ΤΟ ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ
-
ΤΟ ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ
....ΨΘΓΕΙΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ ΟΥΤΕ ΒΡΩΜΑΕΙ, ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΆΦΟΒΑ????
- Otto Weininger
Re: ΤΟ ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ
Αν έχεις θέματα δυσκοιλιοτητας, προχώρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
2107793777
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ (ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ) ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ. hellegennes ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?
- George_V
Φιλαράκι δεν ξέρω αν το έχεις πάρει είδηση σου χει κολλήσει το Caps Lock.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΞΟΕΣ (ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΕΞΑΧΘΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΣΥΝΔΥΑΣΑ ΤΟ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΟΥΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΖΩΜΟ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΒΡΑΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΥΤΕΡΟ. ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΜΕ ΜΠΎΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΒΕΛΓΙΚΆ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΤΉΡΙ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 14 Φεβ 2025, 02:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτό ήταν... ένας λιγώτερος

- George_V
Φλογοκωλο?ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 02:15
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΕΞΑΧΘΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΣΥΝΔΥΑΣΑ ΤΟ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΟΥΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΖΩΜΟ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΒΡΑΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΥΤΕΡΟ. ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΜΕ ΜΠΎΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΒΕΛΓΙΚΆ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΤΉΡΙ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
Πάρε το 199
-
Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΛΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΑΝ ΠΑΣΤΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΟΧΗ.....
Κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
FALSE ALARM. ΟΛΑ ΟΚ.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Να μεταφερθεί στο νήμα του Πόντικα για τον Άγιο Βαλεντινοήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 02:15
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΤΉΡΙ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
.
Τοχω ξαναγράψει.....αν είναι κλεισμένο απο τον κατασκευαστή σε πλαστική μεμβράνη
οπως τα συσκευασμένα κομμάτια Κασεριών Γραβιερών οχι μόνο δεν παθαίνουν τίποτα αλλά ωριμάζουν.....
Εχω ανοίξει Γραβιέρα ληγμένη 3 ΧΡΟΝΙΑ και η βουτυράτη γεύση της ήταν οτι καλύτερο εχω φάει σε κίτρινα τυριά .....
Οταν την πήγα τότε σε ενα γνωστό Κρητικό Τυρέμπορα μου λέει.....πάλιωσε.....δεν υπάρχουν τέτοια τυριά.....τυχερός ησουνα.....
Οι μαλάκες δεν παλιώνουν κανα καλό τυρί.....
.εδώ οι Ολλανδοί παλιώνουν 12 χρόνια το Γκούντα ρε αρχιμάλακες..... 
Φυσικα μετα απο 12 χρόνια εχει γίνει σκληρό σαν Παρμεζάνα αλλά με γαμάτη πυκνή κ αλμυρή γεύση.....
.
Τοχω ξαναγράψει.....αν είναι κλεισμένο απο τον κατασκευαστή σε πλαστική μεμβράνη
οπως τα συσκευασμένα κομμάτια Κασεριών Γραβιερών οχι μόνο δεν παθαίνουν τίποτα αλλά ωριμάζουν.....
Εχω ανοίξει Γραβιέρα ληγμένη 3 ΧΡΟΝΙΑ και η βουτυράτη γεύση της ήταν οτι καλύτερο εχω φάει σε κίτρινα τυριά .....
Οταν την πήγα τότε σε ενα γνωστό Κρητικό Τυρέμπορα μου λέει.....πάλιωσε.....δεν υπάρχουν τέτοια τυριά.....τυχερός ησουνα.....
Οι μαλάκες δεν παλιώνουν κανα καλό τυρί.....

Φυσικα μετα απο 12 χρόνια εχει γίνει σκληρό σαν Παρμεζάνα αλλά με γαμάτη πυκνή κ αλμυρή γεύση.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- hellegennes
Πριν την έλευση των ημερομηνιών ανάλωσης και λήξης, ο κόσμος χρησιμοποιούσε τα αισθητήριά του εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Κάποιες φορές οι αισθήσεις σου μπορεί να σε προδίδουν, αλλά το τυρί είναι προϊόν ωρίμανσης και οι ασθήσεις σου, αν λειτουργούν σωστά, είναι ασφαλές κριτήριο σ' αυτήν την περίπτωση.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 02:05ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ (ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ) ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ. hellegennes ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?
Αν το τυρί έχει ίχνη ευρωτίασης ή έχει αρχίσει να κιτρινίζει ή μυρίζει παράξενα, καλό είναι να μην το καταναλώνεις. Αν φαίνεται οκέι μπορείς να το φας. Αν είναι ένα μήνα ανοιχτό στο ψυγείο, χμμμ.... εξαρτάται και το είδος τυριού. Τα σκληρά, ξηρά τυριά δεν έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, απλά σκληραίνουν. Πρόβλημα έχουν τα τυριά με αυξημένη υγρασία. Φέτα ας πούμε δεν θα το πρότεινα με τίποτα να δοκιμάσεις να φας.
Τώρα, τι μπορείς να πάθεις; Το πολύ διάρροια, εκτός αν το τυρί είχε ίχνη μούχλας. Εκεί είναι πολύ χειρότερη η κατάσταση, αν και γενικά μπορείς να κόψεις με ασφάλεια το μουχλιασμένο κομμάτι.
Εκεί που δεν πρέπει ποτέ να το κάνεις αυτό είναι στο ψωμί. Αν έχει ίχνη μούχλας το πετάς όλο, γιατί τα σπόρια μπορεί να έχουν εξαπλωθεί σε όλο το μήκος της ζύμης χωρίς εμφανή σημάδια. Στο τυρί είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Kαι οι κλανιές βροντές,το δε πυροκλαστικό κύμα εξαερώνει και ελέφαντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
05 Δεκ 2023, 10:10
-