Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
-
Ερμής
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ερμής » 13 Φεβ 2025, 10:50
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:47
Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:37
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:34
Όχι. Σε ιδιωτικό χώρο δεν έχει αρμοδιότητα η τροχαία. Δεν μπορεί να σου κόψει πρόστιμο ή να σου πάρει πινακίδες. Δεν έχει νόημα να το ψάχνω ώστε να σε πείσω. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Ισχύει. Για να καταλάβεις, έτσι και τρακάρεις σε ιδιωτικό πάρκιγνκ, προφανώς χωρίς νεκρούς και τραυματίες, είναι πιθανό να μη σε καλύπτει ούτε η ασφαλιστική.
Επειδή ο φορτιστής έχει να κάνει και με το δημόσιο αγαθό παίζει ειδική ιστορία εκτός και αν νομίζεις πως αν πας και το αφήσεις μπροστά απο θέση ηλεκτρικού δε μπορεί ο βενζινάς να καλέσει την τροχαία να στο μαζέψουν, γιαυτο αν παιχτεί τέτοια ιστορία τρέχει όλο το μάρκετ να σε φέρει έξω σηκωτό να το ξεπαρκάρεις. Πιθανό να τον πίνει το μάρκετ επειδή δε το έχει διασφαλίσει. Εμένα μια φορά μου έτυχε και μόλις το ανέφερα στο μάρκετ έτρεχαν όλοι σα να είχε έρθει το ΣΔΟΕ για έλεγχο και βέβαια τον έβγαλαν έξω σηκωτό και το ξεπάρκαρε, με αντίστοιχες συγγνώμες.
Στην τελική μπορείς απλά να μην είσαι μλκς

Επειδή δε γνωρίζω τί θα πει
τον έβγαλαν σηκωτό, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούσω
από τα μεγάφωνα του εμπορικού καταστήματος, παρακαλείται ο κύριος τάδε να προσέλθει στο όχημα του ώστε να το μετακινήσει. Ή όταν πάω στο όχημα να το μετακινήσω να πω ένα συγνώμη για να μου τα κάνουν ζέπελιν. Εκτός αν έχω όρεξη οπότε τρολάρω το ψώνιο με το ηλεκτρικό που νομίζει ότι θα έρθει η αστυνομία και θα μου κόψει πρόστιμο.
Να διευκρινήσω ότι φυσικά και δεν παρκάρω ποτέ μα ποτέ, ούτε με αλάρμ, σε θέση ΑΜΕΑ. Αλλά συγμώμη, με τα ηλεκτρικά γελάω. Όταν το σουπερμάρκετ έχει 30 θέσεις φόρτισης άδειες υπάρχουν αυτοκίνητα μέχρι και εκεί που βάζουν τα καρότσια και έρχεται το ψώνιο με το ηλεκτρικό, έχει κενή θέση να παρκάρει και σου έρχεται για καυγά. Εκεί τρολάρω ασύστολα.

{Πολύ απλά μάλλον μόλις πετάχτηκε και είπε ειναι δικό μου, τον πήρε ο σεκιουριτάς χεράκι χεράκι(αυτο το είδα με τα μάτια μου) να το βγάλει απο τη θέση του.
Τωρα οκ μπορεί να θες να είσαι μλκς και να κάνεις κάτι που δεν επιτρέπεται, οκ δικαίωμα σου, αλλά γενικά να ξέρεις πως στο δρόμο κυκλοφορουν και πολύ πιο μλκς απο εσένα οπότε μη πολυμπλέκεις.
Όπως επίσης όταν παρκάρεις μλκισμένα επιτηδες για να πιάνεις δυο θέσεις μπορεί ο πιο μλκς απο εσένα με το χρέπι του να στο κάνει μουνι καπέλο γιατί έτσι. Εχει συμβεί αυτό.
Γενικά στο δρόμο ασε τις μαγκιές και τα τρολαρίσματα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 10:54
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:31
Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:15
btw χθες το απογευμα έγινε ένα σκηνικό στη γειτονιά που προσωπικά το καταφχαριστήθηκα
είναι ένας μλκς(του έχουν κάνει πολλές φορές συσταση ευγενικά αλλά κλασσικός ΔΥ τους γραφει στην πέτσα του) που παρκάρει πάντα έτσι τη μηχανή του για να πιάνει μια με δύο θέσεις πάρκινγκ για να παρκάρει το αυτοκίνητο και αυτός ή το μλκισμένο του με το φτιαγμένο κιτσαριό του .
χθες που πήγε να πάρει τη μηχανή για να βάλει πάλι το αμάξι κάποιος του είχε βάλει ένα λουκέτο στο δισκόφρενο.

+ 1
Να προσθέσω: σιδερώστρα στο πεζοδρόμιο, πορτοκαλί πλαστικοί κώνοι για να κρατάει το πάρκινγκ μπροστά στο σπίτι του.
Πριν μέρες σε εφημερία, έψαχνα να παρκάρω κάνα τέταρτο. Κάθε φορά, κάνοντας κύκλους περνούσα από το φαρμακείο και έβλεπα ότι μαζεύονταν κόσμος απέξω αφού έπρεπε να έχω ανοίξει πριν 5 λεπτά.
Οπότε πήγα εκεί που ο άλλος έβαζε τον πλαστικό κώνο, τον έβαλα στο πεζοδρόμιο και πάρκαρα.
Το βράδυ αργά που πήγα, μου είχαν αφήσει σημείωμα ότι "την επόμενη φορά θα καλέσουν την αστυνομία"

Τους το κόλλησα στην πόρτα του σπιτιού μαζί με ένα δικό μου που τους έγραφα ότι είμαι από το φαρμακείο και αν θέλουν να καλέσουμε την αστυνομία, κανένα πρόβλημα.
Ξέρεις από παλιά ότι είμαι από αυτούς που στα νιάτα μου έσπαγα καθρέπτες και γρατσούναγα οχήματα όταν πάρκαραν πάνω σε πεζοδρόμια. Αλλά μερικές φορές μην είσαι τόσο αφοριστικός. Κάποτε στην περιοχή μου έβλεπα και εγώ κάτι κώνους έξω από ένα σπίτι καλή ώρα. Έλεγα και εγώ να πάω να τους πάρω και να τους πετάξω. Τυχαία μία φορά περνούσα με το καρότσι με τα μικρά. Με ρωτάει το ένα, μπαμπά γιατί είναι οι κώνοι εκεί; Πριν προλάβω να του πω ότι κακώς είναι, βλέπω να φτάνει βανάκι, να βγάζει τους κώνους, να παρκάρει και να κατεβάζει παιδάκι που εύχεσαι κουράγιο στους δικούς του. Βγάζω το σκασμό, σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω. Τώρα γιατί δεν είχαν βάλει πινακίδες δεν ξέρω. Αλλά καμία φορά είναι αυτό που λένε
άκουσον μεν πάταξον δε.
Φιλικά πάντα.
-
Kauldron
από Kauldron » 13 Φεβ 2025, 11:06
micmic έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 08:46
Unique έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 08:00
Εμένα οι γυναίκες που δεν δίνουν προτεραιότητα. Δεν πά να καίγεται το αμάξι σου, δεν πρόκειται να σε αφήσουν. Μιλάμε για γαϊδούρια κανονικά.
Δεν είναι πάντα κακία. Έχω καταλάβει ότι πολλές φορές είναι φόβος.
Κάποιες γυναίκες έχουν καταφέρει μετά από μεγάλη προσπάθεια να πετύχουν τον σωστό συνδυασμό μοχλών και πεταλιών ώστε το αυτοκίνητο να πηγαίνει με μια σταθερή ταχύτητα κρατώντας λίγο πατημένο το γκάζι και χωρίς να κάνουν άλλες περίπλοκες κινήσεις όπως πχ πάτημα συμπλέκτη κτλ. Θα ήθελαν να σε αφήσουν να περάσεις αλλά δεν μπορούν γιατί μετά θα πρέπει να ξαναϋποστούν όλη αυτή την εξαιρετικά ψυχοφθόρα διαδικασία κινήσεων ώστε να επανέλθουν στην προτέρα κατάσταση. Το ίδιο και για τους ίδιους λόγους συμβαίνει και με πολλούς ηλικιωμένους.
Κατά τα άλλα δεν με εκνευρίζει πλέον καμμία οδηγική συμπεριφορά. Από τότε που οδήγησα πολλά χιλιόμετρα στο Nairobi και στο Nairobi-Nakuru highway, δεν φοβάμαι πλέον Χάρο.
Αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα να εντάξω στο ζεν μου, είναι το παρκάρισμα ό,που σου καβλώσει για να πάρεις πχ καφέ ή για να πεταχτείς "πέντε λεπτάκια" σ'ένα μαγαζί. Ή ακόμα και να κλείσεις μια λωρίδα κυκλοφορίας για να κάτσεις δυο ώρες να πιείς τον καφέ σου στο μαγαζί. Αυτό ναι, ομολογώ ότι αν είχα ερπυστριοφόρο θα πέρναγα από πάνω τους.

SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 13 Φεβ 2025, 11:11
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:54
btw χθες το απογευμα έγινε ένα σκηνικό στη γειτονιά που προσωπικά το καταφχαριστήθηκα
είναι ένας μλκς(του έχουν κάνει πολλές φορές συσταση ευγενικά αλλά κλασσικός ΔΥ τους γραφει στην πέτσα του) που παρκάρει πάντα έτσι τη μηχανή του για να πιάνει μια με δύο θέσεις πάρκινγκ για να παρκάρει το αυτοκίνητο και αυτός ή το μλκισμένο του με το φτιαγμένο κιτσαριό του .
χθες που πήγε να πάρει τη μηχανή για να βάλει πάλι το αμάξι κάποιος του είχε βάλει ένα λουκέτο στο δισκόφρενο.

+ 1
Να προσθέσω: σιδερώστρα στο πεζοδρόμιο, πορτοκαλί πλαστικοί κώνοι για να κρατάει το πάρκινγκ μπροστά στο σπίτι του.
Πριν μέρες σε εφημερία, έψαχνα να παρκάρω κάνα τέταρτο. Κάθε φορά, κάνοντας κύκλους περνούσα από το φαρμακείο και έβλεπα ότι μαζεύονταν κόσμος απέξω αφού έπρεπε να έχω ανοίξει πριν 5 λεπτά.
Οπότε πήγα εκεί που ο άλλος έβαζε τον πλαστικό κώνο, τον έβαλα στο πεζοδρόμιο και πάρκαρα.
Το βράδυ αργά που πήγα, μου είχαν αφήσει σημείωμα ότι "την επόμενη φορά θα καλέσουν την αστυνομία"

Τους το κόλλησα στην πόρτα του σπιτιού μαζί με ένα δικό μου που τους έγραφα ότι είμαι από το φαρμακείο και αν θέλουν να καλέσουμε την αστυνομία, κανένα πρόβλημα.
Ξέρεις από παλιά ότι είμαι από αυτούς που στα νιάτα μου έσπαγα καθρέπτες και γρατσούναγα οχήματα όταν πάρκαραν πάνω σε πεζοδρόμια. Αλλά μερικές φορές μην είσαι τόσο αφοριστικός. Κάποτε στην περιοχή μου έβλεπα και εγώ κάτι κώνους έξω από ένα σπίτι καλή ώρα. Έλεγα και εγώ να πάω να τους πάρω και να τους πετάξω. Τυχαία μία φορά περνούσα με το καρότσι με τα μικρά. Με ρωτάει το ένα, μπαμπά γιατί είναι οι κώνοι εκεί; Πριν προλάβω να του πω ότι κακώς είναι, βλέπω να φτάνει βανάκι, να βγάζει τους κώνους, να παρκάρει και να κατεβάζει παιδάκι που εύχεσαι κουράγιο στους δικούς του. Βγάζω το σκασμό, σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω. Τώρα γιατί δεν είχαν βάλει πινακίδες δεν ξέρω. Αλλά καμία φορά είναι αυτό που λένε
άκουσον μεν πάταξον δε.
Φιλικά πάντα.
Οκ, αλλά εν προκειμένω δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
Τους βάζει απλά για να κρατάει θέση μπροστά στο σπίτι του. Το έχω δει να τον βγάζει και να παρκάρει.
Όπως τον έχω δει να σταματάει με αλάρμ να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, να παιρνει το μηχανάκι από το πεζοδρόμιο και να το κατεβάζει οριζόντια στο δρόμο μπροστά από τον κωνο για να κρατήσει και δεύτερη θέση πάρκινγκ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ερμής
από Ερμής » 13 Φεβ 2025, 11:13

