετά από μεγάλη προσπάθεια να πετύχουν τον σωστό συνδυασμό μοχλών και πεταλιών ώστε το αυτοκίνητο να πηγαίνει με μια σταθερή ταχύτητα κρατώντας λίγο πατημένο το γκάζι και χωρίς να κάνουν άλλες περίπλοκες κινήσεις όπως πχ πάτημα συμπλέκτη κτλ. Θα ήθελαν να σε αφήσουν να περάσεις αλλά δεν μπορούν γιατί μετά θα πρέπει να ξαναϋποστούν όλη αυτή την εξαιρετικά ψυχοφθόρα διαδικασία κινήσεων ώστε να επανέλθουν στην προτέρα κατάσταση. Το ίδιο και για τους ίδιους λόγους συμβαίνει και με πολλούς ηλικιωμένους.
Κατά τα άλλα δεν με εκνευρίζει πλέον καμμία οδηγική συμπεριφορά. Από τότε που οδήγησα πολλά χιλιόμετρα στο Nairobi και στο Nairobi-Nakuru highway, δεν φοβάμαι πλέον Χάρο.
Αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα να εντάξω στο ζεν μου, είναι το παρκάρισμα ό,που σου καβλώσει για να πάρεις πχ καφέ ή για να πεταχτείς "πέντε λεπτάκια" σ'ένα μαγαζί. Ή ακόμα και να κλείσεις μια λωρίδα κυκλοφορίας για να κάτσεις δυο ώρες να πιείς τον καφέ σου στο μαγαζί. Αυτό ναι, ομολογώ ότι αν είχα ερπυστριοφόρο θα πέρναγα από πάνω τους.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Μερικά ποστ λένε σωστά πράγματα ΑΝ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ 15 ΕΤΗmicmic έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 08:46Δεν είναι πάντα κακία. Έχω καταλάβει ότι πολλές φορές είναι φόβος. Κάποιες γυναίκες έχουν καταφέρει μετά από μεγάλη προσπάθεια να πετύχουν τον σωστό συνδυασμό μοχλών και πεταλιών ώστε το αυτοκίνητο να πηγαίνει με μια σταθερή ταχύτητα κρατώντας λίγο πατημένο το γκάζι και χωρίς να κάνουν άλλες περίπλοκες κινήσεις όπως πχ πάτημα συμπλέκτη κτλ. Θα ήθελαν να σε αφήσουν να περάσεις αλλά δεν μπορούν γιατί μετά θα πρέπει να ξαναϋποστούν όλη αυτή την εξαιρετικά ψυχοφθόρα διαδικασία κινήσεων ώστε να επανέλθουν στην προτέρα κατάσταση.
δεν ισχύει αυτό, αν ταυτόχρονα γράφουν στο κινητό

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 13 Φεβ 2025, 08:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εμένα πάντως μου έχουν δώσει προτεραιότητα άπειρες γυναίκες, σε ίδια συχνότητα βασικά με τους άντρες.

-
Υπάρχουν και αυτοί που σου κλείνουν τον δρόμο, δεν χωράς, τους αφήνεις αναγκαστικά (δεν λέω αυτούς που δεν σε είχαν δει ή είχατε απόσταση τέτοια που να παίζεται αν προλάβαιναν ή όχι και τελικά το μετανιώνουν και φρενάρουν) τους αφήνεις αναγκαστικά είτε γιατί δεν χωράς είτε γιατί ούτως η άλλως κοκκαλωσες και σε ευχαριστούνε κιόλας μετάGreen Dragon έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 08:48Εμένα πάντως μου έχουν δώσει προτεραιότητα άπειρες γυναίκες, σε ίδια συχνότητα βασικά με τους άντρες.

-
Δεν μετράει αν είσαι οδηγός ασθενοφόρουGreen Dragon έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 08:48Εμένα πάντως μου έχουν δώσει προτεραιότητα άπειρες γυναίκες, σε ίδια συχνότητα βασικά με τους άντρες.

Τώρα τελευταία κάτι κάγκουρες με μηχανάκια που θεωρούν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στους δρόμους.
-
Οι βλαχοι, οι γεροι, οι αγαμητοι, τα πρεζονια (του κινητου) και οι παρακμιακοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;
από Communio Sancta » 06 Απρ 2025, 19:21 » σε Μαγειρική - 2 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
11 Απρ 2025, 00:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Οκτ 2023, 09:23