Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
Re: Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
οτι υπαρχουν και αλλοι οδηγοι εκτος απο μενα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι σε αυτά που σου έγραψα. Δεν τσακώνεσαι ποτέ με κάποιον που έχει ένα χρέπι, είτε μπαλαμός, είτε γύφτος. Αυτό που σου τόνισα είναι ότι αυτός με το χρέπι, αν είναι στο προφίλ που αναφέρεις, δεν πρόκειται να πει, α ωραία αυτός μπροστά έχει αφήσει χώρο για ένα ακόμη αυτοκίνητο, ας παρκάρω όμως με προσοχή μη του το κάνω σαν το δικό μου., θα πει Έχει χώρο εδώ θα παρκάρω με προφυλακτήρα. Αν όμως όσο και να θέλει να το στριμώξει του λείπει ένα μέτρο κατά πάσα πιθανότητα θα πάει να το βάλει πάνω στη ράμπα πιο πέρα. Δεν αφήνεις ποτέ στον άλλο χώρο τόσο ώστε μπορεί να παρκάρει αλλά οριακά. Θα γίνει η μαλακία. Καλύτερα να το βάλει έτσι ώστε να μη χωράει άλλος. Και σε αυτό είμαι κάθετος. Έχω πληρώσει φαναρτζή και ξέρω.Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:20Δε σου λέει κανείς πως ο άλλος μεσα στο χρέπι δεν είναι απο τρελός που θα σε κάνει μπαούλο, μέχρι τρελός με σιδερικό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:09Εννοείται. Όποιος κάνει το μάγκα εκεί που δεν τον παίρνει είναι ηλίθιος. Είπαμε, ζητάω και κανένα συγνώμη που και που ακόμη και στον μπουλούκο.
Κατά τα λοιπά 2χρόνια τώρα δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Και ξέρεις από που την έμαθα τη δουλειά και γνωρίζω ότι δεν έχει συνέπειες; Μου το είπε ένας τύπος σε γνωστή αλυσίδα ιδιωτικών πάρκινγκ όταν είχα πάει να παρκάρω και δεν είχε κενές θέσεις. Τον ρωτάω, καθαρά και ξάστερα. Δεν έχει ελεύθερες θέσεις αλλού εκτός αυτών της φόρτισης, μπορώ να το βάλω ή να φύγω;. Μου απαντά. Ναι μπορείς να το βάλεις και μη φοβάσαι δεν μπορεί να σου κάνει κανείς τίποτε.
Κατά τα λοιπά, ευχαριστώ για τις συμβουλές και φροντίζω να αποφεύγω τους καυγάδες στο δρόμο. Αλλά συγνώμη δε θα ταλαιπωρηθώ για να χωρέσει άλλος ένας να παρκάρει με την πιθανότητα να μου κάνει ζημιά ή επειδή το ψώνιο με το ηλεκτρικό βρήκε 59 θέσεις άδειες και όχι 60.
Φιλικά στο λέω.
Απο τη στιγμή που κάτι δεν επιτρέπεται, ναι θα ταλαιπωρηθώ, δεν είμαι ο κλασσικός γυφτελληναρας, σορρυ.
Επίσης αν το ψώνιο με το ηλεκτρικο βρήκε 59, αλλες τόσες θα βρει και ο γυφτουλας.
Αρά δυο φορές μλκς που του αρέσει να του το λένε κιόλας.
Εννοούσα για τις θέσεις του ηλεκτρικού.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:34Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι σε αυτά που σου έγραψα. Δεν τσακώνεσαι ποτέ με κάποιον που έχει ένα χρέπι, είτε μπαλαμός, είτε γύφτος. Αυτό που σου τόνισα είναι ότι αυτός με το χρέπι, αν είναι στο προφίλ που αναφέρεις, δεν πρόκειται να πει, α ωραία αυτός μπροστά έχει αφήσει χώρο για ένα ακόμη αυτοκίνητο, ας παρκάρω όμως με προσοχή μη του το κάνω σαν το δικό μου., θα πει Έχει χώρο εδώ θα παρκάρω με προφυλακτήρα. Αν όμως όσο και να θέλει να το στριμώξει του λείπει ένα μέτρο κατά πάσα πιθανότητα θα πάει να το βάλει πάνω στη ράμπα πιο πέρα. Δεν αφήνεις ποτέ στον άλλο χώρο τόσο ώστε μπορεί να παρκάρει αλλά οριακά. Θα γίνει η μαλακία. Καλύτερα να το βάλει έτσι ώστε να μη χωράει άλλος. Και σε αυτό είμαι κάθετος. Έχω πληρώσει φαναρτζή και ξέρω.Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:20Δε σου λέει κανείς πως ο άλλος μεσα στο χρέπι δεν είναι απο τρελός που θα σε κάνει μπαούλο, μέχρι τρελός με σιδερικό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:09
Εννοείται. Όποιος κάνει το μάγκα εκεί που δεν τον παίρνει είναι ηλίθιος. Είπαμε, ζητάω και κανένα συγνώμη που και που ακόμη και στον μπουλούκο.
Κατά τα λοιπά 2χρόνια τώρα δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Και ξέρεις από που την έμαθα τη δουλειά και γνωρίζω ότι δεν έχει συνέπειες; Μου το είπε ένας τύπος σε γνωστή αλυσίδα ιδιωτικών πάρκινγκ όταν είχα πάει να παρκάρω και δεν είχε κενές θέσεις. Τον ρωτάω, καθαρά και ξάστερα. Δεν έχει ελεύθερες θέσεις αλλού εκτός αυτών της φόρτισης, μπορώ να το βάλω ή να φύγω;. Μου απαντά. Ναι μπορείς να το βάλεις και μη φοβάσαι δεν μπορεί να σου κάνει κανείς τίποτε.
Κατά τα λοιπά, ευχαριστώ για τις συμβουλές και φροντίζω να αποφεύγω τους καυγάδες στο δρόμο. Αλλά συγνώμη δε θα ταλαιπωρηθώ για να χωρέσει άλλος ένας να παρκάρει με την πιθανότητα να μου κάνει ζημιά ή επειδή το ψώνιο με το ηλεκτρικό βρήκε 59 θέσεις άδειες και όχι 60.
Φιλικά στο λέω.
Απο τη στιγμή που κάτι δεν επιτρέπεται, ναι θα ταλαιπωρηθώ, δεν είμαι ο κλασσικός γυφτελληναρας, σορρυ.
Επίσης αν το ψώνιο με το ηλεκτρικο βρήκε 59, αλλες τόσες θα βρει και ο γυφτουλας.
Φαναρτζή έχουμε πληρώσει όλοι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Τώρα που θα τον πιεις με τις πεζοδρομήσεις θα τα πούμε. Αλλά και πάλι παρακάλα να κυβερνά ο Πελετίδης μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Να μην έχει δημοτική αστυνομία, παρκόμετρα και να έχει τζάμπα πάρκινγκ στο λιμάνι. Γιατί με το που θα αναλάβει άλλος θα πονέσει και η τσέπη σου.
-
Δύο χρόνια το βάζω και είμαι καλά. Και όπως σου έγραψα το πρωτοέβαλα όταν ο υπεύθυνος του πάρκινγκ με προέτρεψε. Οι τύποι που νομίζουν ότι έγιναν σπουδαίοι επειδή πήραν τον up sorry, άστους να χαλιούνται...Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:35Εννοούσα για τις θέσεις του ηλεκτρικού.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:34Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι σε αυτά που σου έγραψα. Δεν τσακώνεσαι ποτέ με κάποιον που έχει ένα χρέπι, είτε μπαλαμός, είτε γύφτος. Αυτό που σου τόνισα είναι ότι αυτός με το χρέπι, αν είναι στο προφίλ που αναφέρεις, δεν πρόκειται να πει, α ωραία αυτός μπροστά έχει αφήσει χώρο για ένα ακόμη αυτοκίνητο, ας παρκάρω όμως με προσοχή μη του το κάνω σαν το δικό μου., θα πει Έχει χώρο εδώ θα παρκάρω με προφυλακτήρα. Αν όμως όσο και να θέλει να το στριμώξει του λείπει ένα μέτρο κατά πάσα πιθανότητα θα πάει να το βάλει πάνω στη ράμπα πιο πέρα. Δεν αφήνεις ποτέ στον άλλο χώρο τόσο ώστε μπορεί να παρκάρει αλλά οριακά. Θα γίνει η μαλακία. Καλύτερα να το βάλει έτσι ώστε να μη χωράει άλλος. Και σε αυτό είμαι κάθετος. Έχω πληρώσει φαναρτζή και ξέρω.Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:20
Δε σου λέει κανείς πως ο άλλος μεσα στο χρέπι δεν είναι απο τρελός που θα σε κάνει μπαούλο, μέχρι τρελός με σιδερικό.
Φιλικά στο λέω.
όπως νομίζεις. Αφου θες να εισαι ελληναριό, ας εισαι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:39Δύο χρόνια το βάζω και είμαι καλά. Και όπως σου έγραψα το πρωτοέβαλα όταν ο υπεύθυνος του πάρκινγκ με προέτρεψε. Οι τύποι που νομίζουν ότι έγιναν σπουδαίοι επειδή πήραν τον up sorry, άστους να χαλιούνται...Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:35Εννοούσα για τις θέσεις του ηλεκτρικού.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:34
Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι σε αυτά που σου έγραψα. Δεν τσακώνεσαι ποτέ με κάποιον που έχει ένα χρέπι, είτε μπαλαμός, είτε γύφτος. Αυτό που σου τόνισα είναι ότι αυτός με το χρέπι, αν είναι στο προφίλ που αναφέρεις, δεν πρόκειται να πει, α ωραία αυτός μπροστά έχει αφήσει χώρο για ένα ακόμη αυτοκίνητο, ας παρκάρω όμως με προσοχή μη του το κάνω σαν το δικό μου., θα πει Έχει χώρο εδώ θα παρκάρω με προφυλακτήρα. Αν όμως όσο και να θέλει να το στριμώξει του λείπει ένα μέτρο κατά πάσα πιθανότητα θα πάει να το βάλει πάνω στη ράμπα πιο πέρα. Δεν αφήνεις ποτέ στον άλλο χώρο τόσο ώστε μπορεί να παρκάρει αλλά οριακά. Θα γίνει η μαλακία. Καλύτερα να το βάλει έτσι ώστε να μη χωράει άλλος. Και σε αυτό είμαι κάθετος. Έχω πληρώσει φαναρτζή και ξέρω.
α, αν σημειωσω και οτι με εκνευριζει που δεν επιτρεπεται να κουβαλαμε rpg.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:22Εννοείται όταν μπορώ πιάνω δύο θέσεις ή στα σούπερμάρκετ παρκάρω σε θέση φόρτισης ηλεκτρικού. Σιγά μην το παρκάρω έτσι ώστε να έρθει ο άλλος να μου το κάνει πασχαλινό αυγό για να παρκάρει εμπρός, πίσω ή αριστερά, δεξιά...Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:15πέντε πράγματα
1)κινηση
2)κινηση
3)κίνηση
4)κίνηση
5) να μη βρίσκω πάρκινγκ επειδή κάποιος έχει παρκάρει έτσι για να είναι και καλά άνετος και έχει πιάσει δυο θέσεις.
btw χθες το απογευμα έγινε ένα σκηνικό στη γειτονιά που προσωπικά το καταφχαριστήθηκα
είναι ένας μλκς(του έχουν κάνει πολλές φορές συσταση ευγενικά αλλά κλασσικός ΔΥ τους γραφει στην πέτσα του) που παρκάρει πάντα έτσι τη μηχανή του για να πιάνει μια με δύο θέσεις πάρκινγκ για να παρκάρει το αυτοκίνητο και αυτός ή το μλκισμένο του με το φτιαγμένο κιτσαριό του .
χθες που πήγε να πάρει τη μηχανή για να βάλει πάλι το αμάξι κάποιος του είχε βάλει ένα λουκέτο στο δισκόφρενο.
οποτε μπορεις να μπεις σε ενα βενζιναδικο, που ειναι ιδιωτικος χωρος, να παρκαρεις μπροστα απο τις αντλιες, και να φυγεις να πας να κανεις τη δουλεια σου, δεν εχει αρμοδιοτητα η τροχαια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:34Όχι. Σε ιδιωτικό χώρο δεν έχει αρμοδιότητα η τροχαία. Δεν μπορεί να σου κόψει πρόστιμο ή να σου πάρει πινακίδες. Δεν έχει νόημα να το ψάχνω ώστε να σε πείσω. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Ισχύει. Για να καταλάβεις, έτσι και τρακάρεις σε ιδιωτικό πάρκιγνκ, προφανώς χωρίς νεκρούς και τραυματίες, είναι πιθανό να μη σε καλύπτει ούτε η ασφαλιστική.Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:26Απλά αν έρθει κάποιος με ηλεκτρικό και έχεις πιάσει παπάτζα τη θέση θα σε πάρουν σηκωτό να ξεπαρκάρεις αλλιώς έχει πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων ακόμη και σε ιδιωτικό χώρο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:22
Εννοείται όταν μπορώ πιάνω δύο θέσεις ή στα σούπερμάρκετ παρκάρω σε θέση φόρτισης ηλεκτρικού. Σιγά μην το παρκάρω έτσι ώστε να έρθει ο άλλος να μου το κάνει πασχαλινό αυγό για να παρκάρει εμπρός, πίσω ή αριστερά, δεξιά...
το ξέρω γιατί έχω πετύχει μλκ που ειχε παρκάρει το ρδέλο του την ώρα που ήθελα να βάλω ρεύμα. Ήρθε και ζήτησε και χίλια συγγνώμη.
Και απο ότι είχα μάθει τον πίνει με πρόστιμο και το μάρκετ που δεν έχει φροντίσει να διασφαλίσει τις θεσεις.
Edit. Βρήκα κάτι εύκολο για να σε πείσω.
https://www.zarpanews.gr/gnorizete-toys ... g_rewarded
Αν έχεις ακούσει ή έχεις δει πρόστιμο ή αφαίρεση πινακίδων σε ιδιωτικό χώρο παρκινγκ, θα ήθελα να με ενημερώσεις. Πρόσεξε. Όχι τι πιστεύεις. Τί γνωρίζεις ότι έχει συμβεί.

Αυτοί που σε παρατηρούνε και κουνάνε το δάχτυλο χωρίς να έχουν καν την κοινή λογική και τελικά δεν γνωρίζουν και τον ΚΟΚ . Πολλοί από αυτό το είδος κατεβαίνουν κάτω για φασαρία, ενώ έχουν περάσει στοπ και έχουν παραβιάσει προτεραιότητα αλλά δερν έχουν ούτε το ελάχιστο IQ για να καταλάβουν ποιος έχει προτεραιότητα , χάνεις τα λόγια σου. Επίσης αυτοί που δεν κατανοούν οτι αν είναι πισω 50 μέτρα δεν πρέπει να τους περιμένεις γιατί εδώ δεν είναι η στάνη τους, είναι πόλη. Ενα άλλο είδος δυστυχώς όχι υπο εξαφάνιση γιατί μπορεί να πεθαίνουν απο τ α τροχαία αλλά είναι σαν την λερναία ύδρα, είναι οι γλήγοροι και ανέμελοι. Αισθάνεσαι ανάπηρος μπροστά τους που δεν μπορείς να πας με 120 στην κλειστή περιφερειακή θεσσαλονίκης με τη λάθος διαγράμμιση που σε στέλνει στην κολώνα, μέχρι να τους δεις να καρφώνονται στον μπροστά και να φωνάζουν μετά ότι έφταιγε ο άλλος που ακολούθησε τη διαγράμμιση, γιατί ναι ρε μπούστηδες δεν ισχύει η διαγράμμιση αλλά η απο μνήμης διαδρομή γιατί εμείς περνάμε κάθε μέρα απο δω γαμώ το σπίτι σας όλοι που θα με πείτε εμένα πως να οδηγώ που ήμουν οδηγός απο τα 12 .
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
δεν ειναι θεσεις παρκικ για ηλεκτρικα.
ειναι θεσεις φορτισης.
αμα δε φορτιζεις, ξεκουμπιζεσαι, κι ας εχεις ηλεκτρικο.
μα αυτο του ειπα παραπάνω.Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:49οποτε μπορεις να μπεις σε ενα βενζιναδικο, που ειναι ιδιωτικος χωρος, να παρκαρεις μπροστα απο τις αντλιες, και να φυγεις να πας να κανεις τη δουλεια σου, δεν εχει αρμοδιοτητα η τροχαια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:34Όχι. Σε ιδιωτικό χώρο δεν έχει αρμοδιότητα η τροχαία. Δεν μπορεί να σου κόψει πρόστιμο ή να σου πάρει πινακίδες. Δεν έχει νόημα να το ψάχνω ώστε να σε πείσω. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Ισχύει. Για να καταλάβεις, έτσι και τρακάρεις σε ιδιωτικό πάρκιγνκ, προφανώς χωρίς νεκρούς και τραυματίες, είναι πιθανό να μη σε καλύπτει ούτε η ασφαλιστική.Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 10:26
Απλά αν έρθει κάποιος με ηλεκτρικό και έχεις πιάσει παπάτζα τη θέση θα σε πάρουν σηκωτό να ξεπαρκάρεις αλλιώς έχει πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων ακόμη και σε ιδιωτικό χώρο.
το ξέρω γιατί έχω πετύχει μλκ που ειχε παρκάρει το ρδέλο του την ώρα που ήθελα να βάλω ρεύμα. Ήρθε και ζήτησε και χίλια συγγνώμη.
Και απο ότι είχα μάθει τον πίνει με πρόστιμο και το μάρκετ που δεν έχει φροντίσει να διασφαλίσει τις θεσεις.
Edit. Βρήκα κάτι εύκολο για να σε πείσω.
https://www.zarpanews.gr/gnorizete-toys ... g_rewarded
Αν έχεις ακούσει ή έχεις δει πρόστιμο ή αφαίρεση πινακίδων σε ιδιωτικό χώρο παρκινγκ, θα ήθελα να με ενημερώσεις. Πρόσεξε. Όχι τι πιστεύεις. Τί γνωρίζεις ότι έχει συμβεί.
Επίσης το άλλο.
Εστω οτι εισαι με το παιδί σου στο αμάξι και το αφήνεις κάπου που γράφει πως δεν επιτρέπεται και σε ρωτάει "Μπαμπα εδω δε επιτρέπεται, γιατί το αφήνεις;"
Τι του απαντάς;
ματοτσικλετα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 12:37Τώρα που θα τον πιεις με τις πεζοδρομήσεις θα τα πούμε. Αλλά και πάλι παρακάλα να κυβερνά ο Πελετίδης μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Να μην έχει δημοτική αστυνομία, παρκόμετρα και να έχει τζάμπα πάρκινγκ στο λιμάνι. Γιατί με το που θα αναλάβει άλλος θα πονέσει και η τσέπη σου.
και παλι, δεν πλησιαζω κεντρο. και να πλησιαζα, εχω 2 θεσεις καβατζα, γι απαρτη μου.
συγνωμη αλλα κι ολοι οι υπολοιποι το ιδιο ειπαν, με αλλα λογια

Φρέσκο πρωινό,μου τον ψιλοεμάμησε κάποιος περνώντας τον καθρέφτη.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;
από Communio Sancta » 06 Απρ 2025, 19:21 » σε Μαγειρική - 2 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
11 Απρ 2025, 00:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 621 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Οκτ 2023, 09:23