Έχουν πέσει γιατί οι VCs δεν πετάνε τα λεφτά λες και τα χέζουν τα ξωτικά του ουρανίου τόξου. Δεν έχει καμία σχέση με κανένα "AI".ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:24για σιγά ρε περίεργοι. δλδ το γράφημα είναι μπαρμπούτσαλα; δεν έχουν πέσει οι ανοικτές θέσεις; ή λέτε ότι έχουν πέσει, αλλά ο λόγος είναι άλλος;
Coding is DEAD!
Re: Coding is DEAD!
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Γιατί που ήταν data driven το tweet που έβαλες; Έχει κυριολεκτικά ένα ηλίθιο διάγραμμα και ο μαν γράφει τη γνώμη του. Απαντάω και εγώ στο ίδιο ύφος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:53Μεχ, ακόμα δεν είναι data driven η απάντηση σου. Μερικά statements έκανες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Dwarven Blacksmith
Οκ δεκτό, τη δεύτερη φορά ήταν ένα take τουλάχιστον. Πληροφοριακά δεν είμαι layman, σε SaaS δουλεύω.klg έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:57Γιατί που ήταν data driven το tweet που έβαλες; Έχει κυριολεκτικά ένα ηλίθιο διάγραμμα και ο μαν γράφει τη γνώμη του. Απαντάω και εγώ στο ίδιο ύφος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:53Μεχ, ακόμα δεν είναι data driven η απάντηση σου. Μερικά statements έκανες.

Για πες expert το δικό σου take. Που δεν είσαι layman μαλάκα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:59Οκ δεκτό, τη δεύτερη φορά ήταν ένα take τουλάχιστον. Πληροφοριακά δεν είμαι layman, σε SaaS δουλεύω.klg έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:57Γιατί που ήταν data driven το tweet που έβαλες; Έχει κυριολεκτικά ένα ηλίθιο διάγραμμα και ο μαν γράφει τη γνώμη του. Απαντάω και εγώ στο ίδιο ύφος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:53Μεχ, ακόμα δεν είναι data driven η απάντηση σου. Μερικά statements έκανες.
- Dwarven Blacksmith
Σε αυτόν δηλαδή απάντησες σε ανάλογο ύφος, παρότι δεν μας διαβάζει, αλλά εμένα θα με βρίσεις παρότι δεν σε έβρισα; Δε γαμιεσαι λέω εγώ;klg έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 18:01Για πες expert το δικό σου take. Που δεν είσαι layman μαλάκα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:59Οκ δεκτό, τη δεύτερη φορά ήταν ένα take τουλάχιστον. Πληροφοριακά δεν είμαι layman, σε SaaS δουλεύω.

- Bill Hicks
το FRED που κουοτάρει ο τουϊτεράς λέει ότι ήτονε λόγω tech-hiring bubble και ουχί λόγω Aiii.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:24για σιγά ρε περίεργοι. δλδ το γράφημα είναι μπαρμπούτσαλα; δεν έχουν πέσει οι ανοικτές θέσεις; ή λέτε ότι έχουν πέσει, αλλά ο λόγος είναι άλλος;

https://fredblog.stlouisfed.org/2023/03 ... ng-bubble/?
AiiiShow
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Dwarven Blacksmith
Αυτό το take το ξέρουν όλοι, ακόμα κι ο ίδιος το έκανε acknowledge.Bill Hicks έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 18:05το FRED που κουοτάρει ο τουϊτεράς λέει ότι ήτονε λόγω tech-hiring bubble και ουχί λόγω Aiii.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:24για σιγά ρε περίεργοι. δλδ το γράφημα είναι μπαρμπούτσαλα; δεν έχουν πέσει οι ανοικτές θέσεις; ή λέτε ότι έχουν πέσει, αλλά ο λόγος είναι άλλος;
https://fredblog.stlouisfed.org/2023/03 ... ng-bubble/?AiiiShow

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Bill Hicks

edit: τμλκτοΣΑΤΑΝΙΚΟ ακόμα γελάω!

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- hellegennes
Ναι. Είναι. Οι δουλειές στον τομέα IT δεν έχουν μειωθεί.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:24για σιγά ρε περίεργοι. δλδ το γράφημα είναι μπαρμπούτσαλα; δεν έχουν πέσει οι ανοικτές θέσεις; ή λέτε ότι έχουν πέσει, αλλά ο λόγος είναι άλλος;

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σωστο. Και επίσης το «tech sector» πρέπει να περιλαμβάνει και άλλα εκτός απο ντεβ και οπς, help desk
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
μαν μου, δε μπλέκεις με πληροφορικάριους. Δεν μπλέκεις!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Ναι, γιατί ένα διάγραμμα με 100 ανοιχτές θέσεις έχει μεγαλύτερο βάρος από ένα διάγραμμα που δείχνει το συνολικό ύψος των θέσεων εργασίας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 19:22Smooth, κανείς δεν είδε ότι προσπέρασες το "ανοικτές".
Αν ήταν αλήθεια δεν θα αυξάνονταν οι θέσεις, θα έμεναν στάσιμες. Γιατί αυτό που ισχυρίζεται ο... "μπρο", είναι ότι μειώνονται οι νέες θέσεις και μάλιστα με δραματικό ρυθμό. Αυτό θα φαινόταν αρχικά σαν πλατό και αργότερα μείωση, γιατί κάποιοι πεθαίνουν και βγαίνουν στην σύνταξη κάθε χρόνο.
Συγγνώμη, αλλά αν κάποιος τομέας μειώνεται είναι σίγουρα του help desk. Εδώ και χρόνια όλες οι εταιρείες μεταβαίνουν σταδιακά σε αυτόματα help desk.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 19:55Σωστο. Και επίσης το «tech sector» πρέπει να περιλαμβάνει και άλλα εκτός απο ντεβ και οπς, help desk
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Ότι η αγορά είναι λιγότερο χοτ σημερα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Εγώ πάντως δεν υιοθετώ κάποιο ισχυρισμό. Σίγουρα το να λες ότι περιμένεις ότι θα χρειαστείς λιγότερους λόγω ΑΙ είναι πιο σέξι από το να λες ότι απλώς κόβεις κόστη γιατί περιμένεις ύφεση. Μπορεί αυτό να συμβαίνει και ακόμα να μην έχουμε leading indicators.
Εγώ πάντως δεν υιοθετώ κάποιο ισχυρισμό. Σίγουρα το να λες ότι περιμένεις ότι θα χρειαστείς λιγότερους λόγω ΑΙ είναι πιο σέξι από το να λες ότι απλώς κόβεις κόστη γιατί περιμένεις ύφεση. Μπορεί αυτό να συμβαίνει και ακόμα να μην έχουμε leading indicators.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
10 Απρ 2024, 22:15
-