+ 1

Επίσης σε πολλές γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά πολλά απο τα πάρκινγκ σπιτιών(ειδικά παλιών μονοκατοικιών) είναι παράνομα.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 13 Φεβ 2025, 11:18
Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 11:13

+ 1

Επίσης σε πολλές γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά πολλά απο τα πάρκινγκ σπιτιών(ειδικά παλιών μονοκατοικιών) είναι παράνομα.
Εννοείται. Εδώ κολλάνε ένα αυτοκόλλητο και λένε μην παρκάρετε.
Η άλλη στην πυλωτή μπροστά έχει βάλει και στις 2 πόρτες πινακίδα πάρκινγκ. Απλά για να κρατάει 2 θέσεις μπροστά στο σπίτι της.
Εν τω μεταξύ ούτε ράμπα έχει, σκαλοπάτι έξτρα υπάρχει για να μπεις στην πυλωτή ενώ πίσω από την δεύτερη πόρτα της πυλωτής έχει 10 γλάστρες

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ερμής
από Ερμής » 13 Φεβ 2025, 11:46
Αυτο το μη παρκάρετε το έχω δει κολλημένο και σε δέντρο

, θα το βγάλω φωτο αν ειναι ακόμη εκεί το απογευμα.
btw γενικά όπως είπα και παραπάνω στον Εμπεδοκλή, στο δρόμο δεν ειναι να μπλέκεις, δε ξέρεις τι είναι ο άλλος.
Να περιμένει τώρα να του σκάσει ο μπουλούκος κομπιουτεράς γυαλάκιας με το ηλεκτρικό και τελικά να του βγεί το μαντρόσκυλο του Γιαννακόπουλου(όχι του τράκη, του άλλου, του χωριάτικου) με το e-tron.

-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 13 Φεβ 2025, 11:52

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 11:59
Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:50
Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:37
Επειδή ο φορτιστής έχει να κάνει και με το δημόσιο αγαθό παίζει ειδική ιστορία εκτός και αν νομίζεις πως αν πας και το αφήσεις μπροστά απο θέση ηλεκτρικού δε μπορεί ο βενζινάς να καλέσει την τροχαία να στο μαζέψουν, γιαυτο αν παιχτεί τέτοια ιστορία τρέχει όλο το μάρκετ να σε φέρει έξω σηκωτό να το ξεπαρκάρεις. Πιθανό να τον πίνει το μάρκετ επειδή δε το έχει διασφαλίσει. Εμένα μια φορά μου έτυχε και μόλις το ανέφερα στο μάρκετ έτρεχαν όλοι σα να είχε έρθει το ΣΔΟΕ για έλεγχο και βέβαια τον έβγαλαν έξω σηκωτό και το ξεπάρκαρε, με αντίστοιχες συγγνώμες.
Στην τελική μπορείς απλά να μην είσαι μλκς

από τα μεγάφωνα του εμπορικού καταστήματος, παρακαλείται ο κύριος τάδε να προσέλθει στο όχημα του ώστε να το μετακινήσει. Ή όταν πάω στο όχημα να το μετακινήσω να πω ένα συγνώμη για να μου τα κάνουν ζέπελιν. Εκτός αν έχω όρεξη οπότε τρολάρω το ψώνιο με το ηλεκτρικό που νομίζει ότι θα έρθει η αστυνομία και θα μου κόψει πρόστιμο.
Να διευκρινήσω ότι φυσικά και δεν παρκάρω ποτέ μα ποτέ, ούτε με αλάρμ, σε θέση ΑΜΕΑ. Αλλά συγμώμη, με τα ηλεκτρικά γελάω. Όταν το σουπερμάρκετ έχει 30 θέσεις φόρτισης άδειες υπάρχουν αυτοκίνητα μέχρι και εκεί που βάζουν τα καρότσια και έρχεται το ψώνιο με το ηλεκτρικό, έχει κενή θέση να παρκάρει και σου έρχεται για καυγά. Εκεί τρολάρω ασύστολα.

{Πολύ απλά μάλλον μόλις πετάχτηκε και είπε ειναι δικό μου, τον πήρε ο σεκιουριτάς χεράκι χεράκι(αυτο το είδα με τα μάτια μου) να το βγάλει απο τη θέση του.
Τωρα οκ μπορεί να θες να είσαι μλκς και να κάνεις κάτι που δεν επιτρέπεται, οκ δικαίωμα σου, αλλά γενικά να ξέρεις πως στο δρόμο κυκλοφορουν και πολύ πιο μλκς απο εσένα οπότε μη πολυμπλέκεις.
Όπως επίσης όταν παρκάρεις μλκισμένα επιτηδες για να πιάνεις δυο θέσεις μπορεί ο πιο μλκς απο εσένα με το χρέπι του να στο κάνει μουνι καπέλο γιατί έτσι. Εχει συμβεί αυτό.
Ε, καλά, τον πήγε ο σεκιουριτάς να το μετακινήσει. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Μην υπερβάλουμε. Μπορεί να είπε και ένα συγνώμη, τσάμπα είναι και τέλος. Δεν είναι το σηκωτός που λες.
Όσον αφορά τις δύο θέσεις, σιγά. Ο μαλάκας με χρέπι δεν έγινε μαλάκας επειδή είδε έναν να πιάνει δύο θέσεις. Αυτό είναι σίγουρο. Και μία θέση να πιάνει το μπροστινό του, έτσι και είναι μαλάκας θα του το κάνει πασχαλινό αυγό για να χωρέσει το χρέπι του. Δεν είναι επιχείρημα αυτό.
Όσον αφορά τα τρολαρίσματα, τον κόβεις τον άλλον. Άλλο να τον δεις με volvo 100.000 και άλλο με vw up που νομίζει ότι έπιασε τον πάπα από τα ιδιαίτερα...
-
micmic
- Phorum.gr user: micmic
από micmic » 13 Φεβ 2025, 12:01
Αν δεν ήταν μπουρδέλο το κράτος δεν έπρεπε να ασχολείται καθόλου ο κόσμος με αυτά. Ένα τηλεφωνάκι στην κατάλληλη υπηρεσία του δήμου και ο μάγκας που πιάνει χώρο για το αγγούρι του να έτρωγε τόσο πήδημα που να μη μπορούσε να οδηγήσει για ένα μήνα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Ερμής
από Ερμής » 13 Φεβ 2025, 12:02
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 11:59

