Λατινοπουλου "Let's Make Europe Great Again"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Λατινοπουλου "Let's Make Europe Great Again"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 13 Φεβ 2025, 20:53

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 13 Φεβ 2025, 20:58

Ε άμα το γράφει ένα Νεοδημοκρατικό μέσο που θέλει να δει να κονταίνουν τα ποσοστά της Λατινοπούλου

Δεν στηρίζω πλέον Λατινοπούλου, αλλά αυτό δεν άντεχα να μην το απαντήσω. :)

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 13 Φεβ 2025, 21:04

Lord Brum έγραψε:
10 Φεβ 2025, 12:22
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
10 Φεβ 2025, 11:51
γελάντε και τα τσιμέντα
κοντεύει να καβαλήσει το 10% και να είναι τρίτο κόμμα πάνω από την πρώτη φορά αριστερά και με το 1/3 των ψήφων του κούλη ενώ είναι μονοπρόσωπο κόμμα (ούτε καν αρχηγοκεντρικό). Σε πολλούς έχουν κοπεί τα γέλια
κερδαμε!!32!!!

εντωμεταξυ ενα βλημα και μισο ειναι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 13 Φεβ 2025, 21:04

Golden Age έγραψε:
13 Φεβ 2025, 20:58
georgebi έγραψε:
13 Φεβ 2025, 20:53
Ε άμα το γράφει ένα Νεοδημοκρατικό μέσο που θέλει να δει να κονταίνουν τα ποσοστά της Λατινοπούλου

ΟΚ δεκτον.....και γω μην νομίζεις πως σπάω πλάκα μόνο με τα ζαιικα μέσα

Ενίοτε και τα Νεοδημοκρατικα μέσα έχουν και αυτά την πλάκα τους :roll:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 13 Φεβ 2025, 21:09

την Αφροδίτα θα την στηρίξω αν βγει να παραδεχτεί στα μέσα πως είναι ρωμαία απόγονος... latinopulla...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Φεβ 2025, 21:14

Το σίγουρο είναι ότι όποιος πραγματικά πιστεύει ότι η Λατινοπούλου θα έλεγε "όχι" σε συγκυβέρνηση με την ΝΔ, κάτι δεν έχει καταλάβει καλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 13 Φεβ 2025, 21:50

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσει η Λατινοπούλου με ΝΔ, τουλάχιστον όχι στις επόμενες εκλογές.

Για την ακρίβεια δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσει ΚΑΝΕΝΑΣ με ΝΔ στις επόμενες εκλογές, εκτός φυσικά από το ΠΑΣΟΚ που το επιθυμεί διακαώς.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 13 Φεβ 2025, 21:57

micmic έγραψε:
13 Φεβ 2025, 21:50
Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσει η Λατινοπούλου με ΝΔ, τουλάχιστον όχι στις επόμενες εκλογές.

Για την ακρίβεια δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσει ΚΑΝΕΝΑΣ με ΝΔ στις επόμενες εκλογές, εκτός φυσικά από το ΠΑΣΟΚ που το επιθυμεί διακαώς.
Αν μετά τις επαναληπτικές εκλογές χρειάζεται 5-6 βουλευτές στη ΝΔ για αυτοδυναμία....λέω αν :102:

πόσο απίθανο το θεωρεις να σαλτάρουν στο ΝΔπλοιο κάποιοι απ την Αφρουλα ή και τον Βελο ; :roll:

***Για το καλό του τόπου φυσικά
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 13 Φεβ 2025, 22:00

georgebi έγραψε:
13 Φεβ 2025, 21:57
micmic έγραψε:
13 Φεβ 2025, 21:50

Αν μετά τις επαναληπτικές εκλογές χρειάζεται 5-6 βουλευτές στη ΝΔ για αυτοδυναμία....λέω αν :102:

πόσο απίθανο το θεωρεις να σαλτάρουν στο ΝΔπλοιο κάποιοι απ την Αφρουλα ή και τον Βελο ; :roll:
Είπαμε, τίποτα δεν αποκλείω, αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι που να μην καταλαβαίνουν ότι μια τέτοια συγκυβέρνηση δεν θα βγάλει ούτε χρόνο. Και σκέψου, ουσιαστικά παίζουν την ίδια τους την σύνταξη. Αν δεν βγάλουν ούτε μια θητεία ως βουλευτές, μετά έχουν τελειώσει οι ελπίδες τους για βουλευτική σύνταξη.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 14 Φεβ 2025, 22:37

Εικόνα
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... -ta-tempi/

«Στο ευρωκοινοβούλιο στις 12/02 οι ακροαριστεροί, μαζί με τους αριστερούς και τους σοσιαλοδημοκράτες σκόπευαν να σκυλεύσουν τη χώρα μου και να εργαλειοποιήσουν τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Ως εκ τούτου εισηγήθηκαν να γίνει μία ”απλή” συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο με θέμα τα Τέμπη.

Μια συζήτηση που οφείλουμε να τονίσουμε δεν θα είχε καμία ψηφοφορία, δεν θα παρήγαγε φυσικά κανένα νομικό αποτέλεσμα και ούτε θα βοηθούσε κάπου στην έρευνα ή την απονομή δικαιοσύνης.

Ξέρετε τι θα γινότανε και που το έχουμε ζήσει και άλλες φορές με πρωτοβουλίες αριστερών κομμάτων;

Θα ανέβαιναν ένας ένας όλοι οι ακροαριστεροί στο βήμα υβρίζοντας την Ελλάδα και διασύροντάς μας πανευρωπαϊκά.

Ε, λοιπόν, εγώ δεν θα επέτρεπα ποτέ στους ενορχηστρωτές των ανοιχτών συνόρων και προστάτες των λαθροδιακινητών να κάνουν κάτι τέτοιο.

:102::102::102:
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 14 Φεβ 2025, 22:46

Lord Brum έγραψε:
10 Φεβ 2025, 12:22
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
10 Φεβ 2025, 11:51
γελάντε και τα τσιμέντα
κοντεύει να καβαλήσει το 10% και να είναι τρίτο κόμμα πάνω από την πρώτη φορά αριστερά και με το 1/3 των ψήφων του κούλη ενώ είναι μονοπρόσωπο κόμμα (ούτε καν αρχηγοκεντρικό). Σε πολλούς έχουν κοπεί τα γέλια
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 14 Φεβ 2025, 22:48

Το πιθανώς δημοφιλέστερο στέλεχος της Φωνής Λογικής μετά την Άφρω, ο anti-woke "ιεροκήρυκας" Ανδρέας Παναγόπουλος απαντά σε αυτούς που κριτικάρουν την αρχηγό του κόμματος για την έλλειψη φωνής στο θέμα των Τεμπών.
https://www.youtube.com/shorts/axOv-Vc9SI8

Όρμα τους Αφρούλα. Να κόψεις όσες περισσότερες ψήφους από τη ΝΔ, μπας και δούμε κυβέρνηση συνεργασίας της κεντροαριστεράς με την ΠΑΣΟΚάρα μπροστάρη. :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jimmy81 την 14 Φεβ 2025, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 14 Φεβ 2025, 22:48

Golden Age έγραψε:
[

τα βρακια σου τουλαχιστον τα αλλαζεις τοσο γρηγορα σαν τις κομματικες σου προτιμησεις ;
ελεος

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 14 Φεβ 2025, 22:57

nemo έγραψε:
14 Φεβ 2025, 22:48
Golden Age έγραψε:
[

τα βρακια σου τουλαχιστον τα αλλαζεις τοσο γρηγορα σαν τις κομματικες σου προτιμησεις ;
ελεος
Φίλε σκόπευα να ψηφίσω Λατινοπούλου και πίστευα μάλιστα ότι βρήκα επιτέλους κόμμα στα πολιτικά μου θέλω. Αλλά απο την στιγμή που έκανε επερώτηση στην ευρωβουλή ενάντια σε εξόρυξη στην Ελλάδα, για 'μένα είναι χ. Εδώ λέμε αμάν να κάνουμε εξορύξεις και θα 'χουμε επερωτήσεις στην ευρωβουλή ενάντια σε αυτές; Ας κάνει όποιος θέλει. Αλλά δεν θα το κάνει με την δική μου ψήφο.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 14 Φεβ 2025, 23:13

Golden Age έγραψε:
14 Φεβ 2025, 22:57
nemo έγραψε:
14 Φεβ 2025, 22:48
Golden Age έγραψε:
[

ελεος
Φίλε σκόπευα να ψηφίσω Λατινοπούλου και πίστευα μάλιστα ότι βρήκα επιτέλους κόμμα στα πολιτικά μου θέλω. Αλλά απο την στιγμή που έκανε επερώτηση στην ευρωβουλή ενάντια σε εξόρυξη στην Ελλάδα, για 'μένα είναι χ. Εδώ λέμε αμάν να κάνουμε εξορύξεις και θα 'χουμε επερωτήσεις στην ευρωβουλή ενάντια σε αυτές; Ας κάνει όποιος θέλει. Αλλά δεν θα το κάνει με την δική μου ψήφο.
-θα υπαρχουν και θεσεις που δεν θα μας αρεσουν και οφειλουμε να ειμαστε προσηλωμενοι στον κεντρικο πυρηνα των θεσεων η λατινοπουλου ισως ηγηθει σε ενα εθνικιστικο συνασπισμο αυτος θα ειναι και ο ρολος της για να τραβηξει περισσοτερους ψηφους και απο γυναικες

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών