Νομοσχέδιο για Gay γάμους : Και να πω ότι δε σας το είχα πει ;
Re: Νομοσχέδιο για Gay γάμους : Και να πω ότι δε σας το είχα πει ;
Ποια ακριβώς είναι η αποκάλυψη εδώ
Η ΝΔ τον ψιλοαρπαξε για να μην τους λένε βλάχους ή όταν ο Αμερικανός τους λέει αρπάξτε τον αυτοί λένε πόσο βαθιά;
Η ΝΔ τον ψιλοαρπαξε για να μην τους λένε βλάχους ή όταν ο Αμερικανός τους λέει αρπάξτε τον αυτοί λένε πόσο βαθιά;
;;;Otto Weininger έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 17:52Antony Blinken, the former U.S. Secretary of State, openly admits pressuring Greece to pass gay marriage.
τουλάχιστον τώρα που το παραδέχτηκε δημόσια ο τέως ΥπΕξ των ΗΠΑ να νιώσετε. Προσέξτε: ο ΥπΕξ οχι ο Πρέσβης ξέρω γω.
Εγώ πάντως σας είχα ότι το θέμα είχε τεθεί ως εξής: no νομοσχέδιο, no F35.
Το χω γράψει άπειρες φορές εδώ ακούγοντας τις ειρωνείες μερικών.
Δεν βγαίνει νόημα ρε φιλε
- Λίνο Βεντούρα
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 18:35Είναι ενοποιητικό σύστημα πεποιθήσεων για την Αμερικανική αυτοκρατορία, παίζει το ρόλο που θα έπαιζε μια κοινή θρησκεία. Ή τουλάχιστον ήταν μέχρι την νίκη του Τραμπισμου.

Επίσης υπονόμευση της υγειούς κοινωνίας και ενδυνάμωση στρατιων χρήσιμων ηλιθίων για χρήση πίεσης ως εκβιασμό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 14 Φεβ 2025, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξεφτίλα για το ψευδοκράτος.
Βέβαια οι περισσότεροι γαλαζαίοι ως κίναιδοι στην πραγματικότητα, δεν τους χάλασε
Βέβαια οι περισσότεροι γαλαζαίοι ως κίναιδοι στην πραγματικότητα, δεν τους χάλασε
- Λίνο Βεντούρα
Οι προχώ γενικά αμφισβητούν ότι οι αμερικανοί σπρώχνουν πιεστικά την πουστροαντζέντα με κάθε μέσον, επίσημο και ανεπίσημο, στις υπόλοιπες χώρες
Δίπτυχο "πουστ3ψαν για την πα ρτίδα τους και τα φ35"

λάδι σε καμβα - αγνωστ@υ καλλιτέχν@

λάδι σε καμβα - αγνωστ@υ καλλιτέχν@
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Μια χαρά είναι τα κομμένα σε φετούλες ή ολόκληρα αγγουράκια ως προσθετιο σε σαλάτες ή αλατισμένο συμπλήρωμα, πού το είδες το ζόρισμα;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 20:19εγώ κανένα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 18:59Εσύ είσαι ήδη τρελλογιατρίνα, τί ζόρι τραβάς;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 18:46Δεν το διάβασα όλο. Τι λένε τα νουδουλικα ; Δε φταίμε εμείς, μας ανάγκασαν οι Αμερικάνοι να γίνουμε τρελές;
εσάς βλέπω να ζορίζεστε αντί να δροσίζεστε

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Bασικα θελει να πει οτι οι Αμερικανοι μας εκβιασαν να περασουμε τον γκεονομο για να εχουμε τη στηριξη τους.Aitwlos έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 20:28;;;Otto Weininger έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 17:52Antony Blinken, the former U.S. Secretary of State, openly admits pressuring Greece to pass gay marriage.
τουλάχιστον τώρα που το παραδέχτηκε δημόσια ο τέως ΥπΕξ των ΗΠΑ να νιώσετε. Προσέξτε: ο ΥπΕξ οχι ο Πρέσβης ξέρω γω.
Αμα δεν τον περναγαμε θα μας αφηναν ξεκρεμαστους.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 18:03το νομοσχέδιο διευκολύνει (όχι ομόφυλους να βελτιώσουν την ζωή τους) το κεφάλαιο να βγάζει εκμεταλλευεται πιο βαθιά τον ανθρώπινο οργανισμό και δη την ανθρώπινη αναπαραγωγή.

Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- George_V
Μπαιντεν (οκ αυτος παιζει να μην καταλαβαινει τι ζητάει απο την Ελλάδα).Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 20:43Οι προχώ γενικά αμφισβητούν ότι οι αμερικανοί σπρώχνουν πιεστικά την πουστροαντζέντα με κάθε μέσον, επίσημο και ανεπίσημο, στις υπόλοιπες χώρες
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Όλοι οι στρέιτ επιβήτορες της παλάμης τους εδώ μαζεύτηκαν;
Να κάνετε σύλλογο βρε.
Να κάνετε σύλλογο βρε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 14 Φεβ 2025, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η στήριξη ποια είναι;George_V έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 20:48Bασικα θελει να πει οτι οι Αμερικανοι μας εκβιασαν να περασουμε τον γκεονομο για να εχουμε τη στηριξη τους.Aitwlos έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 20:28;;;Otto Weininger έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 17:52
Αμα δεν τον περναγαμε θα μας αφηναν ξεκρεμαστους.
- Καραμελίτσα
Έκπληξη, ότι ο πρωθυπουργός έχει υπογράψει λευκές επιταγές προς τους πάντες προκειμένου να γίνει χαλίφης, και αυτοί εισπράττουν.
Z
- George_V
Για αυτο θα ρωτησεις τον Οττο.
Αλλα ολο και κατι θα μας εδωσαν δε μπορει. Ολοκληρο γκεονομο περασαμε και μετα πηγαν για τσιπουρα με τη Σακελλαροπουλου.
Δεν θα μας εδωσαν ισαμε 30 F-16 ας πουμε?
- Λίνο Βεντούρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να μωρε εδω ο Σαμαρας ψηφιζει το κομμα το οποιο ειχε στο προγραμμα του τους γαμους χομο
από SeaHawk » 27 Νοέμ 2024, 15:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
28 Νοέμ 2024, 00:55
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
05 Δεκ 2023, 16:41