Ε, καλά, τον πήγε ο σεκιουριτάς να το μετακινήσει. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Μην υπερβάλουμε. Μπορεί να είπε και ένα συγνώμη, τσάμπα είναι και τέλος. Δεν είναι το σηκωτός που λες.
Όσον αφορά τις δύο θέσεις, σιγά. Ο μαλάκας με χρέπι δεν έγινε μαλάκας επειδή είδε έναν να πιάνει δύο θέσεις. Αυτό είναι σίγουρο. Και μία θέση να πιάνει το μπροστινό του, έτσι και είναι μαλάκας θα του το κάνει πασχαλινό αυγό για να χωρέσει το χρέπι του. Δεν είναι επιχείρημα αυτό.
Όσον αφορά τα τρολαρίσματα, τον κόβεις τον άλλον. Άλλο να τον δεις με volvo 100.000 και άλλο με vw up που νομίζει ότι έπιασε τον πάπα από τα ιδιαίτερα...
ε πες το έτσι πως κάνεις το μάγκα εκει που νομιζεις πως σε παίρνει.
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 12:09
Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:02
Εννοείται. Όποιος κάνει το μάγκα εκεί που δεν τον παίρνει είναι ηλίθιος. Είπαμε, ζητάω και κανένα συγνώμη που και που ακόμη και στον μπουλούκο.
Κατά τα λοιπά 2χρόνια τώρα δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Και ξέρεις από που την έμαθα τη δουλειά και γνωρίζω ότι δεν έχει συνέπειες; Μου το είπε ένας τύπος σε γνωστή αλυσίδα ιδιωτικών πάρκινγκ όταν είχα πάει να παρκάρω και δεν είχε κενές θέσεις. Τον ρωτάω, καθαρά και ξάστερα.
Δεν έχει ελεύθερες θέσεις αλλού εκτός αυτών της φόρτισης, μπορώ να το βάλω ή να φύγω;. Μου απαντά.
Ναι μπορείς να το βάλεις και μη φοβάσαι δεν μπορεί να σου κάνει κανείς τίποτε.
Κατά τα λοιπά, ευχαριστώ για τις συμβουλές και φροντίζω να αποφεύγω τους καυγάδες στο δρόμο. Αλλά συγνώμη δε θα ταλαιπωρηθώ για να χωρέσει άλλος ένας να παρκάρει με την πιθανότητα να μου κάνει ζημιά ή επειδή το ψώνιο με το ηλεκτρικό βρήκε 59 θέσεις άδειες και όχι 60.
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 12:16
micmic έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:01
Αν δεν ήταν μπουρδέλο το κράτος δεν έπρεπε να ασχολείται καθόλου ο κόσμος με αυτά. Ένα τηλεφωνάκι στην κατάλληλη υπηρεσία του δήμου και ο μάγκας που πιάνει χώρο για το αγγούρι του να έτρωγε τόσο πήδημα που να μη μπορούσε να οδηγήσει για ένα μήνα.
Καλά μη σκιστείς. Οι κλήσεις από το δήμο αν δεν έχουν αφαίρεση πινακίδων για αντικοινωνική συμπεριφορά συνήθως σβήνονται στην πενταετία. Εκτός αν θέλεις φορολογική ενημερότητα από το δήμο.
Πάρε ένα τυχαίο παράδειγμα από εδώ.
https://diavgeia.gov.gr/search?advanced ... :59:59)%5D
Σπάνια πληρώνει κανείς την κλήση του. Ο νόμος του Βορίδη, που σημειοτέον είχε κάτι δεκάδες κλήσεις στο όνομα του, απαλλάσει στην πενταετία τον παραβάτη, όπως και αν γραφτεί το κυπαρισσί ως πράσινο ή δεν σταλεί γράμμα άμεσα...
-
Ερμής
από Ερμής » 13 Φεβ 2025, 12:20
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:09
Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:02
Εννοείται. Όποιος κάνει το μάγκα εκεί που δεν τον παίρνει είναι ηλίθιος. Είπαμε, ζητάω και κανένα συγνώμη που και που ακόμη και στον μπουλούκο.
Κατά τα λοιπά 2χρόνια τώρα δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Και ξέρεις από που την έμαθα τη δουλειά και γνωρίζω ότι δεν έχει συνέπειες; Μου το είπε ένας τύπος σε γνωστή αλυσίδα ιδιωτικών πάρκινγκ όταν είχα πάει να παρκάρω και δεν είχε κενές θέσεις. Τον ρωτάω, καθαρά και ξάστερα.
Δεν έχει ελεύθερες θέσεις αλλού εκτός αυτών της φόρτισης, μπορώ να το βάλω ή να φύγω;. Μου απαντά.
Ναι μπορείς να το βάλεις και μη φοβάσαι δεν μπορεί να σου κάνει κανείς τίποτε.
Κατά τα λοιπά, ευχαριστώ για τις συμβουλές και φροντίζω να αποφεύγω τους καυγάδες στο δρόμο. Αλλά συγνώμη δε θα ταλαιπωρηθώ για να χωρέσει άλλος ένας να παρκάρει με την πιθανότητα να μου κάνει ζημιά ή επειδή το ψώνιο με το ηλεκτρικό βρήκε 59 θέσεις άδειες και όχι 60.
Δε σου λέει κανείς πως ο άλλος μεσα στο χρέπι δεν είναι απο τρελός που θα σε κάνει μπαούλο, μέχρι τρελός με σιδερικό.
Φιλικά στο λέω.
Απο τη στιγμή που κάτι δεν επιτρέπεται, ναι θα ταλαιπωρηθώ, δεν είμαι ο κλασσικός γυφτελληναρας, σορρυ.
Επίσης αν το ψώνιο με το ηλεκτρικο βρήκε 59, αλλες τόσες θα βρει και ο γυφτουλας.
Αρά δυο φορές μλκς που του αρέσει να του το λένε κιόλας.
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
11 Απρ 2025, 00:02
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 621 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Οκτ 2023, 09:23
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 957 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
10 Οκτ 2023, 20:16
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.