Οι αστικοί θεσμοί είναι σάπιοι;
- taxalata xalasa
Re: Οι αστικοί θεσμοί είναι σάπιοι;
η ιδέα είναι σάπια...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
ναι αλλα ο σταλιν δεν αφηνε να ασκουν κριτικηΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 17:42αφου όταν απαντάω με επιτίθεται σε προσωπικο επίπεδο και βρίζει. Δεν έχω σκοπό να δημιουργώ προσωπικές κόντρες και να μαλιοτραβιόμαστε σαν κατίνες. Όποιος θέλει να κριτικάρει τις θέσεις του ΚΚΕ όχι μόνο μπορεί αλλά επιδιώκεται κιόλας. Π.χ. τις θέσεις του ΚΚΕ για την πράσινη μετάβαση Κριτική στις θέσεις του ΚΚΕ για το περιβάλλονΛευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 17:23Δεν θα σου απαντήσει,έχει αρχίσει τον καρσιλαμα.Πασιφάη έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 00:50Προφανώς και είναι σάπιοι. Με τα Τέμπη, με το Μάτι, με την Μάνδρα, αναδύεται η σαπίλα. Δεν είναι έργο μιας κυβέρνησης μόνο, αλλά όλων όσων πέρασαν και φάγανε και σκάσανε απ'τα πολλά φράγκα στην κωλότσεπη. Πενήντα συναπτά έτη, τρώγανε και τις καρέκλες που κάθονταν.
Για πες μου όμως κάτι. Το ΚΚΕ τόσα χρόνια τί ακριβώς κάνει για να αποτρέψει τον βόθρο που γιγαντώνεται; Διότι ενώ το ποσοστό του ανεβαίνει συν τω χρόνω, αυτό παραμένει στην ίδια μίρλα. Τί ;Δεν θα ήθελε λες να κυβερνήσει;
Του δώθηκε η ευκαιρία μια φορά με την ΝΔ ,αλλά μετά αποφάσισε ο Περισσός πως ήταν λάθος ''η γραμμή''.
Αυτο που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι, πως βαστάει ''επίπεδο'' και κάθεται στην άκρη του, διότι πού να μπλέκει τώρα μωρέ με τα προβλήματα των ανθρώπων γύρω του. Συμπερασματικά, γνωρίζει εκ των προτέρων τη θέση που του αρμόζει. Όμορφα τώρα;
ακόμα και για το πρόγραμμα του
Το πρόγραμμα του ΚΚΕ [2013 - 19ο Συνεδριο]
μακάρι να καταπιανόταν όσοι αναλόνονται σε βρισιές να αποδομήσουν τις θέσεις του κόμματος, βέβαια είναι μια δύσκολη δουλειά αυτή, πιο έυκολο είναι να πετάξεις ένα ναι αλλά ο στάλιν παρά να ασκήσεις κριτική.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
σάπιος αστακός αηδία
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Ληστοσυμμορίτης
Ασέβαστος διακοπές στο ιρκουτσκ
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Οι θεσμοί δεν στέκονται πάνω από την κοινωνία όπως θέλει η αστική τάξη να περάσει. Πηγάζουν από την κοινωνία.
Η δικαιοσύνη είναι σάπια,διότι οι δικαστές είναι σαπιοι και το νομοθετικό πλαίσιο που εφαρμόζουν σαθρά επειδή κάποιοι πολιτικοί ψήφισαν αυτό.
Η δικαιοσύνη είναι σάπια,διότι οι δικαστές είναι σαπιοι και το νομοθετικό πλαίσιο που εφαρμόζουν σαθρά επειδή κάποιοι πολιτικοί ψήφισαν αυτό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο κάθε παπάρας χαρακτηρίζει ως σάπια μόνον τα θεσμικά κλαδιά που δεν στηρίζουν τη δική του ύπαρξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
enikos.gr
@enikos_gr
·
19 ώ
Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεσμεύεται ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών
@enikos_gr
·
19 ώ
Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεσμεύεται ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών
Παίζει ακόμη και μια κωμικοτραγική κατηγορία, αυτών που που καταφέρονται εναντίον του αστισμού, ενώ προσπαθούν ανεπιτυχώς να προβάλλουν εαυτούς ως αστούς που ...πρόκοψαν, αντιθέτως με τη λαϊκή πλέμπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θέλουν οι πολίτες να σωθούν απ' αυτή τη κατάσταση?Πασιφάη έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 00:50Προφανώς και είναι σάπιοι. Με τα Τέμπη, με το Μάτι, με την Μάνδρα, αναδύεται η σαπίλα. Δεν είναι έργο μιας κυβέρνησης μόνο, αλλά όλων όσων πέρασαν και φάγανε και σκάσανε απ'τα πολλά φράγκα στην κωλότσεπη. Πενήντα συναπτά έτη, τρώγανε και τις καρέκλες που κάθονταν.
Για πες μου όμως κάτι. Το ΚΚΕ τόσα χρόνια τί ακριβώς κάνει για να αποτρέψει τον βόθρο που γιγαντώνεται; Διότι ενώ το ποσοστό του ανεβαίνει συν τω χρόνω, αυτό παραμένει στην ίδια μίρλα. Τί ;Δεν θα ήθελε λες να κυβερνήσει;
Του δώθηκε η ευκαιρία μια φορά με την ΝΔ ,αλλά μετά αποφάσισε ο Περισσός πως ήταν λάθος ''η γραμμή''.
Αυτο που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι, πως βαστάει ''επίπεδο'' και κάθεται στην άκρη του, διότι πού να μπλέκει τώρα μωρέ με τα προβλήματα των ανθρώπων γύρω του. Συμπερασματικά, γνωρίζει εκ των προτέρων τη θέση που του αρμόζει. Όμορφα τώρα;
Γιατί εγώ νομίζω οτι απλά θέλουν να μπούν κι οι ίδιοι στο χορό της διαφθοράς.
- Ληστοσυμμορίτης
Πως λέει ο τέτοιος; ηη αλλοτριωση έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που η ανθρωπότητα που υφίσταται την Αποξένωση βιώνει την ίδια της την αυτόκαταστροφή ως αισθητήριακη απόλαυσηKauldron έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 19:47Θέλουν οι πολίτες να σωθούν απ' αυτή τη κατάσταση?Πασιφάη έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 00:50Προφανώς και είναι σάπιοι. Με τα Τέμπη, με το Μάτι, με την Μάνδρα, αναδύεται η σαπίλα. Δεν είναι έργο μιας κυβέρνησης μόνο, αλλά όλων όσων πέρασαν και φάγανε και σκάσανε απ'τα πολλά φράγκα στην κωλότσεπη. Πενήντα συναπτά έτη, τρώγανε και τις καρέκλες που κάθονταν.
Εν μέρει σωστό, απ' την άλλη οι άνθρωποι λειτουργούν σα πρόβατα που είναι μέσα σ' ένα μαντρί που έχει μπεί ένας λύκος. Ο λύκος αρπάζει ένα ένα τα πρόβατα και τα πνίγει, και κάθε φορά που αρπάζει ένα, τ' άλλα απλά κάθονται έντρομα και κοιτάνε. Αν ορμούσαν όλα μαζί θα τον ποδοπατούσαν, αλλά ο φόβος τους είναι πολύ μεγάλος. Στους ανθρώπους, κάποια πρόβατα ευελπιστουν να γίνουν τα ίδια λύκοι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 19:58Πως λέει ο τέτοιος; ηη αλλοτριωση έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που η ανθρωπότητα που υφίσταται την Αποξένωση βιώνει την ίδια της την αυτόκαταστροφή ως αισθητήριακη απόλαυσηKauldron έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 19:47Θέλουν οι πολίτες να σωθούν απ' αυτή τη κατάσταση?Πασιφάη έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 00:50Προφανώς και είναι σάπιοι. Με τα Τέμπη, με το Μάτι, με την Μάνδρα, αναδύεται η σαπίλα. Δεν είναι έργο μιας κυβέρνησης μόνο, αλλά όλων όσων πέρασαν και φάγανε και σκάσανε απ'τα πολλά φράγκα στην κωλότσεπη. Πενήντα συναπτά έτη, τρώγανε και τις καρέκλες που κάθονταν.
- Ληστοσυμμορίτης
Ή αν το πούμε μαρξιστικά η σαπίλα και διαφθορά της αστικής τάξης διαχέεται και στην υπόλοιπη κοινωνία δηλαδή η τάξη που κυριαρχεί φτιάχνει μια κοινωνία σαν τα μούτρα της.
Όταν οι αναποδογυρισμένες χελώνες και λοιπά χελωνονιτζάκια, μπορέσετε να γίνετε λύκοι, ειδοποιήστε.Kauldron έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 20:01Εν μέρει σωστό, απ' την άλλη οι άνθρωποι λειτουργούν σα πρόβατα που είναι μέσα σ' ένα μαντρί που έχει μπεί ένας λύκος. Ο λύκος αρπάζει ένα ένα τα πρόβατα και τα πνίγει, και κάθε φορά που αρπάζει ένα, τ' άλλα απλά κάθονται έντρομα και κοιτάνε. Αν ορμούσαν όλα μαζί θα τον ποδοπατούσαν, αλλά ο φόβος τους είναι πολύ μεγάλος. Στους ανθρώπους, κάποια πρόβατα ευελπιστουν να γίνουν τα ίδια λύκοι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 19:58Πως λέει ο τέτοιος; ηη αλλοτριωση έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που η ανθρωπότητα που υφίσταται την Αποξένωση βιώνει την ίδια της την αυτόκαταστροφή ως αισθητήριακη απόλαυση
Αφιερωμένο σε όλα τα αλυχτούντα τσιουάουα. Συμπαθέστατα για μπυροτσιπουροκατανύξεις άπαντα όλα αλλά καλό είναι να μη μην μπερδεύουμε το σκοτάδι, με τς 150 αποχρώσεις του αγιοβαλεντίνικου γκριζοροζ, αγαπούλες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Frappezitis
ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ
ΠτΔ: Τασούλας
Πρωθυπουργός: Μητσοτάκης
Πρόεδρος της Βουλής: Κακλαμάνης
Πρόεδρος Αρείου Πάγου: Κλάπα
Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Αδειλίνη
Πολίτες της ποιότητας Πορτοσάλτε ζητωκραυγάζουν
ΠτΔ: Τασούλας
Πρωθυπουργός: Μητσοτάκης