Ήταν στα αλήθεια αυτή; Είναι petite, δεν της φαίνεται στο γυαλί. Επίσης, άλλο πριν 10 χρόνια, τότε έβλεπες πρώτη φορά τα αποτελέσματα των ενέσιμων, τώρα αυτές που καναν ενέσιμα πριν 10 χρόνια και δεν τήρησαν ένα μέτρο, δειχνουν απλά ότι έχουν too much work done και δεν είναι ελκυστικές με έναν τρόπο που ελκύει ένα πρόσωπο ανθρώπινο, εκφραστικό... Πώς να πω, φαίνονται πολύ φτιαγμένες και αυτό ακόμα και μέσα από διαφορες στρώσεις μεικ απ που σκοπό έχουν να μαζέψουν κάπως την κατάσταση.the_black_planet έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 14:58Για την Παπαβασιλείου θυμάμαι πρώτη φορά πριν 10-11 χρόνια στην Αγγλία μας είχε πει ένα φίλος Θεσσαλονικιος ότι την είχε πετύχει σε ένα μαγαζί στις διακοπές του Πάσχα και είχε μείνει παγωτό, ότι ήταν η ομορφότερη γυναίκα που έχει δει ποτέ από κοντά, εμένα μέχρι τότε δεν πήγαινε καν το μυαλό μου αλλά τελικά ισχύει, έχει καταργήσει κάθε φυσικό νόμο!
Αυτή η κυρία ενώ είναι ελκυστική σήμερα, έχει και μια συμπεριφορά ότι αν είσαι ειδικά στην ηλικία της θα τη σταματήσεις να της πεις κάτι, φαίνεται ότι όλοι τη σταματάνε όλη την ώρα και ένιωσα κάπως αμήχανα που έκανα ότι δεν τη γνώρισα...
Μπορεί βέβαια οι άντρες να ελκύονται έτσι και αλλιώς, να έχουν άλλα κριτήρια. Αρκετές φορές τους βλέπεις να ελκύονται από πράγματα που είναι πρόσθετα, και μαγκιά τέλος πάντων και σε όσες γυναίκες προσπαθούν με μαλλιά, διάφορες επεμβάσεις, διάφορα, να συντηρούν μια εικόνα που θέλει δουλειά! Η μεσαία τάξη, συνήθως κάνει πιο διακριτικές δουλειές, ξέρω αρκετές 45-50 που είναι μια χαρά... Μετά υπάρχει μια πτώση, λόγω ορμονών, συνήθως.
Δεν έχω δει από κοντά γυναίκα που έκανε διάφορα από δουλίτσες, που κάνουν όλες, ας μη γελιόμαστε, που έχουν σήμερα λεφτά πχ να βάφουν τα μαλλιά τους και να λες ότι είναι γυναικάρα μετά τα 50 ξέρω γω σε σχέση με αντίστοιχη 30ρα... Πιθανόν μια από τις επιτυχημενες περιπτώσεις να είναι η Δανδουλάκη αλλά και πάλι, ποτέ δεν την έλεγες φοβερά εντυπωσιακή.