Όμορφες plus size γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Όμορφες plus size γυναίκες
The Rebel, πάντα είχα αυτήν την απορία, μήπως είσαι Αφροαμερικανός από το Μπρονξ; Τα γούστα σου στις γυναίκες είναι πολύ τραπικά.
Πριν πολλα χρονια σε ενα μακρυνο γαλαξια στη σαλλλλονικη στα μαγειρεια του Ταγματος Διαβιβασεων εψηνα βουβαλισια σπαλομπριΤζολαvantono έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 21:43Μα και ασπρόμαυρες φωτός?Αγις έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 20:50To plus size αγαμητα κοθωνια - που θα τον μπηγατε κ σε ανακοντα αν καποιοι της κραταγαν το κεφαλι - κ μαλακισμενες που εισαστε σαν το σχεδιο της Μισελεν για τα ελαστικατης ειναι απο την πρωτη φωτογραφια εως την δευτερη - τα αλλα ειναι για μελετητες της φυσητηρας φαλαινας
Σωστός κολτοριάρης παλαιοκουπίτης είσαι ρε παιδί μου
Θα σου πήγαινε να παίζεις σε ταινία με σάουντρακ του Μορικόνε εσύ, να τρως σπαλομπριτζόλα βούβαλου μέσα σε σαλούν
Εμφανιστηκε ομως ο ελεγχος απο την ανωτερα αρχη κ μου επιβληθη η ποινη
'' Στερηση απομακρυνσης επι τετραημερον απο την οικια του διοτι Αξιωματικος Υπηρεσιας ων -επιδοθη εις την παρασκευη αλλοτριων εδεσματων ''
Μεγαλυτερο παρασημο δεν θα μπορουσε να μου δωσει ο ΕΣ
* Προτιμω Νινο Ροτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 13 Φεβ 2025, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Πριν ή αφού έβγαλες το τανκς για βόλτα στην Τούμπα;Αγις έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 21:58Πριν πολλα χρονια σε ενα μακρυνο γαλαξια στη σαλλλλονικη στα μαγειρεια του Ταγματος Διαβιβασεων εψηνα βουβαλισια σπαλομπριΤζολα
Εμφανιστηκε ομως ο ελεγχος απο την ανωτερα αρχη κ μου επιβληθη η ποινη
'' Στερηση απομακρυνσης επι τετραημερον απο την οικια του διοτι Αξιωματικος Υπηρεσιας ων -επιδοθη εις την παρασκευη αλλοτριων εδεσματων ''
Μεγαλυτερο παρασημο δεν θα μπορουσε να μου δωσει ο ΕΣ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Καμιά πορνοστάρ μπορείτε να προτείνετε;
Ονοματάκι
Ονοματάκι
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Φιλε αυτο δεν ειναι πλας σαιζ,αν βγαλεις τα βυζια θα μεινουν 40 κιλα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Rebel ,δοκίμασες να τον βάλεις ποτέ ή χάθηκε στο μισοσκόταδο;
- Fata_Morgana
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά χώρα έχει τις πιο όμορφες γυναίκες;
από micmic » 29 Μάιος 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 55 Απαντήσεις
- 2034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zel89
29 Απρ 2025, 16:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όμορφες γυναίκες που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο δεν μας αρέσουνε
από Αρίστος » 18 Νοέμ 2023, 19:11 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 279 Απαντήσεις
- 7665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
09 Φεβ 2025, 12:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που βρίσκω travel size πράγματα εκτός από αεροδρόμια;
από Awesomatic » 02 Νοέμ 2023, 13:35 » σε Ταξίδια - 5 Απαντήσεις
- 895 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